Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zizu38 no vidíš určite to bude bambuľka otočila sa ako správna baba čo sa máte čo pozerať 😀 😀 😀 😀 Pravdu ked bude drobčiatko pri Vás budeš to mať aj ty pohodlnejšie nám spávali všetky deti v posteli pri nás a nebanujem aj kojenie je pohodlnejšie 🙂 Ja sa už tak teším ked bábiku malú uvidím dám vedieť teda ak sa ukáže 😀
Ahojte vcera som spadla dost, ☹ ale nastastie som padlla na pravu stranu lebo minule ked som bola na ultrazvuku tak mi doktorka povedala ze drobec je viac na lavej strane ked som spadla tak na pravu stranu na cely bok rukou som si podlozila brusko a a nohu som mala skrcenu ako ked lezite najviac to si to odniesla ruka a rameno takze brusko bolo chranene a nebuchla som si ho myslite ze sa mohlo stat aj babatku nieco?
@veraba ahoj, ja som sem len tak nakukla, ale tak musím reagovať 🙂 minule som čítala článok, že pri páde v tehotenstve, nejde ani tak o to kam spadneš (aj keď na zadok), ale o ten otras, ktorý pád spôsobí (sa prenáša až do maternice). Preto pre svoj kľud si radšej zabehni za doktorom, veď aspoň budeš kľudnejšia, že je všetko OK 🙂
@zizu38 to sa stáva 🙂 , kamoška takmer do porodu nevedela čo to bude, stále mal nožičky cez seba, a potom jej oznamili že to bude chlapec, ide rodiť teraz 7.3. cisárskym do BS, tak som zvedavá, dufam, že všetko dopadne ok. a čo také EMA, sestra má ale EMMU s dvomi mm, tak ja idem 26.3. a ty 27.3.? to je super. a kedy už začneš chodiť sem do ZH? ja čakámpráve návštevu, robila som výživový koláčik, ale aj ked som tučná aj tak neodolám a aspon jeden rez si dám 😀 patka mám až do štvrtku preč, takže bude nuda, asi začnem umývať okná nabudúci týždeň, každý deň jedno, dúfam, že ešte možem, potom pred porodom poprosím moju tetu, to už riskovať nebudem, tak pekný zvyšok víkendu ti prajem
Vieš že aj ja som chcela prvé chlapca a v tedy ked by mi dok.zahlásil,že baba asi by som sa tam rozrevala 😀 tak ako ked pri Marekovi som chcela babu a ked povedal že chlapec je som sa s tým ako si vyrovnávala asi týždeň 😀 😀 a teraz sa malinkému prihovárame len naša Mišička tak asi nakoniec ak bude dievčatko bude Michalka .Ale je to sranda že tý naši chlapi chcú viac baby aj ten môj len o babe sníva ako by ma nemal dosť 😀 😀 😀 😀
@papuka No ja dúfam že pri najbližšej príležitosti sa pekne ukáže 🙂 Ema??? no nie je to zlé uvidíme na čom sa dohodneme. Niekde som čítala že od takého 30tt sa chodí do tej poradne, ale nie som si istá skúsim kuknúť niečo na nete, poprípade sa pôjdem opýtať do nemocnice. Joj koláčik mňamky 🙂 A kde máš Paťka, u rodičov?
@herminka44
ja veru ešte chodím, zatiaľ žiaden problem, v robote mám veselo 🙂))
ahojte maminky ako sa mate aj ja cakam babätko v juli.
@nina4 tak na to sa tesim, ved ja som si uz teraz chcela spravit radost a kupit si bud ruzove satocky, alebo nejake frajerske body 🙂 Ale ked nam ta mala potvorka ukazala zadocek. tak ja este vydrzim. 🙂 Joj tak drzim palceky nech utornajsie sono ti dopadne dobre a hlavne nech sa ukaze🙂
Ahoj tak ja som si nakoniec tu na MD zajednala kočík ako bude mi za tým naším asi aj smutno na neodolala som je krásny a tiež taký mohutný ako sme mali predtým len toto nieje Tako a za 50 eur .Náš ked som pozerala je trošičku vyšedivený ale ozaj len trošku no už sa mi asi žiada zmena 😀 Muž sa smial ,že kedy vymením jeho- trdlo jedno .Tu sú aj fotky myslím ,že je taký neutrálny čo povieš.
@nina4 ahoj ty si mala uz predtym taky podobny kociarik? ako sa ti s nim chodilo ked je taky trosku mohutny....ja sa totiz neviem rozhodnut, lebo moja teta by mi dala svoj po sesterke podobny tomu na obrazkoch,vraj ma velku vanicku a nase babatka budu v zime mat uz pol roka, cize vacsiu im bude treba nez su teraz tie nove kociare s mensimi, a ze potom si na jar kupim sportovy aky budem chciet, len sa bojim ci nie taky nemotorny trosku....
@renik28 Ahoj tak ja by som tento tip kočíka nevymenila za nič na svete je pravda,že sa mi páčia aj tieto čo sú teraz ale neviem si tam predstaviť drobca my sme ho mali ešte ked sme bývali v byte a hora pod nosom a nebol problém s ním ani v teréne niektoré kamarátky nadávali na nafukovacie kolesá no ja som s nimi problém nemala ale vieš ako to je ako človek natrafí .aj teraz ked som pozerala nejaký iný tak znova som sa priklonila len k tomuto tipu dieťa tam má dosť priestoru aj s fusakom .AAAle je pravda že konštrukcia je mohutnejšia aj ked je zložená ale dá sa vopchať do auta .Hmm nemotorný to ti neviem povedať ja som ho mala v pohode ešte aj nákup sa dole dal kľudne a utisla som ho aj jednou rukou takže s mojej strany sním nebola zlá manipulácia.No ak budeš cestovať autobusom tak je doň dosť robusný neviem ako sú teraz vyriešené autobusy chodím len autom ale pri Sofinke to bývalo koľko krát o hubu a ešte ked každý ochotne pomáha naložiť kočík tak veru v tedy som si veru želala mať taký malý kočík ktorý chytíš aj sama a šupneš do autobusu .No dúfam že som ti poradila rozpísala som sa teda riadne 😀 😀 😀 ale len pravdu aj Sestra má Bambi a ten je ešte trošku väčší ako Tako .
@nina4 dakujem pekne za rozpisanie sa 😉 no do auta sme skusali ze sa zmesti ked je zlozeny a co sa tyka tych busov, tak vacsinou su nizkopodlazne a aj ten priestor je podla mna vacsi nez v tych autobusoch kedysi cize dufam, ze ho nebudem musiet dvihat, resp.sama nemam sancu 😖 a aj ten pristor je fajn dolu, ze nakup sa pekne odvezie....tak dakujem pekne, asi si ho nechame a potom na jar poriešime nový, lebo mi je trosku aj luto kupovat hlboky ak je moznost mat tento....maj sa krasne
Ahojte zajtra idem na ultrazvuk tak sa tesiiiiiiim ze uvidim drobca a snad aj zistime ci je dievcatko alebo chlapcek 🙂 a uzastne uz citim ako sa drobcek 🙂 hybe je to zlate hned mi je lepsie a mam usmev na tvari 😀
@zizu38 uži neuži 😒 ja som vačšinou stále sama, lebo ved som PN, ale teraz mi je aj smutno, je to iné byť iba do 14,00-15,00 sama a byť skoro stále, ale moj manželík mal víked voľný, teda až dodnes do 17,00 tak mi bolo veselšie aj robiť sa mi niečo chce, a ked som sama tak sa aslolúúúúúúúu´tne nič nechce 😀 aký si mala ty víkendík?
@papuka Neboj veď ani sa nenazdáš a je tu koniec týždňa a Paťka máš aj s kopou zážitkov doma 🙂 Joj u nás bol športoví víkend! Manžel bol hrať hokejbalík a ja som kukala biatlon 😀 😀 keďže na ihrisku by som im momentálne len zavadzala 😖 🙂 A kúpili sme si z tadeto také unisexové body-čka, a trička 🙂 tak sa z toho vytešujeme.

@nina4 To isté s tým bruškom mi povedal aj doktor, že pokým to nie je stále trvajúca bolesť tak je to v poriadku. Akurát mám zase zvýšený tlak, a to sa mi ešte pred rokom tlak ledva vyškriabal na 120...No a naša fazuľka sa nechcela vôbec ukázať na sone pekne sa otočila ritkou a spokojne si driemkala 😀 Ale tak doktor povedal že to bude asi dievčatko, ale že na 100% si to netrúfne povedať. Joj a pýtal sa ma či cítim pohyby, no tak to som sa musela zasmiať lebo mu vravím že občas (ale nie nejak často) niečo cítim, ale potom väčšinou idem na wc-ko 😀 😀
Aj my sme s manželom uvažovali že spravíme v našom 2izbovom bytíku samostatnú detskú aby som sa mohla vyhrať napr. pri lepení tapiet a podobne (joj neskutočne sa na toto teším). Ale nakoniec sme sa rozhodli že zatiaľ bude fazuľôčka snami.
Super tak sa teším s tebou, že si tehuľkovanie užívaš však tak to má byť 🙂 A potom nezabudni dať vedieť či sa ti na sone ukáže princeznička, alebo malý lapaj 🙂