icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

susi201
16. mar 2012

@mirulka147 aj ja by som chcela vediet co takemu drobcovy treba kupit na leto lebo aj nam samala narodila v septembri... ja si myslim ze take kratasky by mohli bit ..

susi201
16. mar 2012

ahojte ja mam termin na 19 jula ... rada by som spoznala novych ludi ... mi uz mame jednu dcerku a zeraz cakame druhe.. velmi sa tesime ....
budem rada kedmi niekto napise ...

zizu38
17. mar 2012

@nina4 božeeee ja by som už najradšej to naše očakávané drobčiatko vyobliekala a hybaj na prechadzku 🙂 No asi idem pomôcť môjmu miláčikovi do kuchyne je tam nejaký veľký rachot 😀 😀

monika74
17. mar 2012

@susi201 a už vieš čo to bude?

susi201
17. mar 2012

este nie bolo zle otocene .. ale chceli by sme chlapceka ...

monika74
17. mar 2012

@susi201 mne sa tiež nechcelo ukázať bolo zle uložené a preto mám ešte jedno sono za týždeň 😀

nina4
17. mar 2012

@zizu38 Jáj mi hovor a ešte ked dnes bolo tak krásne normálne si viem predstaviť tú prechádzku s deťmi , ocinom a drobčiatkom...U nás bolo dnes super doobeda vonku a poobede super návšteva bolo síce u nás 6 detí ale oddýchla som si tak psychicky 🙂 🙂

mirulka147
18. mar 2012

@susi201 ahoj ja som včera kupila malemu opalovačky boli v akcii za 2,70 z 9 euro no nekup to a termin mam den po tebe tak uvidime možno pojdeme na raz alebo ja skor lebo mam placentu pravea tak sama neviem ako to so mnou dopadne.

mirulka147
18. mar 2012

vela Vás spomina problemi zo zapchou mne osobne pomohli hrušky aspon dve za den a je po probleme..

akira13
18. mar 2012

haha kočky, aj vás už triafa šľak pri prechádzaní tých baby oddelení? 😀 Včera v C&A -20% na celú baby kolekciu (a že by som si nejaké kúsky vedela vybrať 😀 😀 😀 ), za chvíľu Tesco (a myslím, že aj tam ma bude na dačo lámať 😀 ) a 3D až poobede 😀 😀 😀 Takže ... aj keď bude niečo za polovicu, pokúsim sa odolať 😀
A už aj balík z Lovi mám doma, aj zlacnený na polovicu vyšiel dosť (značku mám overenú ešte po prvej dcére, nuž by som tieto veci tak či tak kupovala) 😝 , ale okrem dudlíku už mám celé kŕmiaco /odsávacie/ zohrievacie vybavenie 🙂 🙂 Ak máte nejakú radu alebo odporúčanie, kde nakúpiť výhodnejšie, kvalitne alebo čo jednoznačne odporúčate, sem s ním, určite zúžitkujeme aj ostatné 😀
PS: ako sa vám darí spať? 😝 Lebo u mňa sa z toho stáva vážna bieda, neviem sa uložiť ... uvažujem, že k tým 9 vankúšom v posteli zaobstarám aspoň ďalších 9 😀 😀 😀 , nech si aspoň ľahnúť viem 😀

susi201
18. mar 2012

@monika74 akoze mozesist na sono viac kratako raz z mesiac ?

susi201
18. mar 2012

@mirulka147 co su opalovacky neviem estesom to nepocula ... pozerala som ze si z okresu detva .. ja s tade pochadyam tam som sa narodila ale uz som sa odstahovla ..

susi201
18. mar 2012

@mirulka147 chcem sa ta opytat citis casto pohyby alebo malo?

monika74
18. mar 2012

@susi201 musím ísť na kontrolné sono pretože drobcovi sa nedal skontrolovať močový mechúr.No ale mne malé sono robí aj na každej poradni. 😀

clari
18. mar 2012

@akira13
ahoj, kedy maju byt zlavy na baby tovar v Tescu? Mam este nejake poukazky, tak by som sla nakupit 🙂 Dik

papuka
18. mar 2012

@zizu38 ahoj, dufam aj ja že sa tam stretneme, ale ved stretnut sa možeme už v juni, ked budeme už na materskej, vtedy už vychádzky neplatia, su neobmedzene 😀 som unavená ako kon, od včera od 12,00 do tejto chvíli sme mali návštevu z BB, teda ostali iba naši a sestrin malý, aj tak už som unavená, varit, poumyvat, poriadit , a dookolo, ale máme jedla na 2 dni takže dva dni nevarím ale dojedáme a budem asi len oddychovat.žeby to tehotenstvo takto umýjalo a vyčerpávalo ? 😒 asi áno, a ty si mala aký víkendík?

papuka
18. mar 2012

@marakoli ale teší sa, len to tak najavo nedáva, kedže moja sestra má 1 ročnú malú a 3 ročného synčeka, takže u nás sú malé deti v kurze 😀 a ty ako si to zobrala ? my sme to chceli, lebo ja mám síce 12 ročného syna, ale je z prvého manž. a moj manžel má 19,5 ročnú dcéru tiež z prvého manž. len občas rozmýšlam , či nie som už stará 😀 a či to ešte budem po tolkých rokoch vediet 😉 na tú zápchu mi pomohol aj tehotenský čaj LEROS taký v ružovej krabičke

monika74
18. mar 2012

@papuka sledujem nad čím rozmýšlaš.Na bábo si myslím nie vôbec stará ja mám o čosi viac no je pravda,že to tehu zvládam o čosi horšie som akási unavenejšia 😀 ale pri deťoch človek nerozmýšla nad vekom a je stáááále čo robiť. 🙂 a či to budeš ešte vedieť no samozrejme 😀

akira13
18. mar 2012

@clari , majú aj teraz, ale nie na všetko 🙂 Poukážku som aj ja dnes minula, na dcéru 😀 Ako obvykle 😀 😀 😀 ale z bábätkovských vecí som tentoraz nebola nejaká moc nadšená 😎

Aaaale!!! Nabudúce budem! 😀 😀 😀
PS: zase som mala pravdu (čakáme babu 😀 )

nr_martinka
18. mar 2012

ahojte baby mozem sa k vam pridat?ja mam termin22 jula.budeme mat prve a chlapceka,taraz mame 603g a lekar povedal ze krposko je veliky.ako ste na tom vy?

marakoli
19. mar 2012

@papuka my sme chceli bábo, konečne sme sa po toľkých rokoch rozhodli, a veru sa rýchlo podarilo, ani nie za dva mesiace, takže sa vytešujeme..........stará????......neboj, omladneme pri drobčekoch, bude to krásne 😉

zizu38
19. mar 2012

@nina4 tak si mala super vikendik🙂 My sme sa boli trosku poprechadzat. a bolo po vikende🙂 V sobotu som mala pocit ze nase drobciatko vobec nekopka🙂 ale potom sa manzel rozpraval s drobcekom, ze takto z neho nebude Messi tak sa povrtelo, len sa mi zda ze sa mu moc nechce "trenovat" :D:D

zizu38
19. mar 2012

@papuka ved uz sa tesim na dlhsie vychadzky ako 2hodky. To ti verim ze si unavena, ale aspon ste mali doma veselo🙂. My sme sa boli iba trosku poprechadzat, ale mala som velku chut ist na poriadnu turistiku, alebo si ist trosku zabehat . Kedze bolo tak krasne. 😀

papuka
19. mar 2012

@marakoli aj u nas sa to podarilo v celku velmi rýchlo 🙂 my sme s manželo spolu 4 roky, ale najprv sme chceli opravit domček, a bola to velka oprava, teda skor prestavba, komplet starého domu po manž. rodičoch, ja som chcela ukončit podnikanie /mali sme v prenájme s ocinom hotel na 5 ropkov/ a potom bábo.a kedže manžel si celý domček prerábal svojpomocne takže to trvalo 3 roky a potom ver never, ja som ukončila zmluvu k 31.10. a niekedy okolo 3-4-5 novembra som aj otehotnela 😀 😀 😀 😀

nina4
19. mar 2012

@zizu38 Vie čo ja si myslím či drobci nemajú nejaké rastové skoky a v tedy asi aj menej kopkajú a viac spinkajú lebo aj naša minulú týždeň kopcovala som si myslela,že chce už z bruška vybehnúť 😀 😀 a teraz tiež len trošilinku ale hlavne že je aj to trošilinku .Chcem sa ťa opýtať nemáš niekedy pocit tvrdnutia bruška mne už pár krát ostalo také ako skala bolo to dosť nepríjemné ale potom to prešlo tak som začala pre istotu brať magnézko...

papuka
19. mar 2012

@zizu38 jááááááááááááááj ty máš aspon na 2 hodinky, ja ani to, ale až tak mi to nevadí, máme obrovskú záhradu a dvor. to teda bolo vzrúšo ! ale ja ich mám rada a zase to nie je až tak často, iba mi bolo lúto, že sme skoro nič okolo domčeka neurobili ked bolo tak krásne. no o týždeň už ideme na glukózu 😠 som zvedavá aké to bude. a už ti prišli aj ostatné balíčky?

nina4
19. mar 2012

@nr_martinka ja som mala tiež prvého podľa sona veľkého a aj išiel o 2 týždne skôr ale zas som mávala vééľmi nepravidelnú MS.a kamarátka tá tiež mala veľké bábo a rodila cisárskym ale ten mal 4780 g ked sa narodil 🙂

mirulka147
19. mar 2012

@susi201 opalovačky su take dupečky bez rukavov a ako kraťasky a pohibi citim dosť intenzyvne ma opkopava dako viac ako prve dve baby asi daky futbalista bude ako si stravila víkend my sme boli grilovať som sa dačo dojedla klobasok a krkovičku no mnamka bola som bola prvy krát od oktobra dlhšie vonku. 😎

dulkagabulka
19. mar 2012

dulkagabulka Dňa 26.3.2012 bude na STV2 odvysielaná relácia Medicina, ktorej témou budú Moderné metódy pôrodov. Hosťami relácie budú prednosta nemocnice na Kramároch, Doc. MUDr. Igor Rusňák CSc. a riaditeľ sanatória Koch MUDr. Vladimír Cupaník, PhD.. Členky OZ Ženské kruhy pripravili pár diváckych otázok, ktoré zaslali redakcii STV a ktoré si môžete prečítať v príspevku . Nevieme či otázky budú aj hosťom relácie položené. Ak vás otázky zaujali a chcete vidieť odpovete, pozrite si reláciu v pondelok dňa 26.3.2012 na stanici STV2

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv......

zizu38
19. mar 2012

@papuka jooj ja by som radsej tu velku zahradu 😀 nastastie vsetko prislo, jeden balicek bol zapatroseny na poste ale nasli ho. ty budes davat drobcovi aj opalovacky? lebo mne svokra tvrdi ze male musi mat na zaciatku dlhy rukav, teda aby nan nesvietilo slniecko. ale nebude mu potom teplo?! 😖