icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zizu38
19. mar 2012

@nina4 ja som mala tvrdnutie bruska koncom februara. Ale to bola strasna bolest. Brusko som mala ako skala (ja som si ani ponozky nevedela obut) a strasne bodove bolesti az niekde v oblasti triesel,a ani neviem co tam je (lonova kost) a silny tlak na konecník. Raz to trvalo iba kratko, ale druhy krat skoro hodinu. Vtedy som chcela ist na pohotovost ale nejako som zaspala. a ked som vstala bolo vsetko ok. A lekar ma pozrel ci sa nahodou neotvaram, nastastie je vsetko v poriadku a predpisal magnezium. tak teraz sa mi stane ze ma obcas pichne v trieslach. Ale musim poklepat , brusko nemavam take tvrde ako pred tym.
Akurat dnes rano mi presiel bruskom dost silny krc, normalka som musela predychavat, je to normalne?! Musim podotknut ze ja na wcko chodim pravidelne ze s tymto nemam absolutne ziaden problem. 😝

lubica773
19. mar 2012

ahojte , chcem sa pridat medzi vás...........ja mám termín 30.7..........má niektorá taký istý termín? 🙂

mirulka147
19. mar 2012

@lubica773 ahoj ja mam termin 20.7 už kupuješ vybavičku?ja som dnes objednala tie kapsove plienky tak som zvedava 🙂

lubica773
19. mar 2012

@mirulka147 ešte nekupujem, iba stále pozerám 🙂

mirulka147
19. mar 2012

@lubica773 ja som doma na rizikovom tak nakupujem cez net a tu na bazariku lebo velmi po obchodoch sa mi neda chodiť a chcem si už chystať tak že každy mesiac dačo aby mi to naraz nezaťažilo rozpočet a aj mam strach že na koniec skončim v nemocnici....

lubica773
19. mar 2012

@mirulka147 no mne lekár zatial chvála bohu hovorí, že je všetko ok, tak dufam, že to aj tak ostane..a už vieš aj čo to bude?

mirulka147
19. mar 2012

@lubica773 doktor tam vidí chlapca tak sa tešime doma mam dve baby aj oni chcu bračeka 🙂

lubica773
19. mar 2012

@mirulka147 WAU gratulujem, nech vám to vyjde a nech sa nezmýlil........mi ešte nevieme, nechcelo ukázat sa čo to je... 🙂

nr_martinka
19. mar 2012

@nina4 no to som zvedava akeho budem mat krposka ja. 😀

nr_martinka
19. mar 2012

@zizu38 aj ja mavam sem tam krce v bruchu a citim bolest ale lekar mi povedal ze to je normalne tak neviem lebo je to moje prve babo a nemam to s cim porovnat.

nr_martinka
19. mar 2012

@mirulka147 no ja som uz dva krat skoncila v nemocnici a tiez mam rizikove pre tlak.tiez sa bojim aby som vydrzala do konca 😖

mirulka147
19. mar 2012

@lubica773 ja som tiež pri prvych dvoch nevedela furt tam mali nohy alebo sa hanbili ako spravne baby 🙂

mirulka147
19. mar 2012

@nr_martinka no ja mam placentu nad krčkom ta može začať kedy kolvek krvacať tak dufam že to vydržime v pohode do konca 🙂

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 ahoj, aj ja som doma na PN, a ked niečo porebujem dokupit tiež mi vyhovuje nákup cez internet, ale aj tento tu bazarik na MK.naštstie mám skoro všetko po synovi /spred 12 rokov/ a sestra ma teraz 2 malé / 1 a 3,5 ročné /

papuka
20. mar 2012

@zizu38 velka je pekná, ale ked je na robotu tak skor na oštaru 😀 teraz nám ju treba hrabat a ešte podosýpat, a ja nemožem tak zajtra pride majkovi pomoct moj otec z bb. ja som sa včera narobila ako mulica až som z toho vnoci zle spala.opalovačky? neviem skor asi nie, podla mna bábo aj ked sa narodí v lete, ono to tak cítit nebude že je až také teplo, potom nevieme ešte aké leto bude, a nakoniec u nás v šášove sme medzi horami takže u nás je o niečo chladnejšie ako v meste v ZH, tu sa tak lepšie dýcha 🙂 ved sa pridete k nám nadýchat, ked vám bude v meste horúco. čiže v prvý mesiac / júl / to na opalovačky nevidím a august už býva takmer každý rok mrchavý, tak si myslím toto, ale možno sa mýlim. a my máme dom kamenný a zateplený, takže u nás horúco ako u vás v paneláku nebude 🙂 ale si myslím že bábo narodené v júli znesie na sebe bavlnené body s dlhým rukávom aj von aj dnu

mirulka147
20. mar 2012

@papuka ja mám všetko po dievčatach ružove a ževraj to bvude chlapec tak som tiež furt zavesená na bazare 🙂

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 no sestra má aj aj, takže čaká do porodu, teda už vieme že to má byt chlapec, ale čo ak sa primár sekol 🙂 a potom to nepotrebné bude predávat, takže ja dokupujem iba to čo som nemala ani ja ani sestra pri detoch, ved asi vieš že tohu nevedia odolávat nakupom, teda žiadna žena 😀

mirulka147
20. mar 2012

@papuka no muž sa smeje že už som závislačka a hlavne v tesku tam su teraz take male velkosti v akci tak neodolam.

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 aj mne sa už muž smeje, ked o pol 3 zazvoni poštárka že doniesla balík, že čo tak zase je 🙂 ako vidim aj u vás je vekový rozdiel taký vyšší ako aj u nás, manžel má 19 ročnú ja 12 ročného 😉

mirulka147
20. mar 2012

@papuka akurát pozeram že máš termin den predomnou to je super a od kedy si na pn ja od 9 tt a budem až do konca poviem ti že už mi stoho hrabe,muž je od rána do večera v robote deti su furt vonku a ja travim cele dni na nete ☹

mirulka147
20. mar 2012

@papuka staršia dcera povedala či sme retardovany ked som jej oznamila že nas bude viac ale už sa stym zmierila len že chce brata a mladšia sa nevie dočkať leta ,včera mi povedala že fu ty máš už ake velke brucho.

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 ja som pn od 10tt , no vidiš máme všeličo spoločné 🙂 aj ja som stále doma, lebo nemám vychádzky a už mi bola aj kontrola, tiež som v podtate na nete, lebo čo možeš robit ked je vonku zima, nič, no teraz viac menej už len doobeda, lebo je už krásne a my bývame v domčeku tak sa človeku chce ist už aj von niečo porobit

nina4
20. mar 2012

@zizu38 Ja som si to pozerala na nete a vraj by to mali byť tie nácvikové kontrakcie no nesmie to byť v pravidelných intervaloch a nesmie sa krvácať tak som to už prestala riešiť ked mi tak ostane ľahnem si nachvíľu a pomaličky to prejde. Keby som to aj dok. povedala tak mi povie ,že je to normálne a on teraz všetko pripisuje 4 tehotenstvu už mi aj oznámil ,že môžem čakať skorší pôrod 😖 😖 lebo mám aj bruško dosť dole tak uvidíme no pravdu toto sú slová ktoré tehuľka veľmi počuť nechce ...A ozaj vieš čo som písala že by sme chceli modrú dogu ak všetko dopadne dobre tak v sobotu si ideme do Čiech jednu zobrať 😀 😀

mirulka147
20. mar 2012

@papuka ja mám vychadzky od začiatlu len najprv som mala hematom tak som musela ležať a aj som trochu krvacala a potom mi v 14 tt zystili placetu pravea tak sa mam šetriť ale nekrvacam a ešte mi mali na nu netlači tak sa teraz citim fajn v nedelu sme boli grilovať som bola od oktobra poriadne na vzduchu.

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 mna ti asi týžden, bolí alebo ja ti to neviem ani definovat presne pod lavým rebrom, neviem čo to može byt, ja mám pocit ako keby som to tam mala zodraté 🙂 vieš ako ked ta oderú topanky 🙂 bývate v dome či v byte? ak sa vratim k našim predchádzajúcim debatám, moj syn nebol proti, skor sa tešil ale tak normálne, a manž. dcéra, ona ti je taká flegoška takže to na nej nebolo vidiet ako sa jej to dotklo či nedotklo, a ona býva v BA, chodí k nám iba cez každé prázdniny ktoré sú počaš škol. roka

mirulka147
20. mar 2012

@papuka byvame v bytovom dome v novostavbe je tu 9 bytov máme velky rohovy balkon tak sa tam možem už slniť je to taka mala obec pred Detvou takže je tu klud akurat mi starotka s vip pracovnikmi vypaluje travu pod balkonom a ja mam plny balkon prádla tak super dalšia grylovačka 😠

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 takže mate velký bytík pre tolko ratolestí 🙂 my máme starý gazdovský taký dlhý 25m ale obývame len 2/3 a tá zadná 1/3 je pre návštevy, ale ked maličké podrastie syn pojde o 3 roky na strednú, tak ho potom prestahujeme do zadnej časti, a maličké bude mat det. izbu vpredu pri nás, velké deti sa už teraz na to tešia vraj tam budú mat svopje súkromie, lebo tam majú aj svoj vchod do domu 😀

mirulka147
20. mar 2012

@papuka obyvačka s kuchynou je velka ale izby su male postielka sa vojde akurat do spalne a vdeckej su dve baby a aj tam sa tlačia chceli by sme tu kupiť pozemok a stavať pomali domček no uvidime ako sa mojmu bude dariť začal podnikat tak ho teraz ani nevidim ma aj zamestnancov ale stale je v monterkach lebo čo si nespravy sam to nema .

papuka
20. mar 2012

@mirulka147 to poznám, my sme prestavovali tento náš domček 3 roky, bol to manž. rodičovský, ale manž. nechodil do práce a robil si uplne všetko sám, teda my ako rodiny sme mu pomáhali a musím povedat, že máme domček ako nový, pekný velky moderný.ja som zatial pracovala, v rodinnom podniku a teraz sa zamestnal on a ja pracujem doma pri detoch 😀 jaj už je pomaly vonku teplúčko aj sliečko mi už svieti, no ešte hodinku pobudnem dnu a pojdem niečo porobit, len som ešte zo včera velmi unavená, včera som to prehnala ☹ chcem sa opýtat, aké pienky budeš používať? ja určite jednorázové, len neviem či pampers alebo huggies, asi ktoré budu v akcii 😉

mirulka147
20. mar 2012

@papuka ja špekulujem nat tymi novými su to kapsovky či čo je ich strašne vela druhov už som objednala 5ks tak uvidim ale najprv budem davačť hugisky a ked sa sadaptujeme tal latkove idem ja dačo navariť lebo mi škvrka v bruchu ako som doma tak sa len napchavam vahu už opchadzam zdaleka 😀