Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@papuka ja som robila sviečkovu zase som sa naladovala a koložvarsku tiež zbožnujem asi spravim napozajtra dik za typ 🙂
@mirulka147 nemáš začo, ja som prave dopapala čoko tortu z roku 1940 😀 čo som piekla včera na synove narodky, suseda sa ma pýtala prečo som včera zase piekla, ked v sobotu som robila jednu tuto čoko tortu a druhu trasenú, no a ja zase že už v nedelu sme mali ako dezert puding, lebo všetko sme zjedli v sobotu, ved nás tu bolo kopec, sviečkovú zbožnujú aj moji chlapi, ibaže s tým je kopec roboty 😒
@mirulka147 ak to nie je tajné, pribrala si doteraz vela?
@papuka fu akurat som zliezla s váhy tak už som nabrala 8,5kg mala som 55kg tak som zvedava kam to až dotiahnem ,moja prva dcera važila 368Og tak som zvedava kolko bude mať toto maličke 🙂
@mirulka147 @papuka akurát sa dívam že sme tu tri ktoré máme po sebe termín 😀 som zvedavá ktorá pojde prvá vidíte ja som do štrvtého mesiaca nepribrala nič a teraz mám dve kilá naviac tak uvidíme
@monika74 ahoj akurat som pozrela ty maš samich chlapcov už vieš čo bude dalšie babo?a ozaj chcem sa spytať či tiež nemožeš spavať ja chodim spať po polnoci a o 5 som hore alebo si chcem pospať po obede a nič ☹
čo to bude uvidím vo štvrtok .no čo sa týka spania prvé tri mesiace som si pripadala ako spiaca princezná.teraz tiež chodím spať relatívne skoro niekedy nedopozerám ani panelák ale v noci sa niekedy zobudím.No a poobede niekedy ked dovarím tak si občas zdriemnem ked mi to synátor dovolí.Ale je pravda že som unavenejšia ako pri predošlých tehu 😀 ročky neoklameme
@mirulka147 čo to bude uvidím vo štvrtok .no čo sa týka spania prvé tri mesiace som si pripadala ako spiaca princezná.teraz tiež chodím spať relatívne skoro niekedy nedopozerám ani panelák ale v noci sa niekedy zobudím.No a poobede niekedy ked dovarím tak si občas zdriemnem ked mi to synátor dovolí.Ale je pravda že som unavenejšia ako pri predošlých tehu emoticon ročky neoklameme a včera som tak poobede zaaspala až mi prihorel obed 😅
@monika74 ešte že si nevyhorela ja som tiež spavala aj dva krat za den a teraz nič .
@mirulka147 no ja som lezala dva krat s krvacanim v nemocnici a bojim sa aj kychnut 😖
@nr_martinka ahoj a krvacala si na začiatku či aj teraz ja sa bojim že budem na konci ked bude mali naliehať hlavičkou na placentu a že sa skor narodi ☹
@mirulka147 teraz už nedovolí spať krásne počasie 😀
@mirulka147 ahoj tak bolo to v 5tt a asi v 18tt .tak sa bojim chodit aj na vecko .je to nase prve babo po 6rokoch a to som mala 4Xiui jedno mimomaternicove neuspesne ivf a potom sa stal zazrak.otehotneli sme prirodzene len s jednym vajcovodom 😀 tak dufam ze krpec vnutri este vydrzi.preco som krvacala mi povedali ze asi cievka praskla.ja mam zatial placentu vzadu tak dufam ze bude vsetko ok.
@nr_martinka tak si celi čas doma na rizikovom?
no mna lekar vypisal hned na zaciatku ked som este len zistila ze som tehotna ale nastastie mam vychadzky inak by ma asi slahlo doma.a ano som na rizikovom.
Ahojte Julove baby. Chcela som sa opytat kolko ste zatial pribrali, ako sa citite, ci mate najake zdravotne problemy a tak. Moje prve mimco, takze som neinformovana 🙂
@monika74 Jezisi Marja , 3 deti!! To si ako zvladla? 🙂 No prve tehotenstvo dost sok na mna, asi preto zeto nemam s cim porovnat.. 4 mesiace uplna pohoda, ale posledne dni mi mimco tlaci na mocovy mechur a cesty tak to boliii ukrutne. V noci som s nim uz musela dat rec, ze ak neprestane tak mu nebudem davat vreckove ked vyrastie 🙂
Inac pribrala som zatialasi 5kg, ale zacinala som na 48kg tak to velni nevidiet.
Tak Ty uz budes rodit ako profesionalka, vsak? 🙂
@mirulka147 ahoj, no dnes som sa tu neukázala, mám brigádnikov v záhrade, muža otca a ešte jedného, takže som im varila tú spomínanú koložvársku, mnam, mnam, a ešte som im upiekla rýchly koláčik, taký do ktorého ide celý kompót aj so stavičkou. no ja som pribrala 7 kg, ale to bolo pred 3 týždňami, teraz netuším, budem sa vážit iba pondelok v poradni, radšej !!!!!! neviem či je to vela ale akurát, bojím sa vela pribrat, ale podla mojho úsudku, ani vela nejem a ani málo aby malo bábo všetko.z vitamínov si dávam iba acidofolan - kyselina listova je tam hlavne a ešte niečo, dnes bol naozaj krásny dník, okraem varenia pečenia nerobím nič iba sa prechádzym, včera som to zase prehnala, a o predvčerajšku ani nehovorím 😒 a ty si sa ako dnes mala ?
@monika74 2 kg????? tak to ti závidím, ja som pri prvom / pred 12rokmi / schudla v prvých 3 mesiacoch 5 kg, ale potom to šlo spat hore a ešte aj navyše, no uvidíme v júli, ked sa nám detičky narodia, ktora chytí akú priečku 😀 1? 2? 3? ale ja si aj tak myslím že u nás to bude o dost skor 😉
@monika74 vidím že aj u vás je ten rozdiel, myslím vekový dost velky, aj u nás, moj syn má 12 manž. dcéra 19 a teraz spoločné 😀 horúce nehoráuce, budeme musiet vydržat, ešteže je to tak na začiatku leta, aj ked jún býva tiež poriadne horúci, my bývame pri hore, takže tu nemáme až neviem ako horúco, ako medzi panelákmi na sídlisku a máme zateplený kamenný dom, takže v lete je tu chladnejšie, budem sa chodit chladit dnu 😉
@ksw ono pri prvom to na mne nebolo tiež skoro vobec vidno až do konca tehu no bola som tiež o čo si chudšia 😀 mne tiež niekedy tlačí na mechur z hodou okolnosti minulý týždeň ked som išla na sono mi strašne tlačilo na mechur a aj preto som mala problém zo sonom 😢 a tak ho musím zajtra zopakovať.A ako zvládam troch chalanov?niekedy tažko jeden je v puberte a tí menší maju tiež svoje povahy ale dá sa to 😀 😀
@nr_martinka aj u mna je to prve babo, tak velmo neviem co je bezne a pri com mam stresovat. Ale mas pravdu nejaky ten krcik je v norme.
@papuka no to je pravda okolo zahradky a domu sa treba obracat. My mame taku malu zahradocku a teraz po zime sa nam zacal rozpadavat sklennik, tak to musime dat do poriadku, len som zvedava ako to spravime lebo my dvaja sme ako A JE TO :D Joj a dosiel nam kocik tak sme s nim cely vecer "behali" po obyvke🙂
@nina4 jooooooj supeeer budete mat "predcasne" male chlpate "bambinko" 🙂 to bude doma radosti najprv dogjatko a potom drobciatko 🙂 A chces fenku, alebo psika? Prisiel nam kociiiiiiiik. tak sa vytesujeme A mne sa zda ze mam stale nejake male brusko ☹ (ale velky zadok 😀 😀 ) nejako mi nechce rast dopredu, dufam ze tam ma nase drobciatko dost miesta🙂
@zizu38 Ale vieš čo znamená veľký zadok malá pravdepodobnosť infarktu 😀 😀 a bruško vyskočí odrazu ja som pri prvom stále nič a v 8 mesiaci vykuklo 🙂 supér ked ti došiel kočík daj aj foto ak budeš mať čas to už je také ozajstnejšie ked je už aj kočík domka .
Bude psík no deti sa riadne tešia ...Opýtam sa ťa takú asi dosť blbú otázku tak sa nenahnevaj ako si tehu. aj ste mali radovánky lebo ten môj pokúša ale dnes som už dala jasne najavo ,že ruky má zdravé 😀 😀 😀 😀 a nech si počká do augusta ale ako som zistila ,že som tehu. tak odvtedy nič aj mi ho je trošku ľúto ale bojím sa aby som nezačala zas krvácať 😖 😖

@mirulka147 no ja som dorobila čo som dnes chcela, dieta dopozerá farmu a ešte ideme do zahradky pred domom, ja som 2 nemusela varit, včera sme dojedli zo soboty a dnes z nedele. no ale zajtra brigáde musím navarit koložvársku kapustu.3 chlapi su 3 chlapi.idu davat doporiadku záhradu.ja sa nevážim nikde iba raz do mesiaca v poradni, no už to vidím budúci pondelok, až sa bojim 😕 ☹