Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 Este by si mi mohla povedat co znamenaju tucne stehna a nakoniec zistim ze som "nesmrtelna" 😀 😀
Veru mas pravdu uz je to take ozajstnejsie, i ked aj kocik sme zlozili naspat do krabice, kvoli kocurovi, lebo ten sa furt len okolo neho obsmietal a ja by som bola najradsej aby ostal kocik co najdlhsie bez chlpov. Urcite sem dam aj foto, ale to ho nesmiem zabudnut odfotit 🙂
Co sa tyka tych radovanok tak mi fungujeme uplne normalne. Prave by som povedala ze je to "ine", take viac wru 😀 Ja som mala slabe spinenie na zaciatku (to som brala aj lieky). U nas sme mali teda prve 3 mesiace bez tutu-mutu, Jednak som sa trosku bala, a vlastne ja som cele tie 3 mesiace prespala ako sipkova ruzenka.
Ono v podstate ak ti to vyslovene doktor nezakaze, mozete fungovat normalne, teda trosku opatrnejsie. Ale viem pochopit ze jednoducho mas v hlave "zafixovane", aby sa nieco nestalo drobciatku, tak sa potom na taketo veci neda ani sustredit.
....Ale ta veta so zdravými rukami sa mi velmo paci 😀 😀
@nr_martinka ja sa ho tiez furt pytam ci je to normalne, len ked sa stane nieco co som doteraz "necitila" tak neviem ci mam utekat na pohotovost, alebo je to v tehotenstve bezny jav.
Tak pozeram ze vsetky mame priblizne rovnake myslienkove pochody tu 🙂 Mate uzaj nejake mena?? Ja sa neviem rozhodnut ci slovenske alebo anglicke meno, kedze zijeme aj tu aj tam. Ze ak mu dam anglicke tak babka na slovensku si to nikdy nezapamata a bude ho volat Jozko 🙂
@zizu38 ahoj, tak sa vám potom kočík velmi páči, to som rada. na našom sa ešte vozí sestrina malá 😀 aj moj mužíček chce stavat sklenník, ale či tento rok to nikto netuší, včera - dnes máme záhradnú brigádu, orezávajú stromy, hrozno, hrabú záhradu a ja im varím a pečiem, už sa blíži pondelok, normálne mám obavy z tej glukózy ☹ ako tráviš dni na PN? nenudiš sa ? 🙂, ja som si minulý utorok ked sme boli v bb u zubárky doobjednala komodu ku spálnovej zostave, a že príde až o 4-6 týždňov, a oni mi volali v utorok že už ju tam mám 🙂takže v pondelok ked pojdem od lekára tak sa po nu zastavím v bb "cestou" 😀 a už by som si mohla začať prenášať aj miminkovské oblečko, triediť, prať a ukladat, velmi sa teším, ozaj, možem sa setry opýtat čo bude robit s babskými vecami, ak ich ja teda dufam nebudem potrebovat, mohli by ste sa dohodnút, teda ak budete mat aj vy princezničku, teda ak by si chcela
@monika74 aj my bývame na dedine, teda je to čast ZH, ale dedina 😀 no moj malý povedal, že ho bude vozit teda tahat za bicyklom 😀 ale ja tu už mám vybavenú malého " kamošku " - frajerku, že bude nášho drobca kočíkovat, a itež máme velku terasu pred oknami a o záhrade nehovorím, ale máme aj psa aj kocúra, tak sa obávam aby nás kocúrik Muro nespinkal s naším Maroškom spolu v kočiariku 😒
@papuka ahoj včea som ti nestihla ani odpísať doobeda som si poriadila a o tretej prišiel muž s prace skor čo sa malo kedy stava tak sme vybehli na poštu a do tesca zase som tam objavila dupačky s kapuckou za 2, 3é no nekup to a večer nas prišli pozrieť znami tak mi ten dnik celkom fajn ubehol a dnes idem navariť gulaš a potom stravim poobedie na gauči 🙂
@zizu38 tak to zazivam aj ja viem ake to je ked to neme s cim porovnavat 😖
@mirulka147 no to poznam aj ja uz nekupujem akoze nic lebo uz toho mame dost a aj tak mi nieco pride pod ruku a este k tomu sa to aj oplati tak ze nekup to.to je take tazke 😀
@zizu38 ahoj aky kočik si objednavala potrebujem inšpiraciu mam možnosť mať od švagrinej 5 ročny ale stale pokukujem aj po inych novšich tak sa neviem rozhodnuť ked tie nove su take nadherne 😀
Ahojte babulky prosim o pomoc - tak mam bezproblemove tehotenstvo ale v praci mam strasne stresy asi tak 1 - 2 krat do tyzdna ako aj dnes stres plac atd. uz mam aj strach aby sa babatku nic nestalo lebo taketo stavy niesu dobre neviem co mam robit ci mi doktor da PN aj ked ju moc nechcem lebo zatial sa citim dobre ale koli stresom by som zase aj ostala na PN a bola v klude ale neviem ci doktor dava koli takemuto dovodu PN? Alebo ako to mam v praci robit klapky na oci a usi a na nic nereagovat - dasto?
@veraba neblazni, ta praca za to nestoji!!! Mne doktor dal presne z tohoto dovodu PN, napisal mi, ze potrebujem caste vychadzky, takze nie som zatvorena doma. Ja by som na tvojom mieste odisla, stres je velmi rizikovy faktor, mozes uskodit babatku, to ta teraz potrebuje mat kludnu a stastnu. Naozaj nevahaj a daj sa vypisat.
@papuka ja uvidím ako dopadne kočíkovanie.muž povedal,že kočík bude pred garážou aby on mohol niečo robiť ono vieš čo sa zamladi naučíš 😀 alebo budem sedávať v altánku a popíjať kávičku . no po včerajšom sone mám zmiešané pocity dr.povedal,že to môže byť aj dievča no uvidíme.Stredný syn zahlásil,že babu nechce 😅 Uvidím na dalšej poradni pretože sa mi zda,že je drobrec je malý a týždne tam nesedia,možno len pre to,že som ešte len málo pribrala ale o to snád bude ľahší porod. 😀 😀
@zizu38 Ved to ,že nám to dok. zakázal už len s toho dôvodu ,že mám nízko to bruško a preto krvácanie na začiatku.čo sa týka šípkovej Ruženky tak teraz je so mňa večer sa teším na Panelák a pozriem tak polovicu a spím ale ráno od 5 buntoším tak aspoň pri kľude uvarím a upracem.Paťkovi sa to takto veľmi páči to skoré vstávanie lebo teraz má také navyvárané raňajky ,že až 😀 😀 😀 😀
@papuka tak sa uz nevies dockat utorka🙂 Nam by sa tiez zisla nejaka komoda, len bohuzial my by sme ju uz nemali kam dat. 😖 *To si sami strihate stromceky ? Lebo mi len zaciname "farmarcit". Tak sme si na jesen sami ostrihali jablone. A teraz nedavno sme strihali broskyne. Neviem ci dobre ale tak uvidime, i ked je pravda ze tie jablone su uz neskutocne stare. Je tam aj nejake hrozno, len to nemam sajnu co na nom ostrihat, lebo celkovo vyzera dost biedne. Ved urcite sa dohodneme aj s tymi vecickami, len ja stale tajne dufam ze to predsa len bude chlapcek 🙂
@nina4 Tak potom, radsej nepokusat stastie a uz len nejako vydrzat. Vsak teraz to bude uz len a len utekat 🙂 Aj ja zvyknem vstavat skoro rano dnes som bola hore uz od 4ej, ale nechcelo sa mi nic robit tak, som si narajbala jablcko a tlacila do hlavicky 😀 , ale potom okolo 7ej som znova zaspala a prelenosila cele doobedie🙂
Tak to verim ze Patkovi sa pacia take ranajky, to by sa aj mne pacilo, hadam dojdem aj ja🙂
@mirulka147 Neviem aku mas predstavu, a aka si narocna. No my sme chceli 3kombinaciu a aby sa nam kocik zmestil do kufra auta. A cenovu hranicu sme si urcili do 300€. Povodne sme chceli ist do PL ale nejako sme sa nevedeli rozkyvat. Nebranili sme sa ani kociku z bazaru. Bohuzial na tie inzeraty co boli za ozaj dobru cenu sme vzdy zareagovali neskoro ☹ . A co sme pozerali v kamennom bazary tak tam bol rozdiel medzi novym a ojazdením 50-70€ tak sme sa rozhodli si ho objednat. Vybrali sme si Rico Alpine Sport Line, je to polska vyroba ako vacsina kocikov. Ale nam sa paci, no uvidime aky bude v praxi. (Ale moj osobny nazor je ze tieto polske kociky su na jedno kopyto len je tam iny nazov popripade trosku iny dizajn. )
@nr_martinka tak uz len dat na instinkty 🙂
@nina4 ahoj...ako sa mate? co nove, no,mi sa uz nevieme dockat na pondelok a na nasho drobceka...jujjj konecne odychovat lebo dnes a vcera som robila take jarne upratovanie,trosku okna aj s pomocou mojej polovicky a podobne...som hotova idem ja len odychovat,prajem pekny vikend....papa
@zizu38 neviem či vieme strihat, majko s mojim otcom sa do toho pustili podla uváženia 🙂 ako som spomínala máme velikú záhradu a teraz aj velmi peknú po 2 dnoch tvrdej driny. máme v nej aj staré jablone a vlani sme sadili aj nové stromčeky jedny na jar a dalšie na jesen, ešte by sme chceli aj tuto jar a jesen nasadiť dalšie. doteraz sme mali iba jablone, no zasadili sme si aj dalšie jablone, slivky, hrušky. z kríkov sme mali 3 duhy rízeli a egreše, doplnili sme novými ríbezlami egrešami a ešte sme aj maliny dosadili.ale kedy bude z nových ovocie, to nik netuší. no a samo že máme orech jeden starý a jeden sme dosadili nový, lebo 2 sa nám vyvrátili 😠 hrozienko máme aj biele aj modré-červené 🙂 na robotu určite je toto dost a ešte máme aj dost volného políčka, majko ma straší že tam budem musiet sadit zemiačky a zeleninku, no ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 ja tak akurát kvietky, vlani som mala krásne muškáty, mala som aj nejaké stromčeky v nádobách no mali sme v lete velkú potopu, tak tomu dopomohlo a ešte mi aj cez zimu dnu primrzli, tak som sa rozhodla, že už budem len pri muškátoch, čo nemusím prezimumávat, lebo ja nemám kde, nemáme pivnicu ☹ no a samo že teraz mám kopec jarných kvietkov aj v predzáhradke, a aj v nádobach, len neviem kaé budú, lebo vlani boli nádherné jarné kvietky, ale nemali sme nášho kocúrika Murka, a nejak mi v nich hrabe 😠 ale ved sama uvidíš ked už budeme na materskej, teším sa, už nebudem mat domáce vazenie 😀
@mirulka147 no ved, nekúp to 🙂 jaj ako ti závidím aspon tie dve hodinky, ale ja sa tu po dvore pomotkám po vonku, a na mínanie peniažkov mám internet 😀 syn mi prave odišiel ku svojmu otvcovi do BA muž má tento víkend 3 nočné, takže cez den bude spinkat, zábava mi ostane, žehlenie TV a internet, tebe prajem pekný víkendík
@papuka moj muž hrava hokej tak všetci rataju s hokejistom ja sa smejem že bude gimnasta ,dnes mi prišli krasne rifličky a svetrik tak sa vytešujem 🙂
@nina4 Mne v piatok kolegyne rozpravali ake mali "problemy" s detmi. Tak ja len dufam ze nas drobcek bude ukazkovy a pekne papkat v noci spinkat a my sa budeme z neho iba vytesovat 🙂
Joj dnes ma tak boli hlava :( asi z toho ze som pojedla na tony sladkeho, ale jednoducho sa nedalo odolat...

@zizu38 no aj ja som v strese zo vsetkeho a vzdy sa pitam lekara.