icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

gabina23
28. mar 2012

@marakoli no jaže to výsledky z cukru povedia hneď 🙂 tak už máš potom fajne

zizu38
28. mar 2012

@nina4 v prvom rade dakujeme za gratulaciu 🙂 No už rieši, každý mesiac ked som prisla na kontorlu tak som ho mala zvyseny, aj som povedala ze obcas nejaka migrena (raz do mesiaca) a obcas busenie srdca. No a ked som mu to vcera povedala ze obcas sa mi zdvihne tlak tak rozhodil ruky ze to mu nemozem len tak povedat ????!!!
Tak dnes som bola na internom no koniec tam mi namerali tlak 150/80 (takze som dostala tabletky) a utekali sme po obede do BB k mojmu doktorovi tak ten mi vypisal papier na rizikovu ambulanciu len som ho nevedela ukecat aby som mohla ist tu v ZH do takej ambulancie. Tak v utorok pojdem do Roosveltky v BB len mne sa tam moc nepaci ten pristup lekarov. A potom pred velkou nocou mi este daju holter...
No je to nechapem vsak som doma, nic namahave nerobim, spravy ani nekukam aby som sa nerozculovala 😀 S manzelom sme stastni, furt sa len rehoceme a spravame ako pubertiaci 😝 ...
A pokym som sportovala tak som mala praveze vzdy nizsi tlak...
No tak to nastve, ked predavajuci neuda prave informacie... Ale zase aj pittbulik je pekny pes. Ja som jednu mala. to bolo ako maca 🙂🙂 Ale budete este hladat dalsie steniatko? 🙂

zizu38
28. mar 2012

@papuka rano o 6ej som sa sla zapisat na interne a uz som bola 16ta. Ale tak som sa vratila domov a zovolala sestricke o kolkej ma asi zoberu tak mi povedala ze mam prist o 13ej. Tak ja som ti dosla o pol hodku skor tam mi vypisali dalsi papier na EKG a potom ma vysetrila aj pani doktorka na internom. (velmi boli zlate). takze ma pred velkou nocou objednala na holter. A tlak co mi namerali sama som bola prekvapena 150/80 ( lebo som necitila zle akurat mi trochu rychlejsie bilo srdce).. no tak sme utekali do BB. a tam ma zase objednali na nejaku rizikovu ambulanciu. tak zase v utorok pojdeme do BB, Chudatko moj milacicek ma so mnou riadne starosti. beha vsade so mnou (lebo ja sa bojim soferovat ☹ ) Zatial mi dali tabletky na znizenie tlaku vraj su bezpecne. Tak ja len dufam ze lekari vedia co je pre nas dve kocky dobre 🙂 . Len ja to jednoducho nechapem, ja som mavala vzdy nizky tlak a teraz toto.....no jednoducho nechapacka 😒

papuka
29. mar 2012

@zizu38 tak to ma velmi mrzí ☹ ale neboj, všetko bude ok.ku komu ta dali do rizikovej poradne, MUDr. Molitoris je vraj dobrý v tomto, ja ho poznám aj osobne naše deti chodili spolu do lyžiarskeho oddielu. to že tvoj manž. chodi s tebou to je dobre, nerob si výčitky, ja sa šoférovat nebojim, ale beztak ma moj majko samu nepusti, tu sa on boji 🙂 , tak teraz nič nerob, neupratuj myslím namáhavo, len oddychuj a relaxuj, ved to už máme za pár 😉

susi201
29. mar 2012

ahojte som v 24 tyzdni a chcela by som vediet ci je tu nejaka buduca mamicka co ide rodit do banskej stiavnice? a este by som chcela vediet ci uz viete co cakate ? mi by sme chceli chlapceka ale doktorka nam to stale hovory s takou neistotou ako by to nevedela s presnostou povedat ale tento tyzden nam povedala ze sa jej zda ze je to baba .. neviete ako to rozoznat na tom ultrazvuku... ja som bola na glukozu dnes celkom mi to rychlo ubehlo ...

zizu38
29. mar 2012

@papuka tot vobec neviem aky doktor bude v tej poradni. Lebo som tam volala az po 15ej a to som bola rada ked mi vobec sestricka zdvihla telefon, a vopchala ma este do zoznamu. Sice mi dala jasne najavo ze uz je po ordinacnych hodinach a ze ju otravujem, ale tak co uz. ked som nemohla ist do takejto poradne tu v zh (myslim ze aj tu musi byt nejaka taka.)
A ty ako sa citis, vsetko v poriadku? 🙂

monika74
29. mar 2012

@susi201 nič si z toho nerob že ešte nevieš čo to bude ani ja to neviem 😢 ja som bola na sono pred dvoma týždnami dva krat pretože bolo zle otočene a na jednom mi dr povedala že nevie a o týžden že možno to bude dievča ale z neurčitosťou.No mne sa zdá že to bude chlapec a takto som na vážkach akej farby vecičky kupovať 😀 tak uvidíme na ďalšej poradni

susi201
29. mar 2012

@monika74 aj mne sa zda ze to bude chlapec ale uvidime .. mame dost veci po prvom dietati po dievcatku ale vadsiou v neutralnych farbach ale chcela by som vediet co to bude ...

nina4
29. mar 2012

@zizu38 no to ti nezávidím a placentu máš ako uloženú či to nespôsobuje aj ona a nesolíš veľa ? ja teda solím dosť a začala som menej lebo mi dosť členky začali puchnúť a pri Sofinke mi kázal menej soliť tak som si to už naordinovala sama 😀 😀 A super ,že to riešia aspoň môžeš byť kľudnejšia že si sledovaná budem na teba a princeznú myslieť aby ste boli v pohode.U nás je zas Sofinka choručká zlatko moje 2 dni má 39 teplotu tak dnes dostala ant. a teraz zas 39,3 ☹ ☹ A šteniatko určite poriešime nevzdávame sa 😀 😀

nr_martinka
29. mar 2012

@zizu38 nic si z toho tlaku nerob .aj ja som mala pred tehotenstvom ok a zrazu my vyskocil hore.tak od 13tt uzivam lieky na tlak, a este aj magnezium mi kazal internista a musim k nemu chodit momentalne raz za mesiac .tak sa to da vydrzat.lebo nieco mi trepal o preeklampsii ci ako sa to vola a na kezdej kontrole mi povie ze ok nehrozi mi to.inak solim malo ale aj tak mam tlak vysoky.

papuka
30. mar 2012

@zizu38 Ahoj, no už je to ok, lebo som sa dnes dozvedela že mám cukor, teda tu glukozu čo sme pili v poriadku, moč mi ešte nevedela povedat, tak musím čakat do pondelka.ale zase máme problém, majkovi zistili že má toxoplazmu v krvi, takže v utorok ideme do BB na infekčné ☹ dnes ráno som dala zobrat krv aj patkovi, či je v poriadku, a mne ju zoberú tiež na infekčnom ešte raz, tak mi drž palčeky, pekný víkend ti prajem, papa

zizu38
30. mar 2012

@nina4 No s tou solou ako kedy, snazim sa pomenej. tak vacsinou ked varim zavolam manzela nech to pride okostovat, lebo ja ako som tehotna tak ked robim nieco slane tak sa mi zda ze je to malo a takisto je to pri sladkom. 😝 Veru ako vravis som urcite kludnejsia, a neviem ci tie tabletky (dopegyt) zaberaju tak rychlo ale naozaj sa citim omnoho lepsie. dokonca lepsie spavam 😀
Joj to ma mrzi ze je Sofinka choruckava. Chudatko ved ona mala nedavno toho bacila....Tak nech jej co najskor teplota klesne.

zizu38
30. mar 2012

@nr_martinka Mne na intrnom predpisali DOPEGYT a magnezium mam tiez tak od 13tt. V utorok idem na vysetrenie do rizikovej ambulancie a potom mi daju este na 24h holter, kvoli buseniu srdca a obcasnej arytmii. Musim si poklopkat ale nohy mi zatial nepuchnu. A po tych tabletkam mam pocit ze mi je lepsie.

zizu38
30. mar 2012

@papuka Tak super ze ti "cukor" vysiel v poriadku. Mne asi tiez, lebo sestricka mi povedala ze ak bude nejaky problem tak mi zavola a neozvala sa tak je vsetko ok.
Jooj to mam velmo mrzi s tou toxoplazmozou. To si ho asi na tom infekcnom nechaju? Budem vam teda drzat palceky nech je Patko a ty s drobciatkom v poriadku. Podobne pekny vikend prajem-e 😀

monika74
30. mar 2012

@zizu38 babenky ako vám závidím,že už máte glukozu skoro asi všetky za sebou mna to čaká asi až o tri týždne po poradni 😢

nina4
30. mar 2012

@zizu38 Juj ani nevieš ako si ma potešila ,že ti je lepšie .Veru Sofinka má teraz voľaké chorľavé obdobie aj berie sirup na imunitu a veru zlepšenie nevidno .

zizu38
30. mar 2012

@monika74 neboj to zvladnes 🙂 nie je to az take strasne.

nr_martinka
30. mar 2012

@zizu38 ahoj.no aj mne doktor dal dopegyt a mozem povedat ze sa mi tlak upravil a som kludnejsia asi z toho magnezia lebo inak som nervak ale teraz som kludnucka a mam vsetko na haku 😀

neeelaaa1
31. mar 2012

@nina4 dakujeme....co mas nove, juj zase zima....ja chcem teplucko....idem ja trosku upratovat prajem ti pekny vikend

nina4
31. mar 2012

@neeelaaa1 Veru zima mi začína liezť na nervy ale čo ved už je tu bláznivý Apríl 😀 😀 ja som dnes s manželom upratovala prádlo nakompletku upratali všetky skrine Sofinka tá mala šokovú terapiu lebo som jej už kooopec vecí dala preč čo vyrástla booože ona túto zimu tak narástla asi zato je aj stále chorá.
A čo drobček ako poslúcha ? Kopcuje či už menej ? Naša slečna sa niekedy tak natiahne až mi ostane zle ...

neeelaaa1
1. apr 2012

@nina4 ale tak drobcek sa hybe...dnes som videla prvi krat take vypukle na brusku...krasne,no,vecer ked nelezim a sedim ma tlacieva a poriadne...takze najcastejsie si vecer lahnem a sme obidvaja spokojny...no,az dnes si idem trosku urobit velkonocnu vyzdobu,skor som nestihala 🙂

nina4
1. apr 2012

@neeelaaa1 Moje drobčiatko malé tak ti tiež dopraje kopančekov :o) pre mňa je to trošku nezvyk lebo toto babatko kopcuje asi najviac no deti sa na tom dobre bavia tiež ked si večer ľahnem také vlnky sa robia a to potom len pusinkujú a hladkajú a malá sa tak tisne na tú stranu kde hladkajú 🙂 🙂 Je to sranda ,že ešte sú len v brušku tie naše bábatká a už sa im žiada hladkania .Tak si krásne pozdob a oddychuj 😉 😉

monika74
1. apr 2012

@nina4 mi sme tiež ked boli menší bývali veru často chrý.Chalani brali Rybomunil na posilnenie imunity a začal im veeľmi chutiť cesnak na rožku .Jedia ho už vyše roka a chorý mi už veru dávno neboli.Až sa naša doktorka čudovala ked sme prišli po vyše roku len pre potvrdenie do školky,že nás dlho nevidela 😀 😀

nina4
1. apr 2012

@monika74 A ako ti ho jedia len tak nakrájaný či pomazánka to by som skúsila lebo Klop-Klop jedine Marek sa drží .Noo ja sa zas neviem dojesť cibuľe a tiež sa držím túto zimu akurát na začiatku ma draplo hrdlo ale inak OK .Bambuľiatko sa má ako ?

zizu38
1. apr 2012

@nina4 mozno je to aj z tohto pocasia. Ale aj ja ked som bola mala tak som bola furt chora. Vzdy to bolo zapalene hrdlo a angina. Ako ste vikendovali?

zizu38
1. apr 2012

@nr_martinka aj ja sa citim ze mi je jedno 🙂 ale ako by povedal moj manzel ze aj tak furt somrem ako male pivo 😀

nr_martinka
1. apr 2012

@zizu38 a uz si bola na ten cukor?ja idem v utorok a dufam ze to bude ok.

monika74
2. apr 2012

@nina4 ja im ho dávam na rožok zo syrokrémom bud pretlačený alebo na tenulinko nakrájaný NO neviem či si drobec robí v noci disco no mám pocit že po nociach tancuje viac. 😀 Sledujem ,že si sa dala do veľkého upratovania vecí.Chystam sa aj ja pomaličky .Poprať plienky,zavinovačky a požehliť kým nemám moooc veľké bruško 😀

papuka
2. apr 2012

@zizu38 ahoj, tak prave som volala na moč, tak aj ten je v poriadku, musela som iba prechladnut, pri umyvaní okien a hrabaní zahrady 😒 no neviem, dufam že neostane na infekčnom, patkovi neviem kedy budeme mat vysledky krvi, lebo tu v ZH to vraj trva 1-2týždne , preto ja si idem bat krv priamo v bb na infekčnom , tak to budeme vediet ihned.aký si mala víkend? všetko v poriadku? ja už mám vecičky potriedené, už iba prat, na to sa chystam cez velkú noc, aj tak nebudem mat čo robit, patko ide k svojmu otcovi do BA ale zase budeme mat majkovu dcéru Z BA u nás 🙂 na výmenu 😀

nina4
2. apr 2012

@zizu38 Juj super vymaľovali sme si celý dom tak sme k veľkej noci vynovený ešte treba jednu chodbu ale to asi až po veľkej noci.ja mám teraz stráááášne veľa energie stále upratujem ,varím , prekladám manžel sa smeje že som ako na ihlách 😀 😀 😀
A u vás ako víkend aj snežilo?