icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
2. apr 2012

@monika74 veru a to sme ešte stihli aj omaľovať ale presne ako píšeš pokiaľ brušká až tak nezavadzajú treba porobiť .

monika74
2. apr 2012

@nina4 tak o tom malovaní rozmýšlam ja ja po velkej noci záleží od počasia by som chcela maľovať aj ja 😀

nina4
2. apr 2012

Tak mi potom napíš ako sa manžel zatváril lebo u nás to bola sranda 😀 😀 ale porobil

monika74
2. apr 2012

@nina4 tak ja si radšej vymalujem sama .Aj vlani som si chodbu a kuchynu vymalovala kým bol muž v robote 😀 No teraz uvidím či to zvládem 😅

bis
2. apr 2012

ahojte baby,chcem sa opýtať,býva vám ešte zle od žalúdka?mne bývalo dosť zle v prvom trimestri,ale nevracala som,chvílu bol klud a teraz zas,ked niečo zjem,už cítim ťažobu na žalúdku..snád je to normálne,tehotenstvom..čo myslíte?

monika74
2. apr 2012

@bis je to určite tehu.Ja som tiež prvé tri mesiace preživala ťažko.Pálila ma záha a od žaludka ani nehovorím.Po prvom trimestri mi to prešlo teraz jem menej a chutí mi zelenina no občas cítim záhu,ale to sa už dá vydržať,každé tehu je iné 😀

zizu38
2. apr 2012

@nr_martinka ja som uz bola, a u mna to prebehlo uplne v pohodke. Aj sestricka ostala prekvapena ako rychlo som to vliala do seba 😀 Akurat sa mi zdalo ze som bola viac smadna a potpm som tam kazdu chvilu behala na wcko🙂

zizu38
2. apr 2012

@papuka to je super ze mas moc v poriadku. A uz ti povedali vysledky z krvi? Joj nas vikendik bol super 😀 milacicek si bol zahrrat hokejbalik a vzal ma so sebou tak pokym nezacali hrat tak sme si aspon ponahravali. Tak som si trosicku "zasportovala". Aj sa ma chalani pytali ci si nezahram, ale momentalne by som sa nevedela ani pohnut 😖 😀 😀
A zajtra idem-e do bb na to vysetrenie a mal by tam byt mudr. Molitoris, vseci vravia ze je dobry, a zistila som ze je to kamaratov stryko 🙂
takze mate deti na "vymennom pobyte" 🙂
A dnes sme si urobili radost, kupili sme si tu v ZH (v priore) zlty kompletik ( dupacky, kosielku a ciapocku ) boze take pekne vecicky tam mali vlastne sme pocas prechadzky "pobehali" vsetky obchodiky s detskym oblecenim. Ja by som uz tiez najradsej vsetko poprala, ale este musim vypratat niekde v skrini (este neviem kde 😀 ) viac miesta aby som mala vacsi prehlad co vsetko nam este treba...
A vy ste ako víkendovali?

zizu38
2. apr 2012

@nina4 Super tak to ste riadne sikovni 😀 Ja som cez vikend "sportovala" asi 15min som si prihravala lopticku s manzelom pokym nezacali hrat hokejbalik 😀 Ale musim sa priznat ze som sa citila ako hroch nejak mi bolo zatazko vstat a vobec celkovo sa pohnut. Ale dnes som si dala latte ja viem ze by som nemala na ten moj tlak. Cely den co den od vianoc som o nom basnila ze by som si dala, tak som jednoducho nevydrzala a musim povedat ze som si ho riadne vychutnala a citim sa skvelo 😀
A veru aj tu v sobotu "snezilo" ale mne sa to pacilo svietilo slniecko troska snieziku ci co to poletovalo vzduchom, len ten vietor mi trosku vadil🙂
jaaaaaaaj pomooc moj milacicek sa s tou nasou chlpatou potvorou ide hrat. tak to aby som sa schovala pod perinu, lebo ked sa títo dvaja pochabia tak ten nas kocuriak ked je pojaseny tak neberie ohlad kde skace vidi len jedno, mysku... 😀
No idem ja radsej spravit veceru, lebo tu pridem k urazu 😀 😀 😀

bis
2. apr 2012

@monika74 aj ja jem len po málo,o záhe ani nehovorím,napriek tomu mi je po jedle ťažko..som sa tešila,že to už prešlo..no nič,vydržíme🙂

nina4
2. apr 2012

@monika74 Ja sa tiež radšej angažujem sama ale máme také na prd plafony vysoké tak teraz radšej nech manžel maľuje.Dnes sme boli tak neplánovane Paťkovi zajednať oblek na príjimanie konečne na to nemusím myslieť .

nina4
2. apr 2012

@zizu38 😀 😀 😀 No ako v pohode k úrazu si neprišla 🙂 ? A veru trocha športu nezaškodí ja tak relaxačne pred telkou 😀 😀 Mi hovor o chuti ja bažím na suši v živote som to nejedla ale tak by som si dala manželovi to vraj chutilo ked bol na služobke v Japonsku ale zas tam toho moc na výber nemal 😀 😀 😀 😀

mirulka147
3. apr 2012

ahojte tak už som aj ja bola dnes na cukor bolo to riadne hnusne ešte som si to den dobredu musela kupiť potom som tie dve hodiny išla k mužovy čakať na firmu tam mi tak zle prišlo na odpadnutie a to som sedela že mi musel prikladať mokry uterak na hlavu a nohy hore no hanba ale potom to prešlo a už je dobre 🙂

silvinnka
3. apr 2012

@mirulka147 joooj,mas to za sebou,no mna cukor caka zajtra o 7:00 bleeeeeeee....snad to rozdycham 😉

akira13
3. apr 2012

ach kočky, aké ste šikovnééé 😀 Nás čaká cukrovkový test o týždeň (ako inak, v utorok) 🙂 A keďže mi dnešný utorok nepokazil gyndoš, nechala som si ho pokaziť zubárom 😝 Ale za odmenu som dotiahla resty- objednala z George koooopu malilinkých ružových vecičiek (manžela aj šľak trafí 😝) 😀 a krásneho ružového Lodgera http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13276977&tab=1 (fusak- inak--- jedna pani predáva úplne nové za 60€, baby si veľmi chvália, takže ak chcete kúpiť, šup kým ešte má 😀 ) Tak ma napadlo- bola by strašná sranda, ak by namiesto Zoeinky (ánoooo, už má naša slečna aj meno 😀 ) bol chlap 😀 😀 😀 Tie ružové vecičky by mu asi moc nesvedčali, čo? 😀

martusa26
3. apr 2012

ahojte baby, je tu niekto z okolia Prešova?

bis
3. apr 2012

@mirulka147 ja som dnes tiež bola na glukozu,najprv mi brala sestra krv zo žily a nechcela jej tiecť,sa tam špárala ,no hrúza,potom som to vypila a že môžem ísť domov a o dve hodky sa vrátiť,tiež mi prišlo hnusne zle,musela som si lahnúť,lebo by som sa povracala od slabosti,pot na mna vybehol,fuj,hnusne to bolo.

mirulka147
3. apr 2012

@bis mne rano nebrali krv iba som to vypila a že mám prisť o dve hodiny potom mi zobrala krv s prsta a poslala ma vycikať do pohara tak mi tiekla krv s prsta som celi zachod okidala a to stakeho maleho vpichu 😀

bis
3. apr 2012

@mirulka147 ja nechápem prečo mi brala zo žily a cikať som vôbec nemusela..všade je to asi ináč..len dúfam,že vysledky budú ok

mirulka147
3. apr 2012

@bis ja nechapem prečo mi bolo tak zle ved som na tom bola už treti krat a pred tym v pohode ☹ kedy máš termin?

marakoli
3. apr 2012

@bis ahoj, mne tak isto bývalo len zle, ale nevracala som. a teraz mi niekedy taká kyselina vybehne, z toho mi je grcno, fuuuuj......ale vydržíme pre drobčiatko, čo máme pod srdiečkom 🙂))

marakoli
3. apr 2012

babky moje, ako sa ináč máte? ja ešte zajtra do práce, potom chvíľu voľno. a vo štvrtok idem na 4D sono, už sa neviem dočkať , ako sa nám naša malá pusinka ukáže 🙂))

bis
3. apr 2012

@mirulka147 termín mám predbežne toho 21.7. ale to sa ešte uvidí,upresní neskôr..
ja som síce tehu tretí krát,ale na glukozu som bola prvý krát,predtým sa asi nerobila,a mne prišlo z nej riadne blbo.vidím,že ty máš termín chvílku predo mnou🙂

bis
3. apr 2012

@marakoli ahoj,no o kyseline mi hovor,už pojedám po večeroch pukance,pijem pred spaním studené mlieko,vankúše vysoko a nič nepomáha.a zle mi býva dosť často,tak ťažko akoby som mala kamen na žalúdku,si myslím,že to asi z malej,že mi už tlačí na žalúdok,cítim ju kopať už dosť vyše pupka..

gabina23
3. apr 2012

ahojte dievčatá tak aj ja mám po glukózovom teste 🙂 ráno som to doma vypila ( nebolo to zlé- chutilo to ako veeeeela rozpusteného hroznového cukru🙂 ) a prišlo mi zle až po troch hodinách keď som odtiaľ odišla, asi z hladu iba pot mi vybehol a musela som si rýchlo kúpiť bagetu lebo by som skolabovala 🙂 ale už mám po tom a je to v pohode.. Inak ako máte otočené mimčo v brušku? Ten môj chlapina je celé tehotenstvo dole hlavou 🙂 ( chlap sa ma pýtal, že či sa neprekrví moc :D

papuka
3. apr 2012

@zizu38 Ahoj,tak práve sme dorazili domov z bb, od rána !!!!! no pohroma, ako ked z lazov prídu do mesta 😀 😀 😀 😀 😀 , chvalabohu na infekčnom sa majkovi toxo nepotvrdilo, takže može Mura natahovat dalej 🙂 potom sme boli na velkonočných nákupoch na obede v baumaxe u sestri a ešte si bol majko kupit rybačku aj do bb, lebo jemu sa rybačka páči viacej v bb ako v zh, keby to týto tu vedeli, dali by mu 😀 krv si myslela z cukru? či teraz z toxa?z toxa mi nebrali kedže sa ani u majka nepotvrdilo, áno detičky budú na výmennom pobyte, ale ešte jednu noc sa stretnú, lebo moj ex si nezoberie patka skor ako v piatok, vieš nedajbože by ho mal o nejaký ten dník naviac 😒 dnes som si v tescu kupila prašok pre dietatko dref no skoro ma trafil šlak ked som zbadala cenu, no a mojho majka zase z toho že mi sestra nabalila ešte jednu maxi tašku z novorodeneckým oblečením 😀 idem teda od piatku prat a susit, naštastie v sušičke, viem že sa na velku noc nepracuje, ale toto nebude práca povinná, ale zábavná 😀 víkendík ubehol rýchle, v sobotu sme boli až na čiernom balogu na oslave mojho krasného otca, mal 60. ročkov, a asi som pribrala aspon 5kg lebo tolko som tam pojedla za 7 hodin, sladkého aj slaného, domov sme prišli až o 21,30 ale to bola cesta hrozy, pršalo snežilo vietor fúkal , šoférovala som ja. takže asi tolko, a ty ako sa máš?

bis
3. apr 2012

@gabina23 ja mám pocit,že aj moja je dolu hlávkou,ale asi ešte maju dosť miesta sa otáčať ako sa im páči..

gabina23
3. apr 2012

@bis ale ten môj je stále dole hlavou 🙂 viem to podla kopkania :D

marakoli
3. apr 2012

@bis ja presne tak isto, studené mlieko, hektolitre popijem, malô ma kope až pod rebrami a niekedy sa cítim, ako keby som mala pred sebou 100-kilové brucho, no hotovo, xi.....ale vydržíííme

marakoli
3. apr 2012

@gabina23 no ja mám pocit, že aj toto naše malô je dolu hlavičkou, lebo cítim až pod rebrami kopance. vo štvrtok na sone uvidím, ako si hovie v brušku 🙂)