icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

bis
6. apr 2012

@akira13 držím palce,nech sa to ani náhodou nezopakuje🙂

papuka
6. apr 2012

@zizu38 ahoj, no nebudem ho prezliekat každú polhodinku, ale aspon nebudem musiet tak často prat 🙂 a prave pred hodinkou som naložila 1. práčku s Maroškovými vecičkami. je to taký pek ný pocit 🙂 no a na tej povale som bola, dnes ráno, a doniesla som si krabicu s velkonočnou výzdobou, a zistila som ešte že stajan na vaničku čo mi sestra vravela že mi ju už dala, tak nedala ! 😀 más krásneho kucúrika videla som foto, my máme takého klasického čierneho s hnedým melírom 😀 , no patko mi pred 2 hod odišiel a dcéra nám prišla akura´t sa stihli stretnút na 1/2 hodku 😒 a čo ideš porábat cez sviatky? ja iba varit, v nedelu urobím trasenú tortu, v pondelok ešte upečiem bábovkového zajačika a prat a žehlit, zajtra mi majko poskladá komodu, asi 1. krát v živote sa budem tešit na žehlenie, inak ho neznášam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marakoli
6. apr 2012

@papuka tak to žehlenie ani ja nemám rada, ale malého vecičky si vychutnám, xi

papuka
6. apr 2012

@marakoli ja ho priam neznášam, moj muž mi hovorí že načo to robím ved to vobec nie je pokrčené, ale ja to aj ked nerada ale ožehlím 🙂 ale malého vecičky si tiež vychutnám 😉

nina4
6. apr 2012

@zizu38 noo veru tak ešte treba chvíľu vydržať hádam to tento rok naši chlapci zvládnu aj sami na zahrade 😀 😀 😀 ja tiež veľmi neporobím a poráža ma s toho .u nás sa dnes maľovali vajíčka teda deťušky a nádherne pomaľovali tak sme si povedala ,že ich po veľkej noci odložíme na pamiatku 🙂 Ozaj naša slečna má teraz nočný režim kope v noci a cez deň je ako princezná ...

marakoli
6. apr 2012

@papuka a už máš nejaké vecičky nachystané?

nina4
7. apr 2012

Ahojte ako ste sobotovali ?

nina4
8. apr 2012
fcielkamaja
8. apr 2012

Ahojte,mohla by som sa aj ja ku vám pridať ? ak nebudete proti,budem rada ;.)

monika74
8. apr 2012

vidím,že asi každá sviatkujete 😀 je tu ticho prajem vám všetkým pekné sviatky.Aj u vás je také škaredé počasie?Fúka vietor a sneží ☹

akira13
8. apr 2012

@fcielkamaja vitaj 🙂

@monika74 u nás je hnusneeee a triafa nás doma šľak 😝 Vôbec nemám rada tieto "sviatky" 😝

nina4
8. apr 2012

@fcielkamaja Ahoj určite nebudeme proti 🙂 🙂 a už aj vieš čo čakáš ?

nina4
8. apr 2012

@monika74 Ja nesviatkujem mňa už dva dni bolí hlava ako koňa a ešte zajtrajšok pretrpieť 😠 😠 😠

fcielkamaja
8. apr 2012

@akira13
@nina4 ďakujem , ste milé 🙂 áno,čakáme dievčatko, no meno ešte nemáme vybrané, buĎ to bude Jassminka,Dorotka alebo Ninka 🙂
akurát pozerám,že máš termín ako ja 🙂

papuka
8. apr 2012

@marakoli Ahoj, prave včera som všetko požehlila, tak som sa smiala, že sa už možme narodit, ale radšej nie, kedže nie je čas, a poviem ti toto žehlenia sa mi pačilo 🙂 už potrebujem iba plienky, teda papierove utoerky na zadoček, kozmetiku a to je všetko, postielku mame opretu o našu postel, a skladat ju budeme niekedy na konci maja, rozmýšlam že kedy si mam pripravit tašku do porodnice, aj miju aj maleho, čo ty na to? inak prijemnu veselu noc 🙂

papuka
8. apr 2012

@fcielkamaja ahoj, jasne že nebudeme 🙂

dulkagabulka
Odpoveď bola odstránená
nina4
8. apr 2012

@fcielkamaja Pekné mená u nás tiež bola voľba Ninka ale toľko sa malej prihováram Mišička až nakoniec bude asi Michalka ale do pôrodu ešte daleko takže sa môže stať ,že bude aj iné meno 😀 😀 😀 A odkiaľ si ?

marakoli
8. apr 2012

@papuka aahoj, aj tebe peknú veľkú noc prajem........vecičiek máme už dosť, babatkovské už nebudem vobec kupovať, kočík už máme tiež, postieľku ešte nie, ešte musíme prehodiť nábytok v spálni, aby sme ju tam mohli dať. tašku neviem, že by nejak o mesiac? a ja ešte nejake plienky klasicke kupim, a kozmetiku....🙂)

akira13
8. apr 2012

@fcielkamaja Nicol má v škôlke najlepšiu kamarátku Ninku, tak sme tiež mali toto meno na zozname 🙂 Najskôr som chcela Milly (možno v znení Emily), lenže jak som zbadala to dieťa na 3D- čku, v hlave mi zostalo iba jediné- Zoe 🙂Tato uvažoval nad Melániou, ale... vieeeeeme kto vyhral a tak budeme mať Zoeinku 🙂
@nina4 😀 Ale to vieeeš, ja som Miška a babky sa pri Nicol tak často mýlili, až som jej aj ja začala hovoriť Mišička 😀 A tak namiesto "zlatíčko" a podobne máme "myšičku" 🙂
@papuka
@marakoli vy ste ale šikovné 😀 Nás čaká ešte všetko- sťahovanie nábytku, pranie, žehlenie, čistenie (postieľku , autosedačku aj kočík treba vytepovať, asi to odnesiem do čistiarne 😀 ), nákup všetkého možného aj nemožného 😀

A inak kočky aké už ste? 😀 Ja ... straaaaaaaaaaaaaašne veľká 😀 Keď by mal platiť termín, aký mi napísal do tehu knižky DR (16.7) (ale on NIJAK nikdy nevychádza a každý je z neho paf ako k nemu prišiel, myslím, že aj on sám 😀 😀 ), tak dnes sme dosiahli magickú "100"--- presne v takýto deň- 100 dní pred termínom sa narodila dcéra, takže ja už prenášam, JUHÚúúúúúú 🙂 🙂

nina4
9. apr 2012

@akira13 Tak radšej na predčastný pôrod ani nemysli 🙂 ved malej je v brušku tak dobre Inak mne sa deti smejú že mám bruško ako fotbalová lopta aj Sofinka za mnou príde a hladká ma že ty moja loptička a chichúňa sa .Pri tomto tehu nebudem mať asi ani kilo naviac stíham vybehať pri deťoch 😀 😀 😀 Ja dnes mám na brušku také vlny ,že začínam uvažovať či je tam baba a nie chalan a to mám ako šibačku z vnútra 😀 😀
Ako ste dopadli inak na sucho či na mokro ?

fcielkamaja
9. apr 2012

krásnu veľkú noc vám prajem 🙂
@nina4 no,to áno,človek mieni, pánboh mení 🙂 žijem v UK, ale pochádzam z BA - Petržalka,ty si odkiaľ ?

@akira13 to aj Oliver náš najviac vymýšľa mená podľa jeho kamarátiek 🙂 Melánia je pekné meno 🙂 to sa mi tiež páči, dievčenských mien je veľa pekných,je z čoho vyberať 🙂

akira13
9. apr 2012

@nina4 nemyslííííím, síce ako sa blížil tento termín, je vo mne nejaké napätie, ale tentoraz je všetko úplne iné, tak aj záver bude iný 😀 Budem za chvíľu nadávať, ako zhodím všetky tie kilečká 😀 PS: nasuchooo 😀 A veľmi ohľaduplne, tato dokonca aj Zoe vyšibal 🙂

@fcielkamaja Nicol prišla s menami ako Ruženka, Snehulienka, potom sa jej taaaak zapáčilo "ségra", že trvala na mene Ségra 😀 A tak, takže sme jej návrhy radšej hneď vypúšťali z hlavy 😀 Melánia je krásne, ale to naše poslovenčovanie na "Malanka, Mejka" a podobne sa mi nepáči, jedine v tvare Melánia a Mel 🙂 A tak bude Zoeinka, pri ktorej sa mi páči každý tvar- Zoe, "Zouí", Zoeinka,... 🙂

papuka
9. apr 2012

@akira13 aj ja som už velmi velká 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 keby sme mali dievčetko tak by bola Miška -hryzka 🙂

papuka
9. apr 2012

všetkým prajem príjemné a požehnané velkonočné sviatky 🙂

akira13
9. apr 2012

@papuka ja som ozaj oooooobrovskááá 😀 Aj sa bojím postaviť na váhu, myslím, že už som + 10kg 😀 😀 😀 (ak nie viac 😝 😀 )

fcielkamaja
9. apr 2012

@akira13 😀 čudujem sa, že nechcela aby sa volala Rapunzela 😀 pretože kamarátka čo má dcéru tá dosť fičala na tejto rozprávke 🙂 hej, tie zdrobneniny sa mi nepáčia .... a máš pravdu,že Zoe nemôžžeš nijako "zhovadiť " 🙂

monika74
9. apr 2012

@nina4 tak ako už ťa dnes hlava nebolí?dnes po včerajšku je nádherné slniečko. 😀

zizu38
9. apr 2012

@papuka My sme mali aj takeho obycajneho kocurika ale nam zmizol zo zahradky ☹ My sme sa cele sviatky vyvalovali popripade nejaka ta prechadzka, akurat dnes sme boli kuknut nasich na otocku v BB. milacicek si "vykupal" cokoladoveho zajaca a ja som dostala od brata rovno medzi dvermi plny pohar vody do tvare 😒
Takze komoda uz postavena?🙂 A uz mas nakupene veci aj pre seba?

zizu38
9. apr 2012

@nina4 Aj nasa "potvorka" sa hemzi viac k veceru, cez den si spokojne spinka, len dufam ze jej to neostane aj po narodení ze cez den bude spinkat a v noci vyvadzat. Dnes sme boli na 2hod. prechadzke, normalne som mala dost a to sme sa len tak tapkali z nohy na nohu. Ale som unavena ako keby sme sli minimalne na chopok 😀
Ako ste sviatkovali?