icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

akira13
9. apr 2012

@fcielkamaja no u nás moc neletia rozprávky, teda áno- Mickeyho klubík 😀 a potom s ocinom Simpsonovci (ešteže tú stupidovinu Griffinovcov som dokázala zatrhnúť úplne 😠 😝 ) Ale čuduj sa svete, tieto rozprávky ju nenapadli 😀 Naľťastie 😀 Už tak ma to stálo kooooopu nervov, tie jej nápady 😝 😝 😀 😀 😀 Ale odkedy vie napísať ZOE, tak nechce ani ona nič iné 🙂

nina4
9. apr 2012

@fcielkamaja Lehota p. Vtáčnikom okr. Prievidza a čo ťa tam odvialo na UK ?
@monika74 noo tak keby som si bola naordinovala taký liek ako mi dal môj manžel tak som šťastnejšia už tri dni 😀 😀 dal mi voľakú slivovicu či čo za štamprlík bola síce hnusná ale mňa do 5 min.prestala bolieť hlava a potom sa smial ,že keby vedel tak mi naleje skôr ...Ale aj svokra hovorila,že niekedy takéto pomôže skôr ako tabletka 😀

nina4
9. apr 2012

@zizu38 tak ja pravdu povediac na to dám ako sa drobci hemžia v akom čase teda už budem sledovať tak mesiac pred pôrodom lebo ako Sofinka kopala v noci tak potom aj tak vyvádzala a chalani tiež tí cez noc spinkali aj v brušku a bolo to tak aj ked sa narodili .A sviatkovali sme dobre pustila som psov takže boli len žiadaný kúpači no jeden taký vytúžený Sofinkin neprišiel tak boli aj slzičky moja malá zaľúbená 🙂 🙂
A veru dnes bolo krásne počasie na prechádzku ešte máš PN však.

nr_martinka
10. apr 2012

ahoj baby porebujem poradit kedze som este dieta nemala tak nasla som si na nete ze zakladna vybava pre dieta a je tam telove mlieko a aj olejcek.to mam kupit oba alebo co je lepsie?no a este je tam ze krem na zapareniny a puder.tiez obe?no a existuje aj nieco ako krem na zapareniny okolo ust?no som z toho jelen,.dakuje,m za info.

papuka
10. apr 2012

@akira13 no ja som iba + 8kg ale aj tak sa mi zdá že som spuchnutá ako ropucha 😒

papuka
10. apr 2012

@zizu38 ahoj, áno čo to, kupila som si 3 nočné košele do nemocnice, župan mám po sestre, taký lahký biely, aj 2 podprdy už mám, a 2ks tehotenských nových bielych nohavičiek, neviem čo ešte bude treba, komodu mám nielen postavenú ale už aj naplnenú 😀 v piatok a v sobotu som všetko vyprala vysušila v sušičke a aj požehlila, a poukladala podla velkosti, vieš s akou radostou som žehlila tie drobulinké vecičky ? včera boli aj naši so setrou teda uplne všetci a sestra sa skoro rozplakala ked videla tie vecičky po jej detoch také malilinké 🙂 minule si sa ma pýtala či použijem aviváž, nie!!!!!!! ja som si nakoniec nekúpila lovelu destku ale dreft pre bábatko, krajšie vonia, ale drahé je to ako šlak, kupovala som to v tesku a tam ma stálo 1 liter 3 eur a na internete majú 3 litre za 6 eur, len musím kupit 2 balenia, budem potom radšej kupovat cez net, a tam maju aj plienky za dobré ceny, takže takto, ja som bola doma, majko tiež len v sobotu som nemala svoj den, nejak ma chytila velka depka, ale podvečer sa zastavila švagriná a ked som sa jej vyrozprávala tak sa mi aj ulavilo, ešte že ju mám 🙂 ale už som ok

monika74
10. apr 2012

@nr_martinka je zbytočné kupovať všetko.Niektorým bábetkám stačí pri kupaní len detské mydlo a olejček po kúpaní záleží od pokožky bábetka.A na zadoček som mala odskušaní Sudokrém a pri ňom aj ostanem 😀 A okolo ustočiek som vôbec nič nedávala.

veraba
10. apr 2012

Ahojte dievcata ja vam tak zavidim ze viete uz phlavie. Ja stale nic nas drobcek sa stale nechce ukazat ani na 3D. Ale mena uz mam pripravene Dievcenske Lilianka alebo Vivien a chlapcek Maxim ak to este nezmenim. To je super uz toho tolko mate ze ja mam pocit ze nic nemam hlavne oblecenie ked nemozem najst nic neutralne 😢 stale tam daju vzor bud chlapcensky alebo dievcensky. a ani neviem presne co je dobre a co nie co kupit co nekupit ked ja by som chcela vsetko mat a hlavne to nalepsie pre babo : NO PRVE BABO TAK DILEMA - ALE PEKNA 🙂

papuka
10. apr 2012

@veraba ahoj, no ja mam skoro všetko pripravené preto, lebo ja už mam jedno dietako-teda už chlapa 😀 a mám vel veci po sestrinom malom /3,5ročnom/ inak aj ja som pri prvom tápala, nič si z toho nerob 🙂 kupuj biele žlté krémové také neutro, ja mám tiež vaščinu bieleho , a ked porodiš, nie je problém dokúpit, hlavne nestresuj a teš sa 🙂 a ked niečo nevieš , porad sa tu, ako sa tu radíme aj my, teda ja velmi neradím ale prečítam si toho vela čo napišu iné maminy, lebo ja som to už pozabúdala po 12 rokoch 😀 😀 😀

monika74
10. apr 2012

@veraba nič si z toho nerob ani pohlavie neviem ani ja ☹ ☹ na sone sa vždy otočí zle.Doma mám kopec vecí modrých po chalanoch a myslím si že to bude aj teraz chlapec a teraz som pár vecí kupovala tiež zelená žltá 😀

marakoli
10. apr 2012

@akira13 ja som najprv schudla 5 kg, a pribrala som 9kg, zatiaľ. budeme chudnut po porode, xixi

veraba
10. apr 2012

@papuka
@monika74 no babulky teraz somm sa vratila z obchodu odhodlana ze nieco kupim no nestalo sa aj ked som nasla super pekne oblecenie ale no problem bol v cislach no napr. cislo 56 body polovicne ved to bolo take mrnave ze som sa to bala kupit ze ci to babo oblecie ake mam kupovat velkosti? no lebo ked idem na to tak babo ked sa narodi tak moze merat tak do 54 tak oblecenie 56 by malo byt dobre alebo na co sa mam zameriavat

papuka
10. apr 2012

@veraba ja mám pripravené aj 56 aj 62, moje 1. dieta vobec nemalo oblečené 56, ale rovno 62 😀 nemusíš kopovat vela, stačí aspon pár vecičiek a potom si všetko dokúpiš, ved obchody praskajú vo švíkoch a v tescu su fakt aj pekné vecečky aj podla mna za dobrú cenu, a ak ti stačí tak aj tu babenky na MK predávajú bud uplne nové alebo použité a velmi zachovalé,

papuka
10. apr 2012

@marakoli ja som neschudla nič ale pribrala som už 8 kg ☹

marakoli
10. apr 2012

@veraba ja mám vecičky 56 málinko, babatinko rýchlo rastie, možno to ani neponosí.........potom sa dokúpi

marakoli
10. apr 2012

kočky, už máte aj kočíky vybraté alebo kúpene??

marakoli
10. apr 2012

@papuka mne bolo prvé tri mesiace zle, nechutilo mi jesť a len by som spala a spala..........ale teraz je to naopak, xi, papať mi chutí a spať ako kedy 🙂)

papuka
10. apr 2012

@marakoli my máme po strinej malej, teda ešte ho doma nemáme lebo sa v nom vozia, ale ked už to príde hádam ho stihnu doniest 😀 budeme mat concord fusion a vy?

papuka
10. apr 2012

teda vy baby 😀

papuka
10. apr 2012

@marakoli tak to som mala ja pri mojom prvom

marakoli
10. apr 2012

@papuka mne kamoška ponúkala tiež ten concord fusion, ale mne sa zdá nízky, my sme obidvaja s manželom vysokí.....ja mám od kamošky kočík CAM Cortina, zelený

papuka
10. apr 2012

@marakoli neviem aký je to, ale ked si si ho vybrala rčite dobrý 😉 a kozmetiku sa chystáš akú používat?

marakoli
10. apr 2012

@papuka to je trojkolesový, je pekný, zachovalý, už sa teším, ked tam bude bábo

marakoli
10. apr 2012

@papuka kozmetiku? no asi klasika, detský olej s azulénom, to je jednička a uvidíme, poskúšame

papuka
10. apr 2012

@marakoli ja som si prave cez net, ako inak 🙂 objednala bubchen, používala som ju aj pri patkovi, ale vdety to bola novinka, no skusime a uvidíme ako to bude pri tomto drobcovi

monika74
10. apr 2012

@veraba tak s tým čislovaním som aj ja prekvapená pretože som na dva razy objednávala cez internet bodíčka číslovanie bolo 56 no veľkosť je uplne rozdielna 😀

marakoli
10. apr 2012

@papuka bubchen je fajn, krémom na tvár som donedávna mastila syna.....ale už budeme potrebovať niečo pre puberťákov, už to prichádza, pupáčiky 🙂)

papuka
10. apr 2012

@marakoli aj u nás sa už ukazujú 😀 kukala som na ten tvoj kočík je to pekný kočík, trojkolesový, prave mi prišiel velký drobec od svojho otca, tak zase niekedy, pekný zvyšok dna , papa 🙂

marakoli
10. apr 2012

@papuka papa aj tebe 🙂

bis
10. apr 2012

ahojte🙂 ja som doteraz pribrala 3kg,aj sa celkom teším,lebo nie som najštíhlejšia a malá vyzerá,že pekne rastie,tak dúfam,že je to ok.vecičky si pomaly aj ja chystám,kočík sme kúpili CAM PULSAR,mne po deťoch neostalo nič,tak všetko musím nakúpiť,našťastie sestra má dve dievčatká,tak už posúva🙂 @marakoli s pupákmi máme svoju skúsenosť,vyskúšali sme všetko,nakoniec pomohla kožná dr a už je to ok..🙂