Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Tak to ja ete nemam kupene vobec nic!! 🙂 snad by uz bolo zacat? Dufam ze nabehnem na internet a kupim vsetko v jeden den. Mne tiez este nepotvrdili na 100% co to bude, na jednej gyni ze dievca, na druhej chlapec..a potom si nakupuj oblecenie 🙂 holky ja ani nepremysla ze som tehotna, keby som mohla dopnut jeany tak si na to cely den ani nespomeniem!!! Je to normalne? Boze, ja budem mat iny sok o par mesiacov ked pridem domov s miminom 😀
dievčatá ja neviem či skoro ale ja sa začínam celkom báť pôrodu :( neznášam vety typu: bože to prežiješ keď to prežili milióny žien, alebo nemysli na to...
@ marakoli no taký pôrod chcem aj ja !!! :D ale pochybujem.. si jedna z mála 🙂 no ale budem si držať palce..teraz rozmýšlam, že kde sa do mna zmestí ten drobec kedže máme pred sebou ešte 3 mesiace a už som ako balón 😅
Ahojte baby, po dlhsej dobe som sem nakukla, chcem sa spytat ci je tu niektora z vas taka, co stale nevie pohlavie, lebo u nas ani vcerajsi 3D ultrazvuk nic neodhalil ☹ takze nemam ani foto ani video kedze bolo cely cas chrbtom a v takej polohe bolo uplne na kazdom doterajsom sone. Uz druha doktorka povedala, ze fakt si nie je ista co to je tak nebude hovorit. Vyzera to, ze aj v dnesnej hightech dobe budem cakat do porodu a bude prekvapco 😀
Ahoj, ja sa tiež trošku začínam obávať pôrodu, hlavne preto, lebo dva mesiace dozadu sa mi narodil synovec a švagrina rodila 24 hodín... povedala že bez epi už dieťa nebude rodiť... mno ale ja ani neviem kam mám zavolať ked si ju chcem vybaviť... na Kramároch na predpôrodnej ambulancii mi povedali že to nemám riešiť... že nato bude čas ked tam prídem v 36tt.... ale objednať ma tiež nechcela, že to si mám zavolať v 35tt..... švagrine povedali to iste.. a ked tam volala v 35tt, termín dostala v 36tt ale bez utz je lekár nevyšetril a utz dostala až na 39tt....no a v 38tt ju po prehováraní vyšetril aj bez utz.... a pár hodín po tom ako jej povedali že ešte je čas, začala rodiť... utz bola rušiť s týždnovým miminkom a na epi sa ani nestihla opýtať... poradte pls... 😒
@zuzka_bluzka nie si sama ja tiež neviem čo to bude na sone je vždy zle otočené 😢 uvidíme na zajtrajšej poradni snáď sa drobec umúdri a bude dr.robiť sono 😀
ahojte, aj ja začínam mat pomaly obavy z toho čo nás čaká, rodila som už pred 12 rokmi, ale bola to vyvolávačka, takže netuším čo je to spontálny porod, ako to pride, čo bude či budem doma s niekym či sama. najviac sa obávam, že niekto nebude doma, a záchranky sa ku mne nedostane, kedže máme doma medveda 😀 myslím tým velkého vlčiaka, teda on má iba 1 rok, ale vyzerá ako maco 😀 už som rozmýšlala aj o cisárskom ale neviem neviem 😒
ahojte baby, tiez vela myslim na porod, ale skor na to, ako uz ten malinky bude vonku a prvykrat ho uvidime 🙂 Myslim, ze samotny porod je tak individualny u kazdej z nas, ze je tazko vopred mysliet na to, ako to cele prebehne...
Akurat vcera som sa na predporodnom kurze dozvedela, co vsetko treba zbalit do porodnice. Je to tolko vela drobnosti, ze uz by som to mala zacat aj nakupovat...
@nina4 To mi ani nevrav, tak ja to budem musieť nejako "preuciť" Lebo zatial je to kopkanie vecer a skoro rano 🙂
joj chalani vedia pomotat hlavicku uz v takomto malom veku, no aspon viem co nas bude cakat 😀
Este mam PN co mi aj "vyhovuje" lebo furt beham po vysetreniach k nejakemu lekarovi, Boze uz ma to nebavi, lebo aj tak mi nakoniec povedia ze mi nic nieje....
Proste si chcem tehotenstvo pekne uzivat tesit sa ako mi rastie brusko 😀 a nie dobreze kazdy druhy den presedim niekde v ambulancii....Ale tak dufam ze co mi budu 20ho brat krv na hematolofii bude jedno z poslednych vysetreni.
Dnes ma bolelo tak brusko, teda skor ako ranna nevolnost, ale dala som si mliecny koktail s vanilkovou zmrzkou co mi spravil moj milacik a hned mi bolo dobko 😀 😀
@papuka Ja na seba zatial nemam nic, uz by som sa mohla aj donutit ist nieco kupit aj sebe a nielen pre nasu kocku 🙂 Ale ja nenavidim nakupovat veci na seba. Si riadna sikulka, ja si vravim ze este nejdem prat vecicky, nahodou sa k tomu nejako dostane ta nasa chlpata potvora, a to by ma asi porazilo. Ale urcite dlho nevydrzim odkladat pranie, lebo sa na to velmo tesim 😀
Joj aj ja som mala vcera nejaku depku nejako mi bolo smutno som bola sama doma tak asi z toho...
@zizu38 a depka nakoniec prešla ? ak ano tak dobre, ja nakupujem iba cez net, ved nemám vychádzky, tak sa inak ani nedá, ešteže tu majú všetko, a za lepšie ceny ako v kamennom obchode, keby mali aj potraviny tak to by bolo pre mna 😀 😀 😀 😀 ja som taký typ, že musím mat všetko dopredu, neznášam robit veci na poslednú chvilu, a bojim sa že ak by k niečomu došlo aby som bola pripravená, len neviem ako by to bolo v pripade mojich chlapov, keby som nedajbože ostala v nemocnici, ved ja sa o nich velmi rada starám, oni by tu bezomna určite umreli ☹ su na mne závislí 🙂
@zuzka_bluzka ahoj no nic si stoho nerob ani ja este neviem pohlavie a tak som dufala ze 3D ukaze a smola nic ale fotky tvaricky mam 🙂 ale stale dufam ze na dalsi ultrazvuk ukaze 🙂
@papuka ak ti môžem poradiť ak nemusíš tak nad cisárskym ani neuvažuj viem to porovnať Paťko bol cisárskym a nie som nejaká padavka ale som sa dlho zotavovala a po čase mi zistili aj zrasty a Sofinku s Marekom som rodila normálne a bola som behom chvíle v pohode aj teraz som si chcela dať podviazať vaječníky no dok.mi to ani neodporúčal vraj pri cisárskom to nieje 100 % ,že radšej potom neskôr laparoskopicky tak sme si nechali poradiť.noo a ak ťa to drapne tak jedine čakať pred bráničkou pri takom havkovi 😀 😀 😀 😀
Jááj baby dnes sa mi sťažovala kamarátka ako má malú že vraj zlú že sa poriadne nevyspí a to má malá 3 mesiace a od mala jej večer spí od 21 do 6 ráno tak som zvedavá čo by hovorila keby má tak ako niektoré že im drobci preplačú celú noc a cez deň musia fungovať pre tých starších.
@nina4 také dobré detičky poznám aj ja 🙂 moje spinkalo vkuse, aj v noci aj cez den ešte som ho musela budievat aby nespinkal tolko, sestra čo má teraz ma, malé detičky je na tom rovnako, ale čo ma teraz čaká tak to neviem, manžel len dúfa že bude do našej fajty, teda bude pekne spinkat ako má, lebo jeho 1. dcéra robila riadem bengál odmala 😀 😀 😀 tak ved uvidíme 🙂
@zuzka_bluzka ahoj ani ja neviem co to bude , ja si myslim alebo mam taky pocit ze je to chlapcek aj nasa mala by chcela braceka ale naskor sa nechcelo ukazat a tetraz zasa doktorka povedala ze si misly ze je tzo baba ale najskor tak dlho rozmislala kym to povedala .. s takou neistotou .. neviem ja som pocula taku vec ze male deti vedie vzdy co ma maminka v brusku tak ci aj nasa mala nema pravdu ... uvidime na najblizsom sone ci to bude vydiet .. ale hlavne nech je to zdravucke ...

@bis ved uvidime, ked nepomožu krémiky, tak pojdeme kožnej, tá poradí 🙂)............kočík máš taký, ako ja, len máš iný podvozok........pekný