icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

susi201
12. apr 2012

@ksw ahoj .. ja mam veci po nasej malej a tie su vadsinou v neutralnych farbach lebo sme pri nej tiez nevedeli co to bude tak sme kupovali v neutralnych farbach ..tym sa nic nepokazi... ja to tiez niekedy neregistrujem ze som tehotna len vecer ked malinke zacnekopat ostosest .. a v poslednej dobe kope tak ze ma to az boli ...

susi201
12. apr 2012

ahojte.. vzdy ked dlhsie sedim alebo lezim ked kukam telku a idem sa postavitmavam bolesti v podrusku a ´panvovich kosti je to normalne? ze ked sa idem postavit tak sa ledva pohnem?

martynnka
12. apr 2012

@susi201 ahoj suzi, ja mam zrejme nieco podobne, posledne dni sa ani v posteli nemozem poriadne otocit na druhy bok, a to nehovorim, ake je tazke sa postavit. Do toho ma este krize vpravo dole bolia. Je to vsak podla mna tym, ako malinke rastie a nase telo sa tomu len prisposobuje...

monika74
12. apr 2012

@nina4 tak to môže byť štastná a nie sa sťažovať.nám najmladší syn zle spával skoro do štyroch rokov budil sa v priemere aj každé dve hodiny 😢 no našťastie už to prešlo ,dúfam že tento drobček bude lepší 😀

monika74
12. apr 2012

@susi201 je to normálne je to rastom.Aj ja ráno ešte ako tak fungujem no poobede to je hrôza už ma všetko 😀

monika74
12. apr 2012

BAbenky dnes paradna za sebou na cukor idem až 30.4 no ja si glukozu vypijem doma 😀 a idem už len na odbery.Dnes som mala aj cukor v moči a poslal ma na cievne z krčovými žilami a tam sa objednáva až na leto to by som už mala aj dávno po pôrode:musela som sa objednať prednostne a to už platím a to aj tak je už až na máj ach to naše zdravotníctvo 😢

marakoli
12. apr 2012

@gabina23 aj ja si cítim niekedy jak balónisko, xi

nina4
12. apr 2012

@monika74 ved aj ja som jej hovorila ,že môže byť šťastná Nám Paťko tiež furt spal ,Sofinka tá zas preplakala 8 mesiacov tak do 4 rána a spávala v 5 min intervaloch aj to len na rukách a Marek toho som kojila 14 mesiacov a v noci sa budil každú hodinu tak som zvedavá čo toto bude za zázrak 😀 😀

gabina23
13. apr 2012

A ten môj drobec čo robil včera večer na skúške :D sa šiel vykopať z brucha von iba čo ma profák posielal sa poprechádzať ale však som nemohla, lebo som mala ťahák pod zadkom 😀 No ale riadne kopance som dostávala a ráno ma zas zobudil o šiestej čo sa mu nepáčilo, že ako spím.. Ale aj tak ho mooooc ľúbim 🙂

mirulka147
13. apr 2012

ahojte julovky ste tu toho riadne popisali aj cez sviatky mne sa s vyrozy rozvinul zapal priedušiek tak som ani nebola schopna sem nakuknuť tak od utorku beriem antibiotika dufam že maličky je v poriatku už vyše tyždna ležim v posteli triafa ma s toho šlak už chcem isť von na slniečko ☹

susi201
13. apr 2012

@martynnka je to veru strasne tie bolesti co musime niektore pretrpiet .. pri nasej malej ked som ju cakala tak to som mohla chodit kade takde robit hocico nic absolutne ma nebolelo ani chrbat ni ani som o nej nevedela a toto malinke stale nieco ... .. ale co nepretrpime pre nasich drobcov ...

zizu38
13. apr 2012

@papuka jasne ze depka presla🙂 Ja sa bojim na seba kupovat cez net veci, lebo ozaj s mojou postavou je to risk. Ale na buduci tyzden ma caka cesta do BB tak tam si nieco na seba konecne kuknem, ved sa nam to pomalicky krati 😀 Boze ja som strasne zvedava ako bude nase drobciatko vyzerat a co my s nim budeme robit prve tyzdne 🙂

zizu38
13. apr 2012

@nina4 tak este stastie ze su to tie fanky a nie chripka🙂 aspon nas doma veselo a takto sa aspon nenakazia niekde v skolke. ja sa akurat snazim spravit ceske buchty. No neviem neviem ja a kysnute cesto asi nikdy nebudeme kamarati 😖
mam taku jednu otazocku, je to normalne ze sa mi na "tricku" objaví nejaky ten fliacok, teda ja mam pocit ze celkom casto nejaka ta kvapka vyjde z prska.

papuka
13. apr 2012

@mirulka147 ahoj, tak to mi je luto ☹ tak sa poraidne vylieč aby sa ti to nedajbože nevrátilo, mna do rána začalo škriabat v hrdle, neviem z čoho, studené nepijem, bublinkavé tiež nie, ale včera večer som bola v kostole, bola omša za moju svokru a manž. mal nočnu od 18,00 tak som išla za našu rodinu aspon ja a asi som to robit nemala, bola tak strašná kosa, aj deku som si zobrala pod zadok aj šál som mala na krku, ale asi som sa nadýchala, bola som si kupit rano v lekárni nejaké smulacie tabletky tak dufam že ma to prejde, tak sa drž a oddychuj, pa

papuka
13. apr 2012

@zizu38 veru kráti, nebude u teba mamina prvý týžden? poviem ti, že ked sa mi narodil patko ja som sa ho bála kupat 😒 jeden večer ho kupal jeho otec a druhý k nám chodila moja mamina, bývali sme od nej 5 min, no teraz si ho budem musiet asi kupat sama, hadam to zvádnem 😀 , čítala som že nie si kamoška z kysnutým cetom , neboj ani ja, neviem ho, preto si asi kupim pekárničku na chleba, a ono si to vypracuje aj vykysne samé 😀 teraz mali v tescu v akcii za 10,00 Eur, no ale to bola taká cena za za chviločku sa to stratilo, mne sa šišky naposledy nepodarili, až som plakala, tak ti držím palčeky aby sa tebe tie buchtičky podarili, a pekný víkendík prajem

martynnka
13. apr 2012

@susi201 presne ako hovoris, len nech su babatka v poriadku, my uz pre ne vsetko vydrzime 🙂
Prave som si na poste bola vyzdvihnut nocne kosele na kojenie, co som mala objednane, tak sa tesim. Teraz zvazujem, ci kupovat podprsenku na kojenie, rozmyslam, ze si len take sportove obycajne kupim... Myslite, ze to je nevyhnutne mat podprsenku specialne na kojenie, ktorej sa tak odopinaju kosiky?

martynnka
13. apr 2012

@zizu38 tie flaky na tricku sa minuly tyzden aj mne zacali robit a je to vraj normalne 🙂 Najskor som sa cudovala, ze co to, ale hned mi doslo, od coho mam tricko a podprsenky spinave :D Akurat co som citala, ze by sa to nemalo vytlacat...

papuka
13. apr 2012

@martynnka ja som si kupilla tu na MK á 4,50 Eur, ked ich nevyužijem aspon ma to nestalo mailand, vraj do nemocnice by sme si ich mali zobrat

martynnka
13. apr 2012

@papuka ved prave, ked idem do obchodu a vidim, ze 25 eur za podprsenku na kojenie, tak mi to pripada pekne vela, ked ani vopred neviem, ci to vyuzijem... Ale ze v lidli je od pondelka akcia na dojcenske podprsenky za 7eur, prave mi to svokra volala ;)

nina4
13. apr 2012

@zizu38 to je mledzivo a kým budeš kojiť sa to ešte pár krát objaví . My sme dnes mali tááááááááááák super deň manžel ostal neplánovane doma slniečko svietilo tak sme si povedali,že ideme do hory síce som unavená ako dva kone 😀 😀 a stálo to za to . Jéj ty si neni kamarátka s kysnutým cestom a ja zas zo žehličkou ja ked mám žehliť tak si nájdem hocijakú inú robotu a potom žehlíme spolu s manželom 😀

nyka93
13. apr 2012

pripajame sa 😉

nina4
14. apr 2012

@nyka93 Ahoj a k tým pikantným veciam ja sa teraz pikantného neviem nabažiť a to riadne pikantné 😀 😀 Ale ku koncu by to mohlo vyvolať kontrakcie tak asi preto.

susi201
14. apr 2012

@martynnka ja som si kupila ked sa nam narodila mala takze mam ale velmi malo som to pouzivala len doma lebo vonku som sa s tym dobre necitila ... presvita to a ked tam mas tie tampony tak to vsetko vydno hlavne ked mas tenke alebo blede veci tak preto som sa v tom zle citila ked som niekde bola ... ale je to inak super vec ... aj ja som si dnes kupila nocnu koselu aj so zupanom tak som sa vytsovala a pomli aj pripravujem vecitky triedila som po malej take neutralne kosielky a kabatiky ortopedicke nohavicky perinky a tak ... uz sa tesim ... ked si pomislim ze uz pomali za dva mesiace to pride tak uz rozmislam co vsetko treba nachystat pokupit a tak ... rychlo ten cas leti ...

nyka93
14. apr 2012

@nina4 myslis ze pomaha vyvolat ? 😉 aj sex zevraj pomaha 😉

zizu38
15. apr 2012

@papuka Ahoj, no nasi ako ich poznam tak sa prídu kuknút k nam len na otočku. A pravdupovediac neviem si predstavit moju maminu (a ocina uz toboz nie) s babatkom na rukach. Takze to budeme mat vsetko vo svojich rukach. tak si myslim ze tie obavy su trosicka opodstatnene kedze sme ani ja ani manzel v zivote nedrzali male babo v rukach. Ale na druhej strane svokra byva tak 10min. od nas tak hadam nam pomoze 🙂.
Ale ked clovek kuka v telke nejake zabery z porodnice tak tam tie deti natahuju "ako macence". Tak to by sme potom mali zvladnut o macku sa vieme postarat 😀 😀
Tak to som veru ani nepostrehla ze mali akciu na pekarnicku. No cesto sa ako tak podarilo len ta tvarohova plnka sa mi niekde stratila. Tak som ich nakoniec nakrojila a napchala som do nich este aj lekvar 😀 Nevyzeraju sice ako prave ceske buchty, skor len ako pomackane mini buchticky ale su jedle. Ale uz to robit nebudem. A vy mate nieco nove ako vikendujete?

zizu38
15. apr 2012

@nina4 jej super ze ste mali pekny "prechadzkovy" dnik 🙂 Ale to byva taka prijemna unava. Ja by som strasne rada sla na hory, len sa bojim aby sa mi nahodou nesmyklo, tak sa chodime vacsinou prejst do parku nachovat kozy 😀 😀 To mame tak prechadzku na 2 hodinky. Ale musim povedat ze cestou naspat ma vzdy tak priserne bolia nohy, presnejsie triesla a ani neviem ako to pomenovat cela lonova cast....Ale ten nadherny pocit z prechadzky na nezaplatenie, a o par mesiacov sa tam budeme prechadzat aj s nasou princeznickou 😀 😀 juuuj velmo sa tesim.
Noooo ja a zehlenie, mam sa priznat?! dakujem neprosim ale teraz sa tesim ako budem zehlit tieto mini vecicky :D

zizu38
15. apr 2012

@martynnka Ja som ostala trosku zaskocena lebo sa mi naozaj zda ze je toho celkom dost, ale ked to tak ma byt tak sa nejdem nad tym" vzrusovat" 🙂

marakoli
15. apr 2012

dobré ránko, babiky moje.........ako si žijete? čo dnes varíme? v&zerá byť pekný deň, asi aj päty z domu vytiahneme, xixi

papuka
15. apr 2012

@zizu38 ahoj, no ja dufam, že naša mamina pobudne troška dlhšie, teda ak bude treba, prave sme riešili majkovu dovolunku, kvoli porodu, je to tažké, ked človek nevie kedy to na neho pride, ale dal si na prvé 2 julové týždne, ja si myslím že porodím skorej ako 19.7. a dovolenku si musí nahlásit už teraz, ja som sa vo štvrtok rozprávala aj s farárom, kedže sme mali za svokru omšu, a zajednala som si termín krštín, lebo nás bude vela a aje leto aby si vedeli v rodine zariadit dovolenku, ked sa chystajú, bude nás 33 + maroško 😀 viem že je to skoro, ale aj pán farár povedal, že to potrebuje skorej vediet, kedže aj on bude mat dovolenku, a že práve tetno termín mu vyhovuje, ale ešte jedna maličkost nás može prekvapit-počasie 😀 😀 😀 😀 😀 a s tým už ja nič neurobím ☹ víkendík, aký bol? no piatok večer otrasný, s majkom sme sa prvý krát za našich 5 rokov, veeeeeelmi pohádali, včera doobeda ešte hroza, a to sme boli v bb ale poobede lepšie a večer udobrenie a dneska už normálka 🙂 my sa nehádame,normálne, velmi velmi máličko, skor nič ale toto bolo pre mna niečo hrozné, tichá domácnost, to ja nemusím, a ty sa máš ako, aký bol tvoj víkendíK?

papuka
15. apr 2012

@marakoli dník bol pekný, ale u nás sa pomaly schyluje k daždu, varila som pečenú krkovičku, červenú dusenú kapustičku a knedlík, na večer chccú moji chlapci banánový koktail, kedže máme dost banánov, bola v tescu dobrá cena - no nekúp to 😀