Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@marakoli jáááááááááááááj pedikúra, aj tu by som potrebovala urobit, tiež chodím na pedikúru, ale už som nebola 6 mesiacov ako som doma PN, držím ti palčeky aby bol malý/á 😀 dobrý/á 😀 , no ja ju aj tak nemožem riadit, lebo ubytovna je v bb a ja už bývam v zh, takže je to teraz na ocinovi, ale jemu to problém nerobí lebo ju má za domov a aj z okna na nu dovidí, ja by som si po 3-ročnej pauze chcela otvorit kaviaren v ZH, už sme mali takú v BB, ale čo bude o 3 roky, to netuší ani ten hore 😎
@marakoli ja som si prvého neužila vobec, ani teho ani po tom ako sa narodil, s bývalým sme mali firmu cateringovú a chodili sme po celom slovesnku, ani neviem ako patko vyrástol, neviem čo je to kočíkovanie ...... toto druhé si chcem užit naplno, teda kým to nebude také najhoršie že budem musiet začat pracovat, ale zatial to vyzerá že nemusím 🙂 prajem ti pekný večer a uspešný pracovný týžden, nech ti rýchlo ubehne , papa 🙂
@susi201 hej, no, tiez uz zacinam triedit veci... mame sice prve babo, ale vybavicku budeme mat skoro celu, lebo mam malinkych surodencov, len musim popozerat, co vsetko mame a co nie. tiez som si v poseldnych dnoch uvedomila, ze sa to blizi velmi rychlo. buduci tyzden sa do toho pustim 🙂 pozeram, ze mas termin 19. jula, my mame 18-teho 😉
no to je pomali skoro za dva mesiace uz sa to blizi ... uz somsi aj pochystala veci do nemocnice takze uz len cakat na zen spravni cas.. velmi sa tesim ... ake to bude prekvapenie chlapcek alebo dievcatko....
)
@susi201 no ja si nepamatám čo som si brala pred 12 orkmi do porodnice, tak som kukla na net, čo radia, a podla toho sa pobalím, asi to urobím aj ja a nechám tašku v skrini, čo ak náhodou- tak nech je pripravená 🙂 o týžden idem do poradne, tak uvidím čo mi primár povie, dúfam, že len dobré správy
@nina4 ahoj...ako sa mas, co nove, ako sa maju detičky?mi sa mame dobre, boli sme na svadbe cez vikend ale moc som si to neuzila ako tehu ale nevadi,uz mam svoj ritual ze padne moja hodina a ja idem s mojim drobcekom busat.uz mi robi aj krasne bublinky po brusku je to nadherne len skoda ze moj to nikdy nevidi...ideme stvrtok na 3d-cko tak uvidime nasho drobca,uz mame aj postielku,kocik pride v maji,prebalovaci pult,prislusenstvo do postielky....no pomaly kupujeme lebo to ubehne ako voda a ty asi moc kupovat nemusis co?papa
@papuka no nikdi nevies co sa stane . ja to sice mam pobalene v skrini ale nie este vseko ale taky zaklad to ano ... ja som sa este nerozhodla kam ist rodit ti uz v tom mas jasno? lebo ja neviem .. chcela bysom do BS ale je to dost daleko asi hodinu cesty ...tak neviem ci do levic alebo do nitri..
aj ja sa tesim do paradne mozno sa nam drobec ukaze a uvidime co to bude ...
@susi201 mám jasno, rodit budem tu v ZH, moja sestra rodila pred 3,5 rokom v Handlovej, lebo tam bolo super a vlani už rodila tu v ZH lebo Handlovú zatvorili a všetci lekári aj sestričky prešlu ku nám do ZH, nechceš ZH porodnicu ? ja idem do poradne nabudúci pondelok, tiež som zvedavá či je všetko ok, ale pohlavie už vieme, len moj manž. sa stale bojí že či to bude ozaj chlapček mám sa vraj ešte raz spýtat primára, a poprosit ho aby to kukol na sone 😀 primára preto, lebo chodím ku nemu do poradne, ved aj ja mám už skoro všetko pre bábo aj do nemocnice, len to musím pobalit do jednej tašky
Ahojte baby, chcem sa pridať do tejto diskusie,lebo čakam dievčatko na konci júla a ako vás čítam, tak už máte poprichystávané veci, naplanované...fúúha, ja okrem kočíka a vecí nemám nič...ani výbavu do nemocnice, lebo si myslím že je ešte čas, či?dneska som bola na poradni a sestrička mi dala žiadanku na materskú, nieje to neako skoro?má stím niekto skúsenosť?mám to už poslať do práce?ide niekto rodiť do TT?mám stými veci okolo pôrodu a prípravy podľa vás začať?som prvorodička..🙂))
@martynnka ja som sa vcera bola pozriet na tie podprsenky v dubravskom lidli a uz ich mali vypredane :( len jeden kus som si uchmatla, 80C, snad mi bude dobra 🙂 chcela som aj tie nocne kosielky na gombiky, no tie pre istotu nemali vobec 😕
ahojte julovky tak už som konečne zdrava poviem vam par dni v posteli a byt je ako po bombe som zvedava čo budu robyť ty moji ked budem v porodnici si to neviem ani predstaviť čitam tu že už sa balite aj do porodnice tak dajte dake typy ja som tiež bola davno tak neviem čo všetko pobaliť aby som to zase neprehnala 😀 ešte sa chcem spitať kedy vam robili naposledy sono ja som mala v 20 tt a už by som chcela vydieť zase dropčeka ako narastol 🙂
@veronika186 ja som bola včera tiež v Lidli no pre zmenu tam už nič nebolo len posledné tepláky ktoré som si kúpila a sú super.A košielky som kupovala na gombíky normálne v obchode a vyhovovali aj pri kojení 😀
ahojte 🙂 ja som bola včera v poradni,dostala som železo a magne b6,začala som trochu opúchať ruky a nohy ráno,aj tlak kúsok vyskočil,tak sa mám sledovať a keby dačo,utekať k dr.,tak som si pre istotu už začala aj ja chystať veci,kúpila som si popôrodne nohavičky aj vložky,nočné kočele mám,čo ešte treba okrem drogerie?a dokladov ?a kolko balíkov vložiek treba do nemocky?ja sa už nepamätám..a pre malé kolko plienok?

@papuka u nas sa už zatiahlo, ale zatial neprší.......a pekny vikend za nami.......nachystat veci do roboty, jaaaj, uz aby bol piatok, xixi