Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ahojte no dnes poradna prebehla bez problemov len sono mi zase nerobil že až v 30tt tak musim vydržať a tak som chcela fotku neviete to 3D sono to sa roby v ktorom tyždni a možem sa tam objednať sama od seba či ma musi odporučiť moj gynekolog ?
ahojte baby, neviete mi niektora poradit? teraz som v 26 tt a doki mi dnes oznamil ze mam ist na glukozotolerancny test. v ruzinove kde chcem aj rodit ale uz maju poobjednavane babeny az na jun, takze to uplne pada. Neviete kde inde v BA sa tento test robi? Mal by sa aj niekde na kramaroch, tam som skusala volat a vsetci sa cudovali ze co od nich chcem. Je inak tento test nutne absolvovat? Doteraz totizto vraciam kazde rano, tak neviem ci vypijem take mnozstvo vody bez nejake reakcie 😝 . Dik za kazdu odpoved
@nr_martinka a nevies ako je to tam s navstevami ? suaj s detickami.?
@susi201 no to netusim ale viem ze chodili tam mamicky sa popozerat este pred pôrodom a tam im vsetko povedali.
@kabulko skus sa opitat v nejakej diabetologickej ambulancii.mne to robili v nr tam
@susi201 no teraz som sa docitala ze su navstevy povolene ale bez babetka.
@nr_martinka da sa tam ist pozriet este pred porodom. a popitat sa ?
@nr_martinka no to som citala aj ja ...
@marakoli ahoj, tak ako včera si si oddýchla? ja som včera ani nebola doma, mala som volny den 😀 😀 😀 😀 😀 😀 smaminou a kamoškou čo prišla domov na mesiac /robí v rakusku/, tak bolo super, už som to potrebovala, ale bola som aj taká unavená že som v noci aj zle spala, ale neva stalo to za to 😀
@zizu38 dakujem, užili sme si, bolo super, alebo to pol v Zh a pol v BB, bola som hore od 4,30 lebo som musela majka zobrat najprv na rannu do prace a potom som zo ZV išla rovno do bb a potom naspat do ZH a tak dokola 😀 😀 😀 😀 😀 😀 velmi dobre mi včerajšok padol, už som to velmi potrebovala.neviem či som tam všetko napisala čo so sebou, ani neviem či to všetko je potrebné, ale niečo som našla na nete a niečo mi ešte sestra poradila, tak a ako si ty včera dopadla? ja dnes len oddychujem a navarím, tot vsjo 😀 prajem ti pekný víkendík
PS: v pondelok mám poradnu, drž mi palčeky
@susi201 objednávam cez MALL.sk, tam som si objednala aj prašok na detské vecičky DREFT-pre bábo, tam ked su plienky v akcii, tak su naozal najlacnejšie,a niekedy je dovoz uplne zadarmo aj utierky na zadoček, ale maju tam len pampers a huggies. ked budu niekedy v máji v juni v akcii plienky v tescu ale tie tesco zelené plienky, tak si dokupim aj tie, baby ich tu na MK velmi chvália aj sestra tvrdila že su ok a za velmi rozumnu cenu á 0,11 Eur
@susi201 no ked som lezala na gynde tak tam chodili tehulky si to tam pozriet.len neviem kdo ich tam poslal.skus sa opitat tvojho lekara.si z nr?
@mirulka147 ahoj, možeš sa objednat sama, len každy lekár ma od do, tak si rýchlo zavolaj, aby si nebola po termíne 🙂
@mirulka147 mne povedali , že medzi 23-25tt.najlepšie..
@neeelaaa1 aaale to je škoda že sa nechcel ukázať beťár malý 🙂 Ja som s teskáčmi spokojná dokonca pri Paťkovi som používala tie pogumované ale majú nevýhodu ked chytíš zapínanie mastnými prstami tak to už nezapneš ale Sofinka ich napr . nezniesla ona bola háklivá aj na hagis pri nej sme používali len Pampers a potom asi dva mesiace tesko na suchý zips. No a Mareník tak tomu je úúúplne jedno aké má na prde plienky jemu nevadia žiadne aj teraz nosí tesko pogumované a riťušu zaparenú nemá takže je to aj o dieťati aké jemu vyhovujú .Ozaj už máš potvrdenú knižku od obvodného a zubára ja som bola včera a zubárku si nechám asi na budúci týždeň.
@nina4 to treba mat preco potvrdene .mne to nikdo nepovedal ze to treba
@nr_martinka tento tyzden idem do poradne tak sa opitam lebo ideme aj do nr...
@nr_martinka ja by som pravdu na to bola aj zabudla ale gyn.mi to pripomenul ani neviem prečo to treba kázal tak som šla je to na spôsob preventívnej kontroly .A ako sa cítiš babuško poslúcha ?
@nina4 musim zaklopat ze poslucha.dufam ze bude az do konca.len lekar ma zdrbal ze som vela pribrala .8.5kg.a vsetko co mi chuti mi zakazal. 😢
@nr_martinka zo prečo ťa ťa zdrbal?ved to nieje veľa.Ja som za prvé štyri mesiace nepribrala vôbec nič a váha mi ide hore Až teraz.pribrala som celkom 7kg 😀 ale trba predsa rátať,že telo aj vodu zadržiava ja to cítim,že mi už opúchajú trochu nohy .A moc veru nejem 😀

@susi201 no hore na pôrodnici som nebola ale podla rozpravania je tam len jedna hlupa sestricka a na gynekologii som lezala tri krat a sestricky su fakt mile a zlate co som bola prekvapena a ked sme sa pitali ako je tam hore tak mi povedali len o jednej sestricke ze je hnusna.no a viem ze mojej susede tak vypiplali babo z 9OOg na male krasne babo ktore je teraz ok.tak si myslim ze tam zle nebude tie 4 dni tam vydrzime no nie?pozeram spravy dopredu a Jakubka mame aj my vybrateho😀