icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

neeelaaa1
21. apr 2012

@monika74 super,dakujem za radu vyskusame...

neeelaaa1
21. apr 2012

@papuka dakujem za radu,vyskusame a ked budem potrebovat niejaku radu ozvem sa 🙂)aj ja som rozmyslala ze najprv pampers a potom skusim aj ine...

neeelaaa1
21. apr 2012

@nina4 nie nie to som este ani nepocula...vysvetli mi to prosim ta...naco potvrdenie?

zizu38
21. apr 2012

@papuka joooj tak to sa tesim s tebou, ze si sa zabavila 🙂 No co ti poviem roosveltka.... nemam slov na tu nemocnicu, tak to som bola este "protekcne" zapisana ako prva. Prisla som tam rano pred siednou (ako mi bolo povedane), mali mi brat krv (nakoniec aj vzali) ale az po 9.30... akedze som sla do bb autobusom (vstavala som pred 5tou) tak ja som ti uz po 9.30 bola celkom aj hladna a a dost nervozna.
A podla mna zbytocne vysetrenie iba co ma doktorka naplasila co vsetko sa moze stat, ale podla nej to vyzera tak ze ja na to nemam predpoklady ze u mna ide iba o ten zvyseny tlak. zobrala mi teda aj krv ale mi povedala ze mi nebude robit vsetky potrebne vysetrenia, lebo vysledky by boli az o dva mesiace, co uz je v mojom pripade neskoro. Akurat si mam davat pozor na ten tlak. A nevedomost je sladka 😀
Tak tie palceky si budeme drzat navzajom lebo aj ja idem do poradne. Pekny vikendik daj vediet ako si dopadla 🙂

kabulko
21. apr 2012

@nikastaba dakujem za info, niekedy tam pojdem 🙂

nina4
21. apr 2012

@nr_martinka čoooooooooo za 8,5 kg ťa zondial ja som pribrala dnes vážené rovných 8 kg a to zas riešil obvodný že som drevená 😀 😀 😀 len bruško mám ako fotbalovú loptu pod tričkom ale keby videli koľko pojem no čo sa zabijem ked to vybehám pri deťoch ale hlavne že sa ty cítiš dobre aj s bábatkom .

nina4
21. apr 2012

@monika74 vieš že neviem ani ja ja len viem ,že keby som si to nedala tak budem mať počúvania až do konca 🙂 🙂 tak tam zbehnem a mám pokoj.

nina4
21. apr 2012

@neeelaaa1 moja keby jááá vedela viem len že u obvodného je to na spôsob preventívnej prehliadky ale načo zubár to fakt neviem .ale ak to tu náhodou niektorá vie rada by som aj ja vedela prečo sa to robí .

veraba
22. apr 2012

Ahojte prosim poradte dobry interentovy obchod odkial je dobre objednat zavinovacky + celu vybavu do posielky pripadne aj oblecenie ja nemam skusenoti a bojim sa obednat ked neviem ci je to dobry material. Moc vam dakujem 🙂

papuka
22. apr 2012

@zizu38 ahoj, o ááááááááááááááááááno BB nemocnica je " suprová " ale iba v tom prípade, ked tam nemusíš ist 😀 😀 😀 ale myslím si že nie je na SR jediná. dakujem, zabavili sme sa super, vybrali sme reštiku na krštiny, lebo viem z vlastnej skusenosti, že v lete je to tažké, hlavne ak je nás 33 osob, leto býva plné, samé svadby v sobotu, s nedelami je to už lepšie, tam toho tolko nebýva, a dobre že som si to aj objednala, elbo vraj aj tu v ZH je to tak, že kto skor pride, ten skor mele 😉 už len aby bolo dobré počasíčko, ale to si hádam vymodlím 🙂 no dúfam, že nám to zajtra dobre dopadne, dnes som so susedkou posadila gladioly, tak dufam, že ma v noci nebude boliet chrbátik, od kopkania a zohýnania sa, zajtra ti budem drzat palčeky, a potom sa ozvi ako si dopadla, aj ja dám vediet, papa

papuka
22. apr 2012

@veraba ahoj, ja som si toho z netu naobjkednávala dost, no záleží čo sa ti páči, kolko to stojí, ja som si urobila taký rozpis, kukla som si najprv všetky, teda skoro všetky obchodíky ktoré som potrebovala, porovnala ceny a potom objednala to odtial tamto odtial. napr. babytip.sk, e-kociky.sk, market24.sk, slniečkovo.sk, perinbaba.sk, mojebaby.sk,pohodlneprikáve.sk, predeti.sk, brendon.sk je toho naozaj vela, ja som tu strávila strašne vela času na nete, ale mala som ho dost, nakolko som PN a nemám vychádzky, ale som veeeeelmi spokojná, zaplatila som to vopred cez účet a už mi to prišlo iba poštou alebo kuriérom, ale možeš aj na dobierku, len ja som volila platbu vopred lebo ja nedržím doma hotovost, kedže mi PN chodí na účet 🙂
PS: ale možem ti povedať, že veľa som si objednala aj odtialto z modrého koníka z bazára, aj pre seba aj pre kamošku, majú tu niektoré babenky velmi pekné vecičky a velmi rozumné ceny a niektoré úuuuuuuplne nové 🙂

papuka
23. apr 2012

@zizu38 ahoj, tak ja som už doma, no dnes ma zase nevyšetril primár, asi mal toho vela, ale pani doktorka, bola velmi zlatá, milá. vieš čo som ti hovorila, že mi pred mesiacom nevyšli až tak velmi dobre výsledky v moči, tak veru dostala som antibiotiká a ešte aj vag. čípky na 10-12 dní, takže žiadne tutu mutu nebude v postielke 🙂 hádam to moj mužíček prežije 😀 inak maroško je v poriadku aj bruško, a pre istotu mi urobila sono či je to naozaj maroško , lebo majko sa bojí že čo ak nás primár "oklamal" 😉 ale potvrdila to aj lekárka, takže sme si už istý na 99,9%, tak toto je všetko u mna, dufam, že ty budeš mat lepšie správy. PS: len som nahnevaná na jednu sestričku ani neviem na ktorú ani ako sa volá, lebo ked som volala na výsledky moču, tak mi povedala že je všetko ok 😠 . už som mohla byt preliečená, moja sestrička mala vtedy dovolenku ☹

monika74
23. apr 2012

@papuka práve čítam,že si mala výsledky moču zlé.Ja som ich mala tiež pred dvoma týždnami cukor v moči a aj bielkovinu no zatiaľ dr.nato nič nepovedal uvidím ake budú výsledky glukozy idem na ňu v pondelok 🙂

papuka
23. apr 2012

@monika74 lenže ja som toto mala pred mesiacom, krv bielkoviny a ketony či čo na jednu + ku, a tak mi odobral moč aj výter, potom som si mala zavolat na výsledky, a neviem ktorá sestrička, nie naša, lebo naša mala dovolenku, mi povedala že vraj je všetko v poriadku, a nie je v poriadku, už som to mohla mat za sebou všetko, kurnik šopa! ale dnes som v moči nemala nič z točo čo minule ale zoto som mala zase hnis na jednu +-ku, a preto mi naordinovali antibiotiká, len dufam že to dopadne všetko ok, drž palec 🙂

nr_martinka
23. apr 2012

@monika74 no aj mne uz zacali opuchat nohy.

nr_martinka
23. apr 2012

@nina4 no veru zdrbal a poriadne ma s tym nasral .no ono ja som mala viac kg uz pred tym lebo som chodila do centra asistovanej reprodukcie dva roky a stale sa pchala hormonamy a preto som tak vela pred tym priobrala a on debo ze ked vela nejem tak z coho mam tak vela kg .

nina4
23. apr 2012

@nr_martinka Moja kašli naňho vidíš mňa zas džubú že priberám málo ale už kašlem na nich ja sa cítim dobre a hotovo.

nina4
23. apr 2012

Babuľky moje ale ja som dnes mala na mále skoro sme išli do nem. začalo ma hrozne bolieť spodok bruška až do krížov skúsila som si dať magnézium a pomaličky to prešlo ale bála som sa riadne A už sa len modlím aby ma to zas v noci nedraplo.Ale viem z čoho to bolo mali sme združenie Paťko a ja som sa tam tááááááááááááááááák hrozne rozčúlila teda aj ostatné maminky no mňa tam skoro pepka trafila 😖 😖 😖 je tam jedna uč. a pri nej aj samí jednotkári majú štvorky a päťky a ona vraj je to nedostatočná príprava nepoviem jedno dieťa ale všetci 😠 😠 😠 😠 😠 😠 . Tak sa majte a idem už spinkať aby sme si s malou oddýchli .A posielam pusinky drobčekom 🙂

janula8375
23. apr 2012

Ahojte zienky chcela by som sa opytat co sa tyka pobytu v Bratislave v porodnici napr. na Kramaroch ake veci si potrebujem zobrat so sebou pre mna a aj pre babo poradte ked viete alebo kde si to zistim.

zizu38
24. apr 2012

Ahoj, tak to už máš riadne dopredu naplanovane, na krstiny, aj ste už vybrali konkretnu restiku? My nebudeme mat krstiny v kostole, ale iba to uvitanie na matrike, akurat nam svokor vravel ze byva nejake hromadne alebo sukromne. tak musime vymysliet taky termin aby to vsetkym vyhovovalo.
No tak to "potesi", ked sa odbornik zmyli. Ale hlavne ze je marosko v poriadku. No a muzicek bude musiet vydrzat, alebo pouzit ruky 😀 😀 😀
Ja som dopadla tiez dobre akurat zase vysoky tlak, ale som povedala doktorovi ze mi v cakarni prislo zle ze tam nie je dost cerstveho vzduchu na dychanie (i ked pri odpadnuti by mal byt nizky tlak ci sa mylim???)alebo jednoducho maju naprd tlakomer! 😝
Aj mne robil sono, ale extremne kratke a bez komenara, ja som tam nic nevidela a ked mi behal popod lave prso tak som si myslela ze od bolesti umriem, ale ze vsetko je v poriadku....
a ak sa nic nestane tak za mesiac na kontrole.
teda este ma objedna u nejakeho dr. Bielika, to ja neviem ci idem obehat vsetkych gynekologov a porodnikov v roosveltke 😀

zizu38
24. apr 2012

@nina4 to som rada ze to preslo, len si davajte s miskou na seba pozor 🙂 a vyspinkajte sa

nana776
24. apr 2012

ahojte.ako tak pozeram vy uz mate baby kadeco pokupene.no ja sa tak moc neponahlam.inak som pribrala asi 4kg,jedine co nemozem spavat.

monika74
24. apr 2012

@nana776 ja tiež nemám ešte nič extra nakupené len oprané,kočík a autosedačka sa budú riešiť až na koniec 😀 a čo sa spánku týka ked si nájdem dobru polohu tak je to o.k 😀

monika74
24. apr 2012

@nr_martinka takého dr. ti nezávidím.Ked si prečítaš na nete do siedmeho mesiaca možeš pribrať 7-12kg tak potom neviem čo rieši ale hlavná vec je že ti sa cítiš v pohode a po pôrode budeme zhadzovať nadbytočne kg 😀

nina4
24. apr 2012

@zizu38 dobré ránko no neviem či to až tak úplne prešlo dnes som dávala do práčky a znova ma tak začalo bolieť brucho už začínam uvažovať či to nemôžu byť tie falošné kontrakcie tie cvičné ale nebolo by to zavčasu? teda 4 na ceste a vôbec to neovládam ....A ty sa máš ako s princezničkou ?

nina4
24. apr 2012

@monika74 veru a potom si založíme novú tému kto skôr zhodí 😀 😀 😀

monika74
24. apr 2012

@nina4 mne sa to zdá tiež zavčasu.Mne jedine občas stvrdne brucho no po chvíli to prejde a nechystáš sa na poradňu?A opýtať sa čím to bude?Mne sa drobec asi v bruchu otáča už ho začínam cítiť nad pupkom a celý deň si pokopkáva 😀

nina4
24. apr 2012

@monika74 Noo tak sa podrž volala som gyn.a ten že pokiaľ nekrvácam a bolesti nie sú previdelné aby som to ani neriešila ľahla si a oddychovala a že treťo a štvrtorodičky veľa krát vedia prekvapiť tak ma ukľudnil 😠 😠 😒 ale malý leží vedľa mňa a pozeráme telku a ked príde manžel až potom navarím na další deň .a asi si aj trošku pospím 😀 😀

monika74
24. apr 2012

@nina4 tak veru oddychuj ja som už uvarila zemiaky na francúzske požehlila nejaké vecičky a neskôr pojdem so synom do záhrady

clauda2010
24. apr 2012

b