Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@monika74 veru ano potom to zhodime.uz ho nebudem riesit .buducu kontrolu mam nastastie u ineho lekara lebo v tyzdni ho tam jeden den zastupuje super lekar.mala som ho v nemocnici ako izboveho. 😀
aahojte.......ako sa mavate? citíte sa aj vy niekedy jak vorvaň?? xixxi ledva idem, a to som zvedavá, čo bude o necelé dva mesiace 😀
@nina4 moja davaj si pozor a nerozculuj sa aj ked priznam to sa niekedy neda...ja som mala minule podobne bolesti ale nastastie mi to preslo dala som hore nohy a lahla som si a cakala som co pride ale vsetko bolo dobre a som sa inak zlakla aby sa malemu nieco nestalo...tu pani uc. no poriadky s nou narobne alebo nech sa lieci...
ahojte julovky ako sa citite nema niektora problem s niskym tlakom ja som včera bola 10 minut vonku so psom a tak sa mi točila hlava že som si musela isť domov lahnuť a večer sa strhla burka tak to asi pre to 🙂
@mirulka147 ja mávam tiež tlak nižší ako prv a pobolieva ma hlava no dá sa to vydržať 😀
@monika74 ahoj pozeram že maš doma samých chlapov už vieš čo bude?
@mirulka147 ešte stále nie akosi sa poriadne nechce ukázať.Len doktor povedal neurčito,že to zatiaľ vyrezá na dievča tak som sama zvedavá čo to bude 😀
@papuka Ahoj, tak to už máš riadne dopredu naplanovane, na krstiny, aj ste už vybrali konkretnu restiku? My nebudeme mat krstiny v kostole, ale iba to uvitanie na matrike, akurat nam svokor vravel ze byva nejake hromadne alebo sukromne. tak musime vymysliet taky termin aby to vsetkym vyhovovalo.
No tak to "potesi", ked sa odbornik zmyli. Ale hlavne ze je marosko v poriadku. No a muzicek bude musiet vydrzat, alebo pouzit ruky emoticon emoticon emoticon
Ja som dopadla tiez dobre akurat zase vysoky tlak, ale som povedala doktorovi ze mi v cakarni prislo zle ze tam nie je dost cerstveho vzduchu na dychanie (i ked pri odpadnuti by mal byt nizky tlak ci sa mylim???)alebo jednoducho maju naprd tlakomer! emoticon
Aj mne robil sono, ale extremne kratke a bez komenara, ja som tam nic nevidela a ked mi behal popod lave prso tak som si myslela ze od bolesti umriem, ale ze vsetko je v poriadku....
a ak sa nic nestane tak za mesiac na kontrole.
teda este ma objedna u nejakeho dr. Bielika, to ja neviem ci idem obehat vsetkych gynekologov a porodnikov v roosveltke emoticon
@monika74 ahoj, tak mne prišli včera ešte niečo som si dokúpila na výstave kvetena v bb, tak som bola včera riadne zmorená, to čo vlani nebol problém tak včera som ledva fučala 🙂 ešte že mám dobrú tetu susedku 75 ročnú a pomohla mi sama od seba, inak by som sadila asi ešte aj dnes 😀 ale aj ked to bolo namáhavé tak to stojí zato 😉
@zizu38 ahoj, no poriadne skoro to je, ale aj ja som mala reštiku a viem, že sa letné soboty, rýchlo naplnia, ved vieš leto čas svadieb 🙂 a to sa čudujem že mali vobec volné, lebo ja už o takomto čase som mala každú sobotu obsadenú, teda chvalabohu, že bolo obsadené 😀 a vieš, aj ten počet ludí, nie je sranda, hocikde ta ani nezoberu tolkých, ked to nemáš dopredu nahlásených. včera som bola v bb na výstave kvetena, kupila som si nejaké kvietky a nejaké muškátiky mi prišli aj cez net, tak som ich ešte poobede sadila, a poviem ti mala som dost, ešteže mi pomohla susedka, bola som jej velmi vdačná, a myslela som si že ma v noci bude ničit chrbát, a vieš čo, bolel ma zub, myslela som si, že ani neprežijem, inokedy zaberie tabletka, no teraz som sa bála si dat, tak som si ho chodila iba natierat celú noc alpou a v nej mám klinčeky / také čo sa dávajú do vareného vínka / a potom ma to aj prešlo ale neviem vobec kolko bolo hodín.neboj nič, už sa nám to kráti, máme to za pár 😀 a potom ti hádam aj ten tlak ustúpi, a budeš v pohode a budeme spolu kočíkovat a tešit sa. čítala som že si už aj ty prala vecičky, tak to je fajn, teším sa s tebou, mne naštastie nohy ani ruky neopuchaju, ani pri patkovi mi nie, ale priznám sa ti, v pondelok ked som sa vážila už mám naviac 10kg som z toho trošku vedla, no ale čo, som si vedomá že sa neprejedám, ani vela sladkého, tak neviem prečo sa mi tolko nalepilo 😠
@papuka ja budem ešte možno tiež niečo dokupovať u nás na trhu mávajú niekedy pekné kvety.Ja mám veľa energie doobeda a potom večer už vobec nevládzem ani chodiť čo ma bolí chrbát 😀 Ja sa chcem odvážiť priebežne v pondelok idem na glukozu kolko som pribrala doteraz to bolo 7kg a priberáme asi už aj tým vekom metabolizmus nám asi zlenivel 😀
@monika74 ideš iba teraz na glukózu? ja som bola pred vyše mesiacom, ved ale lekári asi vedia čo robia, tak nech ti dobre dopadne, veru do minulej poradne som pribrala 8kg a teraz to už bolo 10kg, ach jaj čo už, bedum od augusta na prísnej diéte 🙂 teda ak nebudem kojit, ja si objednávam kvietky cez sieberz.sk, ale vlani som si bacopu- kúpila v bb na tej výstave, a bola taká nádherná, že aj susedy, velké odborníčky na kvietky a záhradu mi ju závideli, a to ma tešilo, lebo ja som taká nová záhradkárka a ešte sa len priúčam 🙂
@papuka veru až teraz je to rozhranie 28 týždna a že to stačí.A prečo by si nemala kojiť ? 😀 Ja som kojila je pravda,že prvého som kojila málo no tých druhych dvoch skoro 8 mesiacov a ešte sa decká čudovala či to zvládam 😀 pri takých šintroch.Ja mám záhradku len takú malú no na potešenie to stačí. 😀 A zuby?pobolievajú aj mna pred mesiacom som ani nevedela ktorý bolí, boleli skoro všetky.N
@monika74 prečo? no lebo patka som nekojila vobec, ale maroška by som chcela, tak uvidíme, ako to nakoniec bude, ani som si neuvedomila že sa mi pokazili nejak v tomto tehu zuby, pri prvom nemám pocit že to bolo takéto so zubami, budem musiet ist, len teraz najprv dobriem antibiotiká čo mi naordinovali a hádam potom zbehnem za zubárom, alebo počkám až po porode 😒
pridavam sa 😉
ahojte baby,chcem sa poradiť,idem prať vecičky,na kolkátke ste prali?na 60 stupnov,či stačí na 40?ked sa to bude aj žehliť a je to takmer všetko úplne nové?
@papuka ja nerobím som ešte na rodičáku so synom do konca mája mala som ho predlžený kvoli zdravotnému stavu preto sme aj toto bábo plánovali až po skončení a platím si *DNP aby som mala materskú u nás je to z robotami veľmi zle 😢 nieje šanca.Ja som už s časti navarila obed niečo oprala a povysavala skončí Panelák a ideme do záhrady presadiť so synom nejaké kvety 😀

@nina4 no ved aj kaslem dam si to co mi chuti 😀