Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@bis no to by som chcela vediet aj ja aj mne opuchaju aj ruky aj nozicky a ked som bola na kontrole na internom tak povedal lekar ze s tym nic nenarobim a ze je to normalne.
@nr_martinka ked občas nemôžem na tie nohy ani stúpiť,nič,musíme vydržať:-/
@bis no to poznam az ma palia ale pre babo vydrzime vsetko 😀
@nr_martinka @bisaj mne opuchajú ako sa veru treba len oddychovať a ja mám naviac problém s krčovými žilami a toto teplo tomu veru nepridá a bolia a bolia.Idem aj na cievne no aj tak viem,že nič moc mi tam na ne nedá 🙂
Ahojte zienky, ja tiez rodim v juli,...pozeram, ze mate rovnake tazkosti, ja bojujem s krcmi, tvrdnutim bruska, nespavostou a palenim zahy....uz mate nachystane a nakupene veci? do porodnice? a pre babo doma vyprate, vyzehlene v polickach?
@zizu38 Ahoj, tak je dobre, že si natrafila na takého dobrého doktora, viem že sú aj tyký, ibaže je ich velmi málinko, škoda ☹ aj mne naši občas robia taxíka, teda otec, mamina nešoféruje, aj ked má vodičák, vy mate tu v ZH políčko? viem poznám ten obchodík, teda viem kde je, ale ešte som v nom nebola, lebo vieš, ako sme 3 roky prerábali náš domček, tak ja poznám každý obchod, v ktorom sa kupi nejaký stavebný material na dom, ale kde si možem kupit, nejaké topánky, oblečenie, alebo poprsenku, tak to teda ani netuším 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale popravde ani nemusím vediet, bud si to kupim cez net, alebo v BB, kde už všetko poznám 😉 doam je doma, aj ked už síce 2 roky bývame v ZH ked idem do BB vždy poviem, idem domov. tak aký si mala víkendík??????
my sme mali v sobotu stavebnú, majko s kamarátom rozširoval dreváren, a ja som im za to grilovala, bolo pekelne horúce, a to ked je aj u nás tak to je naozaj všade a poriadne, lebo u nás je troška vždy chladnejšie ako v ZH meste, tak nedelu som už travila skor dnu a ked už nebolo tak prekliato teplo, vyšli sme vonku s maroškom
@marakoli ahoj, krásne krásne, povedala by som pekelne horúce 😀 aj krk som si spálila, no ale kedže som sa pozabudla nakrémovat, moja vina 🙂 aj ja som stavbárom v sobotu grilovala, a v nedelu už len lenošila v chládku nášho domčeka, kedže pracuješ, dávaj si pozor, tie horúčavy ta možu velmi vyčerpat, papa
Hurá žienky konečne už aj ja mám glukozu za sebou.Dnes som ju doma vypila a setrička mi zobrala krv s prsta aj zo žily .Snád to boli už posledné odbery 😀 A zas tu máme veeeľmi horúci dník,už bude hladať len chládoček 😅
@monika74 dakujem,...ja cakam na pranie, kym mi manzel postavi skrinu do detskej, tam narvem veci pre starsie deti, nech sa mi uvolni miesto v komode...sa mi to nechce moc robit predtym, len aby som skor neporodila... termin mam 5.7., ale obe deti isli neskor...tak uvidime ako to nakoniec dopadne...
a s glukozou som aj ja bojovala...som zvedava, kedy ten test zrusia uplne...
@marakoli Tak super že dá osebe tak vedieť šak načo by maminku šetril 😀 😀 😀 My sa máme dobre dnes manželovi prišla o 1:15 Hod ráno sms z práce aby ostal doma a som sa tak zľakla a malá potom bola ako na aerobiku 😀 my teraz sadíme foliak sme dorobili včera tak sme stáááále vonku aj drobci a dnes sa stavia máj tak tam asi Paťko pôjde len musí ísť ešte do kostola na nácvik príjimania tak dúfam ,že postíhame ...Ako reaguješ na toto teplo nevadí ti ? ja by som momentálne najradšej len v podprsenke chodila 😀 😀 😀
@papuka ahoj, ano v ZH pri lutilskom potoku máme záhradku, vlastne od domu tak 15min chôdze. A vlastne "celý" víkend sme boli tam a bolo neskutočne teplo. Dnes sme si dokúpili tu v ZH priesdy, ale tie z BB sú pevnejšie, tak dúfam že sa aj tieto v pohode uchytia.
Joj a kocúrisko nám ochorel ☹ má asi zápal moč. mechúra sme s ním boli u veterinára tak dostal injekcie, a ešte na ďalšie budeme musieť s ním ísť.
Aj ja si väčšinou nakupujem veci v BB aj kaderníka a kozmetičku navštevujem v bystrici. ešte som si tu žiadnu kozmetičku nenašla a už by sa mi "zišlo" 😀
joj grilovanie to mám rada aj ja 🙂 aj my si chceme na tej nasej zahradke robit "gril" teda len vymurovat take ohnisko na ktory potom polozime rost. Ale musime asi nabrat odvahu, lebo vravim my dvaja sme ako A JE TO tak sa bojim aby nam to casom nepadlo ☹ 😀
Baby, prosim vás, natieraju sa aj take male babatka kremom na opalovanie, myslim, ked s nim idem na prechadzku? Ak ano, treba nejaky specialny krem pre babatka alebo na tom nezalezi? Ci staci ako ochrana oblečko a tienenie?
@zizu38 ahoj, zhruba viem kde to mate, ale napresno nie, ešte nie som v ZH zbehaná 🙂 to mi je luto s vaším kocurikom, náš bol chorý ale v januáry, tiež s ním majko chodil k veterinárke, bral antibiotiká a pomohlo mu to, neboj aj Váš sa vylieči.kaderníčku mám tu v ZH, teda je to moja suseda , k nej už chodím 4 roky, je to u nej o 1/3 lacnejšie ako v BB, preto som tu za nou chodila aj ked som bývala v BB, ale ostatné mám ešte v BB, neviem si tu nájst kozmeničku ani manikerku s pedikurku.my sme gril nestavali, majko stavia pec na chleba a pizzu, ale kedy bude neviem, lebo máme ešte dorobit veci, ktoré su doležitejšie.grilujeme na takom kupenom okruhlom grile, a je to super, ide to rýchlo, som spokojná 😉 dnes mám majka v BB na rybárskych pretekoch, uvidíme či získaju nejaku cenu, su to preteky dvojic na Badine.zase je velmi pekne dneska tak si uži slniečka, papa
@marakoli ahoj, aj u nás stvali asi máj, neviem, kedže nemám vychádzky ani som sa nezaujimala o to 😒 ale keby aj, tak by sme nešli nakolko moj mužíček išiel dnes skoro rano na rybarske preteky do BB. no to stým počasím je to tak, v máji júni je horuco a ked detičky nastupia na prazdniny tak sa to pokazí 😠 tak dufajme, že tento rok to takto nebude,pekný slnečný dník papa
@nina4 ahoj...no,ja od soboty trosku viac robim...a este dnes posadim zahradu a uz mam skoro celu...rychlo som to nasadila aby som si to mohla este aj uzit,hrach a podobne:-P a mame tu nastevu tak sa staram varim a podobne a nachvilu si lahnem a maly uzaj kopcuje...coraz viac a viac...uz sa nevieme dockat? a kedy si budes chystat vecicky prat a podobne...lebo ja este nie a uz mi hovoria ze pomaly mam prat a tak lebo ze potom nemusim tak vladat a to teplo ked bude tak preto....
@neeelaaa1 ja už mám opraté dávnejšie dala som aviváž Lenor tak to mám istotu že budú vecičky dlkšie voňavšie a teraz už len chodím a obzerám a teším sa ako to bude mať na sebe ale sranda je že ako si nemám naviberané pre dievčatko ako by som sa bála že to zakríknem mám ich nachystané v krabici ale vyberiem ich až ked mi to povie dok na 100% na prietokoch teda až sa nám ježibabka ukáže 😀 😀 😀 😀 No ale prchám umyť podlahu a šup-šup pre Sofinku 🙂 A ty to mooooc neprežeň so sadením 😉
Ahojte júlovky, čítam si vaše príspevky a sú dosť poučné (niektoré) 😉 a kedže ste mnohé skúsené maminky, tak sa chcem spýtať, či ste niektorá mala problém s hemoglobínom. Mne klesol na 109 a tak dúfam, že sa mi to upraví. Beriem Sorbifer a snažím sa jesť potraviny, ktoré obsahujú železo. Som prvomamička 🙂 a trošku sa obávam pôrodu, lebo podľa všetkého to bude sekciou a tak vôbec netuším, čo všetko ma čaká... Prajem vám krásny dník 🙂
čawte ženičky,dnes som na hematologii dostala prvú inj clexane,odteraz picháme,a zajtra držte palce,ideme na usg v 30 tt,pekný den vám prajem.
@stinnaahoj, ja naštasie nemám takýto problém, teda nemala som žiaden ani pri prvom ani teraz, akurát že som nachladla a beriem antibiotiká na moč 🙂 teda ladviny.z mojho pohladu je lepšie nevediet čo ta čaká, lebo ja už viem a bojim sa viacej ako ked som nevedela ☹ neboj ale všetky to zvládneme, čo nevieš pýtaj sa, su tu super maminy, ktoré ti radi poradia, a ja tiež ak viem poradim, ak neviem tak sa to tu dočítam, aj tebe pekný dník
@papuka ďakujem za povzbudenie 🙂 . asi máš pravdu, že je lepšie nevedieť, do čoho idem. .. Neviem sa rozhodnúť akú kozmetiku mám pre bábo nakúpiť a či novorodenec vôbec potrebuje nejakú penu do kúpeľa a tak, lebo už som čítala aj to, že to vôbec nepotrebuje. Ako to vlastne je? Akú kozmetiku si ty používala pri prvom bábätku?
@stinna ahoj, ja som používala, vtedy to bola novinka BUBCHEN a tú budem aj teraz, najskor som si kupila iba mydielko a olejček, mast na ritušku som si kupila sudocrem-baby to tu velmi odporúčali, tak uvidime, a po čase si dokúpim dalšie z Bubchenu.ale napr. moja sestra pri oboch / maly3,5r. malá 1r. / používala detsku NIVEA, takže asi tak ako kto si vyberie 😉
ahojte babenky, vecičky nachystané v poličkách, a teraz by som chcela riešiť veci do pôrodnice, tak by som vas chcela poprosiť o neaké tipy na veci kt.nikde nepíšu a sú dôležité zobrať zo sebou..je tu niekto kto bude rodiť v TT?aj mne začínajú pobolievať nohy, možno si to robím aj sama, lebo rada nosím vysoké topanky, nebala by som, či?
ahojte babenky,som doma z utz,pipik nám nedorástol za tie týždne🙂 a máme 1298 g,a sme trošičku starší(o 2 dni).ale hlavne sme v poriadku,akurát nám pán dr zistil nejakú rozšírenú žilku čo sa napája na pupočník,ale to sa vraj po pôrode stiahne.tak mu musíme veriť,prietoky sú ok.

ahojte žienky,čo robíte ked vám opuchnú nohy?máte nejaký dobrý recept na rýchle odpuchnutie?mne teraz dosť opúchajú a skúšam všeličo ..