Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
je to moje druhé tehotenstvo, ale prvé skončilo skôr ako vôbec stihlo začať. Takže už sa veľmi tešíme až bude malý s nami doma. a tvoje prvé? Ako sa ináč cítiš? A kedy máš termín?
@dasa0402 jej, na moje narodeniny máš termín 🙂 . Tak zatiaľ je všetko v poriadku, čo sa malého týka a aj mňa strašne bolé chrbtica, ale mňa už od 3. mesiaca. Tak chodím k ortopédovi a aj preto zrejme pôjdem na sekciu. A teraz, v poslednom čase, mi začalo trošku tvrdnúť brucho. Beriem na to MgB6, tak dúfam, že je všetko OK. To je pravda, už nech to máme za sebou. A už máš všetko nakúpené? A veci do nemocnice už balíš?
Nepovedala :D ked povedal, ze je vsetko v poriadku a poradnu mam az 13.6., tak som na to aj mierne zabudla :D a ja neviem, kedy zas uvidim maleho, pred 3 tyzdnami som bola na sono a teraz asi pojdem, az ked budem chodit do nemocnice na kontroly, ze? 🙂
@stinna vies co nakupene este nemam docela nic a ani nie som este zbalena akosi nic nestiham alebo to nechavam na poslednu chvila. snad ked uz nebudem chodit do prace tak si zacnem pomali chystat veci . a ty ako uz mam vsetko nakupene? aj mne pvrdlo brucho tak tiez beriem MgB6, a uz je lepsie netvrdne tak brucho.
@lenka91611 ahoj 🙂 ja mam taký istý termín ako ty a tiež čakáme chlapčeka, ale zrejme pôjdem sekciou, tak to bude o 2 týždne skôr.. Ako sa máš?
@stinna Na antibiotikach? To by sa v tehu nemalo, ci? Ja som bola na zaciatku tiez chora, ale ziadne antibiotika neprichadzali do uvahy, tak som sa trapila skoro 3 tyzdne s obycajnym prechladnutim. Neberies zelezo? Mne ho lekar predpisal preventivne uz pred 3 mesiacmi, teraz mi dokonca zvysil davku. A to som nemala ziadne problemy...my budeme mat dievcatko, malu Misku 🙂 Rodit by som chcela normalne, ak bude vsetko OK, aj ked sa toho dost bojim...
@cerealka Mne ho zatial lekar neposuva,aj ked sme od zaciatku o vyse tyzden vacsie. Tak dufam, ze by sme mohli ist skor, aspon o par dni 🙂
@kikuska_nr no mne ho pred mesiacom posunul z 18 jula na 7 jula tak neviem lekarku uz mam vybavenu a ked sa bude dat tak mozno to ukonci skor
Ahojte, ako si to tu čitam, tak zistujem, že 30.7. budú samí chlapci 😀
Ahojte, ako si to tu čítam, tak zistujem, že 30.7. budú samí chlapci 😀
@kikuska_nr tak zo začiatku tehu asi nedávajú atb., ale ja som mala hnis v moči, tak preto mi dala dr. tie atb. a to boli také, ktoré bábu neškodia. Tak uvidíme. Hej, aj ja beriem železo na krv.
@zizu38 Júúj to u nás teraz bola iná oslava lebo 11 som mala narodky a 19 sme mali 11 výročie sobáša .ma skoro piclo najskôr sa manžel tváril ,že zabudol a ja som ako neriešila som to len som bola taká smutná a potom ma Paťko zavolal ,že mamina ocino ťa volá a vieš ako to je taká bez nálady a Marek tam len kyticu na mňa vyvalil ja som aj slzičky vyronila čo ma prekvapil lebo som to už ozaj nečakala 😀 😀 😀 No musím uznať dobre ho tá moja svokra vychovala 😀 😀 😀 A dogušu stále pozeráme teraz nás zaujala jedna s čiech s PP ale kedže som momentálne rada ,že stíham obiehať okolo detí tak si počkáme aspoň nech sa drobčiatko narodí .A k tej záhradke nám niečo obhrýzlo uhorky už druhý krát tento rok si asi šalátových uhoriek neužijeme :o((
Tak dnesna poradna dopadla super akurat mam babatko dost nizko ulozene tak mam mat stale vylozene nohy ale drobcek je v poriadku a 12.6. uz nastupujeme na materskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀

no my mame termin 26.7 . , je to nase prve takze sa velmi tesime ... bude chlapcek - Sebastian 🙂