Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@stinna , ach praveze som cakala ze to bude horsie , sice mohlo by byt chladnejsie ale inak bez problemov 🙂 , a v ktorej porodnici budes rodit ?
@stinna ja som kupila babe pozri stranku a odporuca ju aj pediater, a co budete davat perinku a zavinovacku ja som si nasla na inete ulitku a myslim , ze je super
@monika74 no nezabiješ ho tu sú také chrobáky volajú ich medvedíky šak mám na ne aj otravu ale pri tých uhorkách ako by ani nezabrala.Unás bolo tiež tých plienok málo to som sa k nim dostala len po známosti tak som si dala ešte odložiť a zas v utorok.a ked drobec podrastie trošičku tak prejdem na tesco.
@lenka91611 ja na východnom Slovensku 🙂 prešovský kraj .. som rada, že je všetko OK, tak sa držte 😉
@clauda2010 ďakujem za link. Ja som si kúpila aj perinku a aj zavinovačku a tá je taká, že sa ešte previazuje. Ale na prvé týždne by som chcela používať perinku, lebo si myslím, že sa budem báť, aby som malému nejak neublížila - je to moje prvé bábo 🙂 . Ale do perinky mám takú letnú výplň antialergickú. Pekný dník prajem 🙂
ahojte julovky no tak sa nam to pomalicky krati a blizi. Ako sa citite? nemate obavy z porodu?
@nurili ešte sme to neskúšali,len nám to predávajúci raz ukázali,je to myslím aj pás zvonku aj vo vnútri také mekké chrániče okolo hlavičky kukni tu: http://www.kocarkykarlov.cz/rs/doplnky-k-autose...
mám pocit,že aj my budeme maturovať pri tom🙂
@stinna ahoj .este nemam skusenost lebo je to moje prve babo ale kamoska uz babo ma a ta mi to odporucila.tak skusime a uvidime. 😀 no dieta sa ma v kupat v cistej vodicke len par tyzdnou to mi povedala kamoska tak neviem.
@nina4 ja sa chystám potom prejsť na lidlacke plienky ale tie malé balenia tie som mala odskušané abola som s nimi spokojná .Mne uhorky práve vychádzaju ale šalátovky som sadila hlavne kôli deťom tak uvidím čo s nich bude ked je tak strašne sucho.Tu sa aj dnes mračilo a ani kvapka a stoho počasia mi je dosť na figu a som dnes veru unavená 😢
@marakoli no pekne aj dajú do letáku aj ja potom problém dostať ja si ešte skúsim zadovážiť lebo ak aj Adamko bude tak serindať ako Marek po každom jednom kojení 😀 😀 tak ich poriadne pomíňam .
@monika74 ved ja tiež dnes len polihujem a ústa vkuse dokorán čo sa mi zíva ale už nech sprchne lebo aj tu je hrôza tu sa aj mračilo aj padlo pár kvapiek akurát čo okná zaserkalo a potom nič tak sme večer ešte polievali ...
ahojte kocky neopúchajú Vám nohy???mne to asi teraz začalo,neviete co na to?
ahojte idem sa k vam pridat kedze termin mam 4.7. a uz som aj na materskej od vcera a teda nemozem sa dockat porodu.Akosi uz ma tooho vsekteho dost.Som nadrozmerna a vaha mi robi problemy uz na bedrove klby a krzie v noci sa mi zle spava.Mate dakto dake odpurcania ako to zmiernit? alebo to uz asi lne dokopat do konca prepokladam ze nato nic nieje ☹ a neustale som chora ☹ este som nikdy nemala takto rozhadzanu imunitu ako mam teraz ☹ uz sa tesim na zaver nech sa dam cela nejak ptom dokopy,no mam pocit ze sa to uz strasne pomaly vlecie vsetko..
Ahojte, síce tu nepíšem,ale snáď sa nájde niekto,kto mi poradí. Nemáte niektorá také zvláštne stavy....na odpadnutie, malátnosť, ťažko sa mi dýcha? Je to ozaj normálne v tehu? Občas sa bojím byť sama doma, motá ma ako alkoholika a je mi ozaj na prd, posledný týždeň.
@mg25 ahoj tiež mavam take stavy ked sa meni počasie vtedy len polihujem niesom schopna normlne fungovať najprv som si myslela že mam nisky tlak ale ked som si u našich odmerala tak bol v poriatku ,musime ešte vydržať 😉
@bis to je jasné, len dovtedy ešte ďaleko 🙂 ale ďakujem.
@mirulka147 tak snáď to nebude nič hrozné 🙂 dúfam.

@nina4 ja som ich tiež dnes kupila síce na tretí krát ale sú už doma.No zdalo s ami že ich vobec nemali vyložené .Tebe niečo obhrýza uhorky a mne krt rozril kvetinové záhony