icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

lenka91611
23. máj 2012

no my mame termin 26.7 . , je to nase prve takze sa velmi tesime ... bude chlapcek - Sebastian 🙂

dasa0402
23. máj 2012

@stinna ja som tiez chcela jakubka ale nakoniec sme sa rozhodli pre Kristiana . a to je tvoje prve alebo uz mas nejake babetko doma

stinna
23. máj 2012

je to moje druhé tehotenstvo, ale prvé skončilo skôr ako vôbec stihlo začať. Takže už sa veľmi tešíme až bude malý s nami doma. a tvoje prvé? Ako sa ináč cítiš? A kedy máš termín?

jul12
23. máj 2012

@nurili a kde ponukaju moznosr porodu do vody? Teda, viem zatial len o topolcanoch. My mame termin na 4.7.2012....v podstate sa nemeni, niekedy den horedole. Rodit sa chystam v BB nemocnici

dasa0402
23. máj 2012

@stinna ja mam doma 4 rocnu Vanesku . citim sa docela dobre akurat ma velmi bolia krize uz aby sme to mali za sebou . A TY ako je vsetko v poriadku? ja mam termin 30 jula

stinna
23. máj 2012

@dasa0402 jej, na moje narodeniny máš termín 🙂 . Tak zatiaľ je všetko v poriadku, čo sa malého týka a aj mňa strašne bolé chrbtica, ale mňa už od 3. mesiaca. Tak chodím k ortopédovi a aj preto zrejme pôjdem na sekciu. A teraz, v poslednom čase, mi začalo trošku tvrdnúť brucho. Beriem na to MgB6, tak dúfam, že je všetko OK. To je pravda, už nech to máme za sebou. A už máš všetko nakúpené? A veci do nemocnice už balíš?

mia44
23. máj 2012

@stinna AHoj 🙂 tak ja ti len pisem, ze dneska na poradni vsetko v poriadku. Kontrola o 3 tyzdne 🙂 Tak sa tesim 🙂 Uz len 50 dni 🙂

stinna
23. máj 2012

@mia44 super, teším sa s tebou a povedala si dr. nakoniec, že cestuješ preč? Ja mám poradňu až o 2 týždne a už sa neviem dočkať, kedy opäť uvidím malého. Už sa to kráti 🙂

mia44
23. máj 2012

Nepovedala :D ked povedal, ze je vsetko v poriadku a poradnu mam az 13.6., tak som na to aj mierne zabudla :D a ja neviem, kedy zas uvidim maleho, pred 3 tyzdnami som bola na sono a teraz asi pojdem, az ked budem chodit do nemocnice na kontroly, ze? 🙂

dasa0402
23. máj 2012

@stinna vies co nakupene este nemam docela nic a ani nie som este zbalena akosi nic nestiham alebo to nechavam na poslednu chvila. snad ked uz nebudem chodit do prace tak si zacnem pomali chystat veci . a ty ako uz mam vsetko nakupene? aj mne pvrdlo brucho tak tiez beriem MgB6, a uz je lepsie netvrdne tak brucho.

dasa0402
23. máj 2012

@lubica773 ahoj uz vies co to bude? My cakame chlapceka .

stinna
23. máj 2012

@dasa0402 v podstate aj mám, už len kočiar ideme kúpiť a ortopedické nohavičky a malo by to byť všetko 🙂

stinna
23. máj 2012

@mia44 mne sono robí dr. na každej poradni a aj keď som po amniocentéze bola za ňou, či mi neurobí, tak v pohode urobila aj mimo poradne. Takže to je asi u každého dr. odlišné. Prajem šťastnú cestu a potom aj návrat 😉

stinna
23. máj 2012

@lenka91611 ahoj 🙂 ja mam taký istý termín ako ty a tiež čakáme chlapčeka, ale zrejme pôjdem sekciou, tak to bude o 2 týždne skôr.. Ako sa máš?

kikuska_nr
23. máj 2012

@stinna Na antibiotikach? To by sa v tehu nemalo, ci? Ja som bola na zaciatku tiez chora, ale ziadne antibiotika neprichadzali do uvahy, tak som sa trapila skoro 3 tyzdne s obycajnym prechladnutim. Neberies zelezo? Mne ho lekar predpisal preventivne uz pred 3 mesiacmi, teraz mi dokonca zvysil davku. A to som nemala ziadne problemy...my budeme mat dievcatko, malu Misku 🙂 Rodit by som chcela normalne, ak bude vsetko OK, aj ked sa toho dost bojim...

kikuska_nr
23. máj 2012

@cerealka Mne ho zatial lekar neposuva,aj ked sme od zaciatku o vyse tyzden vacsie. Tak dufam, ze by sme mohli ist skor, aspon o par dni 🙂

cerealka
23. máj 2012

@kikuska_nr no mne ho pred mesiacom posunul z 18 jula na 7 jula tak neviem lekarku uz mam vybavenu a ked sa bude dat tak mozno to ukonci skor

lubica773
23. máj 2012

@dasa0402 ahoj no to je asi zhoda náhod, alebo neviem ako to mám nazvat, ale aj nám zatial povedali, že to bude chlapec 😀

lubica773
23. máj 2012

Ahojte, ako si to tu čitam, tak zistujem, že 30.7. budú samí chlapci 😀

lubica773
23. máj 2012

Ahojte, ako si to tu čítam, tak zistujem, že 30.7. budú samí chlapci 😀

nurili
23. máj 2012

@bis tak ze si totalne spokojna.....aj ja chceeeem...... 😀 😀 😀 a prosim ta to co je ten autokit? ucim sa.... 😝

nurili
23. máj 2012

@jul12 moja ja zijem v zahranici a tu ponukaju rozne polohy porodu dokonca i stvornozky ci na stolicke.....no a k tomu akupuktura...hm..... 😝 😝 😝 pocas bolesti a porodu to mozes menit ako to tebe vyhovuje..... 😕
A davas si epiduralku?

stinna
23. máj 2012

@kikuska_nr tak zo začiatku tehu asi nedávajú atb., ale ja som mala hnis v moči, tak preto mi dala dr. tie atb. a to boli také, ktoré bábu neškodia. Tak uvidíme. Hej, aj ja beriem železo na krv.

nina4
23. máj 2012

@marakoli značka happy sú na suchý zips tak som spokojná už som ich capla aj do tašky takže ja už len čakám na termín 😀 😀 😀

kukucka78
23. máj 2012

@stinna ahoj môžem sa ťa spýtať ja som mala dve secie ale už si to nepamätám bolo to velmi dávno sekcia sa robí o dva týždne skôr???

nina4
23. máj 2012

@zizu38 Júúj to u nás teraz bola iná oslava lebo 11 som mala narodky a 19 sme mali 11 výročie sobáša .ma skoro piclo najskôr sa manžel tváril ,že zabudol a ja som ako neriešila som to len som bola taká smutná a potom ma Paťko zavolal ,že mamina ocino ťa volá a vieš ako to je taká bez nálady a Marek tam len kyticu na mňa vyvalil ja som aj slzičky vyronila čo ma prekvapil lebo som to už ozaj nečakala 😀 😀 😀 No musím uznať dobre ho tá moja svokra vychovala 😀 😀 😀 A dogušu stále pozeráme teraz nás zaujala jedna s čiech s PP ale kedže som momentálne rada ,že stíham obiehať okolo detí tak si počkáme aspoň nech sa drobčiatko narodí .A k tej záhradke nám niečo obhrýzlo uhorky už druhý krát tento rok si asi šalátových uhoriek neužijeme :o((

veraba
23. máj 2012

@bis dakujem 😀

veraba
23. máj 2012

Tak dnesna poradna dopadla super akurat mam babatko dost nizko ulozene tak mam mat stale vylozene nohy ale drobcek je v poriadku a 12.6. uz nastupujeme na materskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀

clari
23. máj 2012

@kukucka78 ahoj, pozeram ze sme na tom podobne, aj ja som po dvoch sekciach a aj vek mame zhruba rovnaky 🙂 No sekcia sa robi o nieco skor, tyzden, 10 dni az dva tyzdne, ked je planovana, ked nemozes rodit prirodzene a teda nie je dobre aby si sa"rozrodila" tak preto skor 🙂

kukucka78
23. máj 2012

@clari super tak predsa niekto podobný....ano bude to planovany cisársky len sme sa ešte nedohodli na termine normalny termín pôrodu mám 25.7 ale rada by som to mala čím skôr za sebou lebo už som nemožná