icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

ingulik
2. sep 2009

a pridala som nejake fotecky 😉

vavenka
autor
2. sep 2009

Ingu mala ja zlatunka 🙂 Ty kokso jak to bezi, sak to uz pomaly 3 mesiace bude mat 🙂
Len mne tieto dni bezia nejak pomaly, kym sa dostanem k doktorke (buduci tyzden) tak mam pocit ze musim cakat rok
😀

ingulik
2. sep 2009

vave....no ten cas fakt strasne leti...moj brat vcera skonstatoval, ze na detoch clovek vidi ako rychlo starne...a veru mal pravdu... 😅
ten pocit poznam, ze sa nevies dockat navstevy u doki...ja som tiez ratala dni do kazdej poradne

zuzub
2. sep 2009

Ahojte, tak dnes som bola u dokiho, potvrdil 5tt a doki na hematologii mi predpísala fraxiparine 0,3 1xdenne si budem pichať, dnes som začala len neviem či to dobre robím 😕

vavenka
autor
2. sep 2009

zuzi urcite dobre 🙂 zoberes kozku, urobis z nej hrbolcek a celu ihlu tam vsunies kolmo 🙂
A robil ti aj sono? bolo nieco vidiet? Ja neviem ci ist teraz v piatok alebo az o tyzden.....

zuzub
2. sep 2009

hej vavenka, robil aj sono , taká malinká bodenka tam bola 🙂
vavenka a je možné, že ma ten vpich nebolí?

zuzub
2. sep 2009

Ingulik,Veronika je nádherná 😵

vavenka
autor
2. sep 2009

Zuzi jasne, nemusi boliet, mna niekedy neboli vobec, niekedy stipe jak swina... Podla toho ci sa mi nieco podari trafit 🙂 Niekedy neostane nic, niekedy modrina ako minca... Holt 🙂

katka444
2. sep 2009

ahojte, tak mame prvu fotku https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

na PN nie som. dostala som nejake cipky ak mi bude zle. tak skusim ist do prace. ale dnes u dr. mi vsetka nevolnost zazrakom presla. asi od strachu, ked mi robil sono, ze ci tam vobec nieco bude.

a mam uz aj tehotensku knizku. a je v nej ze AS+. neviete ci to je, ze bije srdiecko? lebo v tom osiali, ze vidim babo som sa ani nespýtala. a dr. nic nepovedal.

vavenka
autor
2. sep 2009

Kati krasna fotka, fazulka je cela po mame 🙂
Jasne, AS je akcia srdca, takze vsetko je ok 🙂
No neviem co to mas za Dr - toTii vyslovene povedal ze Ti neda PN? No ty kokso....
Ale to je jedno, urcite Ti odlahlo, super, tesim sa s Tebou 🙂

slniecko4
2. sep 2009

ahojte babenky.. 🙂
kati,ja som sa mala presne takisto nanič,ako ty.. zo všetkého mi bolo zle,ešte aj z vody,z pachov,z jedla,bolo mi zle,keď som bola hladná,aj keď som bola sýta.. A tiež ma Dr neposlala na PN,predpísala mi čípky Torecan.. Tak ti prajem,nech ti to prejde rýchlo,uvidíš,skončením tretieho mesiaca to zmizne ako mávnutím čarovného prútika a potom bude už len dobre.. 😉

katka444
2. sep 2009

dakujem babule,

ja som mu o tej PN ani vehovorila a on ju nespomenul. tiez mi dal tie cipky. ale dnes mi je fajn (klop, klop) aj som normalne jedla 🙂

katka444
2. sep 2009

inak mame 1,16 cm a sme v 7tt + 2 dni 🙂

katka444
2. sep 2009

hej a prvy termin porodu 14.4.2010 🙂

tinika
2. sep 2009

ja ani take som nevidela ze AS+ idem kuk do knižky až

snazivazuzi
2. sep 2009

katkaaaa, super termin 🙂 Moj maly sa v ten den narodil 😉
inak gratulujem k fazulke 😵

tinika
2. sep 2009

zuzi mozno do roka bude mat katka hihi

zuzub
3. sep 2009

ahojte, Kati no vidíš už aj prvá fotečka je na svete 🙂 Ja som si dnes zobrala dofču a zajtra idem ešte na endokrinologiu na krv a potom v utorok po výsledky.Zatiaľ mi nie je nejak zle akurát,nemám skoro na nič chuť a neviem čo by som jedla.....a pootm keď niečo zjem je mi ťažko 😝

vavenka
autor
3. sep 2009

A mne nieje nic....Ale absolutne nic - akurat mama husty kremovy vytok 🙂

zuzub
3. sep 2009

mňa vavenka ešte straaaaašne bolia prsia 😖

vavenka
autor
3. sep 2009

Zuzi mna len sem tam, nie nejak vyrazne - ale uz neriesim - este mam doma jeden test - ten si spravim mozno zajtra a potom pockam na gyndosku - uz co ma byt tak to bude 🙂

zuzub
3. sep 2009

neboj vavenka, si tehula a to je hlavné 😉 a kedy ideš k tej gyndoške?

vavenka
autor
3. sep 2009

Zuzi o tyzden v piatok.... Bude to dlhy tyzden 🙂

zuzub
3. sep 2009

Neboj to prebehne...a to ťa objednala alebo sama si sa tak rozhodla?

vavenka
autor
3. sep 2009

To je take zvlastne,

moja dobra kamoska caka dvojicky - uz kazdu chvilu pridu na svet a mame rovnaku gyndosku. Ja som to kamoske vcera povedala (ze mam pozitivny test) a ona akurat dnes mala poradnu, tak to doktorke vykvakala hned 😀 vraj dokina aj vedela o koho ide, aj by ma zobrala hned, ale dnes uz nestihala a zajtra odchadza do Blavy na nejake skusky a bude ordinovat az v ten piatok, ked mam dojst..
Takze tak nejak som objednana 🙂

zuzub
3. sep 2009

🙂 🙂 🙂 vavenka to je dobré, ale to nevadí aspoň už bude fazuľka väčšia 😉

tinika
3. sep 2009

😉 ja som prvy trimester nemala žiadne nevolnosti az v 4 mesiaci ale to len 2x

vavenka
autor
3. sep 2009

Zuzi aj ja si hovorim ze este zbytocne...
Ozaj a odkazala mi nech beriem Duphaston 3x1.... Tebe dali nieco?

zuzub
3. sep 2009

Nie Vave nedali 😒 že mám jesť veľa kyseliny listovej...

shaarka
3. sep 2009

caute.
kolko je to vela kyseliny listovej? 800? 1000?