Lady - snažilky III
Ahojte Ladynky -
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃
Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂
Ideme na to !!!!
Vitajte v dalsom pokracovani 😃

•
17. sep 2009pošlem Kati 😉 už je v rúre a peče sa.ja som sa trochu najedla ryže so šťavou a 2kocky mäska, dnes mi teda bolo asi takú pol hodku riadne zle , ma tak naprázdo napínalo, fuuuu ale už je lepšie
0
Vavenka ani mne v postate zle nebolo a pozri uz som skoro 30 tt hihi dnes som bola zase cvičit, pofunela som si, strasne ma zase panva boli ta mam problem dvihat nohy, v noci sa otačat v posteli a vstavat, ale chodit v pohode hihi no tie trojky su nadherneeee len fakt si neviem predstavit ze by som mala dvojky a nie ešte trojky, ako to zvladaju?????
no idem umyt riady, pripraviť najomnu zmluvu a potom uz by som mala byt len vasa a este dačo pobalim do krabic čo mm doniesol
no idem umyt riady, pripraviť najomnu zmluvu a potom uz by som mala byt len vasa a este dačo pobalim do krabic čo mm doniesol
Maxii, tak je mozne ze sa pomaly nevolnosti koncia 🙂
Inak kola/kofola - to uz viacero zneskych pisalo, ze zabera pri nevolnostiach....
Zuzub ked Ti robi dobre, kludne si daj aj polliter 😉
Mne uz narastli rohy....
A dnes uz len par hnedych vlasocnic zo mna vyslo (prepacte za nechutne detaily), zajtra mozno trochu aspon pozehlim poseddiacky, uz mi fakt drbe 🙂
Inak kola/kofola - to uz viacero zneskych pisalo, ze zabera pri nevolnostiach....
Zuzub ked Ti robi dobre, kludne si daj aj polliter 😉
Mne uz narastli rohy....
A dnes uz len par hnedych vlasocnic zo mna vyslo (prepacte za nechutne detaily), zajtra mozno trochu aspon pozehlim poseddiacky, uz mi fakt drbe 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli