icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

tinika
19. sep 2009

Slni ja tiez mavam velke fotky ale zmensujem ich a pozriem do tej knizky ... ale neviem to najst, kde to asi je?

slniecko4
20. sep 2009

pekné ránko,babenky.. 🙂
tini,jak ti píše dátum,kedy si bola,váhu,moč,opuchy,pohyby a v tej rovine,ale na tej vedľajšej strane to ja mám.

slniecko4
20. sep 2009

už sa aj fotečka podarila.. 😀

slniecko4
20. sep 2009

a ešte,tini,kedy ideš na ten posledný veľký ultrazvuk?

vavenka
autor
20. sep 2009

Bre ranko 🙂
Ja dostanem tehu knizku az ked prezijem prvy trimester 🙂 doktorka nedava skor ......
Jeeej uz ste obe 30tt, super 🙂

tinika
20. sep 2009

ahojte, sm sa porezala tak pardon za pismo hihi
slni neviem či velky utz ale na prietoky idem v pondelok
a v tej knizke mam tak naskrabane ze neviem to prečitat a ani to cs tam nevidim

vavenka
autor
20. sep 2009

Tini coze si sa porezala?
Musis davat pozor 😅
Joj mi zacina byt normalne luto, take pekne pocasie mame na vychode cely tyzden, a ja musim vylihovat 😠

tinika
20. sep 2009

ta som isla umyt riady zo včera bo som nestihla ked som balila veci a som tak dobre utrela nozik namiesto s hubkou s prstom
vav mne je to luto uz dva tyzdne hi ale dnes kaslem vychadzky ideme na krstiny a ja si idem izit dnik

slniecko4
20. sep 2009

jéééj,tini,vy dnes vo veľkom oslavujete,tak si to užite.. 😉 hej,myslela som ten utz,čo prietoky robia,ja idem 7.10 a potom ešte krv raz budú brať.
vave,aj moja dr dáva tehu knižku až po 12tom týždni.

tinika
20. sep 2009

slni dakujem
no tak v pondelok o 19,30 idem na prietoky

slniecko4
20. sep 2009

o polôsmej večer???? 😨 to tak neskoro ešte robia? Ja som na 15:00 objednaná..

tinika
20. sep 2009

slni ja som chodila doobedu alebo poobede ale dokyna je uz na materskej ta dakto zastupuje ta preto tak neskoro

slniecko4
20. sep 2009

aha.. a ideš rodiť u vás,či vybavuješ niekam inam?

janulik.j
20. sep 2009

ahojte, vsetkym prajem krasnu nedelu 😎
my sme s mm doranajkovali, vypili kavu a idem varit 🙂 dnes som si trosku pospala, tak sme trosku pozadu xi xi
chceme ist dnes pozriet malemu autosedacku a chcem si kupit poltopanky, ale ako zistujem, tak je to normalne nadludsky vykon kupit obycajne topanky 🙄
Tehulky ako sa dnes mame?

vavenka
autor
20. sep 2009

caau janul, akoze ste tak dlho spali? Kde mate maleho?
Ja sa mam celkom ok 😉

slniecko4
20. sep 2009

ahojte babuľky,vave,ešte špiníš,či už je dobre?

janulik.j
20. sep 2009

Vave drahy rano vstal k malemu a ja som si este chrapkala do 9,30 a potom som sla do obchodu, maly isiel spat a my sme kavickovali 😎
Teraz isli von a ja upratujem. Ja neviem uz z toho niekedy "kolabujem". Stale upratujem a popratavavm a o 3dni je tu brutal bordel. Si hovorim, ze to hadam ani neni mozne lezie mi to uz riadne na nervy 😠 A Kubkovi, ked dam piskotku, tak ju mame natrusenu po celom byte a on ju ma az za usami 😀

zuzub
20. sep 2009

ahojte 🙂 krásnu slnečnú nedeľu 😵 ja ešte varím obed, dnes nedeľná klasika rezne a zemiaková kaša, môj mm veľmi má rada rezne tak aspoň mu spravím radosť 😅
juuuj tak je vonku krásne hned by som niekde išla von

vavenka
autor
20. sep 2009

Slni este furt spinim 😠
Hej aj tu je krasne, som sa akurat pytala draheho co vari na obed 😀 tak vraj ze kuracie nugetky, ja som hrooozne zvedava 🙂
Rano mi spravil chlieb vo vajicku, teraz umyva vanu, este som mu nakazala povysavat, dat pracku a kupit kolacik pre mna 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzub
20. sep 2009

no vavenka, ty máš teda život 😀 😀 😀 😀 čo je takým 😉

vavenka
autor
20. sep 2009

Strasne zvuky idu z kupelne, dufam ze si chudacik neublizil 😀 😀 nema v tom bohvieaku prax....

tinika
20. sep 2009

slni budem rodit u nas 😉

slniecko4
20. sep 2009

tini,aj si niekoho vybavuješ,či na koho natrafíš?

vavenka
autor
20. sep 2009

Slni a Ty sa kde chystas?

slniecko4
20. sep 2009

ja do Humenného..

tinika
20. sep 2009

Slni svagrina tam robila pred MD ta mi chcela vybavit, ale ze ne tak ze z domu dojde doki takze v podstate nic nevybavi a ja ani nepoznam tam nikoho, takze kto bude mat službu, nepocula som dobre ,ked bol doky vybaveny, velakrat ani neprisiel k porodu a zobral peniaze a tak

slniecko4
20. sep 2009

ja tam mám maminu sesternicu,tak uvidíme.. ako odrodiť nikto za mňa neodrodí,ale je fajn mať niekoho blízkeho pri sebe.. Aj mm beriem k pôrodu,ty ako?

tinika
20. sep 2009

slni zatial tvrdi ze ide ta uvidime ze či mu to vydrži aj ked to na mna pride 😀

slniecko4
21. sep 2009

pekné ránko.. 🙂

zuzub
21. sep 2009

ahojte dobré ránko 🙂 vavenka ako na kontrole?