icon

Lady - snažilky III

vavenka
2. feb 2009

Ahojte Ladynky -

Ladynky - snazilky - prajem nam aby sme boli coskoro tehulky
Ladynky - tehulky - aby ste mali skvele a bezproblemove tehulkovanie
Ladynky - skoro maminy - cize Zuzi a Maju, nebojte sa, zvladnete to lavou zadnou
Ladynky maminy - nech vam deturence rastu do krasy a robia len a len radost 🙂

Ideme na to !!!!

Vitajte v dalsom pokracovani 😀

katka444
15. okt 2009

ahoj vavenka, cakam na bruch 🙂

tinika
15. okt 2009

ahojte, bola som na poradni o 3tt uz do nemocky na ctg idem 🙂 od 1.11. som MD

tinika
15. okt 2009

kati krasne brušino 🙂

katka444
15. okt 2009

tinika dakujem 🙂

co je ctg? to su tie prietoky?

katka444
15. okt 2009

vaven, no cooo? to si sla do atelieru fotit 😀

tinika
15. okt 2009

hihi ze do atelieru?
kati no myslim ze ozvy plodu

katka444
15. okt 2009

tini a v ktorom tt ti povedali pohlavie? som citala, ze uz v 16 tt sa to da. a najblizsiu poradnu uz budem 17+2, tak uz by aj mohlo byt nieco vidiet, nie? uz sa neviem dosckat. ale mam taky tusak na chlapceka 😵

tinika
15. okt 2009

kati v 20tt a ano aj v 16tt sa da vidieet hihi ja som tiez mala na chlapčeka tušaka, a myslim ze aj ty budes mat chlapčeka. A mena uz mate?

katka444
15. okt 2009

zatiel sme mena az tak vazne nepreberali. ale zatial sme sa zhodli na Lukášovi a Viktórii alebo Kristínke. ale na to este cas, tak uvidime. mne sa paci este aj Adam, ale sa mi nepaci, ze by mal meniny na stedry den 😒

katka444
15. okt 2009

jujha, tak to uz sa nebudem vediet dockat poradni. len dufam, ze sa nam ukaaaaze 🙂

tinika
15. okt 2009

Kati musis mu dohovorit, ako ja svojmu hihi ze by mamina bola rada, keby sa ukazal, lebo vsetci hovoria ze dievčatko, mamina si mysli ze chlapec a nechcem ho volat nespravne, ze dievčatko ked je chlapček hihi

katka444
15. okt 2009

ok, tak dame rozhvor 😀

a v ktorom tt si bola na ten morfologicky ultrazvuk? akurat v inej teme jedna babenka pisala, ze mala vsetky testy ok. aj v 12tt screening aj v 16 tt tie triple testy a az v 22 tt jej na morfologickom utz povedali ze maju dawnov syndrom. a ze tam bola teda neskoro a ma uz len 2tt na dalsie testy. lebo potrat sa moze len do 24 tt.
neviem coby som robila, keby som dostala taku spravu a mala by som sa rozhodnut o potrate 😢

katka444
15. okt 2009

no tak vavenka bude mat nejaku umelecku tu fotku

tinika
15. okt 2009

hihi tak prijemnu debatu hihi no v 20tt som bola myslim
kati moja svgrina hovorila, a aj dokyna ze vysledky z toho 16tt mozu byt skreslene, mne vraj brali krv skor ako mali, tak som mala trocha nizsie čisla, ale svagrina mala skoro take iste tak neviem čo dokyna riesila a vraj je to aj vekom, haha som stara bo mam 27? takze tak.

vavenka
autor
15. okt 2009

Joooj neviem najst fotak 😠 musim pockat na vavucha....
A oco bol na kafe, tak som sa vam nemohla venovat, prepacte mi to prosim 😅 😅
Tini ano, tie screeningy sa posudzuju aj podla veku.....Mna na to hned gyndoska upozornovala, nech nestresujem, kebyze pravepodobnost bude vyssia, kedze uz mam 32 😉

katka444
15. okt 2009

jaaaj tak dedo prisiel kuknut vnuca. tak je ti odpustene.

a ja ze uz aka super foto brusina bude v tvojom albume.

tinika
15. okt 2009

hihi kati jasne ze bude super fotka hihi

katka444
15. okt 2009

tini a este by ma zaujimalo ako budem vediet, ze to uz su prve pohyby. ake to je? co si vlastne citila? lebo vraj uz na konci 4 mes. mozem citit.

zuzub
15. okt 2009

čaute ženy 🙂 už som konečne doma, normálne nevládzem,ráno som bola na tie odbery, vycucli zo mna 7 skúmaviek 😀 musela som zájsť aj do roboty urobiť si dochádzku a zaniesť lístok na peniaze.inak nie je mi už tak zle ale stále sa cítim tak akoby na mna niečo išlo, pijem veľa čajíku, kúpila som si roibos a ovocné. u nás st 😀 le snežíííí

zuzub
15. okt 2009

a ked si trochu oddýchnem sfotím aj ja bruško, a ešte niečo čo som dnes kúpila 😵

vavenka
autor
15. okt 2009

Kati co ja viem tak pohyby prvorodicky okolo 20tt a je to ako bublinky 🙂 motyliky v bruchu......
Zuzi tak uz len sa vyvalit pred telku a uvarit cajik 🙂
Ja zbehnem do obchodu, nemam ryzu a chcem navarit rizoto, tak to je pruser 😀 😀

zuzub
15. okt 2009

ja som ešte neobedovla je mi zase 😝 ale mám ešte francúzske zemiaky

zuzub
15. okt 2009

kde ste všetky zdrhli? 😕

vavenka
autor
15. okt 2009

Ja som tuuu, este furt sa chystam do obchodu 😀
Ale uz naozaj idem...
Zuzi busko mame odfotene? 😉

tinika
15. okt 2009

Kati ja som citila az po 20tt predtym sa mi len zdalo, take mrvenie, akoby sa čreva hybali a občas som mala pocit ze si len namyslam. Spatne viem, ze to boli pohyby, ale vtedy som to nevedela rozlpoznat

zuzub
15. okt 2009

ešte nie vavenka,ale sfotím dneska 😉

katka444
15. okt 2009

no ja sa uz nato strasne tesim. musi to byt super pocit, ked uz citite babo v brusku 🙂

no baby fotte

zuzub
15. okt 2009

kati ked ja nevládzem 😀 ale idem sfotiť 🙂

zuzub
15. okt 2009

kuk do albumu 😉

vavenka
autor
15. okt 2009

Jeeeej zuzi 🙂 Krasne brusko, ja idem skusit este raz pohladat fotak 🙂
Aj prvy ulovok mas pekny 😉