Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
ja som mala dostat pred vcerom a stale nic. ale v poslednej dobe mam 31dnovy cyklus tak to uz povazujem za normalne. a uz mam aj bolesti na mrchu tak predpokladam ze dnes dostanem
@misinn čavko 🙂 ja ešte nič (dnes mám 28 DC) takže to je ešte úplne OK myslím... ale cítim taký mierny tlak v brušku a prsia bolia, ale dnes o niečo menej (možno preto, že som doma a nemám na sebe podprdu 😀 😝 )
ako víkenduješ? Ja mám drahého do druhej v robote, tak upratujem a idem variť a potom ideme do NR na vianočné trhy, teším sa.
Ahojky, ako sa máme levičanky? 🙂 Ako sa chystáte stráviť blížiaceho sa Silvestra?
My ideme na chatu ku kamarátovi, budeme partia kamarátov, takže bude zábava...možno je to "posledný" Silvester,
keď sme len dvaja, tak som si povedala, že si ho užijem ( aj sa opijem 😝 ) hehe.
Dúfam, že budúci rok na sviatky budem už "bruškatá" 😉 pekne doma v papučkách pri telke 😝 😀
Jaj, my sa už s drahým tak tešíme na jar a na leto...je jasné kvôli čomu...už nech je to tu. Som rada, že sa teší aj on a nebojí sa mi to povedať, chlapi bývajú v tomto takí zdržanlivejší, aspoň ja som to tak pozorovala...
Ahojte, smiem sa pridať? 🙂 Mňa dnes drahy prehovoril aby som prestala s HAK tak nás čaká dobrodružstvo 😅 Vraj treba Biance sestričku alebo bračeka 😀
Ahojte... uz Vas chvilocku citam, ta aby som nebola netaktna, ta sa Vam teda aj prihovaram 😅 Prajem Vam krasny posledny den v tomto roku a este krajsi cely nasledujucich 365 dni 🙂
Aj my by sme radi pre nasho synka v buducom roku popracovali na surodencovi... ta hor sa do boja... ci? ako? 😕 😀
ahojte, tak aj ja Vám prajem stastný nový rok, nech sa Vám splni vsetko po com Vase srdcia tužia 🙂
@misinn
@petullia
@erika3011
@mirip
Ahojte baby, vítam nové Levičanky v téme 🙂
Prajem Vám všetkým krásny a úspešný, no najmä plodný rok plný zdravia a splnených snov 😉
Ja som si urobila ešte tento týždeň free, žiadna robota, len domácnosť, zajtra kaderníčka, proste pohoda pred rokom plným práce 😎
@petullia jasné, že hor sa do boja (pod paplónom 😉 😀 )
Ahojte, šťastný a hlavne plodný novy rok všetkym 😉 tak my sme na drobcovi už začali pracovať pred pár dnami tak dúfam,že vo februari najdeme na testiku // môj drahy sa už tak teší, on bol iniciatorom všetkeho, vraj maličkej by sa zišiel braček alebo sestrička a ja tiež tužim velmi po druhom drobčekovi, má to aj vyhodu, vecičky máme 😀
@mishuu aha fakt, ja chodim k jeho zene ona je obvodna a tiez ma dovolenku do 10.1... aj som zabudla..
my sme sa dohodli s muzom ze pojdeme este tento rok na letnu dovolenku, tak dovtedy si budeme davat pozor, akurat vcera sme sa o tom bavili...
minule bol nahnevany na jeho maminu pohadali sa za nieco ohladom maleho ze nemusel zomriet keby sa nieco spravilo inak, a mojho muza to uz nebavi pocuvat tak sme odtial odchadzali a povedal mi ze on nechce deti a ze ani mat nikdy nebudeme... a vcera mi povedal ze to samozrejme nemyslel vazne ale ze by bol rad keby sme sli este na dovolenku tento rok 🙂
Ahojte kočky. Tiež by som sa k vám rada pridala. Vždy je dobré si nájsť nové kamarátky ktoré riešia podobné veci 🙂) Tak na začiatok Vám prajem vééééééééľa úspechov a šťastíčka k plánovaniu rodinky a dúfam že na konci roka z nás budú šťastné mamičky 🙂))))

jaj baby, dnes ma tak bolia prsia...považujem to za dobré znamenie blížiacej sa mršky 🙂