icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

mishuu
autor
10. dec 2010

jaj baby, dnes ma tak bolia prsia...považujem to za dobré znamenie blížiacej sa mršky 🙂

misinn
10. dec 2010

ja som mala dostat pred vcerom a stale nic. ale v poslednej dobe mam 31dnovy cyklus tak to uz povazujem za normalne. a uz mam aj bolesti na mrchu tak predpokladam ze dnes dostanem

mishuu
autor
11. dec 2010

@misinn čavko 🙂 ja ešte nič (dnes mám 28 DC) takže to je ešte úplne OK myslím... ale cítim taký mierny tlak v brušku a prsia bolia, ale dnes o niečo menej (možno preto, že som doma a nemám na sebe podprdu 😀 😝 )

ako víkenduješ? Ja mám drahého do druhej v robote, tak upratujem a idem variť a potom ideme do NR na vianočné trhy, teším sa.

misinn
12. dec 2010

@mishuu ahoj, my uz malujeme dom asi buduci tyzden sa budeme donho stahovat taaak sa tesim 😀
mne dosiel dnes menzes, asi na 31den cyklu. nic moc lebo kedysi mi chodil presne na 28den.

mishuu
autor
13. dec 2010

@misinn ahoj, jeeej tak to budete mať krásny vianočný darček, teším sa s tebou 🙂

ja som mala cez víkend trochu bolesti v brušku ako na začiatku menzesu, ale nič nechodilo, dnes ráno už trošku niečo začína, len sa to púšťa tak pomaly, ale som rada, že aspoň niečo 😉

misinn
13. dec 2010

@mishuu ja som dostala vcera a dnes uz zo mna riadne leje 🙂

mishuu
autor
13. dec 2010

@misinn no mne sa to púšťa len veľmi pomaly, ale "keď netečie, aspoň kvapká" 😀 😝

misinn
14. dec 2010

@mishuu tak to mas pravdu 😀

mishuu
autor
28. dec 2010

@misinn

Ahojky, ako sa máme levičanky? 🙂 Ako sa chystáte stráviť blížiaceho sa Silvestra?
My ideme na chatu ku kamarátovi, budeme partia kamarátov, takže bude zábava...možno je to "posledný" Silvester,
keď sme len dvaja, tak som si povedala, že si ho užijem ( aj sa opijem 😝 ) hehe.
Dúfam, že budúci rok na sviatky budem už "bruškatá" 😉 pekne doma v papučkách pri telke 😝 😀

Jaj, my sa už s drahým tak tešíme na jar a na leto...je jasné kvôli čomu...už nech je to tu. Som rada, že sa teší aj on a nebojí sa mi to povedať, chlapi bývajú v tomto takí zdržanlivejší, aspoň ja som to tak pozorovala...

mirip
28. dec 2010

@mishuu my doma klasika kam by som šla samozrejme ked budem mať doma v postielke malú a keby aj nie s takým bruchom by som sa určite nikam negúlala 😀

erika3011
28. dec 2010

Ahojte, smiem sa pridať? 🙂 Mňa dnes drahy prehovoril aby som prestala s HAK tak nás čaká dobrodružstvo 😅 Vraj treba Biance sestričku alebo bračeka 😀

petullia
31. dec 2010

Ahojte... uz Vas chvilocku citam, ta aby som nebola netaktna, ta sa Vam teda aj prihovaram 😅 Prajem Vam krasny posledny den v tomto roku a este krajsi cely nasledujucich 365 dni 🙂
Aj my by sme radi pre nasho synka v buducom roku popracovali na surodencovi... ta hor sa do boja... ci? ako? 😕 😀

misinn
3. jan 2011

ahojte, tak aj ja Vám prajem stastný nový rok, nech sa Vám splni vsetko po com Vase srdcia tužia 🙂

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn
@petullia
@erika3011
@mirip

Ahojte baby, vítam nové Levičanky v téme 🙂
Prajem Vám všetkým krásny a úspešný, no najmä plodný rok plný zdravia a splnených snov 😉

Ja som si urobila ešte tento týždeň free, žiadna robota, len domácnosť, zajtra kaderníčka, proste pohoda pred rokom plným práce 😎

@petullia jasné, že hor sa do boja (pod paplónom 😉 😀 )

misinn
4. jan 2011

@mishuu dobre si spravila, ja som sa preto tesila do roboty ze konecne nebudem jest, lebo doma som len cely den jedla, stale som si nieco nasla no strasne 😀

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn ani nevrav, ja tiež len ládujem od Vianoc 😀 a tak aj vyzerám, musím poctivo začať cvičiť...

misinn
4. jan 2011

@mishuu ja chcem tiez uz zacat cvicit 🙂 coskoro sa ani nenazdas a o chvilku zacnete snazilkovat 🙂

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn jaj veď je to už TENTO rok 🙂 tešíme sa, na Silvestra sme sa o tom bavili, že už je to tento rok a o polnoci sme si s drahým zapriali nech sa nám to tento rok vydarí 🙂
Bože už nech je jaaaaaaar 😀

misinn
4. jan 2011

@mishuu uz na jar idete na to? 🙂 tak to vam blahozelam hihi ved to je uz coskoro 🙂 🙂

misinn
4. jan 2011

@mishuu inak je to pekne ze si to takto obaja zelate ze sa z toho spolu tesite 🙂

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn ďakujem si zlatá, tešíme sa spolu to je jasné. Veď môj Števko bol iniciátorom, že už je čas...takže som šťastná, že chce bábo a že sa teší 🙂

No na jar, skôr je to už taká neskoršia jar 😅 niekedy v máji / júny asi "začneme" 😉

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn v podstate sme sa dohodli, že to proste urobí a hotovo, nebudeme sa na žiadnom konkrétnom dni dohadovať, nič merať či počítať, proste s tým raz začne na ostro a bude 😉

misinn
4. jan 2011

@mishuu ved tak je to aj najlepsie, podla mna by to bola somarina merat si teplotu a vselico ked nemas problem otehotniet. ozaj uz si bola u doktora? 🙂 ja k nemu budem musiet zajst ale tento mesiac sa mi este nechce.

mishuu
autor
4. jan 2011

@misinn ja idem budúci týždeň, zbehnem asi hneď v pondelok. Musím sa u neho zahlásiť, robia až od 10.1.

erika3011
4. jan 2011

Ahojte, šťastný a hlavne plodný novy rok všetkym 😉 tak my sme na drobcovi už začali pracovať pred pár dnami tak dúfam,že vo februari najdeme na testiku // môj drahy sa už tak teší, on bol iniciatorom všetkeho, vraj maličkej by sa zišiel braček alebo sestrička a ja tiež tužim velmi po druhom drobčekovi, má to aj vyhodu, vecičky máme 😀

misinn
4. jan 2011

@mishuu aha fakt, ja chodim k jeho zene ona je obvodna a tiez ma dovolenku do 10.1... aj som zabudla..
my sme sa dohodli s muzom ze pojdeme este tento rok na letnu dovolenku, tak dovtedy si budeme davat pozor, akurat vcera sme sa o tom bavili...
minule bol nahnevany na jeho maminu pohadali sa za nieco ohladom maleho ze nemusel zomriet keby sa nieco spravilo inak, a mojho muza to uz nebavi pocuvat tak sme odtial odchadzali a povedal mi ze on nechce deti a ze ani mat nikdy nebudeme... a vcera mi povedal ze to samozrejme nemyslel vazne ale ze by bol rad keby sme sli este na dovolenku tento rok 🙂

annesz
4. jan 2011

Ahojte kočky. Tiež by som sa k vám rada pridala. Vždy je dobré si nájsť nové kamarátky ktoré riešia podobné veci 🙂) Tak na začiatok Vám prajem vééééééééľa úspechov a šťastíčka k plánovaniu rodinky a dúfam že na konci roka z nás budú šťastné mamičky 🙂))))

misinn
4. jan 2011

@erika3011 ahoj, dakujeme aj ja ti prajem stastny novy rok, drzim vam palce aby si nasla tie dve palicky na teste 🙂

erika3011
4. jan 2011

@misinn dakujem pekne snád to vyjde, nesilíme to ani sa nesledujem, necháme to plynuť prirodzene, ked sa zadarí v lete či až na jesen je to jedno, hlavne nech sa zadarí 😅

misinn
4. jan 2011

@erika3011 spravne k tomu pristupujes 😀