Ležím u Kocha, čakám na pôrod a nudím sa
Ahojte, je tu este niekto? Cakam ci budem rodit, alebo nie. Je tu este niekto? Akurat si hovorin, ze som strasne rada, ze nie som v statnej nemocnici, mam pocit, ze som v hotely 🙂
baby mna len desi ze na slovensku ked chceme slusny pristup musime si t zacvakat. preco hned za hranicami na morove napr su v statnej porodnici taki ako pisete o Kochu, aj ked im nikto nic neda do vrecka? sa niekedy pytam cim to je...
no co, akooo? 🙂 uz je na svete??
@celasapremenim ne e ☹ mala si to rozmyslela, ze sa jej este nechce
ja som prveh rodila v kochu ked bola este statna neviem to posudit bola nedela prvy porod ale druhykrat som mala ist do kocha a silou mocou ze im mam podpisat z im tam za porod a bola som tam hospitalizovana a ked videli ze komplikacie poslali ma domov nrmalne ma vyhodili lebo oni chcu iba ciste peniaze za porod nemaju tam inubator ani nic keby nieco ta vas poslu prec nasla som si lekara a bola so ruzinove velmi spokojna nehovoriac este o tom ze v kochu mi poplieti zrejme krvne skupiny napisali mi uplne inu do knizky co malo za nasledok ze doteraz chodim na hematologiu s malym a bol v kritickom stave lebo moje telo vytvaralo proti nemu protilatky rh faktor takze sa mi tu uz nepacilo nehovoriac o tom ze porodna sala je mala a je tam teplo jak hovado tak som to videla ja
no ja nezvidim ze si tam,ked na to mas ,ja by som nesla za tie peniaze,ziez som rodila v normalnych a nemam problem,vsetko co som potrebovala som mala a zadarmo,1200eur by som naozaj nikdy nedala ,ale nezavidim,prajem vela stastia
@lila77 to si natrafila na nasadenu skupinu lekarov co mali sposobit zavretie a komplet predanie budovy ☹
Ako baby nie je jedno kto kde rodi? Ja som prvu rodila na kramaroch ako na porod sa stazovat nemozem ani na nadsantandard ale pristup ludi a vsetko okolo nie dakujem a zato co som si zaplatila doktora otca pri porode nadstandard a epi tak som doplatila o trochu viac v kochu a to sa doplaca najnovsie vraj aj bonding. A koch ja len odporucam 😉
@lila77
U Kocha to vyzera uplne uplne inak po rekonstrukcii- klimatizovane saly, cisto.....
A tak isto si sleduju RH faktor matky a ak je negativ, podavaju injekcie. Ja som mala velmi rizikove tehotenstvo a problem za problémom, kedze som cakala dvojicky a vôbec sa nespravali tak, ako ty pises. Robili vsetko preto, aby sme to vydrzali co najdlhsie 3v1. A to moje telo si robilo uplne co chcelo, iste veci odmietalo, ale napriek tomu nasli riesenie.
@laurika1517 ja som rodila v Topolcanoch a na personal sa nemozem stazovat. tak mili personal, ozaj jedineho kryveho slova sa neda na lekarov a setricky povedat. mile, ochotne. cize nie vsade su neprijemny. a je to klasicka nemocnica, kde si nemusite za slusnost priplatit.
@evitka83 tak si to mala nakoniec rozmyslela? 🙂
Ja som rodila v kochu druhe babo u môjho dlhoročného gynekológa - pôrodníka. Prve na Kramároch. Mne sa páčilo tam i tam. Na Kramároch som mala tiez svojho pôrodníka a staral sa, to zavazilo. Ale Koch je skratka pôrodnica, ktorú si zasluzime vsetky ženy na Slovensku, ale sa zatial tak nedeje. Bola to krása a k tomu predčasný porod, týžden a pol predtým priebežne hospitalizovaná, venovali sa mi ako nikdy nikto, maly bol v inkubatore jeden den. Vsetko v poriadku, mam krásne spomienky, dopriala by som to každej. Cítila som sa ako človek, nie ako kus. Jasne zvládla som to aj na Kramároch a verím, ze niekde nie su finančne podmienky na to, aby sa mohlo rodiť v takejto nemocke, ale ked su, tak preco preboha nie? Ved v mojom prípade som rodila asi poslednýkrát v živote.
@stanislavao lucky you 🙂
@evitka83, vychutnaj si tu nuda, lebo po porode mozno nieco take dlhe roky nezazijes 😀 Ak mozes vyspi sa do zasoby a prajem ti lahky porod bez komplikacii a bolesti. Ak sa nudis, chod si citat nieco k vychove deti, lebo ked to budes potrebovat, mozno nebudes uz stihat citat, alebo budes unavena.... spi, spi, spi ak sa da, alebo relaxuj, jaj ako mi to chyba....
Ahojte, ja budem mat druhe babo v lete a tiez vazne rozmyslam nad porodom v GPN Koch. Prve som rodila na Antolskej a teda dojem nic moc aj ked som mala zazmluvneneho porodnika. Podaril sa nadstandart.
A cenovo som bola po vyuctovani asi na 700 eurach. Tak neviem teda. 1200 za max. luxus a pohodlie sa oplati.
Hlavne aby bol porod zazitkom nie traumou.

ja som prveho rodila u kocha, ale este predtym ako ho zrekonstruovali, druheho v ruzinove, ak by som sa este niekedy mala rozhodovat, tak do statnej nemocky nepachnem...
este vtedy nebol koch nijak luxusny, ale ten pristup personalu bol uplne iny, to sa neda porovnat...