icon

Lučenec a okolie III

sofik
21. apr 2009

A máte tam novú tému a tu budeme od dnes písat 🙂

lubu
20. máj 2009

a ešte novinka my chodimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵

helka101
20. máj 2009

Supeer gratulujeme 😉 😵 aj Emke, aj manželovi 😉

monika0123
20. máj 2009

aj sa pripajam ku gratulaciam 😉 😵

inak ja som zabudla dat malemu vecer plienku a v pohode to zvladol.cikal az rano na zachode 😵

pekny den

sarica
20. máj 2009

G R A T U L U J E M E 😎 😉

marcaradko
20. máj 2009

aj myyyyy gratulujemeee 😵 😉

angela211
20. máj 2009

Ahojte dievcata, viete mi poradit nejakeho doreho pediatra v Lc? Este mam sice chvilku cas ale nepoznam ziadneho a cas tak rychlo leti ze sa ani nenazdam a mimco bude na svete 🙂

monika0123
21. máj 2009

ahoj.angela.moj maly chodi ku rumanovej.my sme s nou spokojny.ona je tam pod cinzakom pri cintorine.vedla je dalsia decka stehlikova aj gnekolog orsagh.neviem ci vies kde myslim.

zuzkafuny
21. máj 2009

maminečky z Lučencaaa máte tam u vás rozprávkový les...??? kde? kedy?
ďakujem a chodiacej slečne blahoželáááme 😵

angela211
21. máj 2009

ahoj monika, dakujem za typ. My byvame na Rubanisku ale je mi vlastne jedno v ktorej casti Lc by to bolo Hladam lekara hlavne podla toho, ci je dost trpezlivy pretoze to bude moje prve babatko takze urcite budem mat aj plno blbych otazok a potrebujem nejakeho lekara, kto bude mat na to cas a pochopenie 🙂

sofik
autor
21. máj 2009

Ahojte. Tak my sme vcera stastne dorazili a mala bola celu cestu ticho a hrala sa.

Lubu blahozelame a za chvilocku letite na dovcu co? Zavidim ale v dobrom lebo Rodos je krasny 🙂 😎

helka101
21. máj 2009

Ahoj Angela.. no tak my chodíme k MUDr. Stehlíkovej, je tam ako písala Monika dole pri Rumanovej, a ja som snou zatial spokojna.. tiež som prvorodička a ked bol maly malinky, tak som mohla kedykolvek zavolať nemala proble poradiť.. nikdy ma nejako extra neodbila.. Vypočuje si aj názor matky 😉

dufam, že som pomohla.. 😀

A čo je zo zvyškom osadenstva?

angela211
21. máj 2009

Helka,dakujem. A chodia este sestricky na prvu navstevu domov poradit co a ako s dietatkom ako sa chodilo kedysi alebo sa ide hned s takym malym dietatkom do ordinacie?

sarica
21. máj 2009

Angela211-podla toho ako sa dohodneš s dr.,tak bud on pride k tebe alebo ty k nemu

monika0123
21. máj 2009

ku man prisla rumanova domov.my sme tiez byvali donedavna na rubanisku a ked bol nicolas mensi tak sme tam sli v pohode aj na kociku.ona ma dost trpezlivosti.ja som tam bola velakrat zbytocne a nikdy ma neodbila ze naco ju tolko otravujem 😅 ked mam rumanova dovolenku tak ju zastupuje stehlikova a raz sme boli u nej a ona je tiez v pohode.

sofi a ako ste tam cestovali?

sofik
autor
21. máj 2009

monika do Prahy sme sli vlakom a z Prahy ma vzala sestra autom az do Mochenwangenu, boli v cechach na navsteve. 😉

monika0123
21. máj 2009

fiha tak to je super ze to mala tak perfektne zvladla.naspat idete ako?

helka101
21. máj 2009

Maly mi akurááát zaspal na gauči pri rozpravke 😠 😠 😠 😠

gergi7
21. máj 2009

Angela, my chodime tiez k Dr.Rumanovej. Ja som tam chodila asi od 4 triedy ZDS a malu som tam tiez po narodeni prihlasila. S tou navstevou Dr.neviem ako je. My sme isli k nej hned ako nas prepustili z porodnice 🙂

Korimovci, tiez sa pripajame k BLAHOZELANIU 🙂

Sarica, opat sa obchadzame 😠

monika0123
21. máj 2009

prvy krat u dr bol moj muz ked som bola este tehotna.vraj by sa malo ist este pred porodom dohodnut s dr ci vas vezme ale myslim si ze to plati hlavne pre ba a nie pre lc

mne zas maly dnes nechcel poobede spat.idem ho okupat a ulozit nech nezaspi postojacky

zuzkafuny
21. máj 2009

Tak je u vás na Deň DETí nejaká akcia??? Halóóó...!!!

mtsl
21. máj 2009

angela, ak môžem odporučiť, veľmi dobrá je Stehlíková. trpezlivá milá ochotná a má aj milú sestričku

angela211
21. máj 2009

Tak teraz neviem ci vybrat Rumanovu alebo Stehlikovu 😒 Ale dakujem, velmi ste mi pomohli. Len dufam, ze k lekarke pojdeme len na povinne prehliadky a inak ju potrebovat nebudeme 😉

marcaradko
21. máj 2009

zuzka funy...tu si ta nik nevsiima....dojdi ku nam pod gastan.....bude sa zabavat cela rodina....xi tot je krcmicka 😀 😀 😀 .....taky den deti by si deturence urcite zapamatali..... 😀 😉 😖

zuzkafuny
22. máj 2009

Marcaradko 😀
ďakujeeem 😵 už som si začínala myslieť že som neviditeľnááá 😕 🙄 😅 😉 😀 😀 😀

zuzkafuny
22. máj 2009

Marcaradko... nádherný album...!!! 😵

marcaradko
22. máj 2009

zizi diki.... 😉 😵

marcaradko
22. máj 2009

zuzi... 😅

marcaradko
22. máj 2009

de ste zienky?...zajtra je v halici motozraz nedojdete??? 😕

monika0123
22. máj 2009

marus ja som ti slubila ked sme boli u vas tak asi dojdeme len neviem kde to presne je tak asi prideme najprv k tebe na vineu 😉

zuzkafuny
22. máj 2009

Marcaradko... mi teraz došiel ten gaštan... 😀 😀 😀
chľastať sa tam bude 😀 😀 😀