icon

Máj 2008 IV.

anamor
25. apr 2008

Tak na poziadanie adminov mame uz stvorku, my buduce /a uz aj sucastne/ majove mamicky sme sa rozkecali.....

livka299
7. máj 2008

Jeej Jankapo srdecne blahozelam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prajem vela vela zdravicka Matusko je NADHERNY 😉

jankapo
7. máj 2008

ahojte mamicky.Tu je stastny otecko- jankin manzel, dakujem(e) za podporu a tesime sa s vami z nasho maleho anjelika. fotka je uz v albume..Janka vas vsetkych pozdravuje a tesi sa na vas.
vela zdravicka aj tym vasim malym anjelikom praje tatko Marek.
papa
postupne pridame aj dalsie fotky.. 🙂

anjelok
7. máj 2008

fuuha, janka za 2 a pol hodky, tak to bolo ryychle, perfektne, gratulujeem 😵 😵

anjelok
7. máj 2008

Marek gratulujeme k malickemu, pozdravujeme Janku a myslime na vas 😵

azurmanka
7. máj 2008

Takze dalsie majovciatko je medzi nami VITAJ!!!!!!Srdecne blahozelame a prajeme vela vela zdravicka..... 😵 😵 😵

verulka
7. máj 2008

Matusko je paradny 😎 no janka, isto potvrdi moje slova, ze sa to da zvaldnut a stoji to za to...a pekne rychlo to stihla 😉

hodmon
7. máj 2008

janka gratulujem k superrychlemu porodu a samozrejme k babatku 😉

azurmanka
7. máj 2008

Verulka Ty si o kolko skor porodila?A ako sa vlastne drobcek drzi?Inak Ta obdivujem ako to vsetko stihas pri detoch a aj sem kuk a napisat,klobuk dolu.... 😵

misanik
7. máj 2008

Jej Janka tak tomu sa hovori rychlost. Srdecne gratulujem a prajem vela zdravia a mliecka. Matusko je riadny chlap, pekne miery 🙂
Zuzka, Saska je nadherna.
Zuzkazrzka, zajtra drzim paste a myslim na teba.

anamor
autor
8. máj 2008

Janka to mas za to rizikove tehotenstvo o stvrtej doma a o siedmej babatko vonku, blahozelame, drzime palceky, nech ste zdravi, mate vela mliecka a nech aj ostatne majovky maju taketo porody 😵 😵 😵 😵

zuzkazrzka
8. máj 2008

janka a marek gratulujem 🙂 maly je krasny 🙂

ja sa uz obliekam a pomaly idem...priserne ma bolia krize a celu noc som nespala tak uvidime 🙂

anamor
autor
8. máj 2008

zuzka drz sa, prajem ti nech si ta tamnechaju a sup-sup na sviatok je maly na svete 😉

ninka123
8. máj 2008

Janka, blahozelam Tebe aj tatinovi ku krasnemu Matuskovi!!! 🙂 🙂 🙂 Zuzka, drz sa, vela stastia..

loss
8. máj 2008

aj ja gratulujem Zuzke k malej Saske a Janke k Matuskovi 🙂

fabiana
8. máj 2008

Jééééé, ďalšie miminko. Blahoželám Janke a jej rodinke k zlatunkému Matúškovi. 😀
Zuzkazrzka, drž sa!!!

loss
8. máj 2008

zuzkazrzka drz sa zelam ti nech mas rychly porod 😉

lucka0122
8. máj 2008

dobre ranko...gratulujem janke aj zuzke.....

mirka20
8. máj 2008

dobre ranko majovky 🙂
ja som este 2v1, aj ked v noci to uz vyzeralo vseliako, bolesti som mala kazdych 12-13 minut, ale po 3 hodinach som zaspala, tak asi bolesti povolili 😅 teraz mam bolesti len sem-tam
janka, gratulujem k malickemu a prajem vam vsetko naj... 😵

anjelok
8. máj 2008

ahojte, mirka takze stale kinderko? som myslela na teba, ze ci rano uz mamina nebudes 😉
ty si nahodou nepisala minule, ze si robila zapekane palacinky? viem, ze miriamka ich robila, ale uz tu tusim 2 dni nebola..ktovie, ci uz tiez neporodila..
ideme si ich spravit dnes na obed a recepty sa roznia, tak som chcela vediet, ako ich robite vy

anjelok
8. máj 2008

zrzka, myslime na teba, nech to dobre dopadne 😎

mirka20
8. máj 2008

ahoj anjelok. stale som kinderko. a bolesti mam nepravidelne, takze to chvilu bude este asi trvat 😒
palacinky som robila, ale presny recept si uz nepamatam. nasla som ho na nete cez google - zapekane palacinky s tvarohom. asi som ti moc neporadila, co?

denka28
8. máj 2008

aj ja sa pridavam ku gratulaciam, a prajem vsetko dobre, vela vela zdravicka pre vsetkych. pekne sa to rozbieha... paci sa mi to, len tak dalej. a co je so sandrinkou a s lukaskom?

loss
8. máj 2008

mirka aj ja mam nepravidelne bolesti tiez to uz vyzera ze aj ano a potom to prejde 😠

anjelok
8. máj 2008

mirka nevadi,ja som tiez nasla na nete viacero receptov, tak som len chcela vediet, ako je to naj u niekoho,kto to uz ma odskusane..nevadi, urobim podla toho, kt. sa mi bude najviac pacit 🙂
dnes by malo babo krasny datum narodenia, ja by som chcela dnes rodit, ale u mna to nevyzera ani nahodou, ani len hlien. zatka..takze my si este pockame, ale bola som si vcera u obvodnej dat predpisat zase bezl. veci a mi povedala, ze ona tiez dcerku prenasala tyzden, tak sa snazim byt v pohode, ved este mame par dni, malicka hadam vie, kedy je pre nu najlepsie prist na svet..
daj vediet, keby sa u teba nieco zmenilo 😉 ..budem drzat palceky

mirka20
8. máj 2008

loss, tak sme na tom rovnako. 😅 ja uz by som velmi chcela, aby sa to rozbehlo a mala som to za sebou 😒

anjelok
8. máj 2008

denka, ja som si vsimla, ze sandrika pridala nove fotky do albumu, ale info nemame zatial ziadne ☹ ..chudatko lukasko taky je krasny a uz si musi tolko vytrpiet..este stastie, ze take malicke deticky si to nepamataju

anjelok
8. máj 2008

mirka, loss - no uz nas tu vela 40-tok neostalo, co? este efcso, ale ta sa uz dlhsie neozvala, tak neviem neviem 😉

mirka20
8. máj 2008

anjelok, dnes ma moj manzel narodeniny, tak by som chcela, keby aj nasa mala mala, no len neviem, ci aj ona to chce. 😅 ja ako som si vobec nepripustala porod a nechapala som, ako velmi niektore to uz chcu mat za sebou, tak uz to chapem a presne tak isto sa citim aj ja od vcera

anjelok
8. máj 2008

mirka - jeeej, to je sranda, tak to by bolo fakt super, keby sa dnes narodila 😀 ..ja uz tiez zacinam mat take pocity, uz pomaly na nic ine nemyslim, ci je den alebo noc..

mirka20
8. máj 2008

anjelok,to by bolo. len keby chceli tie bolesti byt pravidelne 😒