icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

aaddeell
11. jan 2011

@monika0001 s tymi hnackami to poznam pred tehu som mala problem zo stolicou a teraz idem aj 4 krat za den , a niekedy aj viac presne ako pises ty hnacky
dnes idem do poradne ak nezabudnem opytam sa na to doktora
a to s tym inzulinom je mi luto ale co neurobime pre nase vytuzene deticky

tak dnes sa uz snad dozvieme co to bude idem konecne po mesiaci na kontrolu a buduci utorok na morfologicky tak sa tesim 🙂

kolko ste zatial pribrali? ja 7 kg
cely pupik mam uz von
pridavam foto bruska z dnesneho rana
aj vam narastli chlpky pod pupkom sa hanbim za to 😨

monika0001
11. jan 2011

dobré ránko 🙂

@weronika187
@aaddeell - Ďakujem kočky...
no s tými hnačkami to bolo v noci tak, že väčšiu časť som presedela na WC a už mám zasa skoro pôvodnú váhu ako pred otehu.. už iba pol kila a som zasa na 75 kilách... tak som mala kým som otehu... 🙄
A bruško máš kráásne.. ja mám oveľa viac chlpov.. nič si z toho nerob.. hlavne že bruško rastie a že malinké sa tam má dobre 😉
Ja idem o chvíľu na tú krv ohľadom toho zápalu a večer na 17.40 konečne na ten morfo.. dočkala som saaaa 😵 😵

aaddeell
11. jan 2011

@monika0001 dufam ze zapal uz ustupil a nezabudni dat potom info o morfologickom 😉

aaddeell
11. jan 2011

baby idete kupovat na kupanie detske vanicky alebo kybliky ja rozmyslam nad kyblikom

zuzulienka51
11. jan 2011

@aaddeell krasne brusko, naozaj, hlavne ze su v nom nasi drobcekovia 🙂)). Ja som tiez uvazovala nad tym kyblikom, ale sa bojim ze ked bude vacsie ze sa do toho nezmest....
@monika0001 daj vediet ako dopadlo morfo.
Ja idem zajtra, tak sa uz tesim a uz konecne by som chcela vediet co to bude a ci je vsetko v poriadku. Baby, uz sa neviem dockat ked toh drobca znova uvidim 🙂)))

zabkatt
11. jan 2011

@monika0001 to mi je ľuto si silna osôbka, ja kolabujem len z odberu krvi tak si to naozaj neviem predstaviť, ale moc moc držim palčeky aby si to všetko zvladla držim moc palčeky
my ideme na cukor buducu stredu tak si neviem predstaviť ako budem hladna celu cestu do tt🙂 lebo ja jem ešteaj v noci a hned jak otvorim oči už vymetam ladničku🙂 a potom dve hodiny sedieť a čakať brrrrrrr

aaddeell
11. jan 2011

@zuzulienka51 ja som citala ze deticky sa citia lepsie v tom kybliku a kamoska mi hovorila ze maleho kupala od 1/2 roka vo vani ze je lepsie zacat cim skor vo vani potom sa babo neboji velkej vody

zuzulienka51
11. jan 2011

@aaddeell to som aj ja niekde citala, ze vraj sa tam citia ako v brusku, preto je to pre ne prijemnejsie. Zacinam znova zvazovat 🙂

vemako
11. jan 2011

@monika0001 drzim palce,nech ti to dnes vsetko dobre dopadne 🙂 @aaddeell ja som zatial pribrala 4kg,ja budem mat detsku vanicku po sestre,mam taky pocit ze v tom kybliku sa neda tak dobre manipulovat s babatkom,ani ho polozit a co potom ked bude vacsie,ale asi to je vec nazoru 😉 @zabkatt ja idem na cukor v piatok,tak som zvedava ako dopadneme,ja s jedenim nemam problem,dokonca mam pocit ze jem menej ako pred otehotnenim a neboj sa vydrzime 2hod bez jedla pre nase babatka vsetko 🙂

l.lara
11. jan 2011

@monika0001 ahoj moni, drzim palciska na morfo.. 🙂

@aaddeell krasne bruseno, ja mam zatial cca 8kg navyse.. 🙂 drzim paste na poradnu, nech ej vsetko oki 🙂

kubinca
11. jan 2011

je nejak urcene do ktoreho tt treba ist na cukor? ja som dnes bola akurat na krv na endokrinologii tak snad budu dobre vylsedky, lebo zakazdym mi zvysovali davku... a vcera som sa objednala na 3D utz do Jablunkova, lebo minuly tyzden som bola na poradni a dokina zhodnotila ze je cezomna strasne slabo vidiet, tak nemohla skontrolovat poriadne srdiecko a ani pohlavie sa nedalo urcit... idete niektore chodit na psychoprofilaktycku pripravu??

@aaddeell z chlpkov si nic nerob, aj mne sa tam nejake objavili 😅 a pribrala som 2kg ale cudne je, ze mi to nabehlo od minuleho tyzdna, dovtedy nic 😀 tak som zvedava ako mi to bude nabiehat dalej ....

l.lara
11. jan 2011

@monika26 aj ja mam nizky tlak, horny este nizsi nez ty asi ako @irenea 🙂 som sa pytala dokiho, ze co si mam na to davat a vravel ze nic, ze zvysovat ho nebudeme a zacal sa smiat. len ze mam pit vela vody a ked sedim, alebo lezim a chcem vstat, tak musim pomalyciky, aby sa mi nezakrutila hlava. kavu si dam len obcas a to tak za pol kavovej lyzicky..

@monika0001 juuj zlatinko, teraz som citala, ze si musis pichat aj inzulin..to mi je luto ☹ vydrzkaj to nejak kvoli malej princeznej..:*

l.lara
11. jan 2011

@alena24 si sikulka, ked si stihla vymalovat. ja sa bojim s niecim natahovat, ale mala som trosku komlikacie, tak preto. a z malovania mam traumu,lebo neviem ako by sme tu existovali, keby som s tym zacala. muzicek je zasadne proti kvoli tomu, ze to je vsetko chemia..tak uvidim, ci sa mi ho podari presvedcit. uz to tu vyzera otrasne, brr..
@monika0001 gratulujem k pohybom, to je supeeer 😵

saeda
11. jan 2011

Ahojte tehulky.... my teraz uz pozerame po novom kociku pre babeno a celkom sa nam paci DorJan Danny sport .. neviete kde sa da vidiet nazivo? Viem, ze cez net sa da objednat vselikde..len by som ho chcela najprv vidiet...

Inak nase male kope uz riadne, vecer mi neda ani oddychnut, doki povedal, ze ked bude vacsie bude mat viac miesta...
bola som uz aj na morfologickom UZV...vyzera to na doevcatko, ale nie je to iste...tak ani neviem, kedy bude.... nemate s tym skusenosti? Na morfologii mi povedal, ze est emusi skontrolovat nejaku zaludkovu bublinu, ked pridem nabuduce na poradnu, tak dufam, ze to nebude nic vazne.... snazim sa niekde narychlo objednat na 3D, uvidim, ci sa mi podari. Povodne som pri druhom uz nechcela ist...ale ked nemame istotu ani v tom pohlavi..tak vy som asi rada isla... boli ste uz niektore?

@kubinca mne povedali, ze glykemicka krivka sa robi od 24tt ...takze ja som uz objednana teraz na 27eho januara...

paula1234
11. jan 2011

@lucia80
@duracelko
dakujem, drzime sa), pri prvom som bola vpohodke, ale teraz v priebehu 2 rokov 3 aborty, tak si to picham ako prevenciu..))) 😉 , ale vydrzim, pre moju lasenku vsetko na svete, uz aby bol maj a mali sme ich pri sebe..) 😵

monika0001
11. jan 2011

@aaddeell - jasné že dám vedieť 🙂
a zápal neviem ako. doki je chorý tak neordinoval a neviem teda kedy budú výsledky..

@zuzulienka51 - večer okolo 20.00 by sme mali byť doma... zvem sa 🙂 a držíme palčeky na zajtra !! 😉

@zabkatt - ja som tiež kolabovla apri odbere krvi ale už mám toho toľko za sebou, že to už nič pre mňa nie je 😀
Včera krv, dnes krv, zajtra krv, pozajtra krv 😀 Do toho Fraxiparine a zajtra dostanem aj ten inzulín... Takže ja porodím, napijem sa a zo všadiaľ mi pôjde voda 😀
A neboj nejako to hádam zvládneš s tým hladom.. ja budem mať niečo podobné vo štvrtok. Ráno na 7 mám ísť na lačno na odber krvi kde kým prídem na radu je min. 7,30-7,50. po odbere si musím dať tablektu na štítnu žlazu, po ktorej nesmiem pol hodinu jesť ani piť... až potom sa môžem najesť... a čakať popri tom do 09.00 - až 10.30 na výsledky...

@vemako - Ďakujem 🙂

@l.lara - Ďakujem babuľka... a tie pohyby.. juj včera celý deň kopala 😀 dnes tiež už od rána ale nie tak aktívne ako včera... ale tak sa divím keď som ju tolko ponatriasala ráno keď som wc misu objímala 😀

Oki idem si ešte ľahnúť kým pôjdeme na morfo a potom sa ozvem 🙂

weronika187
11. jan 2011

@mia_m dakujem, si zlata 🙂 zajtra mame to 3D, uz sa ho neviem dockat, tak dufam, ze vsetko bude ok... takze mozeme ocakavat chlapceka 😀 😀 😀

zuzulienka51
11. jan 2011

@weronika187 aj my ideme zajtra ale na morfo. Tak drzim palceky, nech je vsetko ok a uz sa tesim ako budeme pisat co to je 🙂))

weronika187
11. jan 2011

@zuzulienka51 tak to teda, konecne sa dozvieme😀 hlavne nech su zdravucke tie nase zlaticka malicke 😉

zuzulienka51
11. jan 2011

@weronika187 presne, to je najdolezitejsie. A nech ich uz mame vonku 😀

barca25
11. jan 2011

ahojte..tak aj ja sa pripajam k majovym :D..ja uz druhe budem mat v maji 🙂......a citam citam ze ste pribrali tak cca 7 kg...ja ledva 2 kg ... a co sa tyka ochlpenia pod bruskom:D m,ne sa stal opak pri prvej..ja mala pred otehotnenim a po porode zmizli a sa neobjavili..a to som este tmava takze svietili dost🙂)

weronika187
11. jan 2011

@zuzulienka51 tak to ano, ja sa nan uz taaaaak veeeeelmi tesiiiiim 😵 😵 😵 a ten morfo utz mas rano? 🙂

@barca25 vitaj znovu medzi majovkami 😉

barca25
11. jan 2011

@weronika187 🙂 😉 dakujem

weronika187
11. jan 2011

@barca25 som si az teraz vsimla, ze mame rovnaky termin 😀 😀 😀

barca25
11. jan 2011

@weronika187 a este keby si z NR 😵

mathildica168
11. jan 2011

@honeybunny81 ok, tak si teda sem tam preventivne Mg-cko dam. lieky neuzivam ziadne, teda ak sa nerata femibion-kyselina listova... ale to tiez nedavam kazdy den, ale len sem tam ked si na to spomeniem.

@duracelko tak dufam ze to bude v tom, ze budem mat kludne babatko. to by bolo super 🙂 aj ked moja mrvenička sa zacina mrvit castejsie a castejsie... ale iba ked som v klude, najcastejsie ked si sadnem v robote, alebo vecer doma pri telke.

@aaddeell ja som pribrala zatial 3 kila, a nabehli vlastne cez sviatky, ked som papkala a papkala... 🙂
a chlpky mam tiez teraz vyraznejsie, ale nie pod pupkom, ale na celom bruchu, akoby mi tie co som tam mala stmavli a narastli. dufam ze po porode sa to upravi do povodneho stavu. 🙂 co sa tyka toho vedierka na kupanie aj my ho ideme kupovat, citala som len same pozitiva nan a ked sa tam babo uz nezmesti, bude sa kupat normalne vo vani, aspon z neho bude skory plavec. no a to vedierko sa da potom vyuzit napr. ako ulozny pristor pre hracky...

weronika187
11. jan 2011

@barca25 no z NR ani okolia nie som 😒

barca25
11. jan 2011

@weronika187 mozem otazocku? bo stale maju halo ti ansi gyndovia u mna :D nesedi im tehu podla menstruacie..ani prve tehu ani toto druhe :DD..kedy si mala prvy den poslednej menstruacie? :D ked uz mame rovnaky termin :D

zuzulienka51
11. jan 2011

@weronika187 ano idem tam rano aj s manzelom a potom musim ist pokupi uz konecne nejake vecicky. a ty?

weronika187
11. jan 2011

@barca25 jasne, v pohodke, 24.8. 😉 a co im nesedi?