Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@weronika187 a toto som mala aj pri prvom babu..nesedelo im to a tak isto som mala menstr a narodila sa 20.5 🙂
babulenky držim palčeky s drobčekami a nech nam to čim skôr ubehne 😀
@alena24 nas to prerabanie este len caka... teda konkretne detskej izby, lebo ostatne uz mame spravene a z detskej sme doteraz mali skladisko, no ale to treba uz zrusit 🙂 manzel povedal ze to za jeden vikend spravia a ja sa mam na ten vikend zdekovat ku nasim... nechce, aby som dychala tie vypary... aj tak by som im tam asi len zavadzala a ja sa zase rada takymto pracam vyhnem 🙂
@zuzulienka51 my sme objednani na 12:30, takze to budes vediet skor 😀 😀 😀 a prijemne nakupovanie veciciek pre drobca 😉 to uz bude pohodicka, ked budes vediet aku farbu vyberat 😵 😵 😵
@barca25 A co im na tom nesedi? No dnes by si presne mala byt v 20tt, potom to aj vychadza, ze 31.5 si v 40.tt 🙂 A to, ze sa narodi skor, to nevadi, doktor to este moze posunut aj o tyzden 😉 mne napr. vcera povedal, ze podla velkosti, vyvoja a atd, sme boli vcera v 20+3tt 😀
@weronika187 ja len dufam ze sa neschova, ten drobcek. ale zajtra budeme mudrejsi 🙂))
@zuzulienka51 drzim prsty, nech sa neschova 😉 nam sa schovavalo, ale to nevadi, ved raz sa to dozvieme, snad zajtra 😀 budem nedockavo ocakavat, kedy napises 😉
@weronika187 aj ja drzim palceky, takze zajtra 🙂
@elihu ahoj, no co, uz citis pohyby?
@weronika187 tak vis nasi dokotri :DDD
babulky a mate uz niektora iste dievcatko? ci dievcatko nikdy nie je iste? ja by som uz nakupovala rozove vecicky, no bojim bojim 🙂
@saeda mne dievcatko potvrdili dvaja rozny lekari 🙂 druheho som sa pytala ci je to na 100% dievcatko a on ze nie..na milioooon.. aj na 3D mi ukazal..proste naozaj tam nic nema 🙂
@jankaslamka to je uplne super, ty si uz ale v 25tt, ze? ... ja idem na 3D 1.2. to budem tiez v 25tt, tak hadam mi to tiez potvrdia.... uz sa neviem dockat
@saeda hej ja som dnes 24tt+2 cize 25ty..ale mala je o tyzden pozadu podla utz. a na 3/4D som bola 28.12. 🙂 ak je dobry lekar a utz tak sa to da povedat vcelku presne 🙂
tak baby a je to jasne budeme mat chlapceka 😀 moje tusenie sa potvrdilo sme v poriadku ma 300 g 😀 😀 😀
@saeda kocik sa da nazivo vidiet asi iba v humennom my sme sa tam boli pozriet minuly tyzden a to iba preto ze sme boli na vychode na navsteve velmi sa nam pacil a sme spokojny takze si objedname gold, ta pani co to predava na nete hovorila ze to nechce dat ani do obchodov lebo potom od nej chcu aby sla na nete s cenou vyssie
@aaddeell gratulujem k chlapceku,hlavne nech ste obaja zdravi!!! 😀
@aaddeell blahozelam ku chlapcekovi....
presne aj ja rozmyslam nad verziou gold....a teraz bude hadam uz aj 2011 verzia, nie? skoda ze az v Humennom...tadial urcite nebudem mat cestu....asi sa este pozriem, ci nahodou nie je aj niekde v Brne...tam to mam blizko.... inak ako sa sklada? je prakticky? zlozeny je velky, ci maly? my vela cestujeme a s dvoma detmi a velkym kocikom by sa to nedalo.... ide nam hlavne o tu verziu nasadenia vajicka na konstrukciu...
@aaddeell jej to je super sprava, tak len nech ste stale zdravucki a nech su nasi drobcovia uz rychlo tu 🙂
@aaddeell gratulujeeem k Adamkovi 😀
@saeda nam sa velmi pacil je dost sikovny velmi lahko sa sklada a aj vajicko sa lahko pripina na konstrukciu ale skusa opytat v teme je tu na konikovi kocarek danny sport 2009 ale pisu tam aj o verzii 2011 my sme videli 2011 verziu
@pepi_petra ahoj dakujem , ako sa mas dlho som ta tu nevidela uz je lepsie?
@zuzulienka51 @weronika187 dakujem 😀
@saeda ja idem na 4D ultrazvuk 8.februára 🙂 🙂 26-27 týžden. tiež nevieme zatial pohlavie. nemam bohužial doktora ktorý má moderne zariad.ambulanciu, nemáme žiadne foto nášho drobca v brušku. tiež som nechcela ist teraz na 4D, ale nakoniec z toho dôvodu že môj doktor mi nič nepovie, neukáže tak ideme. aj kôli pohlaviu tiež nevieme nič, aj aby som si pozrela ako sa má chrústik v brušku 🙂 🙂
@saeda ja ružové aj tak nakupujem, aj ked to nie je isté že bude dievčatko 🙂 🙂 pri bianke chudatku som nenakupovala ružové, mala všetko prvé mesiace béžové, zelené, žlté 😉 tiež sme nevedeli na 100% čo čakáme 😠
potom budem vymienať ak niektorá nakupuje modré - chlapčenské a nakoniec to bude dievčatko 🙂 🙂
@monika0001 vzdy musi byt nieco :( Ale teraz je hlavne ze je malinka v poriadku a uz to nejako dotiahnes do upesneho konca, neboj 🙂)). Ale urcite sa ti bude dnes lepsie spinkat, ked vies ze Stelinka je v poriadku.
Ja sa ozvem zajtra, dufam ze so spravou o pohlavi. Tak dufam ze bude tiez vsetko ok.
@aaddeell gratulujem ku zdravemu drobcekovi, a vybrali ste super meno 😉
no my sme vcera boli na zatazovom teste/ ten na cukrovku/ a dopadol super, som strasne rada bo som sa bala ci nahdou nebudem mat nabeh na cukrovku. Ta cukrova voda chutila fakt nechutne a najhorsie bolo to udrzat v zaludku dve hodiny a este nalacno. No mala som co robit a to momentalne uz nevraciam. Je to fakt boj, teda aspon pre mna urcite. Poradna nam tiez dopadla dobre az na to ze sme PN kvoli nizko polozenej placente a tvrdnutiu bruska. Nemalo by to byt take strasne ale opatrnosti nikdy nie je dost a je lepsie ked ostanem doma akoby som mala vysedavat a cestovat do roboty. Dalsiu poradnu mam az vo februari ale buduci tyzden sa chystam na 3D, tesim sa jak male decko ze uvidim drobceka 😀
Ahojte, takže my máme istého chlapčeka 😀 aj som si myslela, že to bude chlapec a každý mi to aj hovoril a teraz sa nám to potvrdilo 🙂 a máme 400 g 😀

@weronika187 waw..aj ja:D a prave to ze podla menst.im nesedi bo vraj som v 20tt... 🙂)