Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@monika0001 gratulujem a tie dalsie lieky ma mrzia
@alena24 dakujem no o tom cukre si ma nepotesila tak ale zvladli to ine zvladnem to aj ja 😉
@v.elen takze dalsi chlapcek do partie , gratulujem
@monika0001 jeeej, super ze je stellinka v poriadku 😵 😵 😵 tie lieky ma mrzia.. ☹ ja som si dnes nasla tu plesen na mandliach ako pri angine, ale nic ma neboli, (akurat mi je zle) ani nemam teplotu, tak idem kloktat slanu vodu. snad sa to nerozsiri.
@v.elen @aaddeell gratulujem ku chlapcekom 🙂
Ďakujem 🙂 Inak baby tá cukrovka je ozaj taká hrozná? 😒 Ja tam mám ísť začiatkom februára, tak sa mám asi na čo tešiť, že?😒
baby tiez sa vam dokaze kupelka "sama od seba" zasrat za dva tyzdne tak ze jej potom musite venovat pol dna? Boze ja ju uz drhnem od deviatej s malymi prestavkami a este mam tak na hodinku roboty kym vsetko nabliskam... cert mi bol dlzny taku obrovsku kupelnu, ten vodny kamen je svina. Nemohli by nieco do tej vody primiesat aby sa to hned same vylestilo???
ahojte kocky,
chcem sa spytat ci mavate v noci bolesti v podbrusku. Beriete na to magnezium? Ja som sa asi uz 5 noci nevyspala, ako ma boli podrusko, ale dnes ako som si ho drzala v noci taky kopanec som dostala, ze az mi ruka poskocila 🙂)
@mirm ahoj riesim podobny problem, uz som sa nevyspala ani nepamatam. Vykladam nohu, podkladam brusko, nic nepomaha! Brusko boli, picha, tlaci, ale no co uz! Vydrzime nie? 😒
@v,elen co sa tyka tej cukroviky, nie je to az take strasne pokial nemas problemy so zaludkom. Ja som napr vracala cele prve mesiace a teraz nemozem vist z domu bez ranajok bo by mi bolo zle a tym ze tento test sa robi dve hodiny a nesmies pri tom nic zjest, nie je to moc prijemne. Do tej sladkej vody mi dala aj citron takze sa to dalo pit ale urcite ani vam to nebude chutit 😅 ale nic hrozne to nie, ked to porovnam s nejakym tym pichanim inzulinu alebo inymi komplikaciami, toto je uplna malina 😎 Mimochodom, gratulujem k zdravemu chlapcekovi 🙂 nam tiez vysiel pipik tak budeme kupovat v modrom 😉
@monika0001 joj, 😢 vôbec ale vôbec ti nezávidím, nech už to máš za sebou
@monika0001 jejda tak to mas peknu nadielku, tolko baličkov - aaaale uz je po vianociach si jej mala povedat 😀 😀 😀
@arusska - som to povedala dr keď mit o všetko dala, že idem ako po vianociach od nich 😀
babulky držkajte sa... ja som v pohode zatial... pichal mi mmm prvú dávku inzulínu - to bola šou.. som sa bála a smiala som sa jak divá a stále som mu utekala 😀 😀
ale nič to nie je .. troška to cítim ale tak čo už 😀
Od dnes nebudem mať len ruky a prsty dopichané ale aj stehná 😀
idem do postele..
cmuky vám všetkým!!!
Lara - prajeme skoré vyliečenie mandlí mojka!!!
@mirm - ja som dostala magnézium na tie bolesti a na tvrdnutie ale musela som ho vysadiť lebo som dostala z toho strašné hnačky.. a som späť na sovjej pôvodnej váhe ako pred tehu..
@alena24 ďakujem za odpoveď.. tak to hádam nejako zvládnem.. mne nejako extra nebývalo zle.. Len dúfam, že mi cukrovka dopadne dobre 😉
@monika0001 držím ti palce, aby si to všetko zvládla.. Uvidím ako dopadne cukrovka mne.. ☹
Inak baby čo by ste mi poradili od kašlu? Od soboty som nejaká nachcípaná, prešla som bolesťou hrdla nádchou, a teraz mi to skončilo na prieduškách.. Už dva dni beriem Stodal.. Čo iné by ste mi ešte poradili? U lekárky som nebola, lebo by mi pravdepodobne dala antibiotiká, a to moc nechcem.. tak neviem..
@v.elen aj ja som mala chripku a lekarka mi odporucila Hedelix, mozu ho aj tehotne takze skus aj ten. Ja som si ho sice nedavala ale keby sa mi kasel zhorsi, urcite si ho dam. Inak aj mne dala antibiotika ale som sa s nou dohodla ze ak sa mi to nezhorsi tak si ich nedam a nedala som si, len som si ich vyzdvyhla pre istotu bo som sa bala ze mi stupne teplota /u mna su 40tky teploty normalne/ 😉 drzim palce s nadchou a aj s tym testom na cukrovku, uvidis ze dopadne super 😉
baby, takze pridavam dalsiu princeznu do partie. Bola som dnes na sone a dr. nam povedal, ze budeme mat dievčatko. tak sa veeelmi tesime, hoci ja som si stale myslela ze to bude chlapec aj mi to vsetci tipovali. 🙂 tipy tentokrat nevysli.
Malinka ma 500 g. dr. povedal, ze je citujem: "dobre zivena" tak som sa celkom pobavila, hoci ja som zatial pribrala len 3 kila. tak sa tesim na Karolinku! 🙂
Caute baby, takze dnes mame za sebou aj my morfo utzv. Drobec je uplne v poriadku, vsetky miery ma take ako ma mat, ale dr. nam nevdel na 100 % povedat, ze co to bude. Vraj to velmi zle vidi a mohol by ist len vylucovacou metodou, kedze tam nic nenasiel, ze dievcatko, ale to nemame brat na 100%. Takze este jeden tyzden musim pockat a idem zas, lebo drobcovi nevedel najst zaludocnu bublinku a vraj by inak nebol spokojny, kedby ju neuvidi. Ale aspon nemusim cakat dalsi mesiac a vraj na bud. tyzden uz nam sto-pro povie co teda cakame. Ale aj doki sa bavil ako sa stale hmirilo, nedokazal pozriet obe nozicky, lebo vzdy s jednou narabalo 😀 .
Hlavne ze je vsetko ok. A to vysetrenie na cukrovku nas caka tiez zaciatkom februara, tak sa asi mam naco tesit 😀 .
@zuzulienka51 ahojky, presne toto sa stalo aj mne s tou zaludocnou bublinkou....a ja som tomu nechapala, ze co to je... takze ju treba najst?
Ahojte, tak my sme dnes boli na 3D utz a mame krasnuckeho zdravuckeho chlapceka 😵 😵 😵 Ja sa taaaaaak teeeesiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 nas malinky chrusticek sa nam stale stacal a daval si rucicku pred tvaricku, ked sa ho dr. pokusil pootocit, tak sa nam stocil chrbatikom a nakoniec si este aj prekrizil nozicky pred tvaricku, takze foto len tvaricky sa nepodarila 🙂 ale to nevadi, zapozoval nam aj s rucickou 😉
@mathildica168 gratulujeeeeem ku krasnuckej princeznicke 😵
@weronika187 dakujeeeeeeeeem 😀 😀 😀
@weronika187 aj ja tebe blahozelam ku krasnemu chlapčiatku 🙂 je nadherny... no co, je to model uz od pocatia, dava pozy este v brusku. 😀 😀 😀
žienky videli ste dnes reflex na markíze a príbeh mamičky z epilepsiou ako porodila v epileptickom zachvále dievčatko Alicku ktorá je teraz postihnutá?? ☹ ☹ niečo strašné mať takéto postihnuté dieťa, chúda matka. tiekli mi slzy prúdom ☹
mne sa dnes podarilo obariť si ruku ked som brala hrniec z varenými zemiakmi zo šporáka. ale naštastie mám len trochu obarenú ruku okolo zápastia, no dostala som z toho poriadny šok 🙂
@duracelko no ved, ja len dufam ze to nebude moj pripad lebo som epilepticka a beriem aj lieky, a ked uz to bude tak ze pojdem rodit tak si to asi poistim cisarskym, aby som nahodou pri porode neupadla do komy, lebo ta bolest pri porode mi moze vyvolat zachvat a mozem upadnut do bezvedomia a co potom? tak asi radsej nech daju cisarsky a hotovo.
No ale vydesilo ma to dost, to som radsej ani nemala vidiet, ja neviem ci by som to dokazala mat postihnute dieta asi by som sa psychicky zlozila a skoncila by som na psychiatrii. Mam sama so seboou co robit a este babo aby bolo no je mi z toho do placu. ☹
@henika81 ja ti odporúčam rodit len cisárskym ... sa čudujem že tej matke vyzerala už že má viac ako 40 dovolili rodiť normálne. za to by som žiadala odškodné od nemocnice 😒
tá doktorka vravela že ak si neustále pod kontrolou a berieš lieky a vitamíny mala by si vynosit zdravé bábatko a aj vynosíš 🙂 🙂 u tej žienky museli niečo zanedbať podla mna ☹
všimli ste si že také celebrity :Rolincová, paríšková, Puškárová, gottová rodia len cisárskym 🙂 🙂 boja sa komplikácii ktoré môžu nastat pri prirodzenom pôrode 😉 to by sa potom 😒 písalo v novinách

@duracelko to je celkom dobry napad... drzim vam palce na to ruzove.... aby si nemusela vymienat... ale 😀