icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

henika81
12. jan 2011

@duracelko no sak prave zato som sa taaak zlakla ☹ ze vsetkoo je teraz ok cakame zdraveho chlapceka klop klop 🙂 a pri porode by sa to malo potentovat?? ale dr. hovorila ze zatial je este skoro sa v mojom pripade bavit o porode, ze to ukaze cas, brucho teraz zacne rast vacsie a nemam ziadny tuk, ze toto musime dostat aby bolo pod kontrolou a bude vsetko ok, mala som vahu len 41kg na zaciatku tehu teraz mam 47,4kg, ze zatial som dobre pribrala,no a kurat mam nizky tlak a bolestive stahy, tak mi povedala nech si kupim magne b6, tak od dnes beriem, len som zabudla davkovanie musim jej zajtra zavolat

henika81
12. jan 2011

@duracelko no vidis to ma nenapadlo, mas pravdu fakt 🙂

monika0001
12. jan 2011

@weronika187 - kjáásne.. 😵 😵 😵 😵 😵

my ideme na 4D budúcu nedeľu.. čiže 23.01. sa tešíím..

a máme nový kočík 😅
dnes sme vybrali iný a dúfam, že ten to už bude 😀

duracelko
12. jan 2011

@henika81 ja som si "predpísala" Magne B6 sama už dávno, tvr aledlo mi bruško a mám krče v prstoch na nohách a v lýtkoch 😉 mne doktor predpísal magnezium také hnusné práškové tabletky fuj, blé. a mám predpísané aj železo mám problém z krvným farbivom som chudokrvná 😒

ty si fakt chudučká. ja som mala 49-50 kilo na začiatku tehu a to som si myslela že som tu ja najchudšia. mám teraz 55 kilo uf priberám nejako ale to je dobre 🙂 🙂

duracelko
12. jan 2011

@monika0001 to je chicco ten kočík?? my sme mali pri Bianke Cam taký podobný. a už viac nechcem golfové palice na hlboký kočík 😉 je to praktické ked sa z toho potom spraví športák máš hned laký golfáč 🙂 ale my sme hned predali lebo ten športiak bol hrozný nepáčil sa mi ☹ aj teraz mám golfáč pre bianku ale Hauck condor, je lahký má plastové kolieska lahke-

henika81
12. jan 2011

@duracelko no povodne som mala 40kg aj nieco ale do knizky na zaciatku tehu som si dala zapisat 41kg, tak nie si najchudsia, ja mam toho viac tak aj preto som taka chuda ale ked som nebola tehu tak chudokrvna niesom len chuda, ze anemiou netrpim a zelezo zatial ok, u mna je problem strava mam bezlepkovu a bezlaktozovu dietu a k tomu este akoby to nestacilo aj pankreaticku dietu a epilepsia a stitna zlaza, ale chvalabohu na zlazu este nemusim brat lieky. Takze nemam z coho pribrat, ziadny tuk ani lepook ani mlieko ta len prezivam na nahradach prakticky zijem BIO, by sa dalo povedat ale bohuzial nutene, je to fest drahe vsetky tie vyrobky. Ale som rada ze aj napriek tymto diagnozam sme nemali problem pocat naseho chlapceka, a budem sa moct takto manzelovi podakovat zato ako sa o mna stara ked ma so mnou stale tolko behania a zhanania stravy. A porodim mu zdraveho syna ktoreho tak chce 🙂 Len dufam ze to dokopeme do finale. 🙂

duracelko
12. jan 2011

@monika0001 alebo Peg-Pérego Pliko?

duracelko
12. jan 2011

@henika81 🙂 🙂 zlatý tvoj manžel, spolu zvládnete aj tvoje tehotenstvo, aj chorobu. želám vam to 🙂

monika0001
12. jan 2011

@duracelko - hej hej to je on.. my sme boli celkom spokojný zatial.. ale ako vravím stále je dosť času vybrať iný 😀

henika81
12. jan 2011

@duracelko dakujeem si mila 🙂 aj tebe vsetko dobre prajem 🙂

duracelko
12. jan 2011

@henika81 dakujem ze si mi poslala heslo na pokec.sk a že som si mohla pozriet toho vášho chrústika v brušku 🙂

duracelko
12. jan 2011

@monika0001 je super na týchto kočíkoch že si môžeš nakliknút autosedačku - vajíčko a tak chodit napr. po nákup.centrách. ale to uz má teraz vela kočíkov, aj polské a rumunské zdá sa mi 🙂

monika0001
12. jan 2011

@duracelko - hej hej... ale mna najviac oslovilo to aký je ľahučký

henika81
12. jan 2011

@duracelko nemas zac, a ty si uz bola na 3/4D usg? ci ani nejdes??

duracelko
12. jan 2011

@monika0001 ja by som tiež nechcela tažké velké polské hebedo 🙂 ja som ho aj mala v zime od ruky videla som že skoro všetky majú tie tazké s tými velkými kolesami tak som ho chcela mat aj ja kupila som od ruky. no hrôza- tebe neodporúčam ak si takej útlejšej konštrukcie ako ja - to su kočíky pre velké ženy 🙂 🙂 ten váš je fakt lahučký a pekne vyzerá aj dizajnovo. o kočíkoch čo to viem, pri bianke som mala prelúskané všetky kočíky. nevybrala som si žial, nevedela som aký a nakoniec kúpil manžel tyrkysový cam podobný ako tvoj a bolo vybrané 🙂 🙂 🙂 on ide do obchodu a kupi 🙂 ale teraz si chcem vybrat ja sama - len dúfam ze to stihnem do mája 🙂 🙂 🙂

duracelko
12. jan 2011

@henika81 idem na 4D - 8.februára. nechceli sme ist, ale môj doktor mi nič nepovie, ani neukáže, žiadne foto, tak si radšej zaplatím u iného čo bude ústretovejší 🙂

arusska
12. jan 2011

jeej uz preberate kociky? Tak ja mam po synatorovi PegPerego GT3 takze neriesim teraz 🙂 NASTASTIE

zuzulienka51
12. jan 2011

@saeda Ahoj, toho sa neboj. Mne doktor povedal, len ze nebolo hladne, takze nemal podla coho najst zaludocnu bublinku. Preto to treba este raz pozriet, ked sa uz napije plodovej vody. Takze vobec nic zle to nie je.
@weronika187 to je uplna paraaaaaaaada, moc gratulujem a tesikujem sa ze je vsetko v poriadku. 🙂

monika0001
12. jan 2011

@duracelko - šak to že mne sa mmm smeje že aj ked mám síce brucho velké neunesiem naše mimi 😀
som strašne slabá...

weronika187
12. jan 2011

@monika0001 @zuzulienka51 dakujeeeem 😀 😀 😀

duracelko
12. jan 2011

@arusska krásny kočík, mám ho tuším v albume že sa mi páči. len ja nechcem z tromi kolesami... sestra mala Pég-Pérego kupený pred 9 -mi rokmi a super kočík vynosila pri obidvoch detoch. pevný jak fras 🙂

alena24
12. jan 2011

@paula1234 vidis a mne povedala doktorka ze Hedelix mozem, jedno stastie ze som si ho nedala vobec. Na tych doktorov vobec nie je spolah. Ja sa snazim ziadne lieky nejest a zatial mi to ide, tak dufam ze to tak aj ostane 😅
Inak ty ides tento tyzden uz na 3D ze? Ti zavidim ze uvidis drobca, potom sem pridaj fotky ak sa ti bude dat, som zvedava 😉

pepi_petra
13. jan 2011

Caute koceny.ALE ste sa rozpisali,ani nestiham docitat.Ja trpim nespavostou a tak v noci si pomlsavam.Rapidne som zacala priberat.Vyzeram ako HROCH a ked to pojde takto dalej,bude zo mna Verliba!!! 😅

arusska
13. jan 2011

@pepi_petra boze ja som bola tak pri prvom a teraz som si povedala ze max 10kg. Lebo po malom som nechala na sebe este 10kg takze ak aj priberiem len 10 tak vlastne budem mat 20 🙂)))) boze je to hrozne s tym priberanim a chudnutim ....

irenea
13. jan 2011

@paula1234 hm..hedelix davali v nemocnici

paula1234
13. jan 2011

@alena24 no ved ja viem, kedysi sa mohol, aj pri malom pred siedmimi rokmi som ho brala, ale teraz vraj zistili, ze obsahuje nejaku neziaducu latku, povedala mi to pani v lekarni) 😉 tak som radsej brala stodal a kvapky proti kaslu homeo Drosera, a pomohlo, pred vianocami ma chytil taky hnusny kasel, inak Hedelix nie je homeopatikum a este sa moze aj Skorocelovy sirup, je pre deti a tehotne a je to tam aj napisane, je dobry aj malemu ho davam a je dobrej chuti) 😵
Dnes ideme na 3D/4D pobede o 15h., moc sa teskam, ze uvidim maleho drobceka uz mi to chyba, ide aj manzel a aj maly ten sa teska, ze uvidi bratceka, neviem, ci to daju len na cd, alebo si treba vypytat aj foto, alebo len ten kluc, uvidime) jedboznacne, verim, ze sa nam pekne ukaze moje zlaticko) 🙂 😵

paula1234
13. jan 2011

Pridavam vam aj foto mojho banderka) 🙂 😵 Takze Pepi_petra neboj neboj nie si sama velka, pribrala som 4 kg zatial, uvidime ako to pojde dalej..)

pepi_petra
13. jan 2011

@arusska ja mam na sebe zatial 4kg,ale brusko mam take siroke.Kam pride hned vsetci"jooooj ale sa nam gulatis" samozrejme se tesim k brusko,ale som cim viac nemotorna a to ked budem asi v 8mesiaci tak sa asi nepohnem..... 😀 😀 ale ked si chcem odopriet jedlo je mi zle,takze ako sa mam "vyhybat papaniu".

@paula1234 jeeee pekne brusko.Ty sa mas ze uvidis drobecka.Ja na 3D nejdem.Do poradne az 26.1 tak do vtedy musim vydrzat.

@monika0001 stou cukrovkou ma to velmi mrzi.A inak sa citis dobre???
Kocik je krasnucky,uz ste pren rozhodnuty na 100%?

Baby trpite tiez niektora nespavostou?Ja uz cely tyzdne nespim od 2rana.Vzdy sa snazim zaspat,ale nic.Tak som sa dala na strikovanie... 😀 sice mi to este dobre nejde,ale casom sa vycvicim 😀 😀 😀

paula1234
13. jan 2011

@pepi_petra aj ja som pribrala 4 kg, ale na zaciatku som mala 70 kg, takze asi tak, a drz sa pri prvom som pribrala 20 kg, dufam, ze teraz to az tam nedotiehnem, ale je pravda, ze som sa inak stravovala..))) 🙂
Inak aj ja mam poradnu 26.1. a na buduci tyzden sa musim objednat do nemocnice na cukor) 😉

pepi_petra
13. jan 2011

@paula1234 je tak poradnu mame rovnako 😀 ja som mala 62kg,teraz mam 66kg ale tieto kila priberam v posledych 2 tyzdnoch. ja na cukor som objednana na 1.3 o 7 rano a od vecera 18tej uz nemam jest,co ja umrem.... ☹