Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@pepi_petra petulik tiez nespavam uz mi z tej telky sibe furt do toho cumim musim si aj ja najst nejake rucne prace 😅 Tiez vyžieram co je po ruke nic si z toho nerob ja mam +6 kg takze asi tak !
@paula1234 misulik tisko zavidim, potom mi napis co a ako, hm? Drzim palceky nech sa mimi krasne otoči 😀
@paula1234 aj mne teraz ked som bola chora doktor povedal, ze si mam kupit Mucoplant-skorocelovy sirup naozaj je aj chutovo dobry,ja idem na cukor zajtra,dufam ze to zvladnem,potom dam vediet ako som dopadla,ale hlavne sa tesim na moju malu princeznu 🙂 @pepi_petra aj ja som pribrala zatial 4kg a myslim ze to nie je vela,ci 😀 ,inac aj ja mam problemi s nespavostou,preto chodim spat okolo polnoci a o 3 som hore,ale vzdy neako zaspim,aj ked sa potom budim aj kazdu hodinu a teraz je to este horsie,lebo chodim na wc aj 3-4 krat za noc 😒 Dala si sa na strikovanie.sikulka s teba 😀
@zuzulienka51 z toho si vobec nic nerob, kasli na to 😉 papaj, kym ti chuti, ved ak nejes same blbosti, tak to nemoze uskodit 🙂 proste si to babo pyta, tak mu to daj 🙂 ja niekedy pojem vsetko, co vidim 😀 😀 😀
@weronika187 ved to si aj ja vravim. Ze ked mi bude chutit si dam, ale nebudem papat do popuku. Pocas vianoc tomu sice tak nebolo 😀 , ale hadam to nebude take zle. Hlavne ze sme v poriadku 🙂
@zuzulienka51 tak myslim, ze takmer vsetci pocas vianoc jedli viac ako zvycajne 😀 najdolezitejsie je, aby si ty aj babo bola v poriadku a co na tom, ze ti chuti papat 🙂 vzdy lepsie, ako keby si sa musela nutit a este mala aj obavu, ci babo nehladuje 😉 😀
@alena24 pozeram ze aj vy budete mat Adamka 😉
@monika0001 ty to zvladnes si velky bojovnik 😉
@mathildica168 gratulujem k dievcatku
@weronika187 krasny chlacek gratulujem
@duracelko ja take veci radsej v telke nepozeram ked som videla uputavku hned som to prepla, je to smutne ☹ a davaj si na seba pozor
@weronika187 presne si to vystihla 😀 . Som sa vcera bavila na tom, ako mal doktor problem zmerat akukolvek koncatinu, lebo to nase male sidlo sa v kuse hybalo a hymrilo 😀
@zuzulienka51 aj ja som cez vianoce jedla jedno cez druhe a moc 🙂 a pribrala som vlastne hlavne vtedy. Hoci ja som zatial malo, no teda 3 kila ale aj mne vcera doktor hovoril, aby som nepribrala moc a moc nejedla. moje babo ma uz 500 g.
@mathildica168 ja som dovtedy pribrala len jedno kilo ale od navstevy v decmebri az doteraz 4. Tak ma doktor hned hresil, ze si mam nato davat pozor 😒 . A to moje male mimko ma len 314 g 😅 . Ale myslim si ze je dolezite aby sme jedli tak ako to citime, nie?
baby a ake mate velke bruska ked ste tak malo pribrali?
ja jem tak ako predtym iba vecere som pridala a uz som pribrala 7 kg prve 4 mesiace som nic nepribrala ani brusko nebolo vidiet a teraz sa to rozbehlo , nepridate foto?
pomaly sa zacinam bat kolko este priberiem aj ked si hovorim ze prvorade je zdravie Adamka
@zuzulienka51 tak to nase si pre zmenu chytilo rucickou usko a ked sa dr. snazil zmenit mu polohu, tak sa otocilo chrbatikom a pri dalsich pokusoch si prekrizil nozicky pred tvaricku, co dr. okomentoval, ze viac uz urobit nemohol 😀 😀 😀 a ked mu pocital prsteky na nozicke, tak dal taky kopanec, ze sme mu nozicky museli hladat znovu 😀 😀 😀 ale pipika nam vytrcal stale - konecne 😉 😵 😵 😵 su to mali neposedi, co uz 😉 😀
@aaddeell dakujeeeem 😉
@weronika187 ten nas ukazal hned pipika iba dr prilozil sondu, tak hned vypol obraz ze ci chceme vediet co to bude a ja hovorim ze ano , tak dr povedal tak pozrite hned nam ho ukazal 😀 proste typicky chalan hned to vytasil 😀 😀 😀
@weronika187 to je sranda ako sa nam ukazuju a myslim ze uz v brusku nam davaju dobre najavo co sa im paci a co nie. A ten vas sibal teda dal najavo, ze ho to obtazovalo, robit vsetko podla vasich predstav. 😀
jasne baby,ked vam chuti tak papajte u mna je to naopak papam uz len ked som strasne hladna, ked aj chcem viac zjest,hned som plna,ale snazim sa jest aspon vela ovocia to mi chuti 😉
@zuzulienka51 Jasne ze je dolezite jest podla toho, ako sa citis ako ti chuti a co si telo pyta... ale na druhej strane vsetko s mierou... aby toho nebolo zase prilis... ja jem presne tak isto ako pred tehotenstvom, uz ako je po vianociach tak som sa vratila do normalu...
@aaddeell no a brusko pridam, len teraz som v praci, tu sa fotit nebudem 🙂 asi by to vyzeralo divno 🙂 ale brusko mi rastie kazdym dnom 🙂
pekné brušká 😵 😵 😵 , ste hovorili koľko ste pribrali ja zatiaľ 5 ale asi všetko do brucha, obvod sa mi zväčšil už o 15 cm čo je dosť, ale kašlať na to hlavne že sú deti zdravé 😀, ja sa snažím teraz dávať pozor na to čo, koľko a kedy zjem lebo pri prvom tehu som pribrala 22 kíl a rada by som sa tomu tentoraz vyvarovala, lebo ešte mi ostalo po prvom dosť na to aby som znova toľko pribrala.
@zuzulienka51 a kolko vazis ked si vela pribrala? lebo aj mne povedal ze som vela pribrala a pritom jem normlane tak ako predtym a maly ma 310,50 g
@aaddeell Teraz mam 70 kg a pocas tehu som zatial pribrala 5. A ty?
@pepi_petra krasne brusko 😉
@zuzulienka51 teraz mam 64 a pribrala som 7 kg 😎
baby to mate jedno ci priberiete vela , alebo malo... kamaratka pribrala cez tehotenstvo 8kg, bola aj predtym chuducka, a v 9. mesiaci ju doktor sprdol ze co robila cele tehotensvo ked tak malo pribrala, ci sa nevedela normalne najest, ze co je to za matku.... na druhy den jej urobili cisarsky lebo ze babo bude velmi male.... a nakoniec malinka vazila cosi cez 3kg a bola uplne v poriadku, proste niektory lekari radi strasia..... hlavne ze nam chuti a babatka pekne rastu a su zdrave 😉
ahojte 🙂)
ja som sa drzala, do vianoc 4 kg hore a teraz uz aj 6. Ale myslim ze je to este ok. Ale tiez si davam pozor co jem. Sladke (okrem vianoc) skoro nejem a ovocie mi tiez chuti 🙂
naozaj nie je az tak potrebne vnimat tu vahu, hlavne aby to malo dobry vplyv na nase malicke a tym padom sa budeme citit dobre i my spolu s nimi. A vahu mame cas riesit po porode 😀
baby aj cvicite? a ak hej tak co, joga? pilates??? lebo ja nie, ale mala by som asi zacat, lebo dost ma zacina boliet chrbat a hlavne krize... niekedy ked sa chcem predklonit, tak ma tak strasne pichne, alebo ked lezim napr. na boku a chcem zmenit polohu a zdvihnem pritom nohu, tak ma nehorazne pichne v tych krizoch. mate niekto podobne problemy? a co na to zabera, ako sa toho zbavit? alebo len pretrpiet???
ja teda necvičím ale počas vianoc sme len sedeli na návštevách, pohybu celkovo málo a necítila som sa dobre. Teraz skoro každý deň vychádzka cca 1 hod so psíkmi a cítim sa lepšie, ani kríže nebolia ani bedrový kĺb.
Babule tak sme doma z 3D/4D, mame uzasny zazitok, maly je krasny, podoba sa na naseho Vilka, bradicku, nostek, pusinku maju uplne rovnaku) Dr.bol perfektny, super nam povysvetloval, pokecali sme, venoval sa nam asi hodinku, porobil nam asi 20 fotiek a videii a aj nam vytlacil 1 fotecku, pohral sa s tym, aj nam maleho pomeral, nahodil do tabuliek, proste vsetko mame skoro 800 g a sme tyzden popredu podla malickeho, je to fakz super, mozte sa tesit, mne sa bude dnes o tom urcite snivat) 😵
Pridam vam aj fotecku) 😉
@paula1234 krasny chlapcek,gratulujem 🙂 @mathildica168 ani ja necvicim,aj ked sa kazdy den chystam,ale tiez mame psika,takze mam kazdodennu prechadzku a zatial mi je fajn,mozno ked budem mat vacsie brusko,budu aj bolesti a tie treba asi fakt len pretpiet 😝

Baby aj mne vcera povedal ze som moc pribrala a mala by som menej jest. Ale ked citim hlad, tak sa bojim nenajest kvoli drobcovi a ozaj nejem nejake kravinky :(. Ja to prikladam vianociam, lebo vtedy som pojedla vsetko 🙂)