Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@pepi_petra - 😵 😵 😵 😵
ja dám neskôr tiež moje aktuálne brušisko 😀 😀 😀
@monika0001 len pekne oddychuj,super vyber kocika,zatial aj moj favorit 😉
@paula1234 jej krasne fotky 🙂 gratulujem 🙂
@monika0001 kocik je krasny... fakt dobry vyber 🙂 ja tiez stale vaham a stale vyberam a tiez sa mi paci kazdy den iny a bojim sa ze ked si teraz nejaky uz kupim, tak o mesiac sa mi zse bude pacit iny... tak ti aj zavidim, ze ty uz to mas vybavene.
@paula1234 krasny chlapcek, gratulujem 😎
@paula1234 gratulujeeem ku krasnemu chlapcekovi 😀
@monika0001 pekny kocik ste vybrali, ako stvoreny pre malu princeznicku 😉
@monika0001 kraaasny kocik 🙂
@paula1234 bozeeee to je krasne babatko gratulujem!!!
@monika0001
@vemako
@jankaslamka
@mathildica168
@weronika187
@honeybunny81 dakujem krasne, este stale som unesena, uz tu bola aj babka, tak sme znovu prezerali, je to pekne tie videjka si pozerat a fotecky, pekne nam to spravil pan dr.) 😉Som zvedava aj na vase babulienka) 😵
@paula1234 tak to je už riadny chlap 🙂 🙂 , dobrú váhu má, a aj krásne fotečky, ak by som sa mohla spýtať tak koľko si platila, ja som bola 7 januára platila som 39 eur a nemám ani jednu jedinú fotku a ani video, hlavne že sme nášho drobca aspoň videli a vieme že je všetko OK. Len samotné vyšetrenie toľko stálo a každá ďalšia fotka 10 eur, čo sa mi zdalo dosť veľa, ale aspoň ty budeš mať krásnu spomienku, a ja tiež keď som videla na 3D nášho malého noštek tak ho má úplne rovnaký s našou dcérkou 🙂 🙂 🙂
Ahojte, vidím, že 4D sono je tu už v plnom prúde... 🙂 aj ja idem v pondelok, už sa teším 😵 😵 😵
@paula1234 krásne fotečky, chlapisko ako sa patrí 😉
@majulienka27 no ja budem platiť zaň 33 eur + 5 eur dvd záznam a z toho sa dajú nasekať doma aj nejaké fotky 😉 , inak vytlačená fotka stojí 1,70 eur... tých 10 sa mi zdá dosť 😒
Pri prvom som bola v Hlohovci a tam som platila 33 eur vrátane záznamu, zopár fotiek na takom páse a 2 normálne vytlačené... a to sme tam strávili vyše hodiny, lebo sa malému nechcelo otočiť 😉 + sme si vybrali hudbu k dvd záznamu, bolo to super 🙂 Uvidíme ako to dopadne teraz 😎
Ale hlavne, že ste drobca videli a je všetko o.k. 😵
@aaddeell - si uplne v norme .. v 22. týždni píšu že by mamička dovtedy mala pribrať 7-9 kilo. takže tie čo tak pribrali sú v norme (ja som pribrala zatiaľ 6 kilo teda mohla som i viac 🙂 🙂 ). myslím si že nie je normálne ak mamička nepriberie takmer nič do polovice tehotenstva 🙂
@paula1234 krasne fotecky, a este krajsie babenko 😵 este viac sa tesim na ten nas 3D/4D utz 🙂
@monika0001 ake pekne velke brusko uz 🙂 mame rovnaky termin porodu ale mam ta este kam dohanat 😉
@majulienka27 my sme paltili 50 eur za vsetko, nahral nam niekolko videi, fakt peknych a vela fotiek, vsetko nam to dal na kluc a este nam jednu krasnu fotecku vytlacil, fakt sa nam super venoval, som spokojna s pristupom) 😵 totizto, ked som cakala maleho pred siedmimi rokmi tak to este nebolo, teda aspon v nasom meste nie a vtedy to nebolo take, a fakt je to pamiatka a musim povedat, ze to odporucam kazdej) 😉
Dr.mi este povedal, ze medzi 30-32 tt sa robi este jeden velky uzv taky kontrolny ako v 20 tt), este nam teraz dal aj vsetky rozmery do tabuliek a grafov a aj to nam nahral...) 🙂
@paula1234 tak to ste si fakt dobre vybrali, cena síce bola vyššia ako u nás ale aspoň to stálo za to
@montana13
@kubinca prajem vam tiez krasny zazitok) 😉
@majulienka27 nas sa aj na konci dr.este spytal, ze ci to chceme, alebo nie, takze keby sa nam to nepacilo, tak sme mohli asi na konci povedat, ze nie, dakujeme a mohli sme ist zadarmo len so zazitkom) takze nas nenutil, aby sme si to vzali 🙂
@majulienka27 no ved to, a zasa som pocula, ze v niektorych centrach stoji aj viac eur) 😉
@montana13 nám ani nedali možnosť záznamu, takže neviem koľko by ešte toto stálo, naše vyšetrenie trvalo niečo cez 2O minút takže slabota ale doktorka pozrela všetko čo bolo potrebné, tak hádam nič nezanedbala.
@paula1234 no tak to máš super doktora, že keď sa nepáči, nemusí sa platiť 😉
@majulienka27 no škoda, že si to nevedela dopredu, ja som najskôr robila prieskum a radšej som sa rozhodla si kúsok zájsť, lebo na HC som počula len samé dobré chvály, ale teraz je zase viac doktorov, čo robia 4D sono. Neboj, isto nič nezanedbala 😉 , oni vždy pozerajú, či je všetko v poriadku...
Ešte by som možno vyskúšala takú možnosť, neviem odkiaľ si, u môjho doktora sa dá, že prídeš iba čisto kvôli fotke, ktorú ti vytlačí za 1,70 eur a máš pamiatku 🙂 , skús sa na to opýtať 🙂 , možno aj v tvojom okolí to nejaký doktor robí takto...
@montana13 ja som si nevyberala kam pôjdem na ultrazvuk, mňa tam poslala moja gynek. mala som aj výmenný lístok inač by som platila podstatne vyššiu sumu. Musím sa popýtať na tú fotku rada by som aspoň jednu mala, som z Ke takže verím že sa mi to podarí.
ahojte kočky. Tak ste sa rozpísali že vás nestíham čítať. My sme boli na 3D v HC koncom decembra, platili sme 40EUR za vyšetrenie, merania, tabuľky, grafy, fotky, DVD záznam. Všetko to trvalo asi 40 min. Boli sme spokojní. Pohlavie sme nechceli vedieť, a ani s tým nebol problém, budeme mať prekvapko.
Pribrala som 4kg, ale keďže pri malej to bolo 23 a 10 mi zostalo ako bonus k druhému tehotenstvu, tak uvidíme kam sa dopracujem teraz. Ale nejak to neriešim, to predsa patrí k tomu.
Dnes sme boli na cukrovkových testoch, výsledky vraj ako z učebnice 🙂 , aj všetko ostatné bolo v poriadku tak sa vytešujem. Som mala boja ako to po tých Vianociach dopadne.
A inak gratulujem ku krásnym bruškám aj novým princeznám a princom 🙂 , fotečky sú nádherné, je to ozaj krásna pamiatka. Doslova zázrak vidieť tak pekne čo sa nám v bruškách skrýva.
@majulienka27 no to určite v KE bude mať aj iný doktor také sono, skús popozerať aj tu v témach na MK 😉
@majulienka27 no tak ale to si potom bola na morfo uzv v 20 tt, ten je povinny, ale tento 3D/4D je nepovinny a robi sa od 24-26tt a mozes si vybrat kam nan pojdes) Nerobi ho niekto z dr.vo vasom okoli? Treba si to zistit) Lebo potom zasa pojdes na povinny uzv, kem ta posle tvoj dr. a to je medzi 30-32 tt) 😉
ahojte dievcata. chcela by som sa vas opytat. Ja mam tiez termin v maji a zatial som bola len na ten povinny ultrazvuk v 20 tyzdni (ziaden 4D al.3D a to uz som teraz v 24 tyzdni), za ktory som platila 10 eur. Zda sa mi to cudne lebo som si myslela,ze to bude zdarma kedze mi bolo povedane,ze par ultrazvukov mi preplaca poistovna. Ked ste boli vy na tom ultr.v 20 t.,tak ste lekarovi nieco platili?
@evellina12 ten morfologicky v 20tt by mal byt hradeny poistovnou ja som neplatila nic ale stretla som sa velakrat ze kamosky platili napr. Si k tomu lekar nauctoval osetrenie cudzej pacientky a uz to bolo. Ak chces 3D/4D tak to musis niekoho najst a nahlasit sa tam, to sa plati cele, je to len pre teba a hlavne na tebe ci chces vidiet mimi.
@evellina12 ja som tiez za morfo neplatila, hradi ho poistovna a je na doporucenie od tvojho gynekologa...))), to je zvlastne ake rozne ceny su..))) 😠
@honeybunny81 ty ides kedy na 3D/4D za 2 tyzdne? ale bo za tyzden?, mne vcera dr.hovoril, ze den pred nami mali jednu mamicku a malinke sa im vobec nechcelo ukazat, ze nespolupracovalo, takze som rada, ze nase male hamblosko bolo take ukazovatelne..) celu noc som prebdela, stale som ho mala pred ocami...)uz sa teskas co? 😵
@evellina12 ahoj, ani ja som za morfo neplatila nic, no teda iba za fotku, ktoru som si dala vytlacit... ale inak to preplaca poistovna a to som ani nebola u svojho doktora, lebo ten nema na to ten spravny pristroj, ale bola som v nemocnici v Piešťanoch. To je sila, ze niekde sa za to plati a niekde nie... alebo potom zavisi aj od toho, aku mas poistovnu. Mozno to ta tvoja nepreplaca.
@kubinca - no ja som strašne zvedavá, teda občas mi napadne, že aké by bolo keby nebolo tej hlúpej štítky.. ale neriešim to nejako.. čo už.. hlavne, že malinké je O.K. 😀

ahoj baby...
ja viem, že som nemožná 😀
ale máme definitívne vybratý kočík.. už sme zaplatili zálohu a tak to už nezmeníme... 🙂
http://www.kiddies-kingdom.com/productsdetails....
@paula1234 - nádheeeraaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵
dnes som musela ísť "reklamovať" to inzulínové pero lebo rannú dávku dávku 4 jednotky mi to nechcelo dať...
ale inak pohoda.. strašne ma bolí brucho.. od pondelka každý deň od rána 6.00 sme mimo domu až do nejakej 15.. samý lekár..
idem si troška ľahnúť a neskôr vás troška skúsim dočítať... 😉