icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

evellina12
15. jan 2011

@honeybunny81 Dakujem za radu 🙂

pepi_petra
15. jan 2011

Caute kocky,tak ako dnes? Vela nepisete 😒 Ja dnes celkom dobre,len mi strasne stlaci na pravu stranu do rebier.Neviem si najst ziadnu polohu v ktorej by mi bolo dobre.Ked do bruska "zduchnem" este viac ma tlaci do rebier.... 😅

lucia80
15. jan 2011

@paula1234
@montana13
díky kočky, som nevedela, či si sama môžem vybrať, alebo to určí lekár. Takže lekár. No som myslela že dokončím február a budem doma, tak to vyzerá, že potiahnem ešte asi tie dva marcové týždne, nakoľko som bola doteraz úplne OK /chvalabohu/.

sloniiicek
15. jan 2011

ahojte kocky. 🙂 strasne davno som tu nebola. ale uz mam doma internet zapojeny cez mobil v pc. tak som vas prisla pozdravit. tak uz vieme pohlavie z 3D uzv. pan doktor nam to oznamil so slovami, ze to bude dievcatko a bude mat palicu a ruksak. 😀

honeybunny81
15. jan 2011

@pepi_petra peti uz si nejako vyriesila tu nespavost? Ja za toho andela oko nezazmurim uz ma to dost stve! Ani len polohu si neviem najst! Ty? 😎

honeybunny81
15. jan 2011

@sloniiicek gratulujem! Vylepsujes skore chlapcekov! 😎

pepi_petra
16. jan 2011

@honeybunny81 presne toto mam aj ja Peti.Od 2-3tej som hore aj do 6 rana.Neviem sa ulozit na spanok.Vsetko ma tlaci.A teraz uz aj cez den do rebier a kriza ma bolia. 😒

honeybunny81
16. jan 2011

@pepi_petra no asi si po nociach budeme skypovať 😀
Mna uz to fakt dost stve potom som cez den jak mača !! Ked ta napadne nejaky zlepšovak tak daj vediet ! 😀

arusska
16. jan 2011

no my mame dnes riadne zly den. Od rana maly buzeruje kvoli vsetkemu, je unaveny, rozbil si nos a privrel si prsty do dvery. Potom sme boli v divadle a tam cely cas reval ze on chce byt cervena ciapocka. Teraz ho tato zobral do aquaparku tak snad pridu a maly rovno pojde do hajan, lebo mam toho akurat dost...

mia_m
16. jan 2011

@arusska to teda mate den, aj take musia byt
@honeybunny81 @pepi_petra kocky, aj mna to uz zacina stvat, cez den sa ledva vleciem, hlava ma boli od nedostatku spanku, cakam, ze vecer odkvecnem od tolkej unavy a nic, spim max 3 hodiny a uz len cumim do plafona a rozmyslam nad blbostami
ja mam tiez nejaky blby den, vystreluje mi bolest z krizov do podbruska, ani polohu si neviem najst, stale cakam, kedy to prejde a nic

alena24
16. jan 2011

ahojte babulky, vidim ze nie vsetky si uzivate tehulkovanie. Snad Vas ta nespavost prejde. Viem ze aj jedna kamoska hovorila ze nemohla spat v druhom trimestri, a ze v tretom to so spankom je tiez biedne. Ale co by sme nespravili pre nase babatka 😉 Ja mam opacny problem, spim super a aj ked v noci musim vzdy minimalne tri krat na WCko, mozem spat aj 12 hodin. Este aj cez den sa snazim si na chvilku lahnut aby som vecer mohla aspon nieco pozriet a nezaspat uz o osmej 😉 Tiez mam ale tazkosti s boletnou chrbta a aj v brusku ma niekedy pichne, ale nic strasne tak dufam ze to bude v poriadku. Si uzivam ze som teraz doma tak mam aspon cas na seba a na pripravu na babatko 😀

Som sa tiez chcela spytat na papierovacky ohladom materskej popripade ine ktore sa tykaju narodenia babatka. Este som si nic nezistovala, tak tie co uz mate deticky, mate nejaky zoznam co treba a kedy? Moc by mi to pomohlo, dakujeeem 😅

Mimochodom, v piatok ideme na 3D tak uz ratam dni 😅

majulienka27
16. jan 2011

Píšete že nemôžete spať, ja našťastie takýto problém nemám, spím celú noc iba ak náhodou sa naša malá zobudí tak som hore a ani na vecko v noci nechodím, tak dúfam že to vydrží čo najdlhšie s tým veckom. Horšie je to s bruchom, cez deň sa mi niekoľkokrát stane že mám pocit akoby mi chcelo puknúť, neskutočné pálenie brucha, prejde ma to vtedy keď si ľahnem, no akonáhle sa postavím je to tu opäť, dúfam že sa to nebude zhoršovať, lebo poradňu mám až 14 febr.. Keďže máme jedno dieťatko doma tak nemám toľko príležitosti si furt ľahnúť keď ma niečo zabolí. Čo myslíte pomohol by magnézium alebo mám počkať do poradne. Bola som už aj na cukor a dopadol dobre tak som rada že si nemusím ešte s týmto robiť starosti.

aaddeell
17. jan 2011

@monika0001 krasny kocik 🙂 a aj bruskoje kranse pozeram ,ze aj ty uz mas ciarku cez brusko 😉

ja som za morfo ultrazvuk neplatila nic robil mi ho moj doktor ma velmi kvalitny ultrazvuk on ma svoju obrazovku a ja ako lezim tak na stene ma velky monitor a tam vidim vsetko, aj fotky mi niekolko krat vytlacil sam od seba a nikdy som neplatila

a co sa tyka nespavosti ani ja nou netrpim , mala som ju na zaciatku tehotenstva teraz spim celu noc iba cikat chodim, ale za to vecer uz okolo 19-19.30 spim ☹

pepi_petra
17. jan 2011

@majulienka27 a keby si zavolala svojmu dr a telefonicky sa o tom informovala?To ze sa ti napina a ide prasknut,to ti brusko tvrdne.To mam aj ja ked vela chodim.To palenie ,sem ta inak pocitujem aj ja,hlavne v miestach kde ma operovali.Tak to pripisujem asi tomu.Ja idem do poradne 26.1uz sa tesim,ale tie dni idu pomaly. Na tvrdnutie je ten magnezium a hlavne odpocinok.Viem ze to nieje lahke ,ked uz mas doma dietatko. 😒

arusska
17. jan 2011

@alena24 na vybavovacky mas cas.

MD ti vypise doktor a myslim ze sa to musi zaslat alebo odovzdat zamestnavatelovi - on to potom posiela na socialku. A potom ta cakaju len povinnosti po porode, teda ist si vyzdvihnut rodny list dietatka na matriku (kedysi to davali v porodnici - nejake tlacivo o narodeni, ale teraz uz chodia matrikarky do nemocnic a ty si len priamo myslim ze do troch dni od prepustenia musis ist vyzdvihnut rodny list na matriku), potom hlavne nezabudnut ist na SP prihlasit ze ostavas doma starat sa o male (inak by sa ti to nezaratavalo do dochodku - ja som tak pochodila pri malom ze som zabudla a tri mesiace mi len tak vyseli) a prihlasit tiez male do zdravotnej poistovne. Ale to vsetko az po porode, dufam ze som na nich nezabudla ale ved postune ako sa to bude blizit tak vzdy napisem ze co sa vybavuje 😀

zuzulienka51
17. jan 2011

Caute baby, som tu par dni nebola, tak teraz len docitavam. Zrovna som citala vo fore o levicekj porodnici a pristupe a poviem vam zacinam mat obrovsky strach. Hlavne co spravit, co vsetko si dat a co je zbytocne. ☹

monika0001
17. jan 2011

@aaddeell - čiaru ešte nemám. to mám chlpy 😔 😅 Hanbím za to, ale tak nebudem to retušovať, nebolo by to pekné 😔

a čo sa toho platenia týka tiež by som neplatila keby mi to mohol môj doki urobiť... ale tak čo narobím... hlavne, že vieme, že malá je O.K. 😉
Baby ja som dnes vstala o 7 najedla som sa a do 9 som spala zasa a unavená som ako keby som celú noc bola hore... tak idem zasa. mmm ma už vyháňa od pc 😝
držkajte sa tu 😉

mia_m
17. jan 2011

este doplnim arussku, ze na SP treba odovzdat kopiu rodneho listu + teda prihlasit sa, ako pisala arusska kvoli dochodkovemu a treba este ist na UPSVAR s rodnym listom, kde si poziadas o pridavky na dieta + si vypytat tlacivo na ten jednorazovy poplatok, ktory ti daju, ked sa dieta dozije 28. dna

alena24
17. jan 2011

@arusska @mia_m dakujem babulky, ked to talkto vidim pokope hned je mi to jasnejsie 😉

arusska
17. jan 2011

@mia_m jojo ma to vsetko ani nenapadlo 🙂 si dobre to oprasit vsetko, aby sme na nieco nezabudli 😀 😀

aaddeell
17. jan 2011

@mia_m vdaka za info to som ani netusila, urcite by bolo fajn to pripomenut koncom aprila aby sme na to nezabudli 😉

monika0001
17. jan 2011

ahojte...

pred hodinkou som prišla od endokrinologičky a musela mi zvýšiť dávku lieku.. Ako keby sme toho mali málo hormóny začínajú šarapatiť... 🙄

pepi_petra
17. jan 2011

@monika0001 Monči drz sa,ty mas stale nejake problemi.... ☹

honeybunny81
17. jan 2011

@monika0001 boze monulik, keby sa babatka rozdavali podla zasluh tak ty by si bola na čele 😅
Drzte sa, uz len chvilku vydrzat !!! 😅

monika0001
17. jan 2011

@pepi_petra
@honeybunny81 - a to som zabudla že aj tlak mi vyskočil.. 🙄
ale ja to dám.. 😀
Babuľky ja som si nejako zvykla, že stále niečo.. :-P
Ďakujeme a držkajte sa aj vy 🙂
v stredu si idem po výsledky tej krvi tak som zvedavá ako to dopadne tento krát a či pôjdem na antibiotiká alebo nie. Zajtra volám diabetologičke kvôli moču - ten je stále zlý...
ale keď pozriem na ten malinký chutný noštek stojí to za to 😉

musím vás dočítať sakra. nič o vás neviem.. keď mmm mi nedovolí byť dlho na pc a ani malej sa to nepáči.. kope o 106 keď sedím 😀

jaaaj a pochválim sa... aspoň v niečom 😀
Dnes som prvý krát videla na brušku ako malinká kopla.. 5 x za sebou úplne tak moc a keď som zavolala rýchlo mmm nech sa ide kuk tak už len tak troška ale bolo to vidno.. 😀 To bolo úplne nádhernééé

majulienka27
17. jan 2011

@pepi_petra tak mi asi nič iné neostane len budem musieť zavolať alebo zájsť aj keď doktorku mám ďaleko, nechám to nateraz tak lebo dnes to už bolo dobre uvidím ako zajtra

duracelko
17. jan 2011

@arusska mne všetko vybavil a po úradoch pochodil po pôrode manžel, nikde som nemusela chodiť osobne 🙂 🙂 to sa ani nedá s pár dnovým dieťatkom...

pepi_petra
17. jan 2011

@majulienka27 potom napis co ti dr povedal.Dufam ze vsetko bude ok!! 😵 😵

Baby tak ja ani za nic zaspat.Som to vzdala v posteli a tak sedim v obyvacke a rozmyslam co zjem,.....ach jo..... 😅

honeybunny81
18. jan 2011

@pepi_petra no peti ja podobne len s tym rozdielom ze som zla jak sto certov lebo sme sa nemohli najest celu noc lebo akurat sedim v cakarni robia nam tie testy na cukor!!!! 😠
Cakala som horsiu chut ale s tym citronom sa to dalo! Este uvidim ci to v sebe udrzim do 9:15 !!! 😀

aaddeell
18. jan 2011

@monika0001 na teba sa fakt vsetko lepi ale neboj ked malu uvidis tak na to zabudnes 😉 si velky bojovnik
@honeybunny81 daj potom vediet ako si dopadla a ci si to udrzala v sebe