Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@weronika187 dakujem, dufam ze bude ok. A ty si davaj pozor... 🙂
dnes sme sa dozvedeli pohlavie, budeme mat dievcatko 😵 😵 😵 som strasne stastna a spokojna, mala je v poriadku, doki skontroloval hlavne srdiecko a vsetko nam pekne poukazoval.... a mala bude asi akrobatka, nozicky mala cely ces za hlavickou 😀 🙂 🙂
@weronika187
@sloniiicek dakujem 🙂
my sme 21+3 tt a 443g, a pribrala som cca 6,5kg ale skoro vsetko mi islo do bruska, az teraz sa to zacina ukladat inam :(
inak aj ja uz mozem cvicit,ale bojim sa ci nahodou sa nieco nestane. Lebo do teraz len dlhe prechadzky a cvicenie.. no uvidime
@zuzulienka51 ja som pri Dankovi chodila cvicit a bolo to celkom fajn. Hlavne to dychanie mi velmi pomohlo. SOm si na vsetko pri porode spomenula, kedy ake doby dychania treba zapojit a vcelku to bolo fajn...
@vemako neviem preco asi kvoli tlaku,ale mam ho nizky,tak neviem,ci len preventivne ma tam poslala dr.
@honeybunny81 ty sa mas ja idem az 1.3.neviem preco ma dali az tak neskoro!!!Uz to chcem mat za sebou 😠
@aaddeell ano aj ja mam na listku napisane ze EKG,som si to teraz pozerala 😉
Jeee a kocenky dnes som si kupila do kocika krasnu oranzovu deku,uplne mi ladi s kocikom.Tak sa vytesujem.Chcela som si daco aj na seba kupit,ale poviem vam ze po jednom skusani som bola tak narobena,ze som to vzdala 😅
ajoj babulky tak ja som sa vratila dnes z Popradu spravila som si s malym vylet po rodine kym ešte vladzem a prišla som v 39 teplotach, hrdlo mam jak keby som tam mala sklo a nemôžemdychať ako keby som vyfajčila karton cigriet☹ som totalne det vyčerpana nikto nebol chory tak neviem čri z toho vzduchu, už som skusila všetko aj teraz pijem mlieko med a maslo brrrrrr už mi to leze krkom a ešte sa do toho pridala nadcha ☹ Zajtra idem na cukor ale ako tam prežijem tie dve hodiny no netušim☹
@pepi_petra keď budem volať tak napíšem, ale dnes to bolo dobre tak som nevolala. Uvidíme ako dlho nám to vydrží, možno tie tri dni boli také a už ďalšie nebudú, aspoň dúfam.
@zuzulienka51 ja som v prvom tehu necvičila, aj som zato riadne pribrala (22), ale pôrod bol ľahký, teraz som sa chystala, aj som si zaobstarala dvd Zora baby, ale poriadne som ho ešte ani nepozrela a nie to žeby som si zacvičila, mám čo robiť s malou a večer som už unavená a vôbec sa mi nechce, takže kašlem aj tentokrát na to, ale určite ti cvičenie bude prínosom, budeš v lepšej kondičke.
@zuzulienka51 aj ja by som chcela chodit na cvicenie pre tehotne, ale u nas take nic nie je... ☹ tak vcera som uz zacala individualne. podla internetu som si zacvicila a bolo to super. Lebo uz ma dost boli chrbat, musim sa zacat hybat. predtym som bola aktivna... korcule, bicykel, vsade som chodila zasadne peso, a teraz ako som zostala tehotna, tak nerobim nic. potom napis ake to bolo, a aky typ cvicenia si si vybrala?
Ahojte,
ja len na skok, tak si vas tu citam a pozeram, ze viacere popijate Fatru na kyselinu..tak len vas chcem upozornit, Fatra je vraj najslansia mineralka a to nie je uplne najlepsie v tehu, ono sa potom zvykne viac vody v tele zadrzovat - opuchy, pripadne hrozi aj preeklamsia..to vas teda nechcem strasit, ja len ze v prvom tehu som tiez bojovala so sialenou kyselinou(som mala pocit, ze zhorim zaziva) a ked som uz chodila do poradne v nemocnici posledny mesiac a povedala som lekarke, ze pijem Fatru(uz sa mi aj zadrziavala voda v tele), tak ma sfukla pod ciernu zem, ze to som si ani horsie nemohla vybrat..no ale ja som ju pila kazdy den, ak ju pijete vynimocne, tak si myslim, ze je to ok, ale asi na denne pouzivanie neni moc vhodna..mne inak dost pomahal este Gastrotuss, tak mozno skuste ten a v tomto tehu sa mi kyselina objavila uz tiez par krat, nastastie nie tak silna a skusala som nesolene nelupane neprazene mandle a myslim, ze mali celkom uspech..inak o mlieku som pocula nieco take, ze chvilkovo zaludok upokoji a potom sposobi este vacsie otvorenie toho zaludocneho zvieraca a kyselina stupa este viac..no napisala som to ako hotentot, ale tak snad rozumiete 🙂
Tak hlavne drzim palce, nech vas kyselina netrapi 😉
@mathildica168 presne aj ja by som chcela chodit na rozne kurzy pre tehulky ale u nas nic nieje,tak trcim doma a studujem na nete.
@sedem aj ja pijem Fatru ,ale tu s bielim stitkom,ta je lepsia ako s modrim,aspon pre mna.Kyselinu nemam,ale stale mam nevolnosti tak na ukludnenie zaludka.Dokonca na tej flasi je doporucena davka kolko denne vypit.Nie celu flasu na den.Takze ak sa to neprehana,myslim ze to zle nieje. 😒
@mirm gratulujem k dievcatku aj my sme vcera boli na morfologickom a nase vazi 473g, minuly mesiac bol o tyzden mensi a teraz je o tyzden vacsi nejako to chlapec dobieha mala by som byt 21tt+2 a som 22tt+2
velmi sa tesime ze maly je zdravy a vsetko je v poriadku,nechcel nam ukazat tvaricku stale si daval ruky pred nu hra sa na tajomneho asi nas chce prekvapit az ked ho uvidime na zivo 😀
@weronika187 aj ja som chcela ist do prace ale vcera som bola s kolegynou a ked mi povedela ako to vyzera v praci tak nemam chut tam ist
@zuzulienka51 aj mne je obcas doma dlho 😉 ale presne ako pises radsej nech je babo v poriadku ako sa stresovat v praci
@sedem ja pijem fatru az ked to je uplne zle inac sa to snazim vydrzat
@aaddeell to je fajn ze maly je ok a uz ma peknu vahu.Ja idem 26teho do poradne,tak som zvedava ako my rastieme.Teda ja rastiem statocne do sirky,ale co uz narobim. 😀
@pepi_petra aj ja rastiem vcera vecer som sa obzerala v zrkadle a len som pozerala... 🙂 a to sa fakt neprejedam tak nechapem ako mozem tak priberat ale minuly tzden mal maly 310,50 g a vcera uz mal 473 g rastie nejako rychlo ale to je jedno zaklad ze je zdravy
ahojte kocky! tak si vas tu citam, že ake mate s kyselinou problemy . Ja teraz ani velmi nie len ma zase velmi trapia nohy a to hlavne večer ked ležím v klude mam v nich krče každý mi radí že je na to dobré magnézium ved ho už aj pijem ale velmi nezabera neviete mi poradit? idem sa z toho zblaznit ............................ dakujem
@pepi_petra tak to s tym skusanim verim.. ja som bola tiez v obchode, ze si kupim nejake tehu rifle a vyskusala som len 2ks a bola som taka unavena, akoby som cely den makala 😀 😀 😀 je to fakt narocne 😉 ovelaaaa lepsie sa nakupuju vecicky pre chrustika maleeeeho, to je supeeer 😵 😵 😵
@kubinca gratulujeeeem k dievcatku 😵 😵 😵
@aaddeell ved teraz som len treti den v praci, ale veru vecer som total bez energie 😝 a to mam super kolegov, ohladuplnych a aj sefa, takze nic take narocne 🙂 ak to mas v praci narocne, tak sa veru ani nepytaj a ani nechystaj... ja som to chcela aspon skusit 😉
@bella25ahoj, na krce je dobra konska mast, kup si ju radsej v drogerii v lekarni je o dost drahsia, natieraj si to pravidelne ako je tam napisane, je to aj proti tvorbe krcovych zil. Pekne ti nohy zahreje a o chvilu je bolest prec 😉
ahojte babulky, tiez mavam kyselinu ale snazim sa t vzdy zahnat mliekom, pomaha to sice len na par hodin ale aspon nieco a ked prestane dam si znova...niekedy sa sama cudujem kolko som tooh mlieka vypila ... viem ze som tiez chcela pit Fatru ale doktorka ma zahriakla ze to nie je zdrave a ze ked mozem, radsej nech sa tomu vyvarujem...ale myslim si ze v malom mnozstve to urcite neuskodi a kedze viem aka je kyselina riadne hnusna, ani sa necudujem 😅 tiez mam cukriky TUMS a tie som si davala par krat, viem ze su vhodne aj pre tehotne tak skuste 😉
Inak dnes som bola zhrozena ked som sa pozrela do zrkadla, mam pocit ze mi zacina vyliezat pupok....boze, ja som na svoj pupok taka precitlivela bo som mala do 15tich pruh na nom a dost ma to bolievalo...pred mesiacom ma to tiez tak bolelo a stipalo tak sa bojim aby sa mi nespravil znova...no som zvedava, ale hrozim sa len pohladu a pomyslenia nan...a to este ked si predstavim ze mi bude trcat von...uuuuuf 😖
@alena24 nic si z toho nerob aj ja som mala pupok pekne schovany teraz vylieza jak had z koša kazdy den viac a viac tiez ma to stipe ale potom ponatieram olejcekom a je to lepsie. Mama vravi ze to je nic ze to este vyleze a bude trcat, ale ze to potom aj zaleze ! 😀
Ja mam na bruchu 10 cm jazvu ktora sa mi teraz strasne natahuje a dost to boli ale co uz, musime vydrzat ze? 😝

@zuzulienka51 to je jasne, ziadna praca za to nestoji..chcela som to skusit, tak uvidime 🙂 tak si pekne zacvic, nech si to aj ten chrustik uzije 😉