icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mirm
22. jan 2011

@pepi_petra ahoj, mne na krce pomaha magnezium, alebo ked vecer idem na prechadzku tak v noci nemam krce

avenev
22. jan 2011

Ahojte, zaujimalo by ma aku vybavu si budete kupovat pre majove babatka. Je potrebny napr. letny fusak do kocara alebo staci len deka a fusak az na jesen? ja mam termin 21.maja.

honeybunny81
22. jan 2011

@aaddeell ja miesam lovelu prasok s persilom dokopy do jednej zmesi nakolko mam skusenosti ze lovela sama o sebe nevyperie flaky a persil sam o sebe je agresivny aj segra to tak robi aj viacero bab co poznam. Moje skusenosti s persilom sensitive su take ze tiez nevyperie flaky ale inac je ok.
Zalezi co od toho cakame, ak len oprat nove veci na prve nosenia tak lovela staci ak sa bavime o flakoch tak nestaci. (napr. Kamoska mala problem vyprat flaky od materskeho mlieka...)
Ja tie nove veci operiem v loveli ale potom to budem mixovat ono aj pre tu bielu je to lepsie lebo len v loveli sa mi to zvyklo "zadubit" 😠

jankaslamka
22. jan 2011

@honeybunny81 vidis a ja pouzivam napriklad persil sensitiv ale rakusky a ten sa s nasim neda porovnat 😠 nas je slaby a presne nevypere skvrny ..keby som bola odkazana na slovensky persil sensitiv tak radsej pouzivam dreft sensitiv ..lovela nema dokonca ani len vonu co mne troska chyba 🙂

monika0001
22. jan 2011

práve som sa vrátila z pohotovosti.... zasa som špinila.. doktorku som dostala zasa tu čo pred tým a bola zas taká "príjemná" 🙄
povedala mi, že na si kludne možem dať bromexinové kvapky a v lekárni sa za hlavu chytali, že isto tehotná nemôže tieto lieky...
baby ja už vážne začínam pochybovať o tom, že som nejaká dobrá osoba keď toto všetko musím prežívať....

Ja sa veľmi ospravedlňujem, že sa vám stále sťažujem ale som na nervy.... je mi ľúto, že vás tým zaťažujem ...

honeybunny81
22. jan 2011

@jankaslamka no to mas pravdu ze tie rakuske su ovela lepsie ucinnejsie a aj krajsie vonaju !!! Hej lovela ani mne nevonia preto ju miesam do toho persilu, resp len riedim persil! Ale asi aj ja zbehnem do rakuska na ten persil sensitive, dik za pripomenutie, uz som to dlho planovala len vzdy som sa "zasyslila" zasobami praskov tak som dlho nepotrebovala 😀

jankaslamka
22. jan 2011

@honeybunny81 nie je zac 🙂 ja som bola pred dvoma tyzdnami na jedne nalet v rakusku a este do porodu sa na jeden chystam 😀

honeybunny81
22. jan 2011

@monika0001 kua uz nech je maj lebo to vsetko co sa na teba stihne nalepit je neskutocne!!! 😠
Vydrz moja uz mas velku polovicu za sebou!!! 😅

jankaslamka
22. jan 2011

@monika0001 dobre a babo je v poriadku? preco si spinila..nepovedala? Ach zboznujem taketo fasa lekarky 🙄

honeybunny81
22. jan 2011

@jankaslamka ja pojdem asi buduci tyzden, si ma normalne navnadila! 😎

arusska
22. jan 2011

@majulienka27 tiez este neperiem, ale uz sa tesim 🙂

arusska
22. jan 2011

tak ja som dostala potvrdenie rigoroznej temy. Teraz uz len zaplatit poplatok a mozem zacat pisat... ale sa mi zda ze tehotenstvo mi ubera IQ sa niekedy ani vykoktat neviem, neviem ako napisem pracu... 😅

sloniiicek
22. jan 2011

@arusska - a aku skolu mas? ja som akurat v decembri konecne po 3 rokoch odovzdala. ☹ a teraz cakam na skusky. ale este som sa voooobec nestihla nic ucit.

sloniiicek
22. jan 2011

vidim, ze rozoberate temu praskov. sesternica tiez kupuje persil v rakusku, ale ja si nemozem pomoct, mne to strasne az moc vonia. nemam rada take aromaticke prasky. ja to vzdy musim najskor oprat v batole/lovela, aby sa ta vona trosku zjemnila. aj ked mi to dava po dcere a synovi cistucke. ☹ aj vam to tak velmi vonia? nemoze to babatkam uskodit?

jankaslamka
22. jan 2011

@sloniiicek co ti ja viem..ja pouzivam ten rakusky persil sensitiv a nema podla mna taku intenzivnu vonu..mozno zalezi od mnozstva? bohvie..mozno to nie je vona co ti sadne..su prasky, ktore ja tiez nemusim

mia_m
22. jan 2011

ja periem v lovele a kazdy to hned citi, podla vone, takze pre mna je lovela tiez vyrazna ale nie tak moc, fakt je, ze nevyperie takmer nic, iba beznu spinu, ale je zas jemna, mne sa maly vyhadzal, ked som oprava v persile, preto pred pranim namacam, alebo to len postriekam sprejom proti skvrnam
inak sila, co my sme tu nejaky odpad, ked nam tu predavaju podradnu kvalitu vyrobkov, zaplatime rovnako a je to horsia kvalita ako na zapade a to nielen prasky na pranie 😠
@monika0001 vobec nas tym nezatazujes, prave naopak, nato je tu ta tema, aby si sa mala kde vykecat, drzim palce, aby ti to rychlo utieklo
@sloniiicek adi, ja ti tak zavidim, ja sa borim s diplomovkou a teda musim sa riadne do o´toho nutit, si neviem predstavit to ucenie na statnice ☹

sloniiicek
22. jan 2011

@mia_m - co mi zavidis? a dokedy mas odovzdat diplomku? neboj, to zvladnes. 😀

mia_m
22. jan 2011

@sloniiicek ze uz mas dopisane a odovzdaneeeee 😀
do konca aprila, ja si hovorim, ze este kopec casu, ale nejak ten cas rychlo leti

sloniiicek
22. jan 2011

@mia_m - ani mi nehovoooor, kolko stresov som sposobila mojmu manzelovi. zacala som ju pisat, ked som este bola tehotna a 2x som potom ziadala o odklad. a nakoniec som to aj tak pisala naposlednu chvilu a odovzdala posledny mozny den. lebo uz viac mi neumoznili predlzit ju. takze moj manzel mi to tlacil v praci. zviazat do 24 hod. resp. menej. a este vybavovacky, lebo som zistila, ze sa to musi poslat aj elektronicky a mne to neslo. ale nakoniec som to mohla odovzdat len cd. doteraz, ked to nahodou spomeniem, tak sa manzel na mna hneva. 😀 a za posledne tyzdne prebdenych noci. no hroza. 🙂 ale som rada, ze to uz mam odovzdane. len som to nestihla skonzultovat s mojou oponentkou. lebo pri rigorozny pracach nie je veduci, len oponent. naposledy som za nou bola pred rokom a nieco. takze poslednu verziu nevidela. tak uvidim, co z toho bude. 😀

majulienka27
22. jan 2011

@saeda ja tak isto, pri prvom dieťatku som začala prať síce v lovele ale persil sa mi zdal omnoho lepší, tiež sa chystám pokračovať prať v persile

majulienka27
22. jan 2011

@sloniiicek ja som podobnú situáciu prežívala pred dvoma rokmi, v poslednom ročníku som otehotnela maličká sa narodila vo februári, v máji sa odovzdávala diplomovku v júni boli štátnice, bolo to veeeľmi ťažké ale zvládli sme to 🙂
K tomu sme sa ešte dostali do nemocnice kde nebolo času ani miesta sa učiť tak som toho času mala ešte menej.
Netreba sa stresovať bude dobréééé 😉

pepi_petra
23. jan 2011

@mirm davam si magnezium 3x denne v sumaku a je to o nieco lepsie,ale krce mam stale.Nie take silne.

Ja teraz periem v Drefte a chcem si teraz kupit detsky Dreft.Mne sa cekom paci tento prasok.
Ja som skusala rakusky Ariel,ale pradlo mi zneho pachlo,neviem preco,ale nevonalo mi.Doteraz som pouzivala len ariel,ale presla som na Dreft. 😉

@monika0001 a co ti dr povedala na to spinenie???Hadam nieje o nic vazneho,drzkaj sa,mas to naozaj tazke.

saeda
23. jan 2011

@pepi_petra ahojky...davaj si pozor na to magnezko.... ja som ho kedysi brala pravidelne kvoli brneniu a mravceniu v rukach a pichaniu pri srdci... no coskoro mi ho lekar stopol kvoli tomu, ze moze vyvolavat predcasne kontrakcie....teraz pri druhom som ho vysadila uz automaticky

saeda
23. jan 2011

@monika0001 ja som brala teraz @ tyzdne ATB kvoli podozreniu na chlamydie na plucach... isla som sa asi mesiac udusit suchym kaslom a bola som zufala... nepomahal Mucoplant skorocel ani stodal... ani nic ine... nakoniec sme to vyriesili ATB Dalacin a na kasel som brala natvrdo Stoptussin,.... lekar mi povedal, ze je vacsie riziko pre dieta, ked sa to neprelieci a ja budem z toho astmaticka ... okrem toho bolo podla morfo vsetko ok, takze niekedy si tie lieky proste treba dat...

pepi_petra
23. jan 2011

@saeda ved mi ho dala dr ked mi zacalo tvrdnut brusko...clovek nevie ako urobi lepsie... 😒

avenev
23. jan 2011

Ahojte, zaujimalo by ma aku vybavu si budete kupovat pre majove babatka. Je potrebny napr. letny fusak do kocara alebo staci len deka a fusak az na jesen? ja mam termin 21.maja.

mia_m
23. jan 2011

@pepi_petra aj mne ho dal na kontrakcie, som dostala minuly tyzden kontrakcie, tak mi hned zvysil davku magne b6, ale mne odporucil normalne tablety, vraj sumaky su pre tehotnu nevhodne, kazdy hovori inak evidentne

mia_m
23. jan 2011

@avenev ja som fusak davala az v novembri, dovtedy len deka a nanoznik, takze ti na zaciatok staci deka a nanoznik, v lete len ta tenka deka alebo plienkou prikryjes a fusak az neskor, ja som si kupila len zimny, podla mna zbytocne mat aj jesenno-jarny, ved lepsie oblecies a do deky zabalis 😉 uvidis, ale na zaciatok netreba

vemako
23. jan 2011

@saeda ved magnezium sa dala pri tvrdnuti bruska,co su vlastne kontrakcie,ci ? Moja kamoska ked lezala v nemocnici tak tam im davali 6 tab (magnezium),proti tvrdnutiu, tak ja som si ich tiez kupila v lekarni,ale davam si 1 tab denne,to uz fakt clovek nevie co si moze dat,ale snad v malom mnozstve to neublizi 😉

aaddeell
23. jan 2011

ja kupujem prasok tiez iba v rakusku

@avenev a co sa tyka vybavy zatial som kupila body s kratkym rukavom a dlhym rukavom, supravu mikunku s uskami a teplacky,deku do kocika, vobec neviem co mam kupit ci viac veci s kratkym alebo s dlhym rukavom baby co mate letne deticky poradte , co skor kupovat kratky rukav alebo dlhy?
@mia_m co je to nanoznik?