icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

macka381
24. jan 2011

irenea, honeybunny81 ja sa už v tom nevyznám....moja dr. mi nič nepovie na to tvrdnúce brucho a ked sa opýtam na to kamošky-sestričky, tak ona mi povie, že obyčajné nie. tak som si kúpila magnesium lactici na jej odporúčanie. Kúpené mám, ale tabletky som este nejedla, ale asi začnem, lebo tie kŕče v noci sú neznesiteľné a toto magnézium by na to bolo..

aaddeell
24. jan 2011

@avenev ja som zatial kupovala body v tescu maju teraz vypredaje a fakt pekne vecicky a kupovala som velkost 0-3 mesiace mali este aj mensiu velkost 0-0 ale ked som to porovnala bolo to strasne malicke
@mia_m netusila som ze ta cast kocika sa vola nanoznik 🙂
@monika0001 nas maly bol taky isty ruky cez tvar a neukazal sa
@arusska takze dupacky nebudem vobec potrebovat? stacia iba body? alebo si mam nejake dupacky kupit do zasoby? najhorise je ze netusime ake bude pocasie
baby ake to je ked brusko tvrdne? ja iba vecer ked sa osprchujem ho mam tvrde a pocit ze idem puknut je to ono? inac cely den nic

arusska
24. jan 2011

@aaddeell ale urcite budes potrebovat dupacky, co ak bude uprsane pocko a aj noci su chladnejsie tak aspon na noc som ja davala dupacky. Ale si myslim ze na tie prve dva mesiace toho vela nekupuj, a potom uz sama uvidis co budes potrebovat. Ponozky, ciapocku, rukavicky (ak bude mat drapy aby si nedoskriabalo tvaricku) body s kratkym a aspon dve s dlhym rukavom, nejake dupky na spinkanie, svetrik - ale vsetko tenucke a vzdusne...

zabkatt
24. jan 2011

ajoj maminky tak tvrdnutie bruška mame aj my už od 4teho tt tak viem o čom hovorite, ale nieje to nič neobvykle, aj ked v noci trochu potrapy 😀 Ja idem v stredu ku nam do nemocnice za lekarom s ktorym som si dohovorila pôrod tak uvidime čo povie ten, len som zase dostala nejaky zapal, už som na nervy, lebo naposledy som skončila v nemocnici, tak dufam že to do stredy ako tak prejde.
Vítam nove maminky a prajem všetko dobre až do konca tehotenstva bezproblemove

aaddeell
24. jan 2011

@arusska poonozky uz nejake mam ale chcem este dokupit, ciapocky som vcera kupila dve a este potrebujem rukavicky ale chcem biele a mali iba modre, mam 6 body s kratkym a 6 s dlhym rukavom, a vcera som kupila pyzamka , na vsetkom je napisane 100% bavlna

irenea
24. jan 2011

@macka381 kludne si daj, mne magnezium velmi pomaha, ved skus najskor rano a vecer a uvidis.....moze ti to len pomoct, magnezium potom vysadis v poslednych tyzdnoch tehu, lebo vtedy sa uz nema kvoli tomu, ze dva tyzdne pred terminom a po termine su uz stahy na mieste, tak sa nebojkaj

irenea
24. jan 2011

@aaddeell fakt je to vsetko zaujimave, kazda to mame nejak inak, mne lekarka povedala, ze ked mi tvrdne brusko mam si dat vlaznu sprchu a lahnut si, a naozaj mi to pomaha....nesmie byt horuca ani prilis tepla ta voda...mozno ak si mala trochu viac teplejsiu tak od toho ti stvrdlo.....hlavne si vtedy lazkaj a oddychuj co najdlhsie

aaddeell
24. jan 2011

@irenea ale nemam ziadne bolesti zaspim v pohode a spim celu noc

alena24
24. jan 2011

@paula1234 n veru, nic nemame...chvilku bolo vidiet tvaricku ale potom si hned dal ruky pred tvar a potom mal pred tvarickou pupocnu snuru....keby chceme vidiet chrbatik tak je hviezda bo ten ukazoval stale 😀 skusi nas dat na tento piatok ale nie je to iste, okrem toho mam v piatok skusku tak neviem ci tam vobec budem moct ist a ci to stihnem...no co uz, nevadi...kedze nam nic nedal ani foto ano video, nic sme neplatili ... este mi povedal ze potom ked budeme v 30tt ze sa robi tiez sono u neho tak ze mu mam vtedy povedat ze chcem aj 3D/4D a ze mi ho spravi naraz...no len tiez nie je iste ci sa drobec ukaze a kedze uz bude vacsi, neviem neviem ako budeme vidiet....kazdopadne som rada ze je drobec zdravy a aj ked sa nechcel ukazat, este sa na neho napozeram ked sa narodi 😉

@monika0001 no nas drobec veru poriadne strajkoval, snad ho nabuduce budeme vidiet, to by mal ist s nami uz aj tatinko takze dufam ze mu spravi prekvapenie 😉

irenea
24. jan 2011

@aaddeell tak to je fajn, nemusis sa bat...ak citis babo tak je to dobre

alena24
24. jan 2011

kocky ktora z Vas chodi k Jankovskemu do Trencina? On sidli na Legionarskej pri Danovom Urade alebo kde presne tam?

pjosa
24. jan 2011

Ahojte, tak ja vas tu uz dlhsie citam a este som sa nezapojila do fora. Tak sa pridam a tiez cakam majove. O chvilocku odchod na matersku. Takze uz sa nam to uz aj krati.

paula1234
24. jan 2011

@alena24 ano presne tam sidli, ty tam chces prestupit? To nerob, ma vela pacientiek a nie kazdej sa poriadne venuje, moja svagrina nie je moc spokojna s nim, vraj nema nikdy cas a aj sa jej stalo, ze tam namiesto neho bol iny lekar, i ked sa objednala k nemu) Je to sice skvely odbornik, ale ako zastupca na porodnici ma toho asi fakt dost) Aj teraz je svagrinka tehu a ma nejake vysledky zvysene a on jej povedal, ze to je dobre, tak ide k svojmu byvalemu dr.do Blavy) A poznam kopu inych bab co nie su moc spokojne, no ale nechcem ta prehovarat, posud sama) 😉

avenev
24. jan 2011

@aaddeell Vsimla som si, ze tam je vypredaj, len som nevedala co budem potrebovat, aku velkost a neviem ani pohlavie. Idem 3.na kotrolu tak som zvedava, ci sa nam ukaze ak zas nie tak kupim nieco neutralne🙂

macka381
24. jan 2011

irenea no už som si dala jednu tableku, ale nebude asi brat hned dve za deň, uvidime si za zlepšia tie kŕče v nohách...ak by sa pridalo zase aj tvrdnutie bruška, tak si nasadim asi o jednu tabletku viac 😉

alena24 , paula1234 ja som počula zase o Jankovskom len samé chvály....

alena24
24. jan 2011

@paula1234 dakujem za recenziu, ale nie, nechcem prestupit. chcem ist na to 3D/4D a volala som teraz so svojou lekarkou a ona mi povedala ze idealne by bolo to stihnut teraz v 26 tt lebo potom uz pravdepodobnost ze bude drobec v dobrej polohe klesa bo bude mat menej miesta. Kedze v Cegyse toho maju uz plno, volala som Jankovskemu a zajtra ma volny termin, tak som sa nahlasila. snad bude maly v dobrej polohe a aj sa nam ukaze 😉 budem ho musiet uz dnes pripravit na to aby bol dobre otoceny a nejak drobca motivovat 😀 drzte palce 😅

paula1234
24. jan 2011

@alena24 aha super, tak sa drzkajte, nech malinky poslucha a prijemne dohovaranie) 😵 Inak u mneho to myslim robi nejaky Dr.Krkoska, ci ako sa vola), on aj namiesto neho niekedy robi, ale neviem kto to je) 😉

paula1234
24. jan 2011

@macka381 mala si dobre citat, ja som na neho nepovedala nic zle, napisala som, ze je skvely odbornik, ale ze ma toho vela a nevenuje tolko casu, proste je asi vytazeny, ja k nemu nechodim, pisem len to, co som pocula, ale tisic ludi, tisic nazorov) 😉

pepi_petra
24. jan 2011

@aaddeell ano to je ono,ked ti tvrdne ,tak mas pocit ze puknes.To je znamenie ze telo je unavene a mas oddychovat.Treba to povedat tvojmu dr aby ti skontroloval krcok,ci drzi,ci sa predcasne neostvaras a magnezko uzivaj. 😉

irenea
24. jan 2011

@macka381 nebojkaj, vyloz si nozicky a oddychuj...len ked si das magnezium tak sa nesmie dve hodiny mlieko, lebo znizuje ucinnost...a drzim Ti palce, aby Ti tie krce presli....davaj na seba pozor

monika26
24. jan 2011

Ahojte. Tak dnes mam za sebou cukor test a uz mi napisal aj nastup na matersku od 11.3.2011. Tak sa to ozaj krati. Termin porodu mam 6.5.2011. Ja som este nic nekupovala, lebo jeden doktor mi povedal, ze to bude chlapec a druhy, ze to vyzera na dievca. Tak teraz vsetci tipujeme co to asi bude. Mam nejake vecicky po dcerke, tak len vyperiem neutralne veci a bude. Tiez si myslim, ze nejake body s kratkym rukavom a dufacky, ciapocku. Ja uz pomaly kupujem pleny ked su akcie.

monika26
24. jan 2011

@lucig no dalo sa to vydrzat. 3 dcl velmi sladkej vody, ale da sa to. vypisla som to na 2x. Potom uz len si odsediet 2 hod. a je to za nami. Domov som dosla taka vyhladovana a vysmednuta, ze az. Ale uz som najedena, napapana, mam vylozene nohy a surfujem. Drzim ti palce.

zuzulienka51
24. jan 2011

Ahojte baby, som tu uz par dni nebola a normalne nestiham... Preco nemoze byt vsetko jednoduchsie.... Od minuleho tyzdna sa nevedel moj doktor dovolat do BA, aby mi spravili konziliarny utzv, kedze uz druhykrat nenasiel zaludocny vak. Dnes vraj to este raz skusi predomnou, aby som mu verila a oni mu tam zdvihli 😀 . No aj tak po vsetkych peripetiach ideme na vysetrenie az na buduci tyzden, takze dufam ze sa dovtedy nezblaznime 😀

arusska
24. jan 2011

@monika26 aj ja monika nakupujem ked je nejaka akcia, nechce sa mi potom s obrovskym bruchom tralakat po obchodoch a naposlednu chvilu zhanat. Tiez mam uz zaklad pripraveny, ale este nejake drobnosti musim dokupit a pomaly poprat nocne kosele a po synatorovi oprat vecicky (kedze je to uz 3,5roka tak to asi najskor operiem v bielidle a potom este v lovele) zda sa mi ze je to trosku zajdené (myslim tie farby)

monika0001
24. jan 2011

@weronika187 - aj pre diabetikov? super... musím niečo lebo toto je na nervy... už ma priedušky bolia z toho kašlu..
a internistke kvôli tomu zápalu ani nejdem. sme spolu volali a zatiaľ sme si dali termín budúci pondelok.. mám veľa ležať tak zasa pádim.. papa a Ďakujem!!!

pepi_petra
24. jan 2011

Baby a ake plienky kupujete Pampersky? 😅 ale nejaku inu znacku?

macka381
24. jan 2011

paula1234 ja som dobre čítala....a ja ti nič nevyčítam, že tu píšeš niečo zlé...koľko ľudí toľlko chutí. Ale asi je dobrý, ked má pacientiek veľa, ale nestíha, k tom služby v nemocnici....Možno chodí aj k nemu veľa tehuliek z toho dôvodu, že robí v TN nemocnici a chceli by pri nom chodiť.

Ty chodiš ku komu do TN alebo niekde inde??

macka381
24. jan 2011

paula1234 -opravujem nie chodiť ale chceli by pri ňom rodiť...

honeybunny81
24. jan 2011

@alena24 hej robi to tam dr. Krkoska je super vela bab u neho aj rodilo, take ucho 😀 ale odbornik velky!
@macka381 ano jankovskemu chodi vela pacientiek prave kvoli tomu ze chcu unho rodit, je to skvely doktor, ale je fakt ze plne cakarne uz ma nebavia... Ty chodis komu?

vemako
24. jan 2011

ahojte kocky prave som sa vratila z hematologie,vysledky mam dobre,ale fraxiparin picham uz do konca tehu 😝 ,este som bola u svokra na obed a uz si idem troska oddychnut,lebo som od rana na nohach,vo stvrtok ma caka este endokrinologia a mam na chvilu klud od doktorov 😉 @pepi_petra ja tiez uvazujem nad pamperskami,ale pojdeme asi na nakup do Polska,tak uvidim ake tam kupim,dnes rano ked som sa zobudila tak mi zase tvrdlo brucho a to som bola oddychnuta,ved som sa prave zobudila,ale mala bola aktivna tak dufam ze to bolo tym 😒