icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

elihu
24. jan 2011

@mathildica168
Ahoj, nie ešte nie, malý drobec má čas🙂. Ale nelámem si nad tým hlavu, aj prvé bábo sa s kopaním neponáhľalo.-)

mia_m
24. jan 2011

ja chodim Jankovskemu, ale teda tiez mam pocit, ze uz toho ma privela, ale mam pocit, ze uz ordinuju 2 naraz, aspon 2x to tak uz bolo, ze bol aj Jankovsky aj Wallenfels, pokial sa objednas k Jankovskemu a nic ti nepovie, tak on robi 3D, inak povie, ze to bude robit Krkoska
kocky, ja idem zajtra na cukor a uz si nepamatam z minula, ci sa 12 hodin predtym nesmie jest a pit, tak poradte, prosim, ci je to tak, alebo si to mylim, dikes

mia_m
24. jan 2011

jaj, boze, ja si normalne uz nespominam, ako to bolo a veru na plienky som nepomyslela, pri prvom som si robila zoznamy, pytala som sa co treba, teraz si myslim, ze vsak viem, ale vidim, ze si nepamatam, musim aj ja pozriet nejake plienky
pampersky pre najmensich su fajn, aj huggies premium, ale aj z dm babylove si chvalia a ja mam tiez dobre skusenosti, ja si kupim huggies premium 😉 tusim sme minuli 2 baliky z newborn a isli na jednotky

saeda
24. jan 2011

@mia_m ahoj, ja idem vo stvrtok rano na cukor a povedali mi nalacno 12 hodin predtym nejest, prilis nepit a priniest moc...

mathildica168
24. jan 2011

@mia_m a najlepsie je den-dva predtym vobec nejest sladke, lebo ti potom vyskoci cukor a budu si potom mysliet ze mas cukrovku... (ako mojej susedke, ktora den predtym zjedla cokoladu a potom si do konca tehotenstva musela kazdy den brat krv z prsta a sledovali jej cukor)

duracelko
24. jan 2011

@mathildica168 ja som jedla vela sladkého aj čokoládu a nikto mi nesledoval cukor... to je hlupost...

mia_m
24. jan 2011

@saeda @mathildica168 dakujem kocky, tak si dobre pamatam
@duracelko ja si pamatam, ze som minule tehu zjedla 1 jedinu cokoladu za cele tehu a zrovna den pred tymto vysetrenim a ukazalo sa mi to, doktor mi poriadne nadal a isla som domov 😀 tak tentokrat nebudem riskovat

duracelko
24. jan 2011

@mia_m no u každého je to iné. ja teraz mám chut na sladké stále, hlavne knedlíčky jahodové, tvarohové so strúhankou, teraz idem jest makovník🙂 ked som bola u mamy cez víkend musela mi spravit osie hniezda, a buchty na pare 🙂

lucia80
24. jan 2011

@monika26 tiež som na tom podobne. Chceme prekvapko, mali sme aj pri prvom, takže som si myslela, že vyberiem po malej nejaké veci a bude, ale dnes som vybrala prvé tašky a nejak som tam toho veľa takého nenašla. A ona bola februárová, takže neviem či to nebude aj dosť teplé. Asi pre istotu kúpim niečo také neutrálne. Najhoršie je, že počasie je nevyspytateľné, tak trošku váham, či krátky rukáv, dlhý, alebo ako. Zatiaľ som si kúpila len body, tie sa zídu vždy.

lucia80
24. jan 2011

@arusska vidíš, to som sa chcela spýtať, tiež mám nejaké veci po malej, čo už nevyzerajú tak pekne, v čom to treba oprať? Je na to niečo dobré alebo máš niečo odskúšané?

lucia80
24. jan 2011

@mia_m tak ja som mala večerať také ľahšie niečo a nie sladké a ráno nejesť a nepiť. Tiež som zabudla na to a samozrejme som sa napila vody, to by som inak zomrela. Sestrička sa ma potom pýta, " no nejedla, nepila?". Ja že hej a potom hovorím, no vlastne pila, ale len trochu /celý pohár minimálne/ a vraj keď to bolo trochu a len čistá voda, tak ešte OK, ale nemalo by sa vôbec, len ja som pozabudla tiež. Ale výsledky boli dobré, našťastie.

lucia80
24. jan 2011

mám tu zameškané čítanie a vidím, že sú tu aj nové maminy, tak vítam medzi nami 🙂

arusska
24. jan 2011

@lucia80 no ja to normalne operiem v klasickom arieli alebo persile s vanishom a ked to uschne tak to este raz s lovelou preperiem.

macka381
24. jan 2011

honeybunny81 ja chodim do DCA k Dr. Galiovskej. Chodila som do TN k Hermanovej, tam ma tiez nebavila plna cakaren a doktorka už nic moc....Teraz spokojna, len ja chcem ist rodit do Ilavy....prinajhorsom do Tn keby mi nastali komplikacie tesne pred pôrodom.....

Počula som inak, že ja Juhu je dobrá doktorka, sice neviem ako sa vola, ale že je fatk super, len tušim moc neberie pacientky, ale sa to zmenilo....?

mathildica168
24. jan 2011

@duracelko ved ja tiez jem teraz viac sladkeho ako pred tym ako som bola tehotna... kazdy den musim mat sladke,... ja som len pisala mii_m, nech pred tym glukozovym testom radsej neje pre istotu nic sladke, lebo jej ta hladina cukru može vyskocit... mojej susedke sa to stalo.

lucia80
24. jan 2011

@arusska aha, a zmizli ti aj také zájdené zažltnuté škvrny? Lebo hlavne body čo som vytiahla nie sú pekné biele, ale zažltnuté, tak isto tričká okolo krku a tak. Ale dík za radu, vyskúšame a uvidíme. Som si konečne vybrala komodu, tak môžem pomaly aj nad chystaním uvažovať. Hlavne to popreberať, aby som sa nespoliehala, že všetko mám a nakoniec to bude nepoužiteľné.

mathildica168
24. jan 2011

@mia_m a potom ti museli ten test opakovat?

duracelko
24. jan 2011

@mathildica168 to som nevedela že sa nesmie jest sladké, to mi sestrička nepovedal. dám si pre istotu aj ja pozor a den pred tým si dám len niečo lahké...

duracelko
24. jan 2011

@lucia80 ja som tiež nejaké zažltnuté biele našla a skúsim to vyprať v nejakom pracom save na škvrny... a potom v detskej loveli... som zvedavá či to bude krásne biele...

honeybunny81
24. jan 2011

@macka381 ja chodim do teplic kotlebovej, este sa mi nestalo ze by som cakala, vybavuje priebezne. Ja som spokojna!
@duracelko ja som pred tym testom zrala sladke o dusu a este o 10 vecer tlacila rozky s maslom a dzemom a na to tycinku mars, a test v pohode. O tom to je, ako rychlo sa telo vie vysporiadat s cukrom. Ak to niekomu trva o par hodin dlhsie tak sa to zrejme na teste prejavi, ale ja Figaro zozerem vsetko!! 😀 😀

irenea
25. jan 2011

@duracelko daj potom vediet, tiez mam nieco take...napis prosim, co si s tym urobila, porom skusim aj ja

macka381
25. jan 2011

honeybunny81 tak to je super, žiadne čakanie. Ja som na tom podobne v DCA...

alena24
25. jan 2011

@paula1234 @honeybunny81 no som pozerala na ich stranke je aj dr. Krkoskova fotka, vyzera fakt dost mlady...este sa budem hanbit 😀 ale nie, inak mi je jedno kto mi bude robit sono, hlavne aby sa maly ukazal a snad budem mat aj nejake foto a video...sa tesiiiim

@honeybunny81 a vy idete kedy na 3D/4D? ak si dobre pamatam tak nejak tento tyzden ze? Drzim palceky a daj vediet dojmy 😉

alena24
25. jan 2011

@macka381 @honeybunny81 aj ja som spokojna s kotlebovou, ...iba raz som tam bola dve hodiny a to vtedy ked mi robila zatazovy test na cukrovku 😉 inak, co viem, tak tiez ma toho poriadne vela, je vraj tretia v pocte tehotnych v TN kraji 🙂 ale nepoznam nikoho kto by na nu mal negativne nazory...

arusska
25. jan 2011

@lucia80 ved prave, aj ja sa chystam na preberanie a nieco budem urcite dokupovat, lebo ved prvy bol synator a dcerke nemozem dat niektore veci, hoci lahsie dat dievcatku po chlapcovi obnosene ako naopak 😀
s tym pranim este neviem, ale chcem to skusit - hlavne biele a bezove veci co mam tak dam oprat s vanishom na 90stupnov a snad to vyjde. Ked operem tak dam vediet 🙂 - inak to uz su ake pekne povinnosti, normalne sa tesim na zehlenie 😀 😀 😀 😀

lucig
25. jan 2011

@monika26 🙂 ..tak vyšetrenie na cukor za nami 🙂 🙂
nebolo to vôbec hrozné..ako som si myslela.. práveže tá voda aj s citrónom bola normálne chutná.. 🙂 najhoršie bolo ozaj asi vydržať hladná.. 🙂 a to ešte na chodbe bol bufet a všetko možné odtiaľ rozvoniavalo a pozeralo na nás.. 🙂 🙂 tak sme 2 hodky len prehĺtali sliny 🙂
uvidíme zajtra výsledky.. 😉 pekný dník všetkým

mia_m
25. jan 2011

@mathildica168 nie, nemusel, bola som na hrane a pytal sa ma, ci som jedla sladke a ja ze ano, tak to uzavrel ze ok

no ja mam za sebou tiez dnesny cukor, som ok, som rada, ale je mi este stale zle, tu nedavaju ten citron, takze ta voda nic moc, taka prikra pre mna, ale najhorsie, ze som nemohla jest ani pit, po pol hodine mi bolo na odpadnutie, nastastie, vsetko prebehlo u lekara, ma nato ten pristroj, takze ako ma pichla, tak hned jej to dalo vysledok, doki skontroloval a povedal ok, takze som nemusela nikam chodit v tomto hnusnom pocasi 😝

honeybunny81
25. jan 2011

@alena24 ano ano my ideme v piatok, strasne sa tesime, malej dohovaram uz tyzden ze aby sa mi potom pekne otocila 😀 ty daj vediet ci si zohnala nejaky termin, dufam ze hej 😎

paula1234
25. jan 2011

@honeybunny81 tak sa drzkajte, nech mate krasne videjko a fotecky) 😉 , alenka ide dnes myslim k Jankovskemu na ten uzv) 😵 , inak my mame zajtra poradnu a vo stvrtok idem na ten cukor do nemocnice, som zvedava, ale asi to nebude az take hnusne, lebo pri malom si to moc nepamatam, teda neutkvelo mi to v pamati) 😀

arusska
25. jan 2011

baby ako casto teraz chodite do poradne? 1x za tri tyzdne?