icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

duracelko
13. mar 2011

@lucia80 X-lander je tiež polský kočík... mala ho kámoška.. športový je naozaj velmi priestranný, len je strašne tažký a nemotorný... ked už maš vacšie dieta rozmýšlaš vacšinou nad lahkým kočíkom nad golfáčom, je taký super aj na dovolenku, super skladný do auta... mne sa nepáči X-lander ani Casualplay s tým velkým rozdvoj.kolesom vpredu

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 lucka dobre si pamatam ty si chcela kupit ten cam family?? aký kočík ste si nakoniec kupili??

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko nakoniec som sa rozhodla pre Jané slalom pro, kúpila som kolekciu 2009 za super cenu.

duracelko
13. mar 2011

@mipolka aj mne sa ten Jane unlimited velmi páči. je dost drahý, ako celkovo značka Jané... dobrý výber. stojí dost penazí ale ked plánujete dalšie bábo určite sa oplatí kupit aj takýto drahší ale kvalitný kočík... a akú máš vaničku na tomto kočíku je dost velká a priestranná ??

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 to som rada že sa vam podarilo ten cam vratit. jané je super značka, len mne sa nepáčia tie trojkolky... nejak som sa do nich nezamilovala 🙂 🙂 zda da mi že s týmito kočíkmi sa tažko vchádza na chodník a tých je všade dost...

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko ja som Cam nemala kúpený, od začiatku som mala Jané, teraz som sa rozhodla,že vyskúšam trojkolku prvý keát tak neviem ešte či budem alebo nebudem nadávať 😀

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 tak to som si ta pomylila s inou maminou z BB.... ved uvidiš ako sa ti bude kočíkovať s tromi kolesami 🙂

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko ...jasne, ináč cam bol môj favorit ale keď som našla Jané tak som neváhala ani minútu,a ty si sa pre aký kočík rozhodla?

duracelko
13. mar 2011

mne sa páči teraz tento: Abc desing condor 4S (ma presne take iste koliečka ake chcem)
strašne som chcela teutoniu Cosmo, ale je fakt drahá tiež vyjde nad 800 eur... najradšej by som kupila aj 1-ročný používaný kočík ak by som našla... nakolko plánujem už dalšie bábo, a potom si kupim aj tak lahký golfáč...

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko Teutonia bola aj moja srdcovka ale ako koľvek som pátrala po nete tak bola strašne drahá aj v použitom stave a ten abc....nepoznám, idem pozreť na nete.... 🙂

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 este nie som rozhodnutá, kupime na poslednu chvílu ako sa poznám.. ale to nevadí doma mám už jeden golfáč, plno odrážadiel, hojdacieho slimáka, už to nemám kde dávat....

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko už som pozrela aj abc..... je pekný , len v zime by som sa na tých predných kolieskach u nás z domu ani nepohla 😉 ale je veľmi pekný a aj cena je super 🙂

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko ja ešte túžim po hojdačke Fischer price 🙂 🙂 🙂 je nádherná, každý deň ju na nete pozerám 😀

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 ja som našla v bb dve maminy čo predávajú ale teutoniu Spirit to je trojkolka... a este rok v záruke.. ale praveže ja chcem len 4-kolesový kočík... a take nie su velmi na predaj....

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko však ešte možno najdeš, ani na MMB nikto nepredáva??? 😒

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 mozno ju najdeš aj od niekoho kto predáva lacnejšie ako z obchodu 🙂 ja ked som videla kočík Concord neo s tými hybridnými kolieskami, a kamaratka ho tlačila aj v hlbokom snehu...tak to som si povedala že ked sa prebrodí s týmto, tak to už potom s hocijakými kolieskami 😀

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 na MMB som našla jeden jediný cosmo ale predávala ho velmi draho, lebo ho aj draho kupila drahšie ako su teraz nové kočíky. predávajú viac v cechách tento kočík, predsa je to nemecký kočík a nemecko je od nich na skok

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko tak to áno aj keď ten druhý concord nie neo sa mi páči 🙂 len v predajni mi ho predavač neodporučil do terénu 😒

duracelko
13. mar 2011

včera som videla concord fusion čierny a vyzeral strašne malinky... chlap ho tlačil, možno aj preto. vanička sa mi videla naozaj malinká

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko to áno v čechách je ovela lepšia ponuka kočíkov a aj oblečenia, tu nevedia niekedy čo pýtať za nosené oblečenie a hlavne Next a HM, neviem či by sa neoplatilo viac objednávať z českého MMB,ale neviem koľko stojí poštovné.... 😉 či zas to nebude veľa 😒

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko ...to máš pravdu ale aj napriek tomu je to veľmi obľúbený kočík čo sa týka referencií 🙂

duracelko
13. mar 2011

to hojdacie kreslo fisher price je krásne a nestoji až tak vela 76 eur ... my máme Peg-pérego a to stojí vyše 200 eur

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 z čiech som este nenakupovala.... ale je pravda že aj použité veci hlavne next su velmi drahé... naša malá má oblúbenu postavičku prasiatko peppu a to kupim next nosene tričko za 6 eur plus postovne čo je dost vela 😉

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko Tak to je teda dosť,ale ja už aktívne surfujem na nete a ulovila som si toho dosť za super ceny, mám foto aj v albumoch, 🙂

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko No práve že to kresielko má prijateľnú cenu, ja si takéto veci kupujem sama, nemôžem čakať že nám to kúpi niekto ako darček, tak sa snažím kupovať výhodne, 🙂 🙂 🙂 ešte mi treba monitor dychu a to je tiež dosť veľká položka 😒 ale už mám asi všetko. 🙂

duracelko
13. mar 2011

@lucia2207 ved jasné aj ja tak nakupujem... vela vecí sa tak oplatí kupit.... ked som čakala bianku nevedela som že existuje nejaký MMB tak sme mali všetko nové pre nu nakúpené.... ja by som chcela este taký malý prútený kôš na spinkanie so stojanom na kolieska, ale použitý lebo za tých pár mesiacov čo sa tam bábo zmesti sa nemôze zničit...

duracelko
13. mar 2011

@duracelko ani nám nikto nič nekupuje... ale ked sa maličký narodi dostaneme nejaké peniazky tak by sa dalo kupit aj potom niečo čo bude treba...

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko júj, veď to keby som skôr poznala MMB, tiež som všetko kupovala nové, no ja som to potom požičala a nevrátilo sa mi to v stave ďalej to predať aj na MMB,... 🙂 teraz mám skoro celú výbavu vecí z MMB a MK a som spokojná, len keby som to mala kupovať všetko nové tak neviem, neviem čo na to moj muž 😒 😀

lucia2207
13. mar 2011

@duracelko presne tak ,aj naši dostali pri krste a narodení peniaze a tak som podokupovala čo bolo treba 🙂

veronikam
13. mar 2011

@duracelko Ked spominas kosik - dneska sme si domov krasny priniesli :O))), je biely, prutennny, na drevennych kolieskach a ma 74 rokov. Je kompletne zrenovovany, je krasny a moc sa z neho tesim. 😎 . Z manzelovej strany ho vyuzili vsetky deti 🙂 .