Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mipolka aj mne sa ten Jane unlimited velmi páči. je dost drahý, ako celkovo značka Jané... dobrý výber. stojí dost penazí ale ked plánujete dalšie bábo určite sa oplatí kupit aj takýto drahší ale kvalitný kočík... a akú máš vaničku na tomto kočíku je dost velká a priestranná ??
mne sa páči teraz tento: Abc desing condor 4S (ma presne take iste koliečka ake chcem)
strašne som chcela teutoniu Cosmo, ale je fakt drahá tiež vyjde nad 800 eur... najradšej by som kupila aj 1-ročný používaný kočík ak by som našla... nakolko plánujem už dalšie bábo, a potom si kupim aj tak lahký golfáč...
@lucia2207 mozno ju najdeš aj od niekoho kto predáva lacnejšie ako z obchodu 🙂 ja ked som videla kočík Concord neo s tými hybridnými kolieskami, a kamaratka ho tlačila aj v hlbokom snehu...tak to som si povedala že ked sa prebrodí s týmto, tak to už potom s hocijakými kolieskami 😀
včera som videla concord fusion čierny a vyzeral strašne malinky... chlap ho tlačil, možno aj preto. vanička sa mi videla naozaj malinká
to hojdacie kreslo fisher price je krásne a nestoji až tak vela 76 eur ... my máme Peg-pérego a to stojí vyše 200 eur
@lucia2207 ved jasné aj ja tak nakupujem... vela vecí sa tak oplatí kupit.... ked som čakala bianku nevedela som že existuje nejaký MMB tak sme mali všetko nové pre nu nakúpené.... ja by som chcela este taký malý prútený kôš na spinkanie so stojanom na kolieska, ale použitý lebo za tých pár mesiacov čo sa tam bábo zmesti sa nemôze zničit...
@duracelko júj, veď to keby som skôr poznala MMB, tiež som všetko kupovala nové, no ja som to potom požičala a nevrátilo sa mi to v stave ďalej to predať aj na MMB,... 🙂 teraz mám skoro celú výbavu vecí z MMB a MK a som spokojná, len keby som to mala kupovať všetko nové tak neviem, neviem čo na to moj muž 😒 😀

@lucia80 X-lander je tiež polský kočík... mala ho kámoška.. športový je naozaj velmi priestranný, len je strašne tažký a nemotorný... ked už maš vacšie dieta rozmýšlaš vacšinou nad lahkým kočíkom nad golfáčom, je taký super aj na dovolenku, super skladný do auta... mne sa nepáči X-lander ani Casualplay s tým velkým rozdvoj.kolesom vpredu