Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
babulky...aj vy mavate mykozu pocas tehu? ja si dam cipky a prejdu2-3 tyzdne a opat ju mam://///
@michala1515 preco tak skoro?
To mate viacero terminov? Ja mam len jeden podla ultrazvuku v 13tt. A podla ms len tak orientacne, ale je to skoro to iste ako podla ultrazvuku.
@erika12345 si sa pytala na prietoky 🙂 tak od 35tt budem chodit kazdy tyzden. neviem ci je to skoro, alebo neskoro, uz som z toho jelen 😒
caute baby,tak sa hlasim cca po 10tich dnoch.bola som v nemocnici a mam zapal mocovych ciest a trosku sa mi zacal skracovat krcok,tak mam nakazane lezat a lezat! 😠 mala ja ok vazi cca 1700g hlavickou otocena dole a tlaci na krcokRobili mi aj prietoky a tiez ok.Mam este stale antibiotika . ☹ ale dufam ze vydrzime aspon do konca aprila.
@pepi_petra vitaj petulka, konecne si domka 😅 Som rada ze ste ok a ze ste domka.
@pepi_petra och joj tak to ti teda nezávidím, určite nič príjemné, len nech ti to rýchlo prejde a obaja ste skoro fit. Dúfajme že potiahneš dlhšie ako do konca apríla 😉
@pepi_petra ahoj pepi myslela som na teba kazdy den ze kde si , ten zapal mi je luto aj mne sa zacal skracovat krcok a mam kludovy rezim ale uz to mame za par tak to dobojujeme 😉 a tak zabudneme na vsetko co bolo v tehu, ako sa inac mas?
@pepi_petra peťka vitaj doma, dúfam, že do konca tehu ťa už obídu všetky choroby a budete s maličkou OK 🙂
@erika12345 ahoj, ja nemam skoro porod, termin mam normalne 6.maja ale myslim ze to pride koncom aprila, ale to je len take moje tusenie. Neviem o tom ze by som pisala niekde ze planujem porod skor, alebo ano? Na prietoky sa chodi v 36 tt, vtedy idem aj ja tj 4.4. 😉
@alena24 podľa mňa zmiatla eriku 12345 táto veta
"tak oddnes oficialne cakame na prichod Adamkov Ked som volala do Cegysu, davala mi na vyber dva terminy, jeden bol 4.4. a druhy 7.4., no ale samozrejme som chcela ten skorsi bo som nedockava"
ona to asi pochopila že vtedy máš naplánovaný príchod Adamka a nie že ideš na tie prietoky. Aspoň ja si myslím.
Každá z nás si určite praje aby to prišlo aspoň o kúsok skôr tak som veľmi zvedavá že ktorá bude skôr a ktorá naopak neskôr, len dúfam že ja to nebudem 😀
@alena24 aha, prepac, pisala si, ze mas 2 terminy v Cegyse a ja , ze to mas terminy na porod. 😀 😀 😀 Tak na prietoky si este skoro mesiac pockam, skoda. ☹
@michaela1515 tiez som nikde nenasla, odkedy sa ma na ne chodit, asi u kazdeho lekara to moze byt inak. 😉
@majulienka 27 presne to ma zmiatlo, este ked tam bolo, ze oddnes oficialne cakaju na Adamkov prichod, vobec ma nenapadlo, ze ide o nieco ine ako o porod. 😉
Ahojte baby mate niektora skusenosti z homeopatikami na ulahcenie porodu?. Dost som o tom citala, ale to davkovanie sa mi zda trochu komplikovane a ze pri zlom uzivani je moznost vykrvacania tak to me teda odraduje 😲
@erika12345 Cegys je len ambulancia, nelezi sa tam tak by ma asi neodrodili 😀 a to cakanie na Adamka bolo myslene tak ze uz som na materskej 😉 inak budem rada ak by sa maly narodil co najblizsie mojho terminu podla PM nech si este uzije v brusku a pekne narastie 😉 sekciu zatial nemam v plane tak snad sa to nezmeni, a ty ako? drobec poslucha?
@majulienka27 ja som tiez zvedava ako nakoniec vsetky dopadneme, ze ktore budu prenasat a ktore sa budu tesit z deticiek uz v april, ja by som brala aj ten april ale maj sa mi viac paci tak som zvedava co na to maly, verim tomu ze ked to bude mat prist tak to pride a bude mi jedno kedy, hlavne aby bol ok. A vy sa ako mate s Jakubkom? mala sa urcite tesi na bratceka 😉
@alena24 v pohodicke, ja som to len fakt pochopila tak, ze v tie terminy mas terminy na porod a mozes sa rozhodnut. 😉 Vsak ja viem, ze najlepsie pre drobcov je, ked su v brusku pekne co najdlhsie, len ja by som aj rada rodila aj trosku skor kv. trombofilii...Bojim sa toho konca ako to dopadne. Vies, ja uz som predtym viackrat o babatka prisla, preto mam nervy ako to dopadne, ale hadam to uz konecne vyjde. Maly v brusku sa snazi, aby boli nervy co najmensie, pravidelne ma kopka, prevaluje sa, reaguje na moj hlas, ked mu nieco hovorim alebo spievam, je zlatucky. Ja pojdem na matersku od polovice aprila, este 3 tt. Tvoj Adamko ti tiez dava o sebe vediet alebo uz je teraz menej aktivny? Mas uz vsetko nachystane a nakupene?
@honeybunny81 dakujem 😉
@majulienka27 @aaddeell dufam aj ja,ale neviem neviem.Prejdem 15-20m a brusko mi tvrdne na kamen.Nic doma nemozem robit.Len lezat.
@macka381 dakujem ,dufam ze sa to nezhorsi.
@alena24 mne je tiež máj sympatickejší ako apríl neviem prečo, asi že mesiac lásky 😉 , Danielka sa na bračeka teší je strašne zlatá, aj keď si asi veľmi neuvedomuje ale vie že mamka má v brušku bračeka, ktorého volá KUKU, hladká mi bruško dá mu pusu a to sama od seba až som z toho prekvapená, ona je strašne milá aj k maličkým deťom takže si myslím že to spolu budeme dobre zvládať, aj keď je pravda že toho nášho budeme mať doma stále a tie druhé k nám chodia len na chvíľku, ale dúfam že ho bude ľúbiť a nebude mu robiť zle.
Ja by som tiež brala termín začiatkom mája, ale čo už mali sme sa viac snažiť 😉 ale taký týždeň by to mohlo prísť skôr by som sa nepohnevala.
@pepi_petra joj tak to nie je sranda, mňa akosi to tvrdnutie prešlo samo od seba, sem tam ma to ešte chytí ale prejde keď si ľahnem tak to riešim takto, tak uvidíme ako dlho vydržíme dúfajme že čo najdlhšie.
@erika12345 uf tak to sa fakt drzte, urcite to dobre dopadne dopadne a budete v poriadku. Ja osobne som nemala ziadne aborty a neviem si to ani predstavit, musi to byt strasne, ale hlavne je ze sa vam to teraz poradilo a babatko tu bude uz o chvilku 😉 Nas drobec kope a mrvi sa celkom dost, ale som rada ze dava o sebe vediet, upokojuje ma to 😉
@mipolka ahoj 😉 sme v poriadku len sme boli prec tak som nestihla, co ste robili resp co nove ste preberali? Dufam ze tento piatok mi to vide a uvidime sa 😉 inak aj ty si mala ist na ten kurz prvej pomoci co sa preklada? Ja som len zvedava na kedy bo uz sa bojim aby som bola stale 2 v 1 😉
@majulienka27 jeeej to je zlatunka, rozumna sestricka z nej bude 😉 bude potom sranda ked ho zacne ucit co a ako, zboznujem ked deticky maju tie ucitelske vlohy a ucia mladsich surodencov 😀
baby ja som dostala ovčie kiahne, a to teraz ked som tehotná 😠 je mi hrozne... boli sme s malou v materskom centre pred 2 týždnami , a tam prisla mamina s nakazeným chlapcom a tam som to chytila... bianka zatial nemá ani jednu vyrážku, má dobru imunitu, ale počítam že to aj tak schytá odo mna... tak si dávajte aj vy pozor, teraz je vraj vela detí chorých, šíri sa to zo škôlok 😝 naštastie som to dostala teraz a nie na začiatku tehotenstava, ani nie ku koncu lebo to by malo následky aj na malého. preto dufam ze bude v poriadku, a takto získa odo mna len protilátky na tuto infekčnu chorobu...
Ahojte baby. Máte niektorá z vás termín od 21.5. do 27.5. ? A kde idete rodiť. My s manželom sme sa rozdodli pre Banskú Štiavnicu, možno sa tam s niektorou z Vás stretnem... 🙂
@majulienka27 mne sa to zhorsuje,nezajdem uz ani na wc bez tvrdnutia a som otvorena na spic prsta.pobolieva ma stale brusko.zajtra idem ku gynde,takze dnes sa zacnem balit. ☹ obavam sa ze do konca aprila s malou nevydrzime 😢 ☹
@duracelko ahojky, joooj to mi je luto kiahne teraz??? mna by asi porazilo ☹ ako sa drzis, mas aj teploty? alebo nejake ine problemy? ci len svrbiace vyrazky? no mas sa ty zato. tak sa drzte obidvaja aj maly v brusku. drzim palce nech si z toho cimskor vonku 🙂
@pepi_petra to mi je luto, asi budes rodit uz zaciatkom aprila co? ak nebudes az do porodu lezat v nemocke. Ak by si rodila uz v aprili, nic si z toho nerob, mna to tiez caka bud 6.april alebo 12, ale uz isto.
ale asi ta budu chciet udrzat este do 36tt tak si asi polezis v nemocke. Tak sa drz. a lezat, lezat a len lezat. Drzim prsty!!!!

@erika12345 mne dal lekar prvy termin na 35tt