Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@duracelko drzim aj ja palce a neboj sa, uz som spominala ze kamoska rodila tiez v 32tt a ma uz skolacku dcerku co je najlepsia z triedy, a zdravitne uplne v pohode.
Tie kiahne si nevyberies, zial v dospelosti to mava fatalne nasledky, nie nadarmo davaju naschval mamicky deti do kolektivu kde sa deti nakazia a maju to prekonane a pokoj....aj ked nie som tymto zastancom ale vidis na sebe k comu to dospelo, co ma pravdaze mrzi a za to nemozes.
Drzim preto silno silno paste nech ste s malinkym v poriadku!!!
tak babenky, ja som dnes bola na poradni... ani ma dr. neprezrel, zarazil ho moj tlak, bol 137/96. ☹ dr. mi nakazal merat tlak viackrat denne a ak by mi spodny stupol cez 95 vraj mam ist hned do nemocky ☹ a ak vydrzim vikend tak v pondelok na kontrolu
@mathildica168 no to ja som dovtedy skoro žiadne sladkosti nejedla a teraz ako na potvoru mi začali chutiť a neviem sa ovládať, ale snáď to nebude až také zlé...
@alena24 no aspon nie som v tom sama, koho trápi totálna nespavosť. Posledné dva týždne to bolo extra kritické a ked som si vždy v noci pomyslela, že ešte nespím a ráno v stávam o 5,30 h.do práce, tak ma chytala ešte väčšia nervozita a nie nie zaspať. Teraz je to troška lepšie, chodím stále na WC a potom nemôžem zaspať aj pol hodinu. Ale už som od utorka na MD, tak je mi to jedno už, lebo si cez deň troška poležím a oddychnem.
Inak to tŕpnutie rúk som mala aj, ale akosi to časom prešlo samo, ale nebolo to vôbec príjemné lebo ma to chytilo aj 10x za noc 😒
@duracelko tak sa drzte, vsetko bude ok, prajeme hlavne vela zdravicka a elanu !! 😅
duracelko aj ja sa pripajam a držim moc moc palčeky
no my sme dnes boli na kontrole v tej nemocnici a maly sa pokušal otočiť a ostal zakliesneny priečne preto mam tie bolesti bruška stale a predvčerom kontrakcie, ale maly je maličky nato aby mohli sekciu robiť tu v PN tak by som musela isť do TT a to sa snažim vylučiť, tak čakame do stredy ake budu ozvy na pasoch a asi buduci pondelok by ma naplanovaly ak by sa to nezlepšilo 😒
čo sa tyka noci tak ja nespim už asi 3tyýdne a ked sa mi to konečne podari tak max na hodku dve, do toho ostal maly dosť zly a dochadza mu že pride braček tak sa v noci dosť budi, trpne mi lava noha, lebo maly je niekde na nerve priseknuty no na porazenie. Ale dufam že ten tyžden nejako zvladneme a všetko bude o.k. vo štvrtok idem na predoperačne a potom sa uvidi tak vam priebežne dam vedieť čo a ako držte sa a držim palčeky nech to všetko dotiahneme do šťastneho konca a hlavne všetky 😉
@duracelko aj ja sa pripajam, pevne verim, ze malinky je vporiadku, uvidis, je to bojovnicek, posielam ti vela, vela pozitivnej energie....drzkajte sa) a tu mamku s tymi kiahnami, tak ta by si zasluzila, nezodpovednost prveho stupna!) Vela, vela zdravicka a nech ste co najskor vsetci spolu domka zdravucki...) 😵 😉
@duracelko drzim palce malemu, kiahne su/boli aj mojou nocnou morou...ono nie vzdy sa da dosiahnut, aby si to clovek "odbil" v detstve. napr. ja som chodila do jasiel aj do skolky, sestra prisla zo skoly v prirode s kiahnami a hold, ja som ich nedostala. po prvom tehotenstve som sa dala radsej proti nim zaockovat, ale aj tak sa bojim, ze to nie je na 100% 😒
@duracelko ahoj, pripajam sa k dievcatam a silno silno drzim malemu palce!!! ani som netusila, ze kiahne mozu toto sposobit. drzte sa!
@duracelko Malemu Timkovi vela zdravička a štastička. Neboj, s 2,20 kg je madzi ostatnymi detičkami v inkubatoroch ako obor! Dufam, že za par tyždnov si na tieto starosti už len spomeniete s malinkym v naruči........
@barca25 neviem, akemu doktorovi chodiš, ale so mnou si tiež v 30tt doktor na UTZ zažartoval - že ma to byt dievča, tak som mu povedala, že to bude trapas, lebo prve tri mesiace bude odkazana na to chodit v modrom. Tak mi doktor povedal, že vždy lepšie, ako chalan v ružovom, tak sme sa zasmiali a potom potvrdil, že to bude chlapec.
@cokoladka79 :D mile od neho..neviem,mozno to bral ako 1.april bo sa zasmial ale to neni bohvieako vtipne ked uz sa tesime na chlapca,teda hlavne muz.....bo by nezvladol 3 zenske:DDDDD..nemas foto pohlavia z 2d?:D
ahoj baby, som zufala, meram si tlak ale vobec to nie je dobre 😒 dnes mam tlak 140/100 a to som si merala po prebudeni, cize som nic manualne nerobila... fakt to nechapem, neviem co robit... ☹
@marsi28, to eru nie je dobry tlak. Ten vrchny by bol este ok, ale spodny nad 90 nie je dobre.....Skus si dat magnezium (ono znizi tlak trochu) a meraj a meraj, ak ten tlak nepojde dole, tak chod do nemocky radsej. Drzim palce.
A sorry, ze som vam sem vliezla, tajne dufam, ze majovka budem aj ja 😀
no teraz, asi 1 a pol hodiny po poziti magnezia mam 144/88, aspon ze ten spodny klesol...snad to vydrzim.. kym dojde moj mm z prace...
@marsi28 naozaj by som to ani ja nepodcenovala, ak sa ti neznizi, chodte radsej do nemocky. a skus byt kludna. drzim palce, nech ste obe v poriadku! 🙂

@duracelko drzte sa, posielame Timkovi velku pusinu a tebe kopec energie, drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo