icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mia_m
1. apr 2011

@duracelko drzte sa, posielame Timkovi velku pusinu a tebe kopec energie, drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo

froschka
1. apr 2011

@duracelko drzim aj ja palce a neboj sa, uz som spominala ze kamoska rodila tiez v 32tt a ma uz skolacku dcerku co je najlepsia z triedy, a zdravitne uplne v pohode.
Tie kiahne si nevyberies, zial v dospelosti to mava fatalne nasledky, nie nadarmo davaju naschval mamicky deti do kolektivu kde sa deti nakazia a maju to prekonane a pokoj....aj ked nie som tymto zastancom ale vidis na sebe k comu to dospelo, co ma pravdaze mrzi a za to nemozes.
Drzim preto silno silno paste nech ste s malinkym v poriadku!!!

marsi28
1. apr 2011

@duracelko ahoj,z celeho srdiecka vam prajem vela zdravicka a zivotneho elanu, vela sily a optimizmu... urcite prihodim modlitbicku aby ste boli v poriadku... drzim palce!

marsi28
1. apr 2011

tak babenky, ja som dnes bola na poradni... ani ma dr. neprezrel, zarazil ho moj tlak, bol 137/96. ☹ dr. mi nakazal merat tlak viackrat denne a ak by mi spodny stupol cez 95 vraj mam ist hned do nemocky ☹ a ak vydrzim vikend tak v pondelok na kontrolu

henika81
1. apr 2011

@duracelko ahojky, tak predsa?? tie kiahne no hroza. ☹ ale tak drzim vam aj ja palceky, aby bol maly v pohode, a hlavne zdravucky. Maly to zvladne urcite uvidis, vahu mal dobru tak to je dobre. a drzte sa !!!! 🙂

mirm
1. apr 2011

@marsi28 aj ja som bola dnes v poradni a praveze ja mam opacny problem 100/60 a to uz zelezo beriem. na tlak je myslim cesnak, ten znizuje tlak. Ale ci to zaludok zvladne..

lucia80
1. apr 2011

@duracelko tak to ma moc mrzí, že to takto dopadlo. Teraz musíš len dúfať a pozitívne myslieť, a uvidíš, že bude všetko OK. Z celého srdca ti to prajem. Tak sa držte

lucia80
1. apr 2011

@mathildica168 no to ja som dovtedy skoro žiadne sladkosti nejedla a teraz ako na potvoru mi začali chutiť a neviem sa ovládať, ale snáď to nebude až také zlé...

macka381
1. apr 2011

@duracelko Ahoj, tak ma to mrzí, že sa ti toto stalo. Myslím na vás, nech sa darí maličkému a aj tebe. Neboj, len mysli pozitívne, že všetko dobre dopadne a maličiký budú zdravy.

macka381
1. apr 2011

@alena24 no aspon nie som v tom sama, koho trápi totálna nespavosť. Posledné dva týždne to bolo extra kritické a ked som si vždy v noci pomyslela, že ešte nespím a ráno v stávam o 5,30 h.do práce, tak ma chytala ešte väčšia nervozita a nie nie zaspať. Teraz je to troška lepšie, chodím stále na WC a potom nemôžem zaspať aj pol hodinu. Ale už som od utorka na MD, tak je mi to jedno už, lebo si cez deň troška poležím a oddychnem.
Inak to tŕpnutie rúk som mala aj, ale akosi to časom prešlo samo, ale nebolo to vôbec príjemné lebo ma to chytilo aj 10x za noc 😒

simonka99
1. apr 2011

@duracelko velmi drzim palce nech vsetko dobre dopadne a tebe zela hlavne vela sil....neboj,malicky to zvladne!

alena24
1. apr 2011

@duracelko juj moja, drzte sa obaja, urcite to dobre dopadne, a Timko bude skoro doma. Drzim palceky.

honeybunny81
1. apr 2011

@duracelko tak sa drzte, vsetko bude ok, prajeme hlavne vela zdravicka a elanu !! 😅

veronikam
1. apr 2011

@duracelko Moc držím palce, všetko dobre dopadne. 😉

zabkatt
1. apr 2011

duracelko aj ja sa pripajam a držim moc moc palčeky
no my sme dnes boli na kontrole v tej nemocnici a maly sa pokušal otočiť a ostal zakliesneny priečne preto mam tie bolesti bruška stale a predvčerom kontrakcie, ale maly je maličky nato aby mohli sekciu robiť tu v PN tak by som musela isť do TT a to sa snažim vylučiť, tak čakame do stredy ake budu ozvy na pasoch a asi buduci pondelok by ma naplanovaly ak by sa to nezlepšilo 😒
čo sa tyka noci tak ja nespim už asi 3tyýdne a ked sa mi to konečne podari tak max na hodku dve, do toho ostal maly dosť zly a dochadza mu že pride braček tak sa v noci dosť budi, trpne mi lava noha, lebo maly je niekde na nerve priseknuty no na porazenie. Ale dufam že ten tyžden nejako zvladneme a všetko bude o.k. vo štvrtok idem na predoperačne a potom sa uvidi tak vam priebežne dam vedieť čo a ako držte sa a držim palčeky nech to všetko dotiahneme do šťastneho konca a hlavne všetky 😉

paula1234
1. apr 2011

@duracelko aj ja sa pripajam, pevne verim, ze malinky je vporiadku, uvidis, je to bojovnicek, posielam ti vela, vela pozitivnej energie....drzkajte sa) a tu mamku s tymi kiahnami, tak ta by si zasluzila, nezodpovednost prveho stupna!) Vela, vela zdravicka a nech ste co najskor vsetci spolu domka zdravucki...) 😵 😉

lucia80
1. apr 2011

@zabkatt na budúci pondelok už by ti naplánovali sekciu? Inak v stredu idem aj ja na pásy, tak sa možno stretneme tam 😉 , teda ak ideš do Piešťan do nemocky

salomuska
1. apr 2011

@duracelko drzim palce malemu, kiahne su/boli aj mojou nocnou morou...ono nie vzdy sa da dosiahnut, aby si to clovek "odbil" v detstve. napr. ja som chodila do jasiel aj do skolky, sestra prisla zo skoly v prirode s kiahnami a hold, ja som ich nedostala. po prvom tehotenstve som sa dala radsej proti nim zaockovat, ale aj tak sa bojim, ze to nie je na 100% 😒

michala1515
1. apr 2011

@duracelko ahoj, pripajam sa k dievcatam a silno silno drzim malemu palce!!! ani som netusila, ze kiahne mozu toto sposobit. drzte sa!

monika0001
2. apr 2011

@lucia80 - veď to, že niektoré to vzdajú skôr ako by sa snažili. uvidím ako to bude u nás 🙂 ale jednoznačne moja pevná vôla tam je 🙂

@duracelko - juj na jednej strane gratulujem k malinkému a moc moc prajeme aby bolo všetko v poriadku!!!!! posielame silné objatie a veľa veľa energie!!!!!

klba
2. apr 2011

@duracelko velmi na vas myslim a verim ze to spolocne zvladnete, prajem vam obom vela sil a drzim moooooc palce.

cokoladka79
2. apr 2011

@duracelko Malemu Timkovi vela zdravička a štastička. Neboj, s 2,20 kg je madzi ostatnymi detičkami v inkubatoroch ako obor! Dufam, že za par tyždnov si na tieto starosti už len spomeniete s malinkym v naruči........

zabkatt
2. apr 2011

@lucia80 ano do Pn idem myslim že okolo 9.40 a ty kedy? a potom to idem odniesť Glesovi a dohodneme sa na presnom termine

cokoladka79
2. apr 2011

@barca25 neviem, akemu doktorovi chodiš, ale so mnou si tiež v 30tt doktor na UTZ zažartoval - že ma to byt dievča, tak som mu povedala, že to bude trapas, lebo prve tri mesiace bude odkazana na to chodit v modrom. Tak mi doktor povedal, že vždy lepšie, ako chalan v ružovom, tak sme sa zasmiali a potom potvrdil, že to bude chlapec.

barca25
2. apr 2011

@cokoladka79 :D mile od neho..neviem,mozno to bral ako 1.april bo sa zasmial ale to neni bohvieako vtipne ked uz sa tesime na chlapca,teda hlavne muz.....bo by nezvladol 3 zenske:DDDDD..nemas foto pohlavia z 2d?:D

marsi28
2. apr 2011

ahoj baby, som zufala, meram si tlak ale vobec to nie je dobre 😒 dnes mam tlak 140/100 a to som si merala po prebudeni, cize som nic manualne nerobila... fakt to nechapem, neviem co robit... ☹

tehula
2. apr 2011

@marsi28, to eru nie je dobry tlak. Ten vrchny by bol este ok, ale spodny nad 90 nie je dobre.....Skus si dat magnezium (ono znizi tlak trochu) a meraj a meraj, ak ten tlak nepojde dole, tak chod do nemocky radsej. Drzim palce.
A sorry, ze som vam sem vliezla, tajne dufam, ze majovka budem aj ja 😀

cokoladka79
2. apr 2011

@barca25 nie, bohužiaľ.
@marsi28 no, ja by som radšej šla do nemocnice, ak maš totiž ešte dalšie priznaky, môže to byt preeklampsia a s tou nie su žarty

marsi28
2. apr 2011

no teraz, asi 1 a pol hodiny po poziti magnezia mam 144/88, aspon ze ten spodny klesol...snad to vydrzim.. kym dojde moj mm z prace...

michala1515
2. apr 2011

@marsi28 naozaj by som to ani ja nepodcenovala, ak sa ti neznizi, chodte radsej do nemocky. a skus byt kludna. drzim palce, nech ste obe v poriadku! 🙂