icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

honeybunny81
5. apr 2011

@macka381 dakujeme pekne aj my sa tesime. 🙂 zial neviem kolko vazime teraz nas nemerala len sme sa kukli kde ma hlavicku, dala nam vymenny listok do cegysu na prietoky tak az tam budeme vediet. Kedze pre nas nemali skorsi termin ideme az 19.4.

@alena24 Dala nam ferretab tabketky. Aj ja cakam co napise miska, ved uz je vela hodin ☹

paula1234
5. apr 2011

@honeybunny81
@alena24 dakujem, ze na mna myslite, ale skor som sa nedostala k pc, prisli sme domov o pol siedmej, potom po maleho k babke a na injekciu a az teraz som sa sem dostala) 😉 Sme oki, prietoky su vporiadku, maly tiez, je otoceny dolu hlavickou, ale hlavicka nenalieha do vchodu, ale je sikmo, takze asi to bude ten cisarsky, hned sme sa s dr, dohodli, ze si mam dat urobit predoperacne a 19.4.sa objednat k nemu do nemocnice a tam uz uvidime a ze cisarsky ak bude planovany, tak si mozem vybrat termin posledny aprilovy tyzden, ak teda sa dovtedy nic nezmeni) 😵 Takze asi tak, na buducu stredu mam poradnu, tak uvidime co dr.povie) 🙂
Inak zajtra ako dame spicha? Ja by som mohla az po 15 hod. a kde to mi je fakt jedno a aj dokedy, lebo muz ide s Vilkom na trening do pol siedmej, takze hadzte navrhy) 😀

alena24
5. apr 2011

@paula1234jej miska, super ze ste v poriadku. Tak adamko bude nakoniec asi aprilovy 😉 ozaj, aj vam povedal doki kolko vazite?
Ja musim doobeda cosi vybavit, tak dufam ze to stihnem, keby cosi dam vediet 😉 mozme hocikde napr aj na namesti, naj bude ak sa tam nebude fajcit 😉

honeybunny81
5. apr 2011

@paula1234
@alena24
No super! Tak sme rady ze ste ok. No tak navrhujem 15:30 pri vodnikovi. A uvidime kam pojdeme, to uz sa dohodneme. Moze byt? 😀 Poznavacie znamenie: namiesto brucha mam kotlik !! 😀

paula1234
5. apr 2011

@alena24 nie, nepovedal kolko vazime, povedal, ze je zbytocne robit biometriu t.z.vahu a merania, ked je tak sikmo otoceny aj tak to bude skreslene) 😵
Inak na namesti oki pri Morovom stlpe, myslim, ze sa spozname, take brucha tam nebude mat hocikto, no a samozrejme, ze do nefajciara..), musime pockat co povie Peta) 😉

paula1234
5. apr 2011

@honeybunny81 oki suhlasim pri Vodnikovi..o 15.30 a kludne mozme ist aj na kafco k Vodnikovi, robia tam fajn kavicku bezkofeinovu aj capuccinko..), takze zatial oki a plati) 😉

alena24
5. apr 2011

@paula1234
@honeybunny81 super, suhlasim, tak zajtra a nezabudnite babatka doma 😀

honeybunny81
5. apr 2011

@alena24
@paula1234

Oki dohodnute dievcata, tesim sa. 😀

paula1234
5. apr 2011

@honeybunny81
@alena24 oki aj ja sa teskam, to bude srandicka, 3 bruchate na kave a ja ako vasa mamina najstarsia..)))pa dobru nocku, som dnes unavena ako pes) 😀 😉

veronikam
5. apr 2011

@michala1515 CTG to idem zajtra prvy krat, to je natacanie - ozvy srdiecka a ci nemas kontrakcie, myslim ze teraz budem chodit uz kazdy tyzden az do porodu, u nas v Piestanoch je to tak. Ale o prietokoch mi veru nikto nic nehovoril. 😒

aaddeell
6. apr 2011

@marsi28 aj ja beriem dopegyt a tlak je odvtedy ok, na poradnu chodim kazde 2 tyzdne uz mesiac koli tlaku ,a s tlakom ma poslal gynekolog na interne a tam mi robili vysetrenia z coho by to mohlo byt ,ale nic nenasli

inac od vcera som uz aj ja na materskej kedze som na rizikovom tak som sla 8 tyzdnov pred porodom

dankakk
6. apr 2011

Ahojte majovky 🙂 mám taky problém - cele tehu mám kus viac vytoku ako normálne. V pondelok som bola na kontrole - krcok drží, je síce uz zmaknuty, ale neotvaram sa. Mám vraj vydržať ešte aspoň 3 týždne. No ale včera aj dnes (ráno) som mala hrozny vytok, taky vodnaty, bez zapachu. Mám strach, aby mi pomaly neodtekala voda. Ako to rozoznam? Poobede skúsim lekaren a ten temesvariho roztok, alebo tie vlozky, snáď ich budú mat. Môže voda odtekat aj takto postupne???

erika12345
6. apr 2011

@dankakk plodova voda moze odtekat aj postupne, ak mas podozrenie, radseňj chod hned k dr.

anna249
6. apr 2011

@lucia2205 ahoj, sme na tom podobne, termin mam 23.5., krvnu skupinu tiez 0 Rh negativ, partner A+, odbery na protilatky mi robili zatial tusim 3x, no zda sa mi, ze sestricka vravela naposledy, ze uz mi krv brat nebudu a to bolo v 28.tt

pepi_petra
6. apr 2011

@dankakk ahoj.Ja to mam tiez.Taky vytok bezfarebny vodnaty( a potom taky bielo-zlty) a dokonca mi to preteka aj cez intimku,tak musim nosit normal vlozky.Hovorila som to dr ale podla sona a vysetrenia mam vsetko ok.Daj potom vediet co a ako.

dankakk
6. apr 2011

@erika12345 skúsim dnes lekaren a zajtra ráno pôjdem k dr, ked niečo...

@pepi_petra ja som to uz dr vravela veľmi veľa krát, skoro každú poradnu mi brala ster, stále to bolo ok. Vraj sa mi len proste viac tvorí sekret v posve. Len teraz som mala take 3 týždne pokoj, a blíži sa koniec tehu, tak mám obavy z každej prkotiny.

pepi_petra
6. apr 2011

@dankakk aj ja som taka,stale sa sledujem,proste sa bojim aby bolo vsetko ok. Ja chodim teraz 2x do tyzdna k dr.1x mojej gynde a 1x na rizikovu.Pokazde ma pozru a urobia sono,prietoky a vsetko.Ked som sa pytala na ten vytok tak povedali,ze vsetko ok,ze na sone by vydeli ze mi plodovka odteka aj podla vnutorneho vysetrenia by bolo vidno.Tak som ako tak v klude. 😅

zuzana0905
6. apr 2011

@paula1234 Ahoj chcela som sa opytat preco ma maly sikmo hlavicku? Vies pytam sa preto lebo ja mam sikmo posunutu panvu o 2cm a doktorka mi povedala ze pockame na kontrakcie a potom ak by sa mala nezosunula do porodnych ciest tak to ukoncia cisarskym, tak ja len ci nemas podobny problem.
@veronikam Na tom CTG ti urobia aj prietoky a budes tam chodit kazdy tyzden az do porodu. To su vlastne take pasy ktore monitoruju ozvi babatka a ci ma dost vyzivy cez pupocnik.
@dankakk Ano v tehotenstve je posva viac prekrvena ako nornalne preto ten vytok a pokial nieje sfarbeny inak ako do biela myslim ze bez krvi a zapachu tak je to v pohode. A aj plodova voda moze vytekat cele tehu a cim blizsie ku koncu tym viac.

irenea
6. apr 2011

@dankakk plodova voda ti nesmie odtekat, to musis byt hospitalizovana, lebo ti hrozi infekcia...

lucia2205
6. apr 2011

@anna249 Ja idem zajtra na tie protilátky, no neviem, či naposledy. to mi nehovorili. zajtra sa opýtam, či mi budú brať krv ešte kvôli protilátkam. ešte nás asi čakajú nejaké vyšetrenia, však? mne ešte nerobili tie prietoky, tebe už áno? v ktorom týždni sa to robí?

janka29
6. apr 2011

Ahojte vam sa to uz krati drzim vsetkym palce ja som tu na skok (som si vybrala vas lebo ja som majovka 🙂 ) ale cakam druhe babatko zas v septembri. chcem sa opytat som si minule vsimla ze mate tabulku ja som urobila pre nasu skupinu len mi to zobrazuje nejak miniaturne neviete mi povedat ako to tam dat???? dakujem za radu

lucia80
6. apr 2011

@veronikam ahoj, jeeej, ja som tiež bola dnes v Piešťanoch na pásy, ale nebolo tam nikoho, len dve kočky, odchádzala som pred obedom. Na ďaľšie prietoky ma objednala až na 27.4. hore na 5. poschodie, takže nie každý týždeň. Možno je to individuálne. Ja som pri prvej nebola na tých pásoch vôbec, rozprávala som sa vtedy len s jednou pani čo na pásy chodila, ale tá mala 40 rokov, tak som myslela, že to preto ona chodí a ja nie. Nemala som žiadne informácie že aké vyšetrenia sa robia. Až teraz pri druhom sa napr. tu veľa dozviem, tak mi to bolo také čudné, prečo ma pri prvom neposlali. A je to u každého doktora iné, tie vyšetrenia, takže spolieham naňho, že vie kedy a kam ma má poslať, takže to nejak neriešim, ale vidím že veľa kočiek tu absolvuje viac vyšetrení, sono, meraní alebo čo ja viem čoho.

lucia80
6. apr 2011

@veronikam prietoky mi robil Karaba na posledom sone v 32tt

lucia80
6. apr 2011

@lucia80 sorry, na ďalšie pásy /teda myslím/, ma objednala až 27.4. nie prietoky ako som napísla

lucia80
6. apr 2011

@veronikam no som ja tasnutá, však to som neviem poriadne napísať.
sorry, na ďalšie pásy /teda myslím/, ma objednala až 27.4. nie prietoky ako som napísla

veronikam
6. apr 2011

@lucia80 no nakoniec nejdem kazdy tyzden, mam prist za lekarom az 20. aprila, na poradne k lekarke uz chodit nebudem, uz iba za svojim co mam k porodu.

macka381
6. apr 2011

Babulky, z vyšetrenia krvi mi zistili, že mám znížené hodnoty krvného obrazu, čo to presne znamená? Zajtra si mám dať predpísať lieky, takže budem asi múdrejšia...

zabkatt
6. apr 2011

servus babule tak aj ja som dnes bola na natačani baba aj s luckou80 😀 tak nam aspon čas utiekol rychlejšie a konečne mam stanoveny termin sekcie. Do nemocnice nastupujem 19teho a 20teho rano ma budu robiť takže to z buduceho tyždna posunuly o tyžden. Takže ako sme planovali na Velku noc ešte doma nebudeme ale aspon nemusime nikomu nič chystať 😀

pepi_petra
6. apr 2011

Caute,tak ja som dostala pred pol hodinkou poslickov,to bola teda bolest ☹ Trvalo to asi tak 2 minuty a od vtedy nic,len ma boli pravy bok ☹
@macka381 mozno mas malo zeleza,aj ja som to mala a dr mi kazala uzivat zelezo.

lucia80
6. apr 2011

@zabkatt no budeš mať šibačku v nemocnici 😉 samozrejme to má aj svoje výhody, nebudeš ty nikomu nič chystať, ale teba budú obletovať 😀 . Inak, koľko sa zostáva v nemocnici po cisárskom? Takých 7 dní?