Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
dievcence, stalo sa vam niekedy, ze ste prestavali jasne vidiet? mne uz druhy krat, a dnes to trvalo skoro 20 minut kym to preslo, normalne mi zacalo kmitat v jednom oku az som do boku videla len cierne machule......vobec neviem cim to je a co to znamena......teraz to preslo,ale citim take unavene oko...
@irenea tlak mas v poriadku? A tiez ocny tlak?
@irenea no aj mne sa to stalo pár krát aj pred tehotenstvom aj pred počas tehu, ale pripisovala som to únave a vyčerpanosti. Vždy to trvalo tak pol hodinku a vždy to prešlo, ale nastiastie asi pol roka neviem čo to je. Možno si viacej unavená alebo aj vynervačená z práce, prípadne z niečoho iného.... Ved skús sa opýtať Dr.
@katkanova dneska som vydžala bez poobednajšieho spánku, asi za tým stojí to železo, že mi dalo energie a vôbec som sa dnes necítila unavená a to aj dosť toho nabehala po vonku.
No a samozrejme, že vždy ked si podriemem poobede, tak v noci sa len pravulujem a chodím sústavne na wc.
tlak mam v poriadku, skor nizky....a ocny som mala okolo 19, co je tiez v poriadku si myslim
@elsanka ja keby som mala rodiť cisarskym tak si určite spinal dám, kašľala by som na tie veci okolo, ale určite by som sa nenechala pripraviť o ten krásny prvý pohľad na svoje bábo, ten prvý moment by som nevymenila za nič 🙂
@aaddeell veci pre malého som poprala a dožehlila tento týždeň, bolo čo robiť musím priznať, ale tašku zbalenú ešte nemám no tento týždeň to napravím
kocky, mne povedali v lekarni ze zelezo sa ma brat NALACNO a je to tiez v letaku k Ferretab-u takze si myslim ze na tom nieco bude ked to tam tak napisali 😉
@macka381 muz stiha, teda dufam ze to stihne, myslim ze nebudem z tych co budu mat odrodene za pol hodku 😅 ratam tak 13 hodin a to by prisiel aj z vacsej dialky 😀 a keby nahodou nestihne tak mamina mi bude robit garde 😀 my sme tiez planovali zacat stavat teraz ale kvoli tomu ze mame maleho na ceste, sme to radsej odlozili, nech sa mozem sustredit len na dieta 😉 uz potom nech muz povie kedy chce zacat, a mne je dobreaj tu kde som tak sa nejak moc odtialto neponahlam 😀
@paula123 miska, ja len dufam ze sa Adamkovi az tak moc nebude pacit vnutri a ze nebudem prenasat 😅 inak som az prekvapena ze na rozdiel od zaciatku tehu, teraz vsetko klape ako ma /teda az na ten spanok ale to som si uz zvykla/. vam sa ako dari? dufam ze sa setris co najviac 😉
@irenea @aaddeell to s tymi ocami sa uz stalo aj mne, ale nie na tak dlho, max. nejakych 5 min. Aj som to povedala dr., ale tlak mam dobry, tak to budu zrejme len unavene oci 🙂 Ale ak mate problem s tlakom, tak to isto povedzte dr., vraj rozmazane videnie je tiez prejavom problemov s tlakom a treba to hlasit dr., i ked neviem presne preco 😉
@aaddeell kraaaasnucky kocik 😵 😵 😵 Adamko sa moze tesit na take faro 😀
@weronika187 iste to v pondelok poviem, ja som sa aj riadne naplasila...
inak baby ja som dnes mala strasnu noc, mala som 3 take kontrakcie, ze pri tej poslednej som mala dost, vystrelovalo mi to do chrbta a do noh....ale dala som si magnezium a preslo to....len dnes ma boli cely clovek, normalne brucho mam ubolene, mam strach ze do 20.4. to nevydrzim, prechodila som celu noc, mala ma nastastie kopka, tak sa tu rozpravame a dohovaram jej, nech to tam vnutri strazi..... 🙂
@alena24 vcelku pohodicka, aj spavame dobre, okrem toho, ze ideme 3x cikat za noc, ale to je pohodicka) 😀 , v stredu mame poradnu, tak uvidime co a ako povie teta dr., ale mala by byt posledna 😉 a ozaj vcera som si zbalila uz konecne tasku do porodky 😎 , este pribalit hyg.potreby 😉 .Ozaj pre babatko beries len jednorazovky, palicky do usiek, podlozku na prebalko a lieh, alebo este nieco ine? 😨
@paula1234 gratulujem k zbalenej taske, dufam ze este ostane doma do konca aprila 😉 miska, ja co mam ten zoznam z TN nemocky tak tam lieh nie je, tak ho nemam zabaleny. Len plienky, vlhcene obrusky, palicky, podlozku a potom veci na cestu domov 😉 keby nahodou cosi chyba tak poslem muzika kupit nech sa participuje 😀
kj
ahojte majovky...nepatrim do vasej temy 🙂 bo chceme teraz od maja snazilokvat..len moja sesterka mala termin 3.5 a dnes ju odviezli odtiekla jej voda... 😉 myslim na nu cakam co napise uz je tam od rana od 8...baby drzakm Vam palceky nech vsetko dobre dopadne a narodia sa VAm krasne a zdrave deticky 😀
@sigrid7 ona bola v 8 mes.tyzden v nemocke sa zacala otvarat...takze dalo s acakat aj jej povedali ze to nevydrzi..brucho mala uplne dole..tak bola pripravena..ale 3tt nie je hrozne kamoska porodila o 4tt a pohodka na 5 den isli dom 🙂 volala som akurat s nou uz ma kontrakcie kazdych 10min.boze som nervna viac nez ona pmooooooooooooc..ja som maleho rodila presne na termin ale po 8 hod.-ukoncenie sekciou neotvarala som sa a maly mal malo kyslika avzail 4100 a 54 cm takze tak
@sigrid7 od 35tt je to uz v pohode. myslim ze uz nemusis stresovat. Babatka uz maju uplne vyvynuté plucka takze pravdepodobne ani do inkubatora by ho nedavali. Ale lepsie vydrzat aspon do 37tt potom uz mozeme rodit vsetky 😀 NO ved zachvilku sa vsetky rozrodime a budeme len obkukavat nase pokladiky 😀
Drzte sa baby o chvilku to mame vsetky za sebou 😵

@andysok ja mam uz len jedno sono tusim v 36tt - a potom uz sa vidime len nazivo 😀 ale je to super vidiet ich na tej obrazovke a ze vsetko je ok ... rodit budem v UK - ak vsetko pojde ako ma tak nie v nemocnici len s midwife (cosi ako medzi lekarom a PA u nas)