icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

katkanova
8. apr 2011

@andysok ja mam uz len jedno sono tusim v 36tt - a potom uz sa vidime len nazivo 😀 ale je to super vidiet ich na tej obrazovke a ze vsetko je ok ... rodit budem v UK - ak vsetko pojde ako ma tak nie v nemocnici len s midwife (cosi ako medzi lekarom a PA u nas)

andysok
8. apr 2011

@katkanova jpooooj tak to máš aký žuuuurik ked budeš doma ;) v kkazdom prípade nech ti to rýchlo prejde a aby ste boli zdraví 😉

katkanova
8. apr 2011

@andysok joooooj no s tymi vybavovackami co tu treba kvoli pasu pre mimco asi budu musiet prist starkovci na zurik sem 😀 zdravicko aj vam a nech sa malickim vnutri dobre dari az dokial bude treba 🤐

irenea
8. apr 2011

@aaddeell hihi..iste to tak bude, ja som mala kludny cely tyzden a dnes mi je hrozne, ledva prezivam, tiez uz len cakam na manzela kedy konecne pride...

irenea
8. apr 2011

dievcence, stalo sa vam niekedy, ze ste prestavali jasne vidiet? mne uz druhy krat, a dnes to trvalo skoro 20 minut kym to preslo, normalne mi zacalo kmitat v jednom oku az som do boku videla len cierne machule......vobec neviem cim to je a co to znamena......teraz to preslo,ale citim take unavene oko...

aaddeell
8. apr 2011

@irenea ja som to uz mala s tymi ocami nevedela som co sa deje, som sa zlakla davala som si kvapky do oci ale neprechadzalo to 😖

honeybunny81
8. apr 2011

@irenea tlak mas v poriadku? A tiez ocny tlak?

macka381
8. apr 2011

@irenea no aj mne sa to stalo pár krát aj pred tehotenstvom aj pred počas tehu, ale pripisovala som to únave a vyčerpanosti. Vždy to trvalo tak pol hodinku a vždy to prešlo, ale nastiastie asi pol roka neviem čo to je. Možno si viacej unavená alebo aj vynervačená z práce, prípadne z niečoho iného.... Ved skús sa opýtať Dr.

aaddeell
8. apr 2011

idem sa pochvalit manzel prave poskladal Adamkove faro 😀

macka381
8. apr 2011

@katkanova dneska som vydžala bez poobednajšieho spánku, asi za tým stojí to železo, že mi dalo energie a vôbec som sa dnes necítila unavená a to aj dosť toho nabehala po vonku.
No a samozrejme, že vždy ked si podriemem poobede, tak v noci sa len pravulujem a chodím sústavne na wc.

irenea
8. apr 2011

tlak mam v poriadku, skor nizky....a ocny som mala okolo 19, co je tiez v poriadku si myslim

irenea
8. apr 2011

@macka381 hm....dnes som mala tazky den, tak asi mas pravdu, bude to od vycerpanosti

irenea
8. apr 2011

@aaddeell v pondelok idem na poradnu, tak to isto poviem doktorke

aaddeell
8. apr 2011

@irenea ja som aj na to zabudla az ked si ty napisala o tych ociach

majulienka27
8. apr 2011

@elsanka ja keby som mala rodiť cisarskym tak si určite spinal dám, kašľala by som na tie veci okolo, ale určite by som sa nenechala pripraviť o ten krásny prvý pohľad na svoje bábo, ten prvý moment by som nevymenila za nič 🙂

katkanova
8. apr 2011

@macka381 mozno to je stym blbym spankom tak naschval - aby sme boli pripravene 😀

majulienka27
8. apr 2011

@aaddeell veci pre malého som poprala a dožehlila tento týždeň, bolo čo robiť musím priznať, ale tašku zbalenú ešte nemám no tento týždeň to napravím

alena24
8. apr 2011

kocky, mne povedali v lekarni ze zelezo sa ma brat NALACNO a je to tiez v letaku k Ferretab-u takze si myslim ze na tom nieco bude ked to tam tak napisali 😉

@macka381 muz stiha, teda dufam ze to stihne, myslim ze nebudem z tych co budu mat odrodene za pol hodku 😅 ratam tak 13 hodin a to by prisiel aj z vacsej dialky 😀 a keby nahodou nestihne tak mamina mi bude robit garde 😀 my sme tiez planovali zacat stavat teraz ale kvoli tomu ze mame maleho na ceste, sme to radsej odlozili, nech sa mozem sustredit len na dieta 😉 uz potom nech muz povie kedy chce zacat, a mne je dobreaj tu kde som tak sa nejak moc odtialto neponahlam 😀

@paula123 miska, ja len dufam ze sa Adamkovi az tak moc nebude pacit vnutri a ze nebudem prenasat 😅 inak som az prekvapena ze na rozdiel od zaciatku tehu, teraz vsetko klape ako ma /teda az na ten spanok ale to som si uz zvykla/. vam sa ako dari? dufam ze sa setris co najviac 😉

weronika187
8. apr 2011

@irenea @aaddeell to s tymi ocami sa uz stalo aj mne, ale nie na tak dlho, max. nejakych 5 min. Aj som to povedala dr., ale tlak mam dobry, tak to budu zrejme len unavene oci 🙂 Ale ak mate problem s tlakom, tak to isto povedzte dr., vraj rozmazane videnie je tiez prejavom problemov s tlakom a treba to hlasit dr., i ked neviem presne preco 😉

@aaddeell kraaaasnucky kocik 😵 😵 😵 Adamko sa moze tesit na take faro 😀

irenea
9. apr 2011

@weronika187 iste to v pondelok poviem, ja som sa aj riadne naplasila...

irenea
9. apr 2011

inak baby ja som dnes mala strasnu noc, mala som 3 take kontrakcie, ze pri tej poslednej som mala dost, vystrelovalo mi to do chrbta a do noh....ale dala som si magnezium a preslo to....len dnes ma boli cely clovek, normalne brucho mam ubolene, mam strach ze do 20.4. to nevydrzim, prechodila som celu noc, mala ma nastastie kopka, tak sa tu rozpravame a dohovaram jej, nech to tam vnutri strazi..... 🙂

paula1234
9. apr 2011

@alena24 vcelku pohodicka, aj spavame dobre, okrem toho, ze ideme 3x cikat za noc, ale to je pohodicka) 😀 , v stredu mame poradnu, tak uvidime co a ako povie teta dr., ale mala by byt posledna 😉 a ozaj vcera som si zbalila uz konecne tasku do porodky 😎 , este pribalit hyg.potreby 😉 .Ozaj pre babatko beries len jednorazovky, palicky do usiek, podlozku na prebalko a lieh, alebo este nieco ine? 😨

alena24
9. apr 2011

@paula1234 gratulujem k zbalenej taske, dufam ze este ostane doma do konca aprila 😉 miska, ja co mam ten zoznam z TN nemocky tak tam lieh nie je, tak ho nemam zabaleny. Len plienky, vlhcene obrusky, palicky, podlozku a potom veci na cestu domov 😉 keby nahodou cosi chyba tak poslem muzika kupit nech sa participuje 😀

paula1234
9. apr 2011

@alena24 no to dufam a verim aj ja 😀 , musi..)))), oki takze asi mam vsetko, a presne manzel donesie,..to fakt nie je problem, alebo mama, ved chodi kazde rano do prace do polikliniky, nema to daleko..) 😵

petra1004
9. apr 2011

kj

sasena033
9. apr 2011

ahojte majovky...nepatrim do vasej temy 🙂 bo chceme teraz od maja snazilokvat..len moja sesterka mala termin 3.5 a dnes ju odviezli odtiekla jej voda... 😉 myslim na nu cakam co napise uz je tam od rana od 8...baby drzakm Vam palceky nech vsetko dobre dopadne a narodia sa VAm krasne a zdrave deticky 😀

sigrid7
9. apr 2011

@sasena033 Veď toho sa bojím, že porodím v predtermíne. Manžel je už z toho vystresovaný 😀 ,lebo nevie ako si má naplánovať dovolenku v práci...Aj sa mi zdá, že mám brucho už veľmi dole a že to bude skôr, ako mi určili-21.5.... 😖

sasena033
9. apr 2011

@sigrid7 ona bola v 8 mes.tyzden v nemocke sa zacala otvarat...takze dalo s acakat aj jej povedali ze to nevydrzi..brucho mala uplne dole..tak bola pripravena..ale 3tt nie je hrozne kamoska porodila o 4tt a pohodka na 5 den isli dom 🙂 volala som akurat s nou uz ma kontrakcie kazdych 10min.boze som nervna viac nez ona pmooooooooooooc..ja som maleho rodila presne na termin ale po 8 hod.-ukoncenie sekciou neotvarala som sa a maly mal malo kyslika avzail 4100 a 54 cm takze tak

kakajka
9. apr 2011

@sasena033 a sesterka chodi sem na MK do majoviek? ak ano, daj nick nech vieme o nej 😉 drzime palce 🙂 😵

arusska
10. apr 2011

@sigrid7 od 35tt je to uz v pohode. myslim ze uz nemusis stresovat. Babatka uz maju uplne vyvynuté plucka takze pravdepodobne ani do inkubatora by ho nedavali. Ale lepsie vydrzat aspon do 37tt potom uz mozeme rodit vsetky 😀 NO ved zachvilku sa vsetky rozrodime a budeme len obkukavat nase pokladiky 😀

Drzte sa baby o chvilku to mame vsetky za sebou 😵