Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@aaddeell podobne, mne tu svieti 28 🙂 stale si to este neuvedomujem...ale posledne 3 dni uz mam poslickov (asi), takze skor ci neskor sa mala uz vypyta na svet
Mne to tu svieti 41 dní, ale cítim sa skôr na 21 dní, tak sa malý tlačí von. 😀 Baby, môžu sa lekári pomýliť v určení pohlavia pri vyšetrení amniocentézou? 😲 Nám po vyšetrení určili na 99,9% chlapca a všetko sme už nakúpili v modrom a včera sme tu na fóre zhrôzou čítali, že koľkokrát sa lekári pomýlili pri určení pohlavia dieťaťa pomocou ultrazvuku ja 3D/4D. 😠 Nie že by nám vadila tretia baba 😝 , hlavná vec, že bude dieťatko zdravé, ale všetko máme v modrom, kočík, oblečenie...môžeme to potom rovno predať cez bazár.. 😖 .Máte niektorá podobné skúsenosti?
@sigrid7 Ahoj vsak baba by bola pekna aj v modrom lepsie ako chlapec v ruzovom 🙂 Inak aj ja mam vela veci modrych a cakame babu, lebo som vela dostala od svagrinej a vobec sa nad tym nevzrusujem.Pri amniocenteze je to naozaj presne lebo tam to urcuju podla tych buniek a na sone to nemusi byt az tak jasne.
Ja to mam za 21 dni, ale tiez dufam ze to bude co najskor.
@zuzana0905 Zuzi, aj my s manželom sme už rozhodnutý, že nech to bude čokoľvek, chlapček alebo dievčatko na obidvoch sa tešíme a bude chodiť v tom, čo už máme nakúpené. 🙂 Manžel si tiež myslí, že amniocentéza ti určí pohlavie na 100%, tam sa nedá tak pomýliť ako pri ultrazvuku. On sa totiž najviac teší na syna... 😀
@sigrid7 Jasne ze nech sa narodi cokolvek hlevne nech su nase deticky zdrave 🙂
Tak aj moj drahy dufal ze to bude syn, ale kedze uz traja doktori potvrdili babu tak sa musel zmierit 😀 Inak zevraj baby su aj tak potom viac take oteckovske a vidim to zj u mjho brata ktory ma babu aj chlapca no a na Terezku neda dopustit.Nieze by syna dako zanedbaval, ale proste ona je jeho dievcatko a syn zas viac mamickar. Preto este potrebujeme chlapca lebo aj ja si chcem uzit ciciaka 😀
@zuzana0905 Veď aj ja sa teším na toho maznáčika, lebo mám dve dievčatá a tie sa nevedia tak pritúliť, ako chlapci. To hovoria všetky mamičky, čo majú chlapcov. 🙂
@sigrid7 nam na sone dr povedala ze 100% dievcatko,ale vsetci ludia mi hovoria aka som pekna,ze mi tehotenstvo pasuje a vyzeram na chlapca.A my mame nakupene pre dievcatko 😀 😀 tak zacinam trosicku vahat ci mala dr pravdu 😅
Baby viete kolko sa uz narodilo"majoviek"?
@aaddeell pekny kocik ,peknucky,paci sa mi 😉 a my s malou to mame za 37dni,panika ma trosku zacina chytat...hlavne ked pridu poslickovia,to muz hned krici ...."Ideme?" 😀
@sigrid7 tiez si myslim, ze amniocenteza urcite pohlavie jednoznacne. Nam potvrdili 2 lekari dievcatko, takmer vsetko mam ruzove, neviem si predstavit, ze by sa boli zmylili :D dokonca my aj ked sme este nevedeli pohlavie, sme jej hovorili len v zenskom rode 🙂
@pepi_petra mne dokonca aj na brusko povedali viaceri, ze to vyzera na chlapceka, nemam ho moc do bokov, ale dopredu. ale na kazdom sone mi dr potvrdzoval dievcatko, tak som tomu uz uverila 🙂
@michala1515 mne dr na sone ukazala malej chacharusku vnutorene a vonkajsie pysteky 😅 ,ale plet sa mi zacina zhorsovat.Zacinaju sa mi robit pupaky podkozne,pfuj.Tak dufam ze to bude to dievcatko,ked sme na nu pripraveny. 😅
@pepi_petra to asi na 3D ti poukazovala, ze? nam to sice ukazoval tiez, ale len v 20 tt a to bolo take male, ze som dokopy nic nevidela :( potom si to kontroloval len sam pre seba asi...s pletou som mala problemy v prvom trimestri, teraz je to ok. hovori sa, ze ked sa zhorsi plet tehulky, dcera si berie jej krasu, tak nech si zoberie, nie? 😉
@pepi_petra Keď sa ti zhoršuje pleť, tak to bude na 100% baba, ja nemám ani pupák a všetci mi hovoria, že som v tehotenstve opeknela 😝 a ja čakám chlapca...
@michala1515 myslim ze moja dr ma len 2D,ale bolo to pekne vidiet.Preto povedala ze na 100% baba.
@sigrid7 ano hovori sa to,ze ked to ma byt baba ,zena oskaredie,ale mne vsetci hovoria aka som kocka.Pritom som ako buldozer.Dnes si chcem aspon obocko urobit,lebo ho mam ako breznev 😀
@alena24 ja som myslela, že vy už staviate a už sa chystáte aj bývať....No horšie je to s nami, my to už rok vybavujeme, špekulujeme a bývame všelijako, chceme mať stále vlastné a hlavne byť sami, tak preto ideme do toho aj teraz. Keď nám pribudne dieťa, tak budem mať pocit, že sa v 3-izb.bytel len budeme tlačiť a to nehovorím, ked bude chodiť. Nejako to musíme vydržať, doteraz sme si s mužom užívali, tak teraz nám začinajú úplne iné starosti, ale asi to tak má byť 🙂
NO a s tým rodením, tak ja predpokladám ako ty, že za dve hodiny malý vonku nebude, takže aj keby sa to naplno rozbehlo, tak si snad stihne aj hodiť sprchu a príde si to odrodiť so mnou, lebo sa teší ako malé dieťa na ten pôrod 😀
@sigrid7 ja som mala strašnú pleť aj pri malej a aj teraz pri malom to nie je o nič lepšie, tak som zvedavá či to ozaj bude chlapec 😵
Ahojte baby, davate si odobrat pupocnikovu krv? Zaujimalo by ma, ci mam este cas, ci uz je teraz neskoro... kolko trva vybavenie tych zmluv?
ahoj, my si ju chceme dat odobrat, cez ceptra.sk som sa zaregistrovala, cca do tyzdna mi poslali zmluvy, ktore sme mali podpisat a poslat naspat. takze mas este dost casu, ak sa maly nebude velmi ponahlat 🙂
Ahojte baby , tak ja som v 36tt....35dni do porodu , vcera prva kontrola v porodnica.....mensi sok....termin vraj ostava , ale ze maly je uz vyvinuty na ten 38tt a vaha 3037....no neviem k comu sa teraz priklonit... 😀
@macka381 moj muz dom ma ale je starsi a ja som v nom nechcela byvat sama, tak teraz sme prerobili cele poschodie u nasich /maju dvojgeneracny dom/ a je to fajn, nie som hlavne sama ked je on prec. Som sa dost bala ostavat sama hlavne na zaciatku ked som vsetko vyvracala a nevladala som moc. S nasimi je tiez o moc veselsie a mam aj sukromie tym ze mame samostantu obyvacky, spalnu, kuchynu a wcko s kupelkou. Tak je to fajn a vyhovuje mi aj to ze ked bude maly na svete, tak mi ho sem tam mamina alebo ocino mozu postrazit kym sa budem napr sprchovat 😉 Vlastny domcek ale planujeme urcite, tak som zvedava kedy sa nam podari bo stale su potrebne nejake peniazky. Ved to urcite poznas 😉 Ozaj uz mas vsetko nachystane pre drobca? Ze je to super ked si na MD a mozes si lahnut aj cez den ? 😀
@michala1515 ani ja si to stale neuvedomujem , ze budem maminou 🙂
@pepi_petra ja cakam kazdy den ci sa nejaky poslickovia ukazu no zatial nic, zajtra idem na kontrolu tak som zvedava co mi povie doktor, chceme ist este na tyzden k nasim na velku noc , ale maly dufam ze do terminu ostane tam kde ma chystam sa oprat veci a nachystat tasku po velkej noci
@pepi_petra @sigrid7 co sa tyka pleti tak my cakame chlapceka a mne sa zda , ze som ospatnela, ale pocula dva nezavisle nazory ze mi tehotenstvo velmi pristane tak neviem, sem tam sa ukaze nejaky pupak , mala som brckave vlasy a vystreli sa mi a strasne mi mastneju , jeden den si ich umyjem a na druhy su hned mastne to som v zivote nenazila, vzdy som mala suche vlasy
AHOJ ZIENKY nahodou nebola niektora dnes v starej nemocnici KE a omylom jej dali moju tehu knizku??? 😝 Asi by bolo velke stestie to tu najst,ale nikdy nevies.... lebo sestra mi ju niekde odpasala 😠 a stalo sa to uz niekomu?? Dakujem kocenky
@sigrid7 ahoj mojej kamoske cely cas vraveli ze to je kocka a pred porodom jej povedali ze chlapec uz mala celu vybavu ruzovu takze sa stava ale ked bola amnioc, tak myslim , ze tam by sa nemali pomylit.....ale ved modra je dobraaaaa aj pre kocku tak co neboj nic bude to chlap... 😉
kde ste vsetky??? 😕
Ahojte babulky, tak sa idem pochvaliť, v noci sa nam narodil synovec Šimonko, tyzden pred terminom. Je to valibuk 3,6 kg a 52 cm 🙂 🙂 🙂
Len škoda, že som mimo SVK a nemôžem ho už vidieť, ale cez vikend si to vynahradime.
@alena24 no s tym byvanim to mame tusim komplikovane obidve, ale snad sa to nejako utrasie časom....
Hej pre bábänko mám už všetko nachystane, chyba iba ta taška, ale všetko je po ruke, tak keby čosi. No a na materskej super, už som fakt v robote nevládala s tou dôchodkynou, som chodila unavena ako pes z nej, ale už to neriešim 😀
ahojte ma niektora termin 21 maja a bude rodit v starej nem. v Ke?a ako sa citite ?Ja by som brala termin 10.5 🙂 pretoze ja som 10,4 a priatel 10,6 bolo by super keby bola mala 10,5 ne? tak budem okna umyvat toho 9,5 😀

dobre ranko , zelam krasnu nedelu ani sa mi nechce verit , ze to uz mam za 50 😀