Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@zojab ahoj 🙂 ja som zacinala s 55 kg a pribrala som zatial 15 kg, tiez som sa neprejedala. posledny mesiac sa vraj uz ani nepribera. ani ja som za minuly tyzden nepribrala uz ani kilo, pritom jem rovnako. ak si udrzim tuto vahu budem rada 🙂
@duracelko Drzim palce aby ste boli v ten pondelok uz domka. A vela sili Timuskovi. 🙂
@zojab Tak pozdrav sestru 😉 ja som pribrala 29kg a to sa tiez neprejedam, ale ja mam hrozne velke brucho.Ludia mi ani nechcu verit ze az tolko, ale mne sa dost zadrziava voda v tele.A co bude po porode ci schudnem a kolko to ma teraz netrapi a ked sa budem niekomu zdat tucna tak nech sa na mne nediva 😀
@zuzana0905 no mne je jedno, aka budem, uz som pocula ze pribrali aj 30, ako ty, ja som sa skor bala, aby mala nebola velka prilis, lebo nechcem rodit cisarsky a zaroven prirodzene rodit takeho medvedika tiez nechcem,, to len vsade citam, ze idealne je okolo 12 kg, ale myslim si ze je to individualne, hlavne nech je mala zdrava
@erika12345 Kiahne odo mna na velké štastie nedostal... dostal zápal plúc, z toho že mal este nevyvinuté plúcka, mne nestihli dať kortikoidy a ani nemohli vlastne koli infekcii. potom mu našli ešte nejaký bacil, vraj z plodovej vody čo mal este v tele tak bral antibiotika aj na to...
@duracelko jeeeeej, tak to ozaj krasne zabojoval, ked musel este bojovat so zapalom pluc a bacilom. Tak snad uz dalsie antibiotika nebude straaaaaaaasne dlho potrebovat. Drzte sa, obaja. 😉
@zuzana0905 ja som išla rodit 59 kilová, chcela som este pribrat zo 4 kilá ale mi to už nevyšlo 😠 a teraz mám po 2 týždnoch od pôrodu 52 kilo, rýchlo to ide dole neboj sa. ja som mala aj stresy, som rada že som koli tomu nestratila mliečko.. v nemocnici som brala dvojo antibiotik, dávali mi infúzie, ale mliečko som si vdaka odsávaniu rozbehla.. takže nie je pravda ked niektorá povie že koli nádche stratila mliečko... mliečko sa dá udržať aj ked nekojíte, som dôkaz, vdaka odsávaniu a odsávačke sa dá udržať laktácia... a po pôrode som sa perfektne zotavila, malý má 16 dní a ja som bez akýchkolvek problémov, maternica sa stiahla, už ani nekrvacam, a behám ako srnka, len brušné svalstvo treba spevniť 😉
🙂 🙂 od zajtra ma prijímajú do nemocnice k malému tak sa už veľmi teším.. idem si tam vlastne oddýchnuť od domácich prác, od varenia, od bianky 🙂 🙂
@zojab To kolko ty priberies nema vpliv na babo pokial by si nemala cukrovku vtedy by bolo vacsie,to by ta ale na to liecili inak nema preco to zavisi od genou. Ani ja nechcem mat velke babo.Ale podla vsetkeho nasa bude trochu vacsia, ale ma byt po kom 🙂
@erika12345 dakujem ... moj malý je dnes akoby v ukončenom 35.týždni... zajtra začíname 36 t. pozerám že tebe svieti 34t. tak vydržať aspon do 38t. držím aj ja palce!!! vlastne všetkým, niektoré možno porodia už v apríli, ak máte termín zač.mája.
@zuzana0905 zuzka tebe sa to tiež už kráti, máš termín ako prvá v máji 🙂 🙂 nech sa vam narodi zdrave dievčatko 🙂
@duracelko dakujem, budem sa snazit vydrzat, aj ked to sa neda nejako ovplyvnit. 😉 Mas moj obdiv aj pre to, ze malemu napriek vsetkemu davas svoje mliecko. 😉
@duracelko Tak to ja som mala ked som otehotnela 😀 Mne to nevadi ze som tolko pribrala a uz vobec sa nezatazujem ci to zhodim. Viem ze stres spravi hrozne vela, ale dufam ze takuto dietu nebudem mat 🙂
To je super ze si sa tak rychlo zotavila a udrzala si mliecko ja tiez velmi dufam ze kojenie nam nebude robit problemi.
Drzim palce na zajtra tak si to uzi aj ked to nieje dovolenka, ale co moze byt krajsie ako byt so svojim babom aj ked bohuzial zatial v nemocnici.Neboj v pondelok uz budete domka 😉
@duracelko Dakujem velmi pekne, vsak ja sa uz neviem dockat 🙂
ahojte, ja tiez este nemam ziadnych poslickov...celkovo musim povedat, ze v tomto tehotenstve sa citim ovela lepsie ako v prvom. neviem, ci je to tym, ze mam ovela viac pohybu (ved pri dietati sa to inak ani asi neda), alebo aj tym, ze si davam vacsi pozor na stravu, aby som prilis nepribrala. no ale babo je tiez vacsie ako by bolo vhodne, mam z toho obavy, lebo aj prva dcera bola vacsia (o 2 tyzdne a veru som este aj prenasala) a porod nedopadol podla mojich predstav 😖
ahojte kocky. dlhsie som tu nebola. 😀
tak na vas nakukam. my sa mame dobre. zatial sa vobec neotvaram. buduci tyzden na kontrolu do nemocnice. hoci mi hrozne tvrdne brusko a mavam bolesti. zatial stale nic. 😉
@duracelko - gratulujem k malickemu. je to riadny bojovnik!!! len tak utrzkovito som si nieco precitala, ale tusim si to mala dost komplikovane. co sa presne stalo? a rodila si cisarskym? asi hej, ked bol malicky. super to zvladas!! ale ved ty si uz vlastne skusena mamicka. 😀 drzime palce.
@alena24
@honeybunny81
@montana13 ahojte dnes sme mali poslednu poradnu, liecim si stale uz druhy tyzden nejaku mykozu, ktorej nie a nie sa zbavit, dala mi este nejake cipky na 6 dni, maly sa ma dobre, je stale sikmo polozeny, srdiecko nam bije 133-137 uderov za minutu, sme zavrety na 2,5 cm, ale to je cele tehu tak,...) 😉 na buduci utorok 19.4.sa mam hlasit v nemocke, takze uvidime co a ako, dam vediet) 😵
Babule v piatok nam maju prist robit tie okna a po vikende uz konecne dochystame vsetko pre malinkeho a uz budeme len cakat...) 😵
Drzkajte sa) 🙂
@duracelko , drzkajte sa s Timonkom, je to velky bojovnicek) 😵
@zojab @michala1515 @arusska @sisulita @zuzana0905 no ja som sa prave dnes vazila a +11kg 😠 sa mi to zda dost, kedze termin mam az na konci maja, takze este casu a casu 😖 a stale mi aj poriadne chuti 😀 okrem toho chrustik je poriadne natlaceny dolu, takze mi ani na zaludok netlaci a mozem toho veeeela zjest 😅
@weronika187 To je dobre ze ti chuti len si dopraj ked mozes 😉 Vsak neboj potom vybehame 🙂
@zuzana0905 aj ja v to pevne dufam 😀 no co narobim, ked som stale hladna 😀
@weronika187 to nie je vela 11 kg, to zhodis raz-dva 🙂
@zojab no len ja mam pred sebou este cca mesiac a pol, takze to bude isto viac 😠 😀
@weronika187 ano, ale myslim ze uz to bude len tak 2-3 kila, a navyse nech, to zhodime dako 🙂
@zojab @weronika187 tiez si myslim, ze to pojde dole 🙂 ak chcete kojit, tak este lahsie, ja sa aj na to spolieham
@michala1515 to aj ja, aj na prebdene noci, stres a kocikovanie 🙂

Ahojte baby, my mame termin 12. maja, aj keď sa uz citim, ze by to mohlo byt aj skor. Takze tiez bude nase dievcatko majove. Len tak pre zaujimavost, kolko ste doteraz pribrali? Ja cca 14 kg. Sestra ma sprdla, vraj je to dost, ako to vraj schudnem, ale nejako sa neprejedam, jem tak ako vzdy. No uvidime.