icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

weronika187
13. apr 2011

@zojab @michala1515 tak parada, potom sa nemusime vobec stresovat s kg navyse 😉 a hlavne je, aby ti nasi drobcekovia sa mali v brusku dobre 😵

alena24
13. apr 2011

@paula1234 ahoj miska, az na tu mikozu super spravy 😉 ja som mala mikozu raz v tehu ale viem si predstavit ako to vie zneprijemnit zivot obzvlast teraz ku koncu tehotenstva. Dufam ze sa rychlo das dokopy. Tak adamko je stale sikmo? Sa mu tak nejak zapacilo 🙂 To musis poriadne citit ked zakopka 😉 Som zvedava kedy Vam da Dr termin, potom daj urcite vediet, budeme drzat palce a mozno sa ozaj este vsetky tri stretneme 😉

michala1515
13. apr 2011

@weronika187 veru 🙂
neviem ci to bolo dnes tym pocasim, alebo nizky tlakom, ale moja malinka bola cely den nejaka leniva, ledva sa parkrat pohla, ale teraz podvecer uz konecne zase predvadza akrobaciu, tak som uz kludna 🙂 moze na deticky v brusku vplyvat pocasie, co si myslite? ja som dost meteosensitivna.

v.elen
13. apr 2011

@weronika187 No ja som pribrala už +12 kg a to mám pocit, že jem menej 😒 Tak som zvedavá na aké číslo to až dotiahnem 😀

paula1234
13. apr 2011

@alena24 no, veru, ked kopne, je to riadna supa, aj bolestivo do bokov...ale verim, ze mu je dobre a coskoro budeme spolu v zdravia stasti) 😵 , no s tou mykozou mas pravdu, je to nechutne, cele tehu nic a zrovna tera) ☹ , ale co uz, dala mi nejake cipky antibiotikove, polygynax, sice sa tam pise, ze s av tehu nemozu, ale hadam, vie dr.co robi, ale verim, ze pomozu, lebo som z toho nervna) 😠 Moja, chcela som sa spytat, tie nadstandartne izby sa daju obj., len na prijme, ze?, a aj si mozem povedat, ze ktoru, alebo ako vam to hovorili? dik za vysvetlenie,...pa) 😉

arusska
13. apr 2011

@michala1515 no vidis, zato ja som doobeda mala kopancov plnu onuuu a teraz od stvrtej mi strasne tvrdne brucho kazdych 20min. Uz si nechcem velmi magnezium davat. Vraj v poslednom mesiaci by sa uz velmi nemalo brat, tak neviem /to som len niekde pocula/. Len dufam ze budem lepsie spat ako vcera, lebo to bol horor tuto noc....

montana13
13. apr 2011

@macka381 no hej, do pôrodu ešte ďaleko.. aj keď nikdy nevieš. My sme mali ísť s jednou babou (čo sme mali rovnaký termín pôrodu) v pondelok prvý krát na CTG a ona mi večer predtým napísala, že musím ísť sama, lebo ona je už v nemocnici... a v pondelok sa jej babulka už narodila 😵
Unavená som aj ja, niekedy by som už brala, aby bol máj... ale keď ja nemôžem obsedieť... ako aj dnes.. musela som ešte okopať skalku a potom sa čudujem, že ma bolí celý človek a brucho skáče o dušu 😀
A tie kŕče v nohách to ti prešlo samé či si si niečo dávala?

@paula1234 mykóza nič moc... nech rýchlo prejde. A prečo si mala už poslednú poradňu? Ja mám stále až kým neporodím, teraz 1x týždenne a 2x týždenne monitor.
Sranda, aj nám menili okná, keď som bolá tehotná pri Majkovi, tiež som bola v nejakom 36tt a pamätám si, že mi bolo vtedy strašne zle 😒 a nemala som si ani kam ľahnúť, lebo všade boli nejakí montážnici, nábytok pozakrývaný , na druhý deň som musela ísť do nemocnice, ale na infekčné... do TN, som si tam užila, nikdy viac 😝

montana13
13. apr 2011

A ešte som sa zabudla opýtať, potrebujem ísť s malým na kožné (ak stihnem ešte do pôrodu 😀 ), neviete mi odporučiť v TN nejakú dobrú doktorku, prip. doktora?

michala1515
13. apr 2011

@arusska ja som praveze zase zacala brat magnezium, dokonca 3x denne mi kazal dr, lebo som mala v utorok na monitore dost pravidelne kontrakcie, sice ziadne bolesti, ale vobec sa neotvaram, tak asi to chce doki zatial utlmit. len dufam, ze nebudem kvoli tomu prenasat.

paula1234
13. apr 2011

@montana13 no, preto poslednu, lebo mam planovanu sekciu na posledny aprilovy tyzden a od buduceho tyzdna idem na poradnu do nemocky,...))) 😉 , nam chvalabohu idu menit iba v obyvke, ostatne mame uz vymenene, takze to nebude az taky horor a manzel sa o vsetko postara a ja budem na kozmetike rano, potom v meste a potom u mamy, byva oproti, takze pridem az k hotovemu 😵 a kozna sukromna amb. Dr.Plesnikova, je pod Juhom pri City University, aj ja tam chodim s malym, kontakt na nu, teda sestricku..032 6401646 🙂

michala1515
13. apr 2011

@montana13 nie som sice z tn, ale celkom dobre poznam kozne lekarky z roznych okresov na zapade, z odborneho hladiska (pracovala som s nimi) a ja by som sla v tn za dr. plesnikovou ako pise paula1234

alena24
13. apr 2011

@paula1234 Miska, treba povedat pri prijme ze mas o nu zaujem ale mne to hovorili viac menej kvoli tomu ze nemam planovany porod, tak neviem. Mozno ak ho mas naplanovany da sa to dopredu zajednat. Naj by bolo sa spytat ked pojdes na poradnu do nemocky. Budes si moct vybrat z tej jednolozkovej a dvojlozkovej izby podla toho ci chces byt sama alebo s niekym. Sestricka co tam robi mi ale hovorila ze bola prekvapena ze ta jednolozkova je skoro stale obsadena, a ze maju o nu zeny velky zaujem, tak dufam ze bude volna😅
Ja co som mala tiez tabletky na mykozu, bolo pisane ze sa nedoporucuju v tehu, ale potom som sa docitala ze sa nedoporucuje len pouzivat aplikator ale ze tabletky samotne su v pohode 😉 Dr urcite vie co robi.

alena24
13. apr 2011

@montana13 Plesnikova je super, odporucam aj ja 😀

paula1234
13. apr 2011

@alena24 no a ta dvojlozkova je tadrahsia, nie? A da sa to tak, ze ked by sme tam boli dve by sme ju zaplatili napoly, alebo kazda musi zaplatit 30 euracov? 😀

alena24
13. apr 2011

@paula1234 jj, ta dvoj je ta drahsia, myslim ze to je nejak 36 eur za noc. Podla mna napoly by sa to dalo, ale neviem isto 😅

lucia80
13. apr 2011

@zojab ahoj. v prvom rade ste vybrali krásne meno. A s tým priberaním je to individuálne, pri našej prvej som pribrala cez 23kg a nešli už všetky dolu, a teraz je to doteraz 12 a bohužiaľ priberám aj teraz v poslednom mesiaci, tak uvidíme kde skončím. No pôvodná postava spred pôrodov to už nebude, ale veď to ani nemusí.
@duracelko tak to super zvládaš, že 52kg, tak to by som brala, pred prvým pôrodom som mala 48kg, pred týmto druhým som začínala už so 60kg ☹ .Ale kg nie sú dôležité, obdivujem ťa ako to dobre zvládaš, či už psychicky ale aj fyzicky 🙂 aj s tým mliečkom ti to ide super, len tak ďalej

weronika187
13. apr 2011

@v.elen tak na to konecne cisielko kg som zvedava aj ja 😅 ale aj ako baby pisali, snad to pojde rychlo dole 😉

montana13
13. apr 2011

@paula1234 @michala1515 @alena24 ďakujem za info aj za telefón, zajtra to obvolám 😉

honeybunny81
13. apr 2011

@paula1234 mišulik, ta dvojlozkova sa da zobrat napolovicu s inou mamickou ake uz to straca vyznam, nemyslis? Na standarde su aj dvojlozka jediny rozdiel je v tv, chladnicke a navstevach. Na standarde nie su povolene. Hm?
A neda sa zajednat ani jedna dopredu ani pri planovanom porode...

macka381
14. apr 2011

@montana13 ja tie odporúčam Dr. Plesníková, pomohla dosť môjmu otcovi, ja som bola u nej ako tehotna, takže ma nejako nepoliečila, ale troška to zabralo. Inak ona je super odborníčka, aspon mne tak prisla 🙂

A ta moja unava, je teraz ok, vdaka železu a snažim sa jest pre istotu viacej červného ovocia, čučoriekdy, ribezle a tak...takže asi to zaberá.Tie krče nemám odkedy beriem to železo, neviem či to s tym suvisi alebo čo sa stalo v mojom tele, a tiež už mi neopuchajú nohy....to bude ale asi tým, že som doma na MD a nebehám v robote z kancelárice do kancelárie:_)
Inak na tie kŕče som brala aj beriem,ale iba už jednu tab.denne, vitamin Thiamin - B1. Je to voľnopredajný liek, stojí pár centov a myslim, že keby si ho sama kupiš v lekárni, nič sa nestane.

barca25
14. apr 2011

ahojte holky..mam taky maly problemik..od vcera vraciam a je mi strasne spatne..uz aj dnes som bola..neviem cim to je ale treti den som mala tbletu do posvy feminella C..nemoze to byt tym? alebo si uz namyslam???bo doteraz mi nic nebolo....

paula1234
14. apr 2011

@honeybunny81
@alena24 diky za info, ved, nechame to na nahodu, bude uz ako bude, bud bude volna, alebo nie, nic s tym nespravim, aspon sa pokusim si vybavit tu standartnu dvojlozkovu, ak sa inak nebude dat a aj tu dolezitejsie veci ako jedna izba..))) 😉 😵 Baby ja uz mam take lepy, stale myslim na porod a vsetko ostatne s nim spojene, mate to aj vy? Alebo len mne siboce? 😀

veronikam
14. apr 2011

@barca25 No mala by si ist podla mna lekarovi sa skontrolovat urcite pre istotu. 😉

barca25
14. apr 2011

@veronikam no aj ja si myslim...budem muset aby sa nahodou nic nestalo://....a vysadim tu feminellu radsej

mandy29
14. apr 2011

@paula1234 no ja mám tiež také obavy...aj sa mi o tom sníva...ale myslím že to zvládneme a budeme sa na tom smiať 😀

honeybunny81
14. apr 2011

@paula1234 misul ty a bat sa? To mi akosi nejde do hlavy! 😀 ja sa vylozene tesiiiim na porod a neviem sa dockat. Uz aj by som isla!!! Viem ze tam sa sice dosmejem ale strach akosi nemam! 🤐 to zvladneme neboj a uz o chvilku budeme sediet na kave s kocarikmi !!! 😀

alena24
14. apr 2011

@paula1234 miska, ja som na tom asi tak ako petka, celkom sa tesim ale urcite ma smiech prejde ked pridu poriadne kontrakcie a budem rodit 12 hodin 😅 som strasne zvedava na maleho bo napr na 3D nechcel ukazat tvaricku tak budeme mat prekvapko 😀 uz aby bol vonku 😀 verim ze nam to vsetkym dobre dopadne a potom sa uz budeme len pasovat s plienkami vo velkom 😀 😀 😀

michala1515
14. apr 2011

dievcata viete mi poradit, ake by mali byt prietoky v 37 tt, alebo aspon ake ste mali vy hodnoty? Mne dnes dr nameral 0,52, vraj je to v norme, ale zaujimalo by ma v akych hraniciach by sa to malo pohybovat, nikde som to zatial nenasla. v 36 tt som mala 0,6, v 35 tt 0,78. aj vam tie hodnoty postupne klesaju? dakujem

salomuska
14. apr 2011

@barca25 nemozes to mat skor z nejakeho jedla?

barca25
14. apr 2011

@salomuska no neviem bo ja strasne malo jem a nemam tie tehu chute..vcera jedla pecenku s ryzou ale nikomu nic....ani minule mi nic nebolo z nej..tak neviem......ale aj celu noc som mala tvrdnutie bruska co som mavala sem tam..teraz casto-som nemohla spat