icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

macka381
15. apr 2011

@alena24 alenka drz sa, snaz sa zostat v klude kvoli adamkovi.....

honeybunny81
15. apr 2011

@alena24 joj mojka tak to ma mrzi. Ale viem co citis, ja sa rozrevem za kazdu prkotinu, lutujem sa jak vadna, uz mam toho fakt plne zuby. Vrcim kade chodim! Ale neboj to zvladneme, dame v stredu kafe v tepliciach a pokecame, co ty na to? Pockam s tebou u dr, aj tak tam budeme dlho. Hm?
@paula1234 misulik my ideme v utorok na flow, o 15;45 tusim. Tak potom dame vediet. Vy sa tiez drzkajte a dajte vediet teda ze co vam povedali a aky termin ste vybrali.

zumpa
16. apr 2011

ajojte babenky ako sa mate? ja cakam kazdym dnom.ze uz by som mohla rodit a rodila by som najradsej 🙂) ved uz mame dokonca iba 19 dni tak hadam za tych 9 🙂))...

honeybunny81
16. apr 2011

No co sa nevyspim??? 🙄

macka381
16. apr 2011

@honeybunny81 nie si v tom sama, ani poriadne zaspat, sustavne behaniena WC...takú noc som dávno nezažila ☹ ☹

paula1234
16. apr 2011

@honeybunny81 jasnacka, ze sa ozvem) 😉 a prijemne posedenie na kavicke a aj vy dajte vediet co a ako) 😀
Inak baby ja mam zasa dva dni boesti v krizoch, unevena som ako pes, sem tam krce, tak sa modlim, nech do utorka vydrzime, kym idem k dr.) 😎
Je mi luto, ze nemozete spavat, ja zatial nemam problem, spala by som stale, hadzem aj mikrospanky cez den ked si lahnem k telke..) 😅

petra1004
16. apr 2011

@majulienka27 aj ja by som to brala skor ale dnes som bola za svojim co ma bude rodit a povedal ze sa nemusim bat ze tak skoro to urcite nebude 😒 a ty si si niekoho vybavovala myslim doktora? ja som najprv nechcela ale kazdy mi vravel ze je to ine lepsie ked niekto sa stara o teba cely cas a pozna ta a ja som mala zo zaciatku problemi aj som lezala v 20tt tak ma presvedcili a je to fajn fakt sa venuje a urcite viac aj ked si myslim ze by to malo byt aj bez toho vybavovania..... 😒 ale aspon sa budem menej bat 🙂 v streedu ideme na merania tak dufam ze mala pribera ..a ty uz chodis tam na ozvy?do starej?

sigrid7
16. apr 2011

@macka381 Ja mám tiež behania každú chvíľu v noci a mm so mnou, lebo len čo sa pohnem, už je hore... 😀 Cez deň mávam občas návaly bolesti v krížoch a v podbrušku a mm mi hovorí, že istotne do Veľkej noci porodím... 😀 a to mám termín až o mesiac... 😝

aaddeell
17. apr 2011

@marsi28 urologicky caj sa moze , ked som bola prechladnuta gynekolog mi povedal aby som ho pila
@henika81 aj ja beriem dopegyt
@sigrid7@macka381 s tym curanim je to take iste aj u nas manzel sa tiez vzdy zobudi, ale dnes som spala velmi zle psychika mi uz zacina dobre pracovat, ked maleho necitim tak uz stresujem ked ma nieco pichne tak sa bojim ,ze uz rodim , stale myslim na porod mam z toho strach, prezivate to tiez niektora?

cokoladka79
17. apr 2011

@sigrid7 asi chce mať manžel ,,spolušibača" 😀

petra1004
17. apr 2011

@aaddeell ahoj aj ja som mala strach a teraz sa uz nebojim lebo si stale poviem ze to bude len ten jeden bolestivy den a bude tu nase vytuzene babo a hlavne po rozhovore z porodnikom som sa velmi ukludnila a ani neviem ako to samo preslo skus sa porozpravt z lekarom alebo si povedz ze sa tesis na babo kedy ho uvidis/aj ked to je jasne ze sa tesis cely cas/ a nemysli na porod a ko bolestivy to si prezijeme 😀 tak sa nemozme stresovat a hlavne si stale poviem ze niesom prva a ni posledna nieako to zvladneme 😉 drzim palceky len nato nemysli lebo je to daleko este sa tak skoro vzrusovat a mozno to budes mat za 30min za sebou ako moja kamoska a tiez sa velmi bala... 😅

sigrid7
17. apr 2011

@aaddeell Neboj sa, to ešte nie sú poslíčkovia. Ešte máš dosť času do pôrodu. Keď budeš cítiť silnejšie a pravidelné bolesti v oblasti vaječníkov a krížov, tak to je pôrod na spadnutie. Že malého občas necítiš, nič si z toho nerob, asi práve spinká.

majulienka27
17. apr 2011

@petra1004 ahoj, ja si nikoho nevybavujem, nemám tam žiadne skúsenosti so žiadnym doktorom a ani žiadneho nepoznám tak mi to je jedno, uvidíme potom či nebudem ľutovať 😉 , na ozvy som ešte nebola raz som bola na prietoky asi pred dvoma týždňami, teraz v stredu mám poradňu tak asi má už pošle na kontroly do nemocnice uvidíme, ale už by aj mala. Ty si už bola v nemocnici na poradni či sa ešte len chystáš?

veronikam
17. apr 2011

Ahojte, priserne mi v noci trpnu ruky, a cely den ma bolia potom prsty na rukach (pri ohybani), mate s tym niekto prosim skusenost? Magnezium uz mam dneska vysadit podla lekarky. Tak neviem co s tym.

honeybunny81
17. apr 2011

@veronikam presne to mam aj ja, neboj po porode zmizne. Magneziumna to neber, nepomoze. Ide o nahromadenie tekutiny v karpalnej oblasti, a celkove zavodnenie. Ja uz to mam cca 3 tyzdne s prstami, so zapastim cca od 5.mesiaca. Uz len vydrzat, uz to mame za par! 😀

alena24
17. apr 2011

ahojte kocky, my sme mali celkom pekny vikend .... konecne nieco pozitivne 😉 manzelik spravil romanticku veceru a cely vikend bol neskutocne pozorny tak ma to potesilo bo v piatok som bola totalne znechutena a uplakana. Dufam ze mu to vydrzi co najdlhsie 😀

@honeybunny81 jej petka, kafe by bolo supeer, mozme ist: 😉 ja pridem ku Dr cca o 11tej bo mi kazala na 12tu ale snad ma vezme skor, verim tomu ze ked budu ostane zeny vidiet nase kotliky tak nebudu namietat ak nas vezme skor 😀 tak v stredu, dufam ze obe 2v1 😉

honeybunny81
17. apr 2011

@alena24 som rada ze si mala pekny vikendik, tak to ma byt!!! 😀
Dohodnute, stretneme sa u dr, vsak keby nieco tak ti volam!!!!! 😀 Tesiiiim! 😅

veronikam
17. apr 2011

@honeybunny81 Dakujem, no veru, uz len vydrzat 😉 , keby tie noci neboli take dlhe a nespave 😲 , bud tlacia klby, alebo trpnu ruky, no hruza, este ze aspon na WC nechodim v noci vobec 🙂

honeybunny81
17. apr 2011

@veronikam ti verim, u nas este aj wc... Noci dlhe a krute. Uz nech to mame uspesne za sebou 😅

veronikam
18. apr 2011

No tak nakoniec sa mi zvysil znovu tlak ☹ ☹ , namiesto vysadenia Magnerotu mam zdvojnasobit davku a brat dalej. Ked sa mi tak neznizi, mam prist s vecami do nemocnice ☹ . Mam uz druhy den 91 spodny tlak.

petra1004
18. apr 2011

@majulienka27 ahoj hej ja som uz bola 2x a teraz v stredu idem zas aj na meranie ja som tiez nechcela vybavovat lebo som nevedela koho ale svagrina mi poradila a zatial som spokojna ako sa mi venuje tak dufam ze to dobre dopadne hlavne ze mu mozem kedykolvek zavolat a pytat sa co chcem keby nieco vies.....teraz tiez idem vo stvrtok ku gyn. posledny krat a potom uz len tam kde budem rodit 😉 a termin sa ti nezmenil?

petra1004
18. apr 2011

@veronikam ahoj tak presne to mam aj ja ale moj povedal ze to je ok mna priserne bolia chodidla spodky chodidiel mam nenormalne opuchnute 😀 ako slonie labky

petra1004
18. apr 2011

Halooo babenky davate si niektora odoberat pupocnikovu krv???

denimi
18. apr 2011

baby je tu este niekto komu sa dneska tak straaaasne nic nechce robit ako mne? 😒

aaddeell
18. apr 2011

@petra1004 ahoj aj mna bolia chodidla ,ale iba ked chodim a hlavne paty
@petra1004 my si nedava,e odobrat pupocnikovu krv
@denimi ani mne sa nic strasne nechce ,najradsej by som prespala cely den 😎 ale mam tu maminu prisla nam poumyvat okna tak som sa musela premoct

macka381
18. apr 2011

@sigrid7
@aaddeell

No s tým behaním na WC-ko mám pocit, že je toho viacej a viacej, lebo ma stále suší, tak pijem, a výsledok takýto 😒 Len keby sa zase nenapijem, tak nespím asi vôbec a teraz som ešte akosi ochorela...celú zimu v pohode a teraz len kýcham a kýcham, akosi sa to kopí teraz na konci ☹

Babulky, inak ja som začala viacej pociťovať, že ma dole v podbrušku pichá alebo pichne aj viac krát za deň, t.z., že sa otvára krčok???

aaddeell
18. apr 2011

@macka381 aj ja som taka smadna ako tava a potom nestacim behat, uz skoro ani nechodim von na dlhe prechadzky ,lebo len co videme z domu uz mi treba
aj mna tak picha netusim co to je 😖

dankakk
18. apr 2011

Ahojte majovky. Tak po dnešnej poradni v 36+4tt ma naše male 3250g ... Ach, je to dost veľa,nie? To bude riaden valibuk. Mám sa asi na čo tesit.... Moja váha sa ale za posledny mesiac a pol vôbec nezmenila, nie je to divne? Od začiatku tehu som pribrala 11kg. Ako su na tom vaši drobci?

honeybunny81
18. apr 2011

Baby ja mam nohy jak hobit!!!! 😀 uz nech je konieeeeec!!!! 😅 Tatiana pod uz voooon!!! 😀

macka381
18. apr 2011

@aaddeell to isté trápi aj mna, len čo ideme von, idem aspon dva krát na wc a ked sme vonku 15 min.tak už hladam najbližšie toalety 😀
Na to pichanie v podbrušku sa zajtra opýtam, lebo idem do poradne, dam vedieť 😉