icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

veronikam
21. apr 2011

@vemako Graulujem 😉

mandy29
21. apr 2011

@vemako ako dlho si rodila?

michala1515
21. apr 2011

@vemako gratulujem 🙂 ...porodila si velmi rychlo, ci ako je mozno, ze si sa tak potrhala, ved mala nebola ani velka? tohto sa ja najviac bojim, bolesti prejdu, ale ak ta maju sit a sit a sit...

macka381
21. apr 2011

@vemako gratulujem k malej Vaneske...

Inak sa to tu už pekne rozbieha.....

sigrid7
21. apr 2011

@vemako Aj ja sa pridávam ku gratulácii. Už sa to pomaly blíži aj mne...

lucia80
21. apr 2011

@montana13 super, hlavne že je všetko v poriadku 🙂
@vemako jeeeej, tak gratulujem, a neboj, určite všetko spolu zvládnete. Vidím že si si vytrpela, ale ako píšeš, keď pozrieš na ten malý uzlíček, bolesti ihneď pominú. Tak nech sa rýchlo dáte dohromady a máte mooooc mliečka, nech slečna rastie do krásy 🙂

majulienka27
21. apr 2011

@vemako blahoželám k malej a prajem veľa zdravia, hlavne že to už máš za sebou (závidím) 😉 , nemyslím ten priebeh ale ten záver = zdravé bábo

paula1234
21. apr 2011

@vemako aj ja sa pripajam ku gratulantkam, prajem len to naj, hlavne zdravicko,...)))) 😉

mmmarta
22. apr 2011

@jankaslamka tiež som si hovorila, ze mi tie rachoty v brusku budu chybat, ale zase musi byt super hladkat maleho cloviecika nielen vlastne brucho a tesim sa ako sa konecne normalne obujem.
Myslim, ze tou bezradnostou si prejdeme vsetky, nepomaha ti mamina?

arusska
22. apr 2011

jeeej tak gratulujeme aj my k dalsiemu PREDMAJOVCATKU 😀
a inak krasne sviatky vsetkym

jankaslamka
22. apr 2011

@mmmarta ale jasne pomhaju mi vsetci naokolo...a je pravda, ze je super ju pohladkat, pomojkat..je uzasne ked sa na mna usmeje a ked place tak sa mi chce plakat s nou

henika81
22. apr 2011

gratulky vsetkym maminkam ktore uz porodili hlavne vela, prevela zdravicka 🙂 deturencom A NECH STOJA PRI NICH VSETCI ANJELI STRAZNY a opatruju ich. 🙂

henika81
22. apr 2011

@jankaslamka je krsnucka este raz gratulky, na to ze predcasne tak je zlatunka 🙂 to v ktorom tyzdni si ju mala?

denimi
22. apr 2011

@vemako teiž gratulujem k malinkej princezničke, hlavne nech je zdravučká robí maminke a tatinkovi radosť.. 🙂 🙂 🙂

jankaslamka
22. apr 2011

@henika81 v 37tt 🙂 a dakujem velmi pekne 🙂

vemako
22. apr 2011

dakujem kocky @mandy29 rano o pol 4 mi odtiekla ta voda a ked som prisla do porodnice som este nemala bolesti a bola som otvorena len na 2,bolesti mi prisli asi tak okolo 6,ale zacali mi ho vyvolavat,aby to urychlili a to bola bolest za bolestou,nestihala som ani predychavat a pomaly som sa otvarala a porodila som o 12.15hod,takze od tej 7hod som mala tie hrozne bolesti az do porodu ☹ ,ale kazdy porod je iny neboj urcite to zvladnes 😉 @michala1515vaneska nebola sice velka,ale potrhala som sa preto,lebo mi skakali po bruchu kym som ju nevytlacila,ale to pri tom tlaceni necitis ze sa trhas,az ked ta siju,ale nechcem vas strasit,boli tam baby-prvorodicky a mali lahky porod,naozaj kazda sme ina,tak vam prajem vela vela sil a zdrave babatka... 🙂

henika81
22. apr 2011

@jankaslamka nemas za co 🙂 uz nech to mam aj ja za sebou 😀

arusska
23. apr 2011

veru veru, uz sa asi vsetky tesime a nevieme dockat .... 😵

saeda
23. apr 2011

@vemako aj ja blahozelam k malickej... nech sa vam krasne dari... 😀 😀 Myslim, ze na prvorodicku si to aj tam mala rychle ten porod .... presne viem ako si sa citila pri tej vyvolavacke... ja som pri prvom mala to iste... akurat, ze bolesti od vecera od 10tej a maly sa narodil na druhy den 10.55 🙂 Ale neboj...casom to akosi vybledne a uz na to nebudes spominat tak hrozne... aj ja sa etraz bojim druheho...ale hovorim si, ze po tom prvom to uz urcite zvladnem 😀

jankaslamka
23. apr 2011

@vemako aj ja ti blahozelam k malinkej 🙂 neboj na porod zabudnes..ja som sice este nezabudla, ale tiez dufam, ze casom zabudnem tak ako mi vsetci hovoria...tiez som mala vyvolavacku a velke bolesti..ale ja som isla s tym na porodnicu, ze mi idu vyvolavat..no nic prijemne..10hod som sa trapila a skocilo to potrhanou maternicou a skoro vykrvacanim..doteraz mam velke bolesti, ale vzdy ked vidim maliku a mozem si ju zobrat na ruky apomojkat tak na vsetko v tej chvilke zabudnem 😵 drzim palceky na skore uzdravenie

klba
23. apr 2011

@vemako gratulujem k princeznicke, 😵 celkom rychlo si to mala za sebou a prajem nech sa rychlo zotavis a uzivas si malicku. 🙂

v.elen
23. apr 2011

Ahojte baby,
čítam Vás síce pravidelne, ale prispievam pomenej 🙂
Chcem sa len spýtať, či ste niektorá v poslednom mesiaci vracali.. Celé tehotenstvo som bola OK a teraz mi len zostalo zle a vracala som.. A to som nič také nezjedla (aspoň si myslím 😀 )Tak som sa toho celkom zľakla... Asi to bude tým, že malý je dosť vysoko a tlačí mi na žalúdok..no neviem.. Ak by ste s tým mali niektorá skúsenosť, tak budem rada, keď napíšete, aspoň sa trošku ukľudním.. 🙂 A ešte k tomu odchádzame dnes na veľkú noc k rodičom cca 100 km od pôrodnice, v ktorej chcem rodiť, tak sa aj celkom bojím, že čo keď to na mňa príde.. 😀

@jankaslamka
@vemako gratulujem Vám k Vašim dievčatkám. 🙂

zuzana0905
23. apr 2011

@v.elen Ahoj ja som teda nezvracala, ale par krat mi teda bolo kadeako a skor tak na odpadnutie.Neboj myslim ze to nebude nic vazne len to ze babo tlaci na vsetky mozne organy.Ale pre istotu byt tebou tak zbalenu tasku beriem so sebou 🙂
Pekne velkonocne sviatky prajem 😉

v.elen
23. apr 2011

@zuzana0905 ďakujem za odpoveď.. Aj ja prajem príjemné veľkonočné sviatky 😉

sloniiicek
23. apr 2011

ahojte kocky. tak vidim, ze sa nam to tu rozbieha. som zvedava, kedy sa vypyta ten nas maly na svet. @vemako - super uz to mas za sebou a to si mala jeden den po mne termin. 😒 aj ja uz chceeeem. 😀

cokoladka79
23. apr 2011

@klba ja mam rovnaky termin aj nalez. kazal to doktor ležať?

cokoladka79
23. apr 2011

@vemako gratulujem!

klba
23. apr 2011

@cokoladka79 lezala som v nemocke v 30-32 tt, tam som mala kludovy rezim, doma uz pomenej, pri mojom aktivnom drobcovi sa to dodrziavat moc neda, 😉 ale snazim sa uz viac setrit, beztak uz tolko nevladzem, aj prechadzky obmedzujem len na take kratsie okolo domu, kedze wc musi byt casto po ruke. 😝
a ty ako, zvladas to, necitis drobca prilis nizko a mas aj skrateny krcok?

klba
23. apr 2011

ufff kocky ja som utahana ako kon, vyse dvojhodinova nakupna prechadzka po hypermarkete mi dala riadne zabrat, 😝 ledva sa vleciem po byte, este aj posediacky ma nohy bolia, o opuchoch ani nehovorim. 😅
muz siel pre drobca k svokrovcom, ja si zatial vychutnavam pohodicku pri pc, 😎 aj ked mi uz ti moji chlapi chybaju. 😉

cokoladka79
24. apr 2011

@klba hej, mam na 1cm a aj mi spadlo bruško nižšie - predtym som sa už nemohla ani nadychnut, v sprave mam napisane, že hlavička nalieha, teda maly sa už tlači von. navyše som dosť nizka, takže už to citim. ale chcela by som velmi do maja vydržat aspon do toho 38tt, aj ked babätko by už malo byt dost velke...... lenže pri tomto počasi iba ležat v posteli 😝 sa mi nechce