icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

froschka
5. máj 2011

@elsanka to ja som chcela, chcem porodit do terminu, nemozem prenasat lebo som po cisarskom a nechcem dalsi cisarsky cize nie doki ma naponahlo ale ja 😵

elsanka
5. máj 2011

@froschka tak to Ti potom drzim palce nech Ti to vyjde, ja som prave potvrdila porod na zajtra u svojho porodnika aj anesteziologa na PEDA... takze uvidime, lebo mam nejake slabe kontrakcie a bolesti do chrbta, mozno to nakoniec bude spontanne. Drz sa a drzim palce nech to mas tiez co najskor za sebou!!

macka381
5. máj 2011

@honeybunny81 jee super, tak Miška to ma za sebou, veru dneska som na na nu myslela, teda nieže na teba a
Alenku nie....lebo ste sa dlho neozvali.
NO malý Adamko je teda riadny valibuk, jaaj ta ale musi byť rada, že je to za nou, snad vsetko prebehlo ok.
A čo ty, ako sa ti darí posledné dni pred pôrodom a čo Ala, vieš niečo o nej, som hrozne zvedavá.. 😉

alena24
5. máj 2011

@macka381 ahoj Matka, my stale kinderkujeme a sice mame zajtra termin, ale na porod to zatial vobec nevyzera. Zajtra mame poradnu tak uvidime co nam povie Dr. Nechcem dlho prenasat a vlastne nechcem prenasat vobec, tak sup sup Adam von 😉 ja este verim ze Misku v TN nemocnici zastihneme 😉 a vy ako? Neotvarate sa uz?

mathildica168
5. máj 2011

mystery7 @mia_m @erika1305 @veronikam @paula1234 gratulujem vsetkym novym mamickam... a prajem same krasne zazitky s malymi drobcami. Aj ja uz chcem. Uz sa svojho drobuliatka neviem dockat. 🙂

marsi28
5. máj 2011

ahoj 🙂 novym mamickam blahozelam a nam tehulkam este cakatelkam prajem vela trpezlivosti 🙂 Aj ja by som to uz chcela mat za sebou. Vcera som bola na poradni a uz som sa zacala otvarat, ale ako dlho to bude trvat, to netusim... prietoky boli v norme a predpokladana hmotnost mojej princezny je 3440g 😀 tak som veeelmi zvedava 😵

macka381
5. máj 2011

@alena24 no Alenka veru nič moc, termín už zajtra, fakt sa Adamkovi akosi nechce.No to by bola ina nahoda keby sa strestneš nielen s Miškou, ale aj s Peťkou 🙂
Aj si už otvrená, či máš nejakých poslíčkov?? Zajtra ak sa ti bude, tak sa rozhodne ozvi čo a ako, som hrozne zvedavá. Ja by som to chcela mať už tiež sebou, ked to tu čitam, každý deň pribudeen dalšia a dalsia mamička, no ja stale nič. Na utorkovej poradni ma dr. ani nepozrela, tak ani len netušim či sa niečo dole deje. Iba sa mi asi panva rozťahuje, čo usudzujem na zaklade toho, že ma v lone sem-tam pichá a bolesť mi vystreluje do stehna a kolena.

alan1
5. máj 2011

@froschka Ahoj Froschka, tak ako si popísala Hamiltona, je to presne tak. Kámoške to urobil Dr. tiež ešte v termíne, strašne ju to bolelo.... švagrinke tiež v 38.tt, a to len preto lebo drobec už bol veľký, tak ju nechcel trápiť ďalej. No a tá necítila vôbec nič. Takže osobne si myslím, že to záleží od Dr. aké má šikovné ruky... 😉 Švagrinká začala rodiť do 2 hodiniek. 🙂

froschka
5. máj 2011

@alan1 no tak ja mam uz 10 hodin od toho hmatu a nic, takze neviem neviem ci to malo zmysel....ale noc je este mlada 🙂

zojka05
5. máj 2011

ahojte čerstvé maminky,aj ja vám gratulujem,aj vám závidím,tiež by som to už mala najradšej za sebou.... 😉 ,tak dúfam ,že sa k vám už čoskoro pridáme aj my,ostatným ešte čakatelkám želám rýchly a čo najmenej bolestivý pôrod 😅

arusska
6. máj 2011

@honeybunny81 tak aj my gratulujeme. Sa kazdym dnom rozbijame a rozbijame. Len my stale drzime a drzime. 😀 😀

arusska
6. máj 2011

@alena24 jeeej ty mas dnes termin, tak daj vediet ako ste dopadli na kontrole.

honeybunny81
6. máj 2011

@arusska no ani nehovor, ja by som tam odkracala aj v papuciach, nech to uz mam za sebou, ale my stale nic... ( to si zrejme chcela gratulovat Miske (@paula1234 ). Nasej tatianke sa v brusku velmi paci, takze neviem neviem kedy sa slecinke uraci 😀

arusska
6. máj 2011

@honeybunny81 ano jej som chcela gratulovat 🙂 A neboj aj na nas pride MRAZ 😀 aj ked najradsej by som isla UZ AJ 😀 ale ked oni sa tam vo vnutri tak dobre citia. Dnes som okosila okolo celeho domu tak sa snad nieco pohne, mozno by som mala aj tie okna pozmyvat, len uz neverim ze cokolvek okrem oxitocinu pomoze 🙄 🙄 🙄 🙄

aaddeell
6. máj 2011

no ja som prave upratala cely dom a som zvedava co Adamko na to, ci sa posunie trosku nizsie alebo nie 😝 fuuuuuu riadna makacka to bola , cely dom som neuprala naraz ani nepamatam snad na zaciatku tehu 😎

froschka
6. máj 2011

@aaddeell viem si to predstavit 🙂 ja som dnes kosila travu 😀 tak uvidime ci to daco prinieslo

penn
6. máj 2011

OO baby to je take nadherne, tieto ocakvania.. ja som tu nakukla na zaciatku ale potom som prisla na to, ze som april.. 🙂 no ale tak drzvim vsetkym palce, je to naozaj carovne obdobie tie posledne dni a tyzdne.

macka381
6. máj 2011

Teeda babule, pekne naháte detičky na pôrod 🙂 🙂 Je fakt, že tým drobcom sa vôbec nechce, asi im je tam mooc dobre...ja som tomu svojmu dneska dohovárala, že nech sa len nekrúti.....Každý den chodím na dlhšie prechádzky, ale stále nič, žiadny poslíčkovia...

aaddeell
6. máj 2011

@froschka ja sa este chystam na fit loptu len neviem ci staci na nej iba sediet a nejako sa vrtiet alebo to musia byt nejake cviky 😒

mipolka
6. máj 2011

@aaddeell Prosimta a ty kde sa ponahlas? ved si este len v 37 tyzdni presne ako ja a to mi vcera Dr. povedal, aby som este aspon dva tyzdne brala magnezium, nech skor neporodim 🙂 Dieta v tomto tyzdni sice pluca uz vyvinute ma, ale este stale sa zdokonaluju reflexy, tak neblazni a bud trpezliva 😉

aaddeell
6. máj 2011

@mipolka mne pride ze uz som celu vecnost tehu 🙂 a citim ze je strasne vysoko neda sa mi ani sediet co mi tlaci do rebier

mipolka
6. máj 2011

@aaddeell Tak to chapem, to sa zda aj mne...ale uz len 2 - 3 tyzdne a dockame sa, mna sa kazdu chvilu manzel vypytuje, ze kolko este, co sa malej nevie dockat 🙂 Inak ja som vcera citala, ze jednym z priznakov, ze dietatko mas uz zosunute v panve, je ze zacnes pocitovat silnejsie kopance do rebier, tak moznoze uz tam aj je a ani o tom nevies 🙂 Ja ju mam uz zosunutu dolu, ale brusko na to nevyzera, vobec sa mi nezda ze by mi nejak spadlo, ale ja ho nemam az take velke, tak mozno preto 🙂

alena24
6. máj 2011

@macka381
@arusska ahojte 😉 tak my sme na 1cm otvoreni a tiez sa nam krcok skratil. tiez drobec nalieha pomerne dost na krcok. U mna celkom uspech bo som bola stale zavreta a tiez krcok som mala relativne dost dlhy. Ak ale cez vikend neporodim tak v pondelok nastupujeme do nemocnice. Spravia nam vsetky vysetrenia a uvidime ako to pojde 🙂 Snaaaad ale cez vikend drobec vylezie, drzte palce, bo vyvolavacky chcem asi najmenej.
Inak poslickou uz skoro vobec nemavam resp ich uz necitim. Prekvapivo sa citim celkom dobre 😉

aaddeell
6. máj 2011

@mipolka no dufam, ze mas pravdu s tymi kopancami do rebier, len moj drobec nekope ale iba tlaci a opisala by som to tak , ze nie do rebier ale tlaci mi do stredu medzi prsia

alan1
6. máj 2011

@froschka No čo, stále nič? 😉 a čo sexík? neskúšali ste.... 😀

froschka
6. máj 2011

@alan1 no sexik je taky ze mydlim ja manzelovi 😀 cize u mna sa moc nepohne toho....som uz jako mroz, ale dnes som kosila travu, zachvilu idem po deti do skolky a pojdeme na dlhu prechadzku a vecer zakocnime emociami z hokeja....mozno to pomoze 😀

alan1
6. máj 2011

@froschka Tak ten hokej máme aj my v pláne 🙂 to bude adrenalín.... 😀

froschka
6. máj 2011

@alan1 bude bude, mozeme trenovat dychanie 😀

arusska
6. máj 2011

@froschka
@alan1 len aby sme nezacali v prvej tretine a nezozeniete ziadneho porodnika 😀 😀 😀 😀 😀 😀

arusska
6. máj 2011

@alena24 tak to je uz potom pekne. Ja som mala v utorok este krcok na 2,5cm takze nic moc, ale malu uz mam zosunutu riadne dolu - niekedy mam pocit ze uz uz sa jej hlava tlaci von 😀 no ved este mam nejaky ten den cas... ale ked tu sa to uz tak krasne rozrodilo ze sa neviem dockat....