Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@alena24 no moja, na jeden cenťák otvorená...v podstate je asi aj to úspech 🙂 Mám pocit, že ja budem na tom podobne ako ty. Tiež sa citim skvelo, žiadne príznaky...v podstate je mám ešte 11 dní čas, ale ked to tu tak čítam ako sa tu rodí jedna radosť, tak by som to chcela mať aj za sebou. Takže v pondelok ak prideš do nemocky, ešte stihaš asi aj Mišku že?
No takže prejem tebe a Adamkovi, aby vam to dobre dopadlo, či už to bude cez ten víkend alebo až budúci týžden. Teším sa na dobré správy od Teba, takže ešte raz, držte sa, budem na Vás myslieť 🙂
@macka381 u mna je aj ten jeden cm uspech bo som bola zavreta cele tehotenstvo 😉 ale aj tak, moze to este trvat kym sa otvorim, tak neviem ci mi porod nebudu vyvolavat 😒 uvidim co bude cez vikend, ale mohol by ma Adamko prekvapit darcekom na Den matiek 😀
V pondelok by tam este Miska mala byt tak uvidim mozno jej Adamka, sa tesiiim 😀
@aaddeell ja mám presne taký istý pocit sedieť normálne vôbec nemôžem lebo ma malý hneď kope niekde až pod prsiami, keď pozerám telku tak to skôr ležím ako sedím, taký poloľah musím zvoliť aby som aspoň niečo popozerala. Takže maličký je ešte asi tiež vysoko, máme čas.....
baby ja nemam este nic zbalene...nejak sa mi do toho nechce, ale mam vikend cely pre seba tak uz sa snad dokopem 😀 😀 ked vidim jak sa to zacina okolo mna rozbiehat a nie len tu na MK, ale aj u nas v meste 🙂 tak aby som nebalila uz medzi kontrakciami 🙂 🙂 🙂. Je tu este niekto kto ma na vsetko tolko casu??? 😉
Ahojte majovky🙂 tak ja som uz zbalena, osprchovana ešte namalovat a ide sa na vyvolávacku. Ešte skúsim dr.prehovorit, nech počkáme aspoň do termínu, ale asi nebude chcieť. Mám tehu cukrovku a v pondelok mal maly 3,5kg, tak to chce ukončiť uz dnes. Dost sa bojim, ani nie bolesti z vyvolavacky ale že sa niečo skomplikuje, pretože ešte nie je ten správny čas, maly je ešte vysoko, ešte sa mu nechce :(
a neviete nahodou preco lekari hovoria, ze ku koncu tehotenstva sa babo uz malo hybe lebo ma malo miesta v brusku ? Ja teda neviem, ale ten moj Oliverko je poriadne zive babo, mam ho vsade, stale kope, prehadzuje sa alebo co tak neviem...o tych prvych dvoch som ani nevedela, že ich tam mam poriadne 😉 a toto sa predvadza skoro cely den a hlavne vecer ked uz by som rada aj spala 🙂 🙂
@denimi ja to mám dosť podobne pri prvej dcérke som pohyby skoro ani necítila, fakt len občas a toto malé šidielko čo teraz mám v brušku nemá chvíľku pokoja. Od kedy som začala cítiť pohyby tak boli dosť akčné a asi mu to vydrží až do konca, lebo mu v šarapatení nevadí ani ten malý priestor, som zvedavá čo to bude potom keď už tu bude 😵
@dankakk držím veľmi palce, nech to ide rýchlo a bez komplikácií keď sa ti už doktora nepodarí prehovoriť
@majulienka27 😀 😀 tiež som zvedavá či bude taký akčný stále..i keď v kútiku duše dúfam, že sa skľudní 😉 a bude pekne poslušné bábo.. 🙂 🙂, ktoré sa napapá a spinká a tak dokola hehe...alebo bude "snívajte s nami" 😀
ahojte babenky, tak my sme uz od pondelka traja, dnes nas pustili z nemocnice. Nelinka sa narodila spontanne o 19.03 hod, vazila 3260 g, meria 50 cm, dnes vazila 3070 g, mame co dohanat 🙂 Porod som mala dost rychly a nastastie mal aj hladky priebeh, rodila som bez epi a nelutujem. Drzim vam ostatnym palce !
@michala1515 Jeeeej, mala je krasna, blahozelam Vam 🙂 Hlavne nech ste zdrave 🙂 a maminka hrdinka, bez EPi. Super, ze si to v pohode zvladla 😉
Bože kočky, čo to máte za sebou, ja Vám tak závidím, tieto posledné dni sú nekonečné. Celý deň sa len mocem po byte, neustále ma páli záha, z nervozity sa mi už nechce nič robiť a v noci nespím, lebo som každú hodinu na WC. Najradšej by som rodila už dnes večer.
@michala1515 gratulujeeem 🙂 Nelinka je naaadherna princeznicka 😵 😵 😵
@michala1515 gratulujeme, my stale drzime pokope asi sa nam cez vikend nechce. Ved vikend je vikend vtedy sa ani deti nerodia 😀 😀 😀 😀 😀
@alena24 no ako som ti už písala, sme na tom podobne. Ja som tiež celé tehotenstvo zatvorená, a momentálne ani neviem ako som na tom..
Aa tak snaď ta Adamko prekvapí a vypyta sa sám a ten Deň matiek, čo by bol super 🙂 My očákávame, že by to mohlo tento ďalší piatok 13., lebo muž sa narodil v piatok trinásteho a ja som tiež narodná trinásteho... 🙂
@michala1515 gratulujem k malej princezničke Nelinke 🙂
@michala1515 blahozelam 😀 a prajem vela zdravia malej aj mamine...
@michala1515 blahoželám maličká je krásnučká buchtička, prajem veľa zdravia
@mathildica168 dakujem
@michala1515 jeeej, gratulujem, malinká je krasnučke babeno 🙂 , ste sikulky perffektne ste to zvladli...prajem uz len vela zdravička a nech vam malinka robi len radosť 🙂
@erika1305 blahoželám k synčekovi, prajem veľa zdravia a veľa spoločných krásnych chvíľ. malinký je nádherný, ja som veľmi zvedavá kedy už aj my budeme 4 😵
@macka381 macka, alenka uz isla rano do porodnice 😀 Tak na nich myslim, som jej hovorila ze den matiek bude jej 😅 aj ja chceeeeeeeeem!!!!
@denimi nemas nahodou PUPPP alias tehu dermatitida? Lebo ja uz druhy tyzden a som z toho na mašlu!!! V noci sa skrabem po stenach a moje nohy, ruky, a brucho vypadaju jak keby ma niekto zbil so žihlavou 😝
Aj mi robili biochemiu krvi ale vysledky boli ok takze mi dr poradila "LEN" porodit 😠 keby to tak zalezalo odo mna, ze?
@honeybunny81 no mne tiez doki povedal ze to musim vydrzat..ale mna to najviac drzi rano a vecer, cez den sa to da vydrzat este. 😒 a este mi to tlaci na pravej strane na nieco v bruchu ze mam pocit ze mam zvnutra pichnuty noz a ten mi tam beha ☹ , šialena bolest niekedy nevladzem ani stat ani lezat ani nic 😢 😢 uz nech je vonku 🙂
@honeybunny81 takže už to prišlo predsa na Deň matiek, no super, daj potom vedieť ako budeš mať nejaké info.
Inak ja som si myslela, že keď ma svrbí celé telo tak ako teba a @denimi, tak že sú za tým asi nervičky z prichádzajúceho pôrodu a niekedy mám pocit hlavne v noci, že vyskočím z kože. Sem-tam sa mi objaví aj na tele nejaká tá vyrážka, ale inak v pohode.
Inak asi tak posledné dva týždne pociťujem ako ma pobolieva žlčník, čo mi drobec stále tlačí na naň, niekedy bolí aj sám od seba asi z jedla.....už by som to tiež chcela mať za sebou aj kvôli tomu.
@erika1305 gratulujem k synčekovi 🙂

@paula1234 gratulujeeeem 😵 😵 😵
@aaddeell teda ty si riadne akcna 😉